Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Igen, le kell csekkolni a kepessegeket, mert bar megtanulja, a jatekosnak kell eldonteni, mit hasznal es mit nem. Legtobb spellt automatikusra teszi a rendszer, de nalam pl Kira nem hasznalta alapbol az aoe-jet, csak miutan beallitottam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Omlás
Engem csak a mindenki együtt WZ zavar picit, de ez meg korrigálva lesz hamarosan remélhetõleg :].

Továbbá én simán átdolgoztatnám a revard rendszert WZ-n, vesztes ne kapjon semmit a meccs végén. Vesztett ennyi kész vége haccáz törje magát azért, hogy ha akar valamit. :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

+1

Errõl mesélhetnél bõvebben privátban nevekkel és ha van screenshottal. A guildünk pvp orientáltságú, és az sg.hu-s trollkodástól eltekintve játék közben elvárjuk a normális viselkedést.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

árulkodás dedós szokás, de kik is voltak tõlünk azok? (csak mert kérdõre vonnám õket,h pvp szerveren ilyen miatt mi a faszér hisztiznek?)

Companion magától kapja a skilleket nem kell neki tanítani semmit. Annyi a dolog nyitja hogy a companion ablakában van egy + jel. Ha azt megnyomod akkor megjelenik vmelyik action barodon a companion összes skillje, ahol szépen be tudod konfigolni hogy milyen stanceben legyen és milyen képességeket használjon automatice. Aztán szépen megnyomod a - jelet és újra használhatod az action barod.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Ahto City-n tegnap a sárkánylovagrendtõl és a sötét lovagrendbõl is kaptak a klántársaim fenyegetést... csak azért mert Hoth-n, le merték az ellenséges imp-t vágni, illetve Voss városát csatatérré változtatták.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Omlás
Tanul majd új skilleket automatikusan ahogy léped a szinteket.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Egy bug van ami engem idegesít, a heti és a napi PVP quest ha egyszerre aktív akkor bugos és nem számolja a gyõzelmeket. De úgy látszik hogy ha külön csinálja az ember vagyis elõbb a napit aztán a hetit akkor jó...
Forrest Tomee
Companionoknak lehet új skilleket tanítani? Sage-el vagyok és a zöld gyíkember van velem, jó tank csak nincs semmi aoe sebzése jelenleg és a többi meg rámfordul állandóan.

Omlás
Pontosan, én is nézegettem a "rinya" topickokat és tény, hogy a panaszkodók túlnyomó többsége szimplán nem ért a gépéhez... Persze akad olyan akinél tényleg valami X-Akták-ba illõ rejtély van õk csak simán pechesek :/ és igen sajnos ilyen elõfordul a pc-s játékoknál.

Lol. Eddig csak pvp-ben haltam a sorcival (sage tükörkaszt gy.k.) a pve a világ vicce madness ágon (balance) a kétfajta heallel meg a bubival.

de ezt hogy hozzatok ossze? ott az elso companion, geareled kurvajo tank, aggrot siman tartja tankmodban, meg aoeben is. de meg ha te tankolsz akkor is ott a force armor, heal, medpack, force speed, mi kell meg?

a személyes kedvencem: kibannoltak, mert túl sok cuccot vettem ah-n! cs válasz: a két accountod közül egyik sem volt bannolva.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Engem is mindig megöltek Sage el. Papirwarrior vagy az se.
Most a Vanguard jobban védett dpsben meg messze kényelmesebb az aoe sebzés miatt. Nem kell 3-4es csoportot egyenként megölni megy be a mortar és lehet menni tovább.
ez a szám majd kicsit feljebbmegy, ha elkezded összeszedni a datacronokat. =]

DummyBoy
Egy Heroicot csináltunk az egy holland sráccal, mire az "Ne nemj körbe, itt lehet rövidíteni!" felkiáltással leugrott a korlátról és placcs ... 0HP ... "Mármint kicsit arébb 😊"

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ja en egy helyen haltam meg esestol a Cademirun van egy lift, ahol ha van a karin kopeny azt is faszaul felfujja a szel, ha megy le eleg gyors es sokat megy sztem, na mindenesetre mar megintult lefele en meg gondoltam utanaugrom, placcs volt aztan lol

anti hero

DummyBoy
Ehhh ... induláskor volt kb: 1 millió elõfizetõ ... Ha ebbõl 1000-nek szar a játék, akkor már iszonyatos flémhullámot el tudnak indítani bármilyen fórumon ...

