Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a letöltés szakad meg, hanem hibásnak véli a letöltött fileokat. Nem tudja installálni, hibával kilép az instal során és csak a repair fül marad aktív..
a.carkey
A sisakot levettem, mármint kikapcsoltam, pedig nem rossz a sisak, csak már unalmas.

A medve nem játék.

a.carkey
Össze kell hozni a két szeretõt a feleséggel, és mehet négyesben. 😄

A medve nem játék.

Omlás
Mint írtam is nem igazán zavar, hogy kicsit gyengébb a gear, ha nem tetszik ahogy kinéz nem aggatom a karakterre <#idiota><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

a.carkey
Szerintem azután lépj be, ha elindultak a szerverek. Akkor nem szakad mega letöltés.

A medve nem játék.

DummyBoy
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy 2 szeretõ, 1 farok + egy család feleséggel, kölökkel, mindennel 😊

@a.carkey: Elsõ körben én is így voltam ... Aztán az egyik hotfixnél volt egy olyan bug, hogy karakterválasztás után a load képernyõ kidobott mindig ...

Erre volt megoldás, ha csinálsz gy új karit, majd kilépsz, utána beengedett a másikkal ... Nosza, csináltam is egy újat, beléptem, letoltam az alapbolygót, megtetszett ... Persze másnapra megoldották a login problémát (Szóval dolgoznak azért gõzerõvel!) de nem volt szivem törölni egy 10-es karit ... Már megbántam ezt azóta sokszor 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

csernobilban születtem....

a.carkey
Elõször én is azt terveztem, hogy level 40, aztán a többi kari. De inkább L50ig SM, és majd utána kiélvezem a többi classt is, de kell egy 50es, hogy legalább hozzá tudjak tenni a guildmunkához. 😊

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
Tipikus esete annak, ha két nõd van 1xrre, de csak egy farkad...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a.carkey
A Tarison esett meg velem, hogy eltûnt a térképrõl a quest. Eddig ennyi. De leszarom. 12 nap esett ki december 15. óta, hogy alig volt netem. Most végre van, erre tele lettem melóval. 😊

A medve nem játék.

DummyBoy
Én eredetileg úgy terveztem, hogy elkezdek 1-1 karit mind a két oldalon, és majd meglátom melyik szimpatikusabb ... De aztán meglepõen gyorsan találtam egy jó guildet, így a második kari is Birodalmi lett ...

Mivel tükörkasztok vannak, így úgy tervezem (Bár ez roppant messze van még ...) hogy a tükörkasztok közül majd a másik AC-kat választom ...

De most így két karaktekterrel is érzem már mekkora öngólt rugtam, 1-re sincs elég idõm, mindkettõvel szeretnék tovább játszani, ráadásul én is az a tipus vagyok, aki minden kvesztet megcsinál, mindent kipróbál ...
Most minden este mikor leülök a gép elé játszani, beindul az agyalás ... vajon melyikkel játsszak ma? 😊

A sok bug felett egy ideig szemet lehet hunyi, de nálam pl a patcher bug veri ki a biztosítékot. Minden egyes patch után imádkoznom kell, hogy siekrüljön installálni az aktuális patchet, mert random százalékoknál hibát jelez. Legutább az utols20mb-os file-t nem volt képes installálni, mindig hibát írt, mehetett a repair aminek minden eesetben az a vége, hogy egy 11gb-os main asstes filet akar letölteni. Aztán ha letöltötte akkor intall, és ismét hiba lesz... Kezdetek óta ez van, elõször fórumon, url linket, onnan szedtem le a patch fileokat, azután bemásoltam a megfelelõ könyvtárba és ment is az install. Legutóbb a 20mb file kapcsán a francia nyelvû fórmon találtam megoldást, egy 14kb-os assets filet kelle felülírni, és máris felment az új patch. A gond az, hogy indulás óta tudnak a problémáról, de ez idáig nem voltak képesek megoldani... 2012-ben legalább egy patcher/launcher mûködjön már rendesen könyörgöm.
a.carkey
Erre nem is válaszolok. Megyek vissza lézerkardozni. 😄

A medve nem játék.

