Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Win7 és a játék van egy 64 gigáson Vertex3-on, a lényeg itt a 3, tehát csak és kizárólag SATA3-asat szabad venni (persze olyan alaplaphoz ami tudja a SATA3-at).
Párbeszédeknél sajnos még így is látszik a textúra váltás, bár az lehet, hogy grafikus kártya memória. Viszont nincsenek megakadások, ha összefutsz valakivel, nincsenek a semmibõl elõtûnõ alakok, nem érzékelhetõ a swappelés. Elõre szólok, hogy fps-en nem segít!
Csak a játékélményt javítja ezerrel.
Az akkori komolyabb (mai középkat.) gépekben már bõven szûk keresztmetszet a winyó sebessége.
Az SSD igen sokat tud dobni rajta, nem egyfajta drága kicsi vinyóként kell rágondolni, hanem egy újabb teljesítménynövelõ tényezõként.
Mivel nekem sincs most ingerenciám új gépet venni, ezért a membõvítés és az SSD az a két lehetõség, amivel megdobhatom még a teljesítményt ...
Aztán alszok még erre párat 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
azt hiszem az alaplapom képes kezelni a ddr3as modulokat, szóval elõször beruházok egy olyanra, meg egy ssd-re.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
SSD kéne, az a win7nek is jót tesz.
Én is most gondolkodom membõvítésen és egy SSD beszerzésén. Pontosabban elég régóta kacérkodok a gondolattal, de eddig mindig lebeszéltem magam róla, de most megint SSD árakat nézek 😊
Ami fura, hogy az elsõ patch elõtt nekem azonnal betolta a fleeten a texturákat (normál 7200es winyó), most meg töltögeti 5-10 másodpercig. Persze lehet, az elsõ hét után annyival több lett a játékos, hogy nem bírja már szuflával.
ez túl nagy teljesítményt nem igényel sem a procitól, sem a videokaritól, egyszerûen meg kell várni, amíg elõrántja a gép a vinyóból a megfelelõ biteket.
játszik valaki ssd-rõl? szerintem nagyot dobna az ilyen helyzetekben a vizualitáson.
no chance.
Szóval annyira nem hülyeség. Csak ennek elég súlyos bandwidth vonzata lenne, amit mindenki látott volna.
Biztos bugmentesek lesznek
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszont én továbbolvastam a topikot, és ott van egy pár kicsit hozzáértõbbnek tûnõ emberke, aki megpróbálja elmagyarázni, hogy ez a technika, jelenleg ilyen minõségben nem nagyon kivitelezhetõ ...
Mellékesen amikor én felmegyek a fleetre és beakad minden, akkor van csodálkozás, mert lehet látni, hogy szépen lassan töltõdnek be a textúrák ... viszont a gép halk, és csak annyit hallok, hogy éppen maga alá csinál a wincseszterem az erõlködéstõl ...
De hazamegyek és megnézem a cfosspeed naplóját, mekkora adatforgalmat generál a game.
Valamint ha tényleg lenne valami szerver alapú ilyen cucc, akkor valszeg lenne valami elõírás minimum sávszélességre is, mert ez nem kevés adatforgalmat generálna ... (ha nincs most is ...)
Using "Reset All Active Operations" no longer causes Soa and the Ancient Pylons to respawn even if the player is currently locked out of these encounters."
há há há. Degáz 😄
Van rajta kivul jo par magat "mmo veteran"-nak titulalo hangado, aki csinalta a musort es - sertett ovodaskent, akitol elvettek a cumit -, belekotott az elo faba is, konkretumok vagy ervek nelkul, vagdalkozva altalanossagokkal. Nem tett jot a topiknak. Legalabb Chris lehuzo kommentjeiben, van erv es indoklas, de a tobbiek frocsogeseben nulla.