Vannak gondok a játékkal, ez tény, vannak performance gondok is, fõleg WZ-kben ...

Ettõl függetlenül nem biztos, hogy ezek nagy része nem júzer error ... (Fõleg ahol még PVE-ben is szar ...)

Olvasgattam a Horrid FPS topikot, és egy csomó embernek megoldotta a problémáját, hogy a átállították switchable graphics-ot High Performance-ra ... Khmm ... Nekem ilyen csak a laptopomon van ... pár oldallal késõbb kiderült, hogy igen, az Ati-s laptopos emberkéknek oldotta meg ez a gondjait ...

Aztán az ember írja, hogy mindent kipucolt, új drájver, stb, és még mindig játszhatatlan a game ... (majd odaírja a post végén zárójelben, hogy ja persze a laptopom is öreg szar, de akkor is mennie kellene, mert a tegnapi peccs óta ilyen szar csak ... Erre a válasz: tegnap nem is volt peccs ...)

Vagy a következõ aki hisztizik, hogy 6850-es VGA-ja van és akad a game ... A milyen procid van kérdésre: 1,8-as C2D ...

És még sorolhatnám. Tény, hogy vannak gondok, de nem biztos, hogy az egy topikban hõborgó pártíz-párszáz ember reális képet tud ani arról, hogy egy többszázezres játékosállománynak mik a legnagyobb gondjai ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Omlás
fleet, rövidítek korlát hop.. óbazz.. wtf ...die befigyelt párszor már nálam is <#idiota><#eljen>

szerintem sok, sage-dzsel olyan level 25-ig siman lehet solozni halal nelkul a heroic 4 questeket is. normal questeken meg aki meghal...😄

igy level 43-on 2en toljuk a heroic 4 questeket egy 41es sage-dzsel, en viszem healer companiont, o meg a tankot. van 2 force lift, midnketten tudunk healelni es jo a dps is, szoval eleg easy. bar igazabol a companionok egesz jol helyettesitik a playereket ilyen questekben. hatrany hogy magatol nem fut ki aoekbol stb, passivra teve meg marha lassan cammog vissza.

PiszkosFred
De a kedvenc, az Essels instance (ally elsoje - az imparial BT kontraja), a driod boss utan az egesz party lezugott a boss platformjarol a melybe, mert azt hittuk, van ott ut.

Nem volt.

Az eséseket nem számoltam bele. 😊 Az egyébként 2-3 alkalommal volt.. a fránya lift mindig rossz ütemben jött.. 😊
Eddigi mérlegem: Ûrcsata 1 db (Fondor), Flashpoint 2 db (Esseles, Hammer Station). És bolygónként 2-3 Heroic küldetés az szükséges szintért.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

ha magas helyrõl esik/ugrik le a karakter, akkor sebzõdik. újat mondtam?

PiszkosFred
Nincs lathatatlan uvegfal a legtobb helyen, mint a harombetuskonkurencianal, igy siman zugtam parszaz metereket en is, mert bamba voltam 😊

legjobb. ember szalad imperial fleeten, hopp itt egy korlát, átugrok és rövidítek... 😄

vagy fleeten cantine legfelsõ szintjén a liftnél: -á ez nem olyan magas, tuti nem halok bele...

lenne meg annyit látnak az ott állók,h h vki elterül e lift elõtt😄

Sir Quno Jedi
sokat ugrált oszt leverték! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

milyen eséstõl?:o

anti hero

Sir Quno Jedi
Nem voltam imp oldalon. Pedig eredetileg én is impet akartam indítani, de mivel haverom még nem csatlakozik, így maradtam inkább standard jedi knight. Végülis nem bántam meg, mert ahogy az impek többsége itt viselkedik én kérnék elnézést lépten nyomon...