Kedvenc Eternity Vault bugjaim listája:

Átesek a padlón le a semmibe
Elsõ boss fogja és 5 perccel hamarabb beenrage-el mint kéne
Második bossnál a platoformokat amire át kell menni össze vissza rakja le, tehát át kell futni 100 méternyi láván
A speeder ami elvisz olyan fasza, hogy legtöbbször út közben random meghalnak rajta az emberek, vagy ha leszállnak. De volt már olyan is hogy leszállás után fél perccel -16k hp randomba, good times
Utolsó boss fogja és amikor phase váltás van (lebomlik a padló és lentebb kell ugrálni az ott maradó platformokon) ledob egy random embert a semmibe aztán eltûnik a hullája

Egy élmény ez a raid. \o/

Eternal life; endless torture.

TDC Geronimo
Ugye mondtam hogy nagynehezen összeszenvedtem 72 cent commendationt a main hand fegyóra. Megvettem és lám elsõ táskába mi volt? HÁT PERSZE HOGY MAIN HAND. Telibelökött szar rendszert 😄 Igaz jobb, mint centurion de akkor is ilyen a világon nincs...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lvl 48-as ha jól emlékszem a legmagasabb armoring, amit belerakhatsz, meg ugye a pvp-bõl a mod és az enchant. Viszont így kimarad a set bonus, meg ha jól emlékszem az expertise is.

Dev post szerint jön maaaajd a lehetõség, hogy kivedd a pvp setbõl is az armoringot, most már ugye, hogy bop.
Mert az emberek egy része (including me) nem fog pl assassin-nel csúcsos sorci sapkában, kiálló bizbaszokkal ellátott ruhában rohangászni.
(tollas maszk ftw)
Fpocok
GT REVIEW volt már? Mindegy, leszarom.
Ability delay volt már?
Van az a dolog, amikor megtámadsz egy látszólag egyedül álló ellenfelet, akihez ugranak be többiek. És akkor elõtte egy pillanatra látod õket, ezzel jelezve, hogy csatlakozni fognak. Ez feature vagy bug? Szerintem elõbbi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egyelõre élvezem a dolgot nagyon. Már nagyon rég kattantam rá egy játékra ennyire. Sajnos nincs túl sok idõm játszani, szal egyelõre lvl 44 combat medicet tolok és hát nagyon jó. Nyomom a healeket ezerrel pvpben meg flashpointokban/heroicokban is. Kezd kialakulni egy gárda, akikkel elég jól leverünk mindent/mindenkit. Pvp is megyeget, de ott egyelõre csak lvl 30 valor körül vagyok, szal bele kéne még húznom.

Már megvannak a tervek 50re, craftot is fel kéne húzni, mert 340 környékén megálltam. Cuccokat csinálgatok azért, el is adogatok rendesen, szal nálunk nincs olyan gond, hogy nem mennek a craftolt cuccok. Páncélokat csinálok pedig. Ha lesz sok idõm....akkor majd szépen kilockolgatom a lila receptet mindenbõl😊

repkedni is kellene mert abból túl sokat nem csináltam még, szóval a hajóm eléggé alap.

Ez a két dolog is eltart egy darabig, Pvpben is fel kéne húzni magam meg többet kellene openworld pvpterületre járnom mert tapasztalataim szerint van mindig esély jó kis harcokra.

Van azért gond a játékkal, sajna, de remélem, hogy javítanak rajta még. Egyelõre azok a gondok amikbe belefutottam nem nagyon zavarnak (companion megy összevissza, eltûnik, beragad házba, falba). A magasabb szintû bolygókon fordulnak ezek elõ inkább. Quesh pl. full gáz volt. Most Hothon tolom, de azért itt is tudnak érdekeset mûvelni az npck.

Fps-sel nekem nagy gondom nincsen- olyan 45-110 között mozog, de warzoneban is olyan 50-60 körül van.

Azt viszont észrevettem én is, hogy néha beragadnak a skillek. WElnyomja az ember aztán nincs se animáció, se hatás. A CD elindul szal még ellõni sem tudom újra.

Sziasztok!
Játszik valaki úgy, hogy a gépe nem közvetlenül UTP-n csatlakozik a routerhez/ADSL-hez, hanem wifin keresztül a routerhez? Befolyásolja érezhetõen a pinget?
Köszi.
a betöltés a 01.06-i patch óta nekem is nagyon lassú, sõt Fleet-en az fps is leesik 10-15-re ha sokan vannak. Tény sajna, hogy optimizálatlan nagyon a játék.
j0nNyKa
Próbáltam, hidd el. Sajnos nem megoldható, mert az 50-es pve / pvp gear-ben már van base stat, így azok kiesnek. A 40-es gear pedig szimplán fizikailag lehetetlen, hogy akár csak megközelítse az 50-es cuccokat. Akármilyen legdurvább moddal is le fog maradni, pontosan azért, mert az 50-esben már van base stat (mondjuk 20-30 aim, 20-30 endurance, meg 50-60 power).