Minden jateknal ez van a forumokon, tul kell elni a kezdeti idoszakot, nincs mas megoldas. Utana kikopnak a biralok, max a mazochistabja marad, lelkuk rajta.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
A korábbi szinteken kapott tárgyaknál volt valami stílus, amit követtek, és a végére kitalálták, hogy ezt a stílust túlozzák el, legyen valami extrakülönleges, és erre extrabéna lett.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Protected Interactive 3D Graphics Via Remote Rendering
btw mióta egy bizonyos személy megint bannolva lett, érezhetõen nincs (kevés) a flame, és sok a játékról szóló beszélgetés - csak én látom így?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Személyes kedvencem:

anti hero
Need <#banplz>#banplz>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Slicing érdemes választani?
<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Nem mondom, hogy játszhatatlan a game (PvE és PvP részre is értve), de az élményfaktorra ráfér egy kis polírozás.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Egy szépséghibája van, hogy méréseim szerint kb 10%-os FPS vesztéssel járt az AA bekapcsolása az új patchben.
Devpostok, írók és rabszolgák egy hírben:
Ability delay: látják, tudják, hogy a játék reakcióideje fontos egy MMO-nál. Folyamatosan javítják a felmerülõ hibákat. A patchekben ezt látni is fogjuk.
Mission discovery itemek: sok ember számára még nem világos, hogy ezek egyszer használatos tárgyak. A jövõben igyekeznek erre a figyelmet még jobban felhívni (mondjuk még így is megérik a befektetett pénzt).
Az IA-smuggler balance fix (flashbang grenade) az 1.1-es patchben jön.
Endgame gear mod változás várható: minden lila item ismét teljesen modolhatóvá válik, a setbonusokat át lehet vinni egyedi cuccokra, néhány mod csak bizonyos típusú gearbe fog belemenni (például lesznek csak sisakba tehetõ modok).
Az utolsó jedi knight quest kissé nehézre sikerült (na meg az agent chapter 1 vége…😉. A következõ patchben javítják a problémát.
Cross server BG-kre a közeljövõben ne számítsunk.
Miért csak humanoid fajok vannak a játékban? Alexander Freed szerint ennek több oka van:elõször is a játékosnak ezekbe a legkönnyebb beleélnie magát. Másodszor, rengeteg érzelmet kell megjeleníteni a karakterek arcán. Ahogy távolodunk a humanoid fajoktól, annál nehezebb ezeket az érzelmeket “animálni”, egyre több idõt emészt fel.
A DH kibogarászott néhány részletet az 1.1-es patchbõl. A lista itt található. Apropó 1.1: az új FP-ben egy valamire már biztosan számíthatunk: rengeteg rakghoulra…
És a végére a napi bulvár: a Gamestar hozta a hírt, hogy egyeseknek nem tetszik a TOR-ban megjelenõ rabszolgaság és kínzás. Kíváncsi vagyok, vajon ezek az emberek mikor emelik fel a hangjukat az ókori Róma történelmének tanítása miatt.
Érdekes egyébként, hogy az nvidiásoknak sokkal kevesebb gondja van a játékkal, legalábbis én hivatalos fórumon így láttam. Mindenesetre jó, hogy a BW már végre elismerte a problémát, és nem csak azt írkálják, hogy újítson mindenki gépet, mer szar. Szerintem lassan kezdenek vele valamit, mert õk is tudják szerintem, hogy sokan fognak lelépni, ha nem, pedig alapjában véve kurva jó a játék, nekem az endgame is bejön(fõleg majd az új peccsel a pvp változtatások után).
De amúgy meg nekem jómegmondták gildcseten, hogy az FPS az egy délibáb, placebó, ha sok ha kevés, a játék úgy is ugyan úgy fut, csak bebeszélem magamnak. Szerintem ti is halucináltok <#idiota>#idiota>
Items
Fixed an exploit that allowed the removal of Armoring item modifications that were not intended to be available for removal on Artifact quality items.
Flashpoints and Operations
Flashpoints
Bug Fixes
Fixed an issue that sometimes prevented players from resetting their active Flashpoint.
Operations
Eternity Vault
Using "Reset All Active Operations" no longer causes Soa and the Ancient Pylons to respawn even if the player is currently locked out of these encounters.