Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

absorb az mas 😊 azt pl sorcerer/consular force armorja tudja 😊 procolos shield csak csokkent X%-ot a damagebol.

skill 😄 lojj ki midnent, ami sebezhet teged, amilyen gyorsan csak tudod. raketakkal ne sporolj. hasznald a spacet, gyorsabban lehet vele helyzetet valtoztatni. es hasznald ugyesen a shield <-> cannon cuccot, akar par masodpercre is erdemes atvaltani hogy toltse a shieldet.

a.carkey
4es van fent, és csak néztem tegnap éjjel, amikor kipróbáltam az aknamezõst és a másikat. (A másiknál egész jól ment, de jött szembõl pár majom, és rakétákkal (?) azonnal leamortizált. 😊

A medve nem játék.

Omlás
Jah, imádom mikor azt látom Absorb Absorb Absorb Absorb... <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Kimaradt, hogy kell egy tank stance is, mert anélkül csak 5% az esélye a shieldnek. Tank stance-ben kap rá még +15%-ot (companion +20%-ot), meg utána talentekbõl még egy keveset. SI assassin meg nyomogathatja x secenként a skillt, hogy 35% legyen a shield chance.

Pvp-ben észre lehet venni, amikor kevesebbet sérülsz. 😊
Fenrir
recept (latin = 'végy!' Orvosi vény, rendelvény. Ezen közli az orvos a gyógyszerésszel a gyógyszer elkészítési módját, a követendõ eljárás, a mennyiségeket, az elõírást (orvosi)

A halál csupán a kezdet...

A hajó mozgatható az egértõl függetlenül wasd-al, neha jol jon a space gomb.
AH-ben a grade4, grade6 cuccokat érdemes megvenni hozzá.
a.carkey
Mi a recept?

A medve nem játék.

Djuree
nem a BW rakta így, így mondta nekik az EA. a kiadók dirigálnak. gondolom nem tudod mi hogy van a játékiparban, én eléggé benne vagyok, hidd el az EA még azt is megszabja milyen színû legyen a világítás a legeldugottabb teremben coruscanton😊 a BW csak megcsinálja. ha engedi az EA akkor javítják a hibákat, ha nem akkor nem, nem kell õket szidni.

Waaaaaagh!

az procolgat magatol, minden attackra annyi szazalek eselye van hogy procoljon amennyit ir a shield chancenel a karilapon, ilyen kekes gomb villan fel a karid korul, amikor aktivalodik, akkro abbol a tamadasbol csokkentett damot. de sajnos semmi mas vizualis vonzata nincs, szoval nem jelenik meg valami targy a karakter bal kezeben 😞

nekem ment a grade3 hajommal azakna mezos mission is elsore, igaz a vegere csak ilyen 2mm hpm maradt😄 nicns meg emp meg semmi, egyeduli extra az a shield-cannon kozti energia atmozgatos cucc, amit hasznalok is aktivan. de valoban nem egyszeru, bar grade 4-5tel biztos jobb lenne.

Djuree
ha beteszek off handbe pajzsot, azt valahol akítiválni kell? mert nem veszem észre hogy lenne pajzsom ha csak simán beteszem a kézbe az itemet.

Waaaaaagh!

meg lehet halni space combatban?

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Rubint
A nem gyártható extrákat amint lehet vegyétek ki (shield/weapon erõsítés, 10 sec sebezhetetlenség és EMP), nagyon hasznosak. Proton torpedót ne (de az úgyis csak 50-es), mert bugos.

csokicsiga
Nehéz vazze, nekem sem megy/ment csak kinszenvedés árán. <#alien>

\"Hess innen troll.\"

a.carkey
Most jutottam el negyvenesként az akkor megkapott space küldikhez. Nos, szánalom. Nem fullos a hajóm, de azért a szintjének megfelelõ. Viszont esélyem sincs. Nem tudom hogy kell megcsinálni ezeket, de szerintem ezeknél nem voltak normálisak a készítõk.

A medve nem játék.