A lázadók kontra birodalom-nál mi mindig birodaliak voltunk eleddig, de itt a régi köztársaság esetében kétesélyes a dolog. Itt a republic is a rend oldalát jelenti. Nehéz a döntés. Igazából egyesíteni kéne a két oldalt. Az én jedim is a cquestjében arra törexik elsõsorban, hogy végre béke legyen a két oldal között, nem pedig arra, hogy legyõzze a birodalmat (ez amúgyis vicces cél lenne).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fyi, én legalább kétszer ennyiszer haltam meg eséstõl =]

Sziasztok,

Level 30 Jedi Sage karakterként eddigi pályafutásom során kb. 15-20 alkalommal kellett igénybe vennem a Medical Probe szolgáltatásait. Magyarul ennyiszer vertek le az ellenfelek. Kérdés: Ez sok vagy kevés? Tehát én vagyok béna, vagy ez normál játékmenet? Ugyanis nagy kalandjáték rajongó vagyok (KotOR 1-2 forever! 😊 ), de még a Dragon Age-ben is max. 5-6 alkalommal agyaltak le. Történet orientáltan játszok, a PvP egyáltalán nem érdekel, Heroic vagy Group küldetést csak akkor vállalok el, ha kell az XP/szint a következõ Character Class küldetéshez.
A többi kaszt túlélõ képessége jobb vagy rosszabb a Jedi Sage-hez képest?

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

örülök, h volt aki érti 😄
hatalmas

anti hero

"amúgy meg annál jobb, több valor pontod lesz, ha minden méteren levágsz valakit...."

erre regaltam.

PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kapa: …Ne fütyülj
Pepe: ..nem fütyülök…
Kapa: De fütyülsz én meg azt mondom, hogy ne fütyülj…
Pepe: Jó hát én nem fütyülök…
Kapa: Fütyülsz bazdmeg és hazudsz..miért?… mert egy szar szemét szar alak vagy. Kivakarlak a geciböl, ugye? Idehozlak akkor fût-fát igérsz, igaz? Kivakartalak a gecibõl, vagy nem vakartalak ki? Te meg itt füttyögsz Te ? Itt a nemzeti nagyjaink között? Ahol az õsök szelleme jár bazdmeg? Itt nem fogod felverni a csendet, bazdmeg én nem viszem el helyetted a balhét, érted? Hát itt az én hátamon csattan minden, érted?..
Pepe: Értem abszolút csak ne fogd már a nyakam tudod milyen érzékeny egybõl föláll a faszom..
Kapa: Befe téma van innen…
Pepe: Jóvan…
Kapa: Mondom befe témavan..
Pepe: Az most mi?..
Kapa: Az hogy kuss van…
Pepe: jaj-ja, jo…”

most mert gonoszsag az, hogy a csucsra torekszem es mindenkit aki szinten oda torekszik-, vagy cska egyszeruen nem tetszik, mert buzie (ezek a dzsedik) kibelezem? en nagyjabol sutakkal es fergekkel talalkoztam imp npc oldalon, szal ne mtudom mirol beszelsz, egyetlen poenos a darth baras volt, de mar elkezdtem hazudozni neki =(..), mert o is at akart kurni a palankon

jo ez a jatek

anti hero

hazudnak és fütyülnek!
;d

anti hero

Sir Quno Jedi
Azé a birodalmiak között is vannak nem feltélen kaotikus gonosz karakterek, mint pl. Thrawn. DE akik ebben a játékban impek, azok nem a nemes porosz harcosokat veszik mintának, hanem gyakrabban a vérnõszõ berzerker óvódásokat. Ez így szánalmas. Egyetlen birodalom sem lehetett naggyá szoros kooperáció nélkül. Még a rómaik sem voltak "gonoszok". AZ hogy a sith-ek az erõ sötét oldalán léteznek, az nem jelenti azt, hoyg a birodlami polgárok gonoszabbak lennének a köztársaságiaktól, mintahogy a azok sem feltétlen osztják a jedik merev nézeteit.

Szóval a birodalmiakkal úgy általánosságban semmi gond sincs, köztük is vannak rossz és kevésbé rossz "emberek" (vagy bármely más fajúak). Jó lenne korrekt és nemes impekkel találkozni játékosok által megszemélyesítve is, mintahogy magában a játékban class-quest vonalon találkozunk is ilyenekkel NPC-ként.

dettó. simán kvesztelés közben is nekiesek másik oldalnak, vagy akkor is ha látom,h funol a két oldal egymással (táncikálnak stb, leszarom, odamegyek és fight😄 )

PiszkosFred
"Hazudtak" Hmm.. erdekes es eros kifejezes ez. Az en esetemben igazat mondtak, nincs semmi gondom a jatekkal performance teren, es ahogy olvastam korabban itt valakitol, masnal sincs performance gond. Pedig nincs nagy gepem, gyengebb mint a kommentben felsorolt, de nem is bovli tobb eves technika. A stabil 60 fpst hozza, ennyit tud a monitor es boven eleg, nem swappol, csak ott ahol a NASA-t leszamitva minden gepnek kell (tomegben a flottan), de az is csak par sec. Szal csak ovatosan a kijelentesekkel.

leszarom a valort. szeretek pvpzni, a birodalmiakat visszadobni oda ahova valók.

kar semmi valor nem jon ebbol 😄

Djuree
legyenek többen, kit érdekel, levágok én egyszerre 3 sith mocskot is😛 amúgy meg annál jobb, több valor pontod lesz, ha minden méteren levágsz valakit....

Waaaaaagh!

j0nNyKa
mutatsz nekem statisztikát, ami bizonyítja, hogy tudod a frankót?
vagy embert pl. Hidden Beksrõl, Nightmare Landsrõl, vagy The Progenitorról?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

raid.

Az hogy a bioware mit hoz ki a számokból nem releváns, most írták(hazudták) pl eurogamer cikkben, hogy szerintük nincs performance gond és csak nagyon keveseknek van gondjuk és ott is a user a hibás mert szar a gépe. Szal kb a no comment, sima marketing dumát nyomatnak, akkor is 55/45% lenne a legnagyobb különbség amit bevállalnak ha senki nem játszanak republic oldalon.
update: nem, nem csak az AthoCity-n van ez, mert látom valaki közben bedobta ezt a joker kifogást.
Ahogy írtam nem az a gond, hogy többen vannak az egyik oldalon mert az teljesen normális. De itt tényleg olyan arányok vannak amit nem nagyon indokol semmi.(4* annyi player az egyik oldalon úgy hogy mirror classok vannak)

Lourker

j0nNyKa
Az, hogy az Atho City látszólag k*rvára kiugró példa, más szerver lakóival beszélve hülyének néznek. Náluk teljesen jó a helyzet, kb 50-50.
Bár igaz, hogy olyanról nem hallottam még, ahol kifejezetten a köztársaságiak vannak többen. Talán az amcsiknál?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Amit mi nem értünk belõle: egyértelmû létszám különbség van, legjobb példa Ahto City, ahol érzésre, pvp-ben és a bolygókon, látszólag 4x annyi empire van.
RP szervereken még a legjobb a helyzet, de még ott is többen vannak az impek.

Erre kihozza BioWare, hogy semmi gond szerintük, 55% empire, 45% republic.
Tanultam Statisztikát, tudom, hogy azzal azt hozok ki a számokból, amit akarok. De mi okozhatja a statisztika, meg a mi empírikus tapasztalatunk (huttball forever) között a különbséget?
Djuree
minden mmo-ban ez van. aion-ban is ez volt. wow-ban nem tudom mi most a helyzet, de ott is a horda volt nagy többségben mikor még nyomtam. gonoszok mindig többen vannak😊 akár a való életben. könnyebb boldogulni...

Waaaaaagh!

Tombon van magyar guild Empire oldalon?