Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy fleeten cantine legfelsõ szintjén a liftnél: -á ez nem olyan magas, tuti nem halok bele...
lenne meg annyit látnak az ott állók,h h vki elterül e lift elõtt😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
anti hero
A lázadók kontra birodalom-nál mi mindig birodaliak voltunk eleddig, de itt a régi köztársaság esetében kétesélyes a dolog. Itt a republic is a rend oldalát jelenti. Nehéz a döntés. Igazából egyesíteni kéne a két oldalt. Az én jedim is a cquestjében arra törexik elsõsorban, hogy végre béke legyen a két oldal között, nem pedig arra, hogy legyõzze a birodalmat (ez amúgyis vicces cél lenne).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Level 30 Jedi Sage karakterként eddigi pályafutásom során kb. 15-20 alkalommal kellett igénybe vennem a Medical Probe szolgáltatásait. Magyarul ennyiszer vertek le az ellenfelek. Kérdés: Ez sok vagy kevés? Tehát én vagyok béna, vagy ez normál játékmenet? Ugyanis nagy kalandjáték rajongó vagyok (KotOR 1-2 forever! 😊 ), de még a Dragon Age-ben is max. 5-6 alkalommal agyaltak le. Történet orientáltan játszok, a PvP egyáltalán nem érdekel, Heroic vagy Group küldetést csak akkor vállalok el, ha kell az XP/szint a következõ Character Class küldetéshez.
A többi kaszt túlélõ képessége jobb vagy rosszabb a Jedi Sage-hez képest?
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
hatalmas
anti hero
erre regaltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kapa: …Ne fütyülj
Pepe: ..nem fütyülök…
Kapa: De fütyülsz én meg azt mondom, hogy ne fütyülj…
Pepe: Jó hát én nem fütyülök…
Kapa: Fütyülsz bazdmeg és hazudsz..miért?… mert egy szar szemét szar alak vagy. Kivakarlak a geciböl, ugye? Idehozlak akkor fût-fát igérsz, igaz? Kivakartalak a gecibõl, vagy nem vakartalak ki? Te meg itt füttyögsz Te ? Itt a nemzeti nagyjaink között? Ahol az õsök szelleme jár bazdmeg? Itt nem fogod felverni a csendet, bazdmeg én nem viszem el helyetted a balhét, érted? Hát itt az én hátamon csattan minden, érted?..
Pepe: Értem abszolút csak ne fogd már a nyakam tudod milyen érzékeny egybõl föláll a faszom..
Kapa: Befe téma van innen…
Pepe: Jóvan…
Kapa: Mondom befe témavan..
Pepe: Az most mi?..
Kapa: Az hogy kuss van…
Pepe: jaj-ja, jo…”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
jo ez a jatek
anti hero
;d
anti hero
Szóval a birodalmiakkal úgy általánosságban semmi gond sincs, köztük is vannak rossz és kevésbé rossz "emberek" (vagy bármely más fajúak). Jó lenne korrekt és nemes impekkel találkozni játékosok által megszemélyesítve is, mintahogy magában a játékban class-quest vonalon találkozunk is ilyenekkel NPC-ként.
Waaaaaagh!
vagy embert pl. Hidden Beksrõl, Nightmare Landsrõl, vagy The Progenitorról?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
update: nem, nem csak az AthoCity-n van ez, mert látom valaki közben bedobta ezt a joker kifogást.
Lourker
Bár igaz, hogy olyanról nem hallottam még, ahol kifejezetten a köztársaságiak vannak többen. Talán az amcsiknál?!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
RP szervereken még a legjobb a helyzet, de még ott is többen vannak az impek.
Erre kihozza BioWare, hogy semmi gond szerintük, 55% empire, 45% republic.
Tanultam Statisztikát, tudom, hogy azzal azt hozok ki a számokból, amit akarok. De mi okozhatja a statisztika, meg a mi empírikus tapasztalatunk (huttball forever) között a különbséget?
Waaaaaagh!