TDC Geronimo
Írtam már korábban. 1-50ig ezek a hibák, amiket itt ezerszer leírtunk annyira nem zavaróak, de 50en kijön minden és sokkal jobban észreveszi az ember, mint szintezés alatt. Ennyi az egész.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ahhoz képest hogy az egekbe magasztaltad a játékot mostanában csak szidod.
mi történt? másik mmora remegtél rá?

TDC Geronimo
ázsiai csicsammo milyen lenne mégis 😄

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
Csak a gw2 készítõi? ok 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Most így az utóbbi jópár hsz olvasásakor beugrott, hogy mennyivel másabb beszélgetések, normálisabb viták folytak sok évvel ezelõtt az mmo fórumokon... 😉

Szóval ja, úgy van ahogy írja a cikk, csak átsiklik azon, illetve épphogy említi, hogy ennek a realm pridenak a kialakulásához azoknak a dolgoknak a megléte kellett, amiket lentebb írtam. A lényeg, hogy megvolt a motiváció, ami fenntartotta az érdeklõdést és ebbõl még jobb dolgok tudtak szervezõdni. Úgy látom ezt amúgy egyelõre csak a GW2 készítõi ismerték fel, kérdés milyen lesz a megvalósítás.

1.0.2d

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Rubint
1.1 vagy soon?

PiszkosFred
Hja, es a bannerban van egy link "Craft leiras", arra kattints ra, a legjobb FAQ/guide amit lattam eddig a jatekhoz. Ami abban nincs benne, az nem is letezik 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Maga a Sith Inquisitor (vagy hogy kell irni) classnak van a ketajtos szekreny tars, nem az adott specnek. Valaszthatsz barmilyen stilust, dps, caster, tank. A sith warriornak meg ott a pletykas Vette, a twilek csajszi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fpocok
Lesz patch. Most indítottam a játékot és kiírta. hogy reggel lesz patch.

Parasite Eve 2, best game EVER!

csokicsiga
Árulja már el valaki nekem lécives, hogy a Sith Inquisitor a sorci, vagy az assa ágának van a Khem Val nagy darab monstrum companionja?
Meg, a sorci a dps ugye?
Elörre is köcce, mert ilyen kasztu karim még nemvolt, és most akarok ilyet is , unom a lvl50-en patchig. <#vigyor2>

\"Hess innen troll.\"

TDC Geronimo
"There is, to my knowledge, no single DLL that's responsible for a multitude of problems across the game. For example, our 'ability delay' issue is being addressed by the development team right now, and I've been told there are dozens of fixes potentially being looked at to help improve things."

O'rly? Várom mikor kerül livera...

Torzonborz
azperszeee op TKM még mit nem 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tafaya
Daoc PvP játékélmény felét át tudnák ültetni, már a 2. legjobb PvP MMORPG lenne 😊

Hi.Olyan problémám van,hogy a töltõképernyõnél kidob winbe a game.Valami ötlet mi lehet a baj?
na igen a non-force melee kasztot tényleg hiányolom is a játékból... pedig nagyon alapnak kéne, hogy legyen.
s0n1c
Vagy non-force sensitive melee karakterek, teras kasi artist hmhm? 😊
nem kell oda erõhasználó, akkor inkább már egy Twilek táncos lány kaszt, olyan SWG stílusban 😄
s0n1c
Igen, de amiket leírtál az egyetlen célt szolgált, realm pride.
Pontosan ugyanez nekem is az eszembe jutott már korábban. Vmi renegát erõhasználót még melléjük rakhattak volna, hogy az a rész is le legyen fedve és kész egy tényleg "újító" mmo. Csakhát ez már kicsit késõ, túl sok alapvetõ rendszert, koncepciót kellene kidobni, teljesen átdolgozni és a nyilatkozatokból látjuk, hogy a prioritás, a kijelölt nyomvonal abszolút nem ez.

TDC Geronimo
😄 majd ha javítják a ****! 😄

Torzonborz
ööö izéééé ezt vhogy rég láttam Tõled : swtor <3

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az általad leírtakra csak annyit: teljesen jól látod a helyzetet.