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Liio
Lehet két ugyanolyan lightsaber-t felvenni? Mármint, nem látok rajta semmi olyan jelölést, ami tiltaná, hogy lehetne (és bár még csak egy van, de ha esne még egy, akkor nem ninjáznál el, ha nem lehetne). Van egyáltalán megkötés, hogy mondjuk: xy brutálmetál fénykardja csak egy lehet equippelve?

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

BlackShadow
de, rohadt lassú 😊
tegnap elõtt tettünk össze apámmal új configot.. és kb nem változott a betöltési idõ a sok évessel ezelõtti géphez képest

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem ugyan ez volt a warban is, az sc-ken sokkal alacsonyabb volt az fps-em mint open zónákban.
Amúgy a betöltési idõ nálatok nem sok? Republic fleet gyors, meg az alacsonyabb szintû bolygókon sem vettem észre problémát. Vagy valamelyik patch után kezdõdött, vagy magasabb szintû zónákra jellemzõ, de nagyon lassan tölti be õket.
win7 x64 4gb ram
Hozzátenném hogy wz 30-40 fps egy ilyen konfiggal is érhetetlenül kevés.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

PiszkosFred
Meg nincs reb 😊 (keretik megerteni), meg csak rep van.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a.carkey
"... és max szintûek, a játék legjobb cuccaival felszerelve"

Sajnos, ezt a kezdeteknél eltolták.

A medve nem játék.

a.carkey
Azt kéretik megérteni, hogy ez változni fog. Tény, hogy jelenleg sok az imp, de mivel van lehetõség további hét másik karira/szerver, amibõl akár mind a hét lehet reb, így lesz elég reb.

A medve nem játék.

Omlás
Most elég elvetemült ötletem van :
BH beöltöztetése lvl40-es SW csukjás heavy armor cuccokaba (átmoddolva aim-re), fejesnek az a jópofa kis maszkocska stbstb... <#idiota>

Nem sok ilyen BH-t láttam még 😄

Jóó lesz <#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Torzonborz
"érthetetlenül nagy gép igény"

inkább itt a probléma . kinézetéhez képest a volt konfigodnak is bõven elegendõnek kellene lennie.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem trollkodásnak szánom, de tényleg szar a géped azért vannak az általad leírt "bug"-ok, elõször én is egy core2 duo 2,33mhz,4gb ram,GF450 vid géppel játszottam ugyanezek a hibák voltak, most vettem egy i5-ös 8gb, gef550-es gépet és 30-40 fps wz-n a skillek meg teljesen jól mûködnek. Sajna az SWtor achilles sarka az érthetetlenül nagy gép igény.
j0nNyKa
definetly barna. <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

<#eljen>

Pont tegnap dobtam ki 40k-t egy blasterra mert jól néz ki...
Omlás
Én special elsõsorban nem a revardért pvp-zek :] vagy soloban vagy haverokkal csapatban bevágódunk aztán jól elszórakozunk.
Persze én is elköltöm az összegyûlt komendésönönket persze csak ha jól is néz ki a cucc. Mert igen "optikára" megyek már én is. Nem érdekel, hogy az xy itemen jobbak a statok, ha nem tetszik ahogy kinéz a karakterem akkor nem építem rá a karakterre 😄

Mondjuk special ezek a barna (narancssárgaaaa!!!) upgradelhetõ item rendszer jó ötlet :] így nem kell kukázni egy kis szintû de jól kinézõ cuccot hanem csak feltuningolja az ember aztán kész 😄.

BlackShadow
én tegnap lettem 39.. tarisra érkeztem éppenhogy .. minden bolygót elvégzek mielõtt továbbállok
valorom lvl2, azzal nem foglalkozok mert 10/10 hutt ball volt és meguntam :d
sokáig el leszek mire minden klassz megvan.. addig meg jönnek az extra dolgok bõven

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Én tegnap lettem 50-es (50-es valor rank is megvan), de csak a pvp miatt, questeléssel nem tudom mennyi idõ lett volna. Biztos, hogy még 1-2hétig elhúzódott volna.
Olvastam, pár ezer bejegyzéssel elõbb volt már róla szó, amikor azt tárgyaltuk, hogy suttyó sith assassinommal lopom a huttballon a labdát, ninja foglalom alderaanon az ágyút, voidstaron stealthbõl kiiktatom az embert, aztán az ajtót, és mindez összesen annyit ér, hogy ha mi nyerünk, akkor több jutalmat kapnak azok, akik végigcsinálják a rutint,

5k heal medikittel,
1 solo kill,
5k sebzés egy ütéssel
75k sebzés össz,

stb stb

Ezen már csak hab a tortán, hogy ha huttballon agyalja a népet a labda körül, akkor azért objective pont, ha alderaanon középen ácsorog és megy a húsdarálóba az is objective pont...

Szóval alapból rosszul ad, de pl az utóbbit nem is nagyon lehet változtatni, hogy ne adjon érte.
Ez mind, plusz amit Sir Quno Jedi is írt pvp-re. Na az lekötne sokáig 😊

Torzonborz
FIXED
"õsi sith bugok nyomában... "

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

lassan egy hónap, még csak 49 vagyok pedig elég sokat játszom és questekbõl is csomó hátravan. még pár hónapig simán elleszek más classokkal, valamint a mainkarival pvp eseményekkel😊

Én el tudnék képzelni egy hatalmas galaxist ahol szabadon repkedhetnék, õsi sith titkok nyomában...
uj bolygok, class story folytatasa, uj talent tierek, uj instak, multis spacecombat.

Djuree
há igen, ez kicsit gáz. de a kockák minden mmo-ban felmennek maxra hamar. kivéve eve, mert ott ugye nem xp van, hanem idõ, és az ua. mindenkinél. az egy jó rendszer, 2 éves a karim, folyamatosan tanul, de hol vagyok még a maxtól, sehol.

Waaaaaagh!

Te olvastad, hogy mirõl volt szó? Gearekrõl senki nem beszélt, warzonos értékelésrõl volt szó, mivel nem azt jutalmazza a játék aki elvégzi a feladatot. Hiába foglalsz, élesítesz, a végén semmit nem kapsz ezért, mert nem öltél, nem dps-esltél, csak a feladatra koncentráltál.
Idõvel faraghatnak, mint amit most 1.1-en csinálnak a pvp chest átalakításával: akinek már minden megvan, azt nem érinti, akinek még semmi az meg csak sírni fog, hogy és a másik aki még könnyen megkapta?
Pedig frászt, csak az RNG kedvezett neki.

Jönnek mások is, hogy más játékot hány évig, jutalom nélkül...
És megint eszembe jutott róla, hogy mennyi farm is volt ezekben a játékokban.
EQ mindig jött új kieg, sose lettem max szintû. Anarchy Online újfajta plusz szinteket rakott be, hogy szintén ne legyél max.
EVE-et ne is mondjam, hány év lenne...

Itt pedig nem vagyunk az elsõ hó végén, és max szintûek, a játék legjobb cuccaival felszerelve.
Ezt hová tudják továbbvinni? Mint wow, ahol az elõzõ kieg cuccai teljesen értéktelenek?
Vagy amit Rift és Age of Conan csinál, a régi jó alternative levelling?

Titeket mi tudna még évekig az swtor mellett tartani? Mi kötne ide?
kb 10 éves korig még mûködik :-)
Omlás
A jelenlegi killért járó jutalmat le kéne osztani mondjuk 1000/el úgy kb pont jó is lenne talán 😄 😄 😄

Omlás
Akkor jól van, illetve nincs jól de ez van 😄
Tuti faragnak majd ezen még idõvel.

DummyBoy
Sehol sem mûködik ... pszichológia 😊

Anno céges csapatépítésen voltunk egy ilyen játékban ... Elsõ nap minden hibáért vagy nem teljesítésért levonás járt ... senkit nem érdekelt ... Másnap minden apróságért pluszpontot adtak ... Ekkor persze mindenki nyomta ezerrel ...
(Meg sem merem említeni, hogy fõsulis vetékedõkön mire nem voltak képesek az emberek plsuzpontért 😊 )

Jutalmazni kell a healt, a killt, de mondjuk hutballon passzokért, gólpasszért, és gólért SOKKAL nagyobb jutalmat kell adni mint a killért ... ekkor fog mindenki elindulni "objectives" irányba szvsz ...