Ez a jelentõs 3-4* létszám különbség miért alakult ki empire és republic között?(mert azt még értem, hogy az egyik oldal annyival szimpatikusabb az embereknek hogy 1,5-2* annyi ember játszik, de azt nem nagyon értem, hogy mirror klasszoknál miért alakul ki ilyen különbség)
Lourker
Waaaaaagh!
Még a Mass Effect MMO-ra tán ránézek, sõt nagyon esetleg a WH40K-ra is, de kb. ennyi.
A flashpoint meg leköt, nincs idõm chatelni, pedig szeretek😊
Waaaaaagh!
Bár tény, hogy a General néha csendes, patryban, guildcseten (+TS) megy a trécs ...
A legnagyobb gond az elkényelmesedés ... nem tudom, hogy az Open World PVP is lagzik-e mint a Hutból, de ha nem elõbb utóbb a kommunikációra képesebb klánok nekiállnak majd maguknak eventeket szervezni ... nagyobb harcokat, esetleg funcsatákat ... Az nem nagyon lehet kifogás, hogy "Dehátkevésawárzónmegnincsilyenfelssójint ..." ... Csinálni kell ...
Csak kedvezményezni kell ... ha a másik oldalon van rá befogadóképes emberke, akkor lesznek itt még nagy csaták ...
Ez mûködött eddig máshol is, nem kell hozzá semmilyen kveszt, semmilyen reward, semmi ... Viszont ehhez sok top lvl karakter kell, mert akik fejlõdnek, azok nem biztos hogy szivesen hagyják abba a kvesztelést emiatt (ez is tapasztalat ...)
Attól viszont sokan messze vannak, ez nem a gigakjúbok játéka ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tomb of Freedon Nadd
Remélem idõközben kijavítják a bosszantó hibákat, és lehet folytatni tovább a mókázást. 😊
azért lett f2p ? <#eplus2>#eplus2>
no meg a soe ugye...
😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De valóban a groupok szinte azonnal feloszlanak utána és kizárólag eseti jellegûek.
Simán lehetne játszani a játékot, hogy összeállunk, lenyomjuk a heroicot, aztán a másikat, esetleg át fp-re. Ehelyett összeáll a csapat, és a legtöbben a végén a leadást se várják meg, hogy egy pár social pont legyen még, hanem kilép a csapatból.
Olyan szomorú.
Es boven jol teljesit ebbol a szempontbol a game. Nincs valagnyi 50esem mint a topiklakok legtobbjenek, de nem is hianyzik, egyelore elvezem a szintezest, es azokat a szituaciokat, sztorikat amikbe keveredek. Meg szegeny Skyrim is parkolopalyara kerult ideiglenesen, pedig ha valakinel, akkor nalam ez nagy szo. 😊
Meg mindig singleplayer gamenek tekintem, mmo-s lehetosegekkel. Mindig is bosszantott egy-egy jo single player game eseteben, hogy de jo lenne haverokkal jatszani egy interaktiv jatekot, (masseffect, witcher, TES sorozat es tarsai pl), na itt most adott. Es nekem tokeletesen eleg.
- Valaki trollkodásból benyög egy wow hasonlatot.
- Valaki kérdez valamit, egy emberke segít neki, többiek meg belekötnek a segítõbe.
1.-re példaként valaki Tatooine-on benyögte, hogy tisztára mint a Barrens, minden megvan, ami ott. Mire felsoroltuk neki, hogy wompa rat, dewback, nagyszõrösizé mindenütt, eredeti házak, moisture akármik.
Ment még egy kis flame, mire valaki benyögte, hogy na most már tényleg olyan mint a Barrens, mert megvan a Barrens chat is.
general chat bukoag. ritkan mondjuk vannak jo tanacsok, de a genchat letjogosultsaga szinte 0
saysben meg soha senkit nem hallottam, pedig neha be-beszolok 1-2arcnak*
*- ja de egy republic commandoval eldumaltunk 1szer a leghajon
anti hero
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
nem mernek nagyot almodni es csinalni, mert sokba kerul es semmi nem garantalja a sikert. marad a wowklonsag, hisz ha 10millio legy nem teved, akkor annak a szarnak a klonjaval se lehet nagyot teveszteni.
szaksz van, nem muveszet, nem szorakoztatas, hanem biznic
anti hero