Az én mmo tapasztalataim fõleg az Eve-onlineból vannak (3 év), de azt sajna abba kellett hagynom mert az egy igazi 7/24 játék. Az swtor meg pont azért tetszett meg mert nagy potenciált láttam benne, de amit kaptunk és ezért lehet sokan megköveznek, nem más mint egy casual szemét, a story nagyon jó, ez tagadhatatlan, de ahogy írtan az egészet singleplayer mondba végig lehet tolni.

Amit én nem értek BW-nél, hogy mi a ráknak raktak bele csak 2 frakviót, mert pl a smuggler és a bh rohadtúl nem illik bele sem a jedi, sem a sith vonalba mert õk azok akik mind a két térfélen játszanak.
Csak egy példa:

lehetett volna egy 3. frakció nevezzük pl. Hutt Kartelnek akik, egyik és másik oldalra is betudnak avatkozni, fõleg ez pvp-re értendõ és ezáltal ahogy az kell zsírosra kereshetik magukat. Ha meg túl erõsek lesznek, még a jedik is szövetkezhetnek a sithekkel hogy szétrúgják a seggüket. Itt pedig bekerült volna a játékba a diplomácia..., de sorolhatnám még a sok kihagyott lehetõsége.

Én csak abban bízók, hogy talán felébrednek bio-ék a rozsaszin álomból és rendes gémet csinálnak az swtorból.
TDC Geronimo
high res textúra bugra dev válasz

kiemelném ezt :"After investigation, it seems that the confusion here is a combination of a UI issue that's been resolved and a feature that's working as intended, but the reason why it's 'working as intended' needs explanation.

First, the UI issue. The preferences menu as it is seen on the Public Test Server for version 1.1 of the game is correct - there are only supposed to be two texture choices, 'Low' and 'High'. This replaces the original three-choice preference of Low/Medium/High because in reality, there was never supposed to be a 'Medium' choice - that was a bug."

Nem tudom sírjak e vagy nevessek. Ki hiszi el nekik, hogy ez egy "kis" bug volt csak 😄 Mellébeszélés meg a vetítés már megy ezeknek is ezerrel :/

Omlás
No akkor meg is oldódott a problémám :] ergo szépen cipelem átt a jó bónuszokat a csúnya itemrõl a cép itemre :] a barnákra(narancsáááárga) <#idiota><#eljen><#taps>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

"- The set bonus of end gear purples (PVP and PVE) will be transferable to custom items. "

TDC Geronimo
war 😞

BEAST
Hát aki eladja a lelkét az EA-nek... <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Akkor még jóformán azt csináltak amit akartak. Ma meg azt, amit mondanak nekik. Már amennyi maradt abból a mythicbõl...

Ja, és ugye mindez "realm vs realm vs realm" rendszerben mûködött... Szóval mindezekért hatványozottan érthetetlen a régebbi motorosok számára az swtor pvp "nemléte", hiszen látjuk, hogy honnan indult a Mythic és hová jutott.

csokicsiga
<#vigyor2> Ez nagy beszolás, az egyik fórumon most olvastam, az egyik srác, barátja az egyik saját altjának küldött postán creditet, és nem érkezett meg.Persze, ezis a BW-nek köszönhetö, hogy valszeg elütött a nevet . <#taps>
Sok a "agyas" játékos , mint minden hol. <#mf1>

\"Hess innen troll.\"

Ne felejtsd el, DaoC-ban sem csak úgy a semmiért pvp-ztél, relicekért, realmbuffokért, Darkness Falls birtoklásáért, realm rankokért-abilitykért (!) na meg úgy önmagában is baromi jó volt a pvp, plusz lehetett várakat ostromolni, birtokolni, stb. Akkor még tökéletesen ki tudták találni a megfelelõ koncepciót a srácok és ez így összességében folyamatos motivációt jelentett.
A lényeg, hogy akkor is kellett ötlet a hímestojás mögé és most is kellene.

Igen, mint említették érthetetlenül alacsony az fps az ilyen konfigom, nekem az általad említettnél jobb gépem van, de még jobb gépeken is ezt csinálja. Mindegy, majd gondolom megcsinálják normálisan. Vagy nem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak