Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wilting>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

j0nNyKa
mennek a szerverek.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

picket
Alderaan = bauxitbánya? ๏_๏'

&#3237;_&#3237;

Úgy általában érdemes végigmenni a Pro Tips-en, pár kivétellel 10/10 mind (legújabb is találó)

Személyes kedvencem:
PiszkosFred
...sot, a kisebb falvak kantinjaiban meg toborozhato par wookie nyelven beszelo companion is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bakonyba van fosasig ilyen voroskõ

anti hero

Omlás

Need <#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hali!
Slicing érdemes választani?
facepalm
<#idiota><#eljen>

Reménykedem én is, hogy ezt a pár bosszantó (nekem ez a legsúlyosabb jelzõ, amit rá tudok akasztani) hibát korrigálják, és tudják is korrigálni. Ha nagyon game engine szinten van a hiba, akkor nem kevés programozói órába fog kerülni, míg összerakják normálisan.
Nem mondom, hogy játszhatatlan a game (PvE és PvP részre is értve), de az élményfaktorra ráfér egy kis polírozás.

<#idiota><#idiota>

Én kipróbltam teszt szerveren az 1.1-es patch AA beállitását. ATI kártyám van, igy perpill nincs AA, ha ini file buherálással állitottam be, akkor bizonyos effektek egyszerûen eltüntek a játékbõl (hologram stb). Az új patchben minden múködik, látszik az élsimitás is szépen, és az effektek sem tünnek el.

Egy szépséghibája van, hogy méréseim szerint kb 10%-os FPS vesztéssel járt az AA bekapcsolása az új patchben.
Itt meg pár tegnap elõtti hír, aki nem olvasna swtor.hu-t

Devpostok, írók és rabszolgák egy hírben:

Ability delay: látják, tudják, hogy a játék reakcióideje fontos egy MMO-nál. Folyamatosan javítják a felmerülõ hibákat. A patchekben ezt látni is fogjuk.

Mission discovery itemek: sok ember számára még nem világos, hogy ezek egyszer használatos tárgyak. A jövõben igyekeznek erre a figyelmet még jobban felhívni (mondjuk még így is megérik a befektetett pénzt).

Az IA-smuggler balance fix (flashbang grenade) az 1.1-es patchben jön.

Endgame gear mod változás várható: minden lila item ismét teljesen modolhatóvá válik, a setbonusokat át lehet vinni egyedi cuccokra, néhány mod csak bizonyos típusú gearbe fog belemenni (például lesznek csak sisakba tehetõ modok).

Az utolsó jedi knight quest kissé nehézre sikerült (na meg az agent chapter 1 vége…). A következõ patchben javítják a problémát.
Cross server BG-kre a közeljövõben ne számítsunk.

Miért csak humanoid fajok vannak a játékban? Alexander Freed szerint ennek több oka van:elõször is a játékosnak ezekbe a legkönnyebb beleélnie magát. Másodszor, rengeteg érzelmet kell megjeleníteni a karakterek arcán. Ahogy távolodunk a humanoid fajoktól, annál nehezebb ezeket az érzelmeket “animálni”, egyre több idõt emészt fel.

A DH kibogarászott néhány részletet az 1.1-es patchbõl. A lista itt található. Apropó 1.1: az új FP-ben egy valamire már biztosan számíthatunk: rengeteg rakghoulra…

És a végére a napi bulvár: a Gamestar hozta a hírt, hogy egyeseknek nem tetszik a TOR-ban megjelenõ rabszolgaság és kínzás. Kíváncsi vagyok, vajon ezek az emberek mikor emelik fel a hangjukat az ókori Róma történelmének tanítása miatt.

Én is próbáltam bûvészkedni tegnap este kicsit a grafikai beállításokkal, vsync-el miegymással, de nem sok javulást látok. Full lowon se fut sokkal jobban a játék, de az árnyékok kikapcsolása tényleg sokat segít. Az AA driverben való kapcsolgatása nálam nem sokat változtat, 2x-es AA-val is ugyan olyan, mint kikapcsolva. Sõt még a játék sem sokkal szebb. Bár tegnap megtáltosodott a játékom és este wz-ben 30-40 fps-eket produkált, örültem is mint majom a farkának :D Azt vettem észre egyébként, hogy minél több ember van egy területen, annál kevesebb az fps-em, még ha nincsenek is körülöttem a játékosok. A mélypont az persze a wz és a fleet, de Ilumon is elég gyatra.

Érdekes egyébként, hogy az nvidiásoknak sokkal kevesebb gondja van a játékkal, legalábbis én hivatalos fórumon így láttam. Mindenesetre jó, hogy a BW már végre elismerte a problémát, és nem csak azt írkálják, hogy újítson mindenki gépet, mer szar. Szerintem lassan kezdenek vele valamit, mert õk is tudják szerintem, hogy sokan fognak lelépni, ha nem, pedig alapjában véve kurva jó a játék, nekem az endgame is bejön(fõleg majd az új peccsel a pvp változtatások után).

De amúgy meg nekem jómegmondták gildcseten, hogy az FPS az egy délibáb, placebó, ha sok ha kevés, a játék úgy is ugyan úgy fut, csak bebeszélem magamnak. Szerintem ti is halucináltok <#idiota>

1.0.2d Patch Notes 1/12/2012

Items

Fixed an exploit that allowed the removal of Armoring item modifications that were not intended to be available for removal on Artifact quality items.

Flashpoints and Operations

Flashpoints

Bug Fixes
Fixed an issue that sometimes prevented players from resetting their active Flashpoint.

Operations

Eternity Vault
Using "Reset All Active Operations" no longer causes Soa and the Ancient Pylons to respawn even if the player is currently locked out of these encounters.
PiszkosFred
Low shadownal a kornyezet is "valtozik", a fenyviszonyoknak megfeleloen megjelennek sotet foltok, arnyekolt teruletek, de vetett (igy nevezik?) arnyekok nem, az csak high-nal.

j0nNyKa
a noi agent kapja az egyik legkiralyabb romanc opciot a jatekban - vectort

DummyBoy
Elõször én is azt hittem (Nekem is így tûntek el ...), utána használtam driverbõl ... de tegnap bohóckodtam és a Bloom visszakapcsolása visszahozta az eltûnt dolgokat ...

A menet a következõ volt: Minden high - bekapcsoltam az AA-t, eltûntek a dolgok (bloom on) ... elkezdtem bohóckodni, nem oldódott meg, ini AA kikapcs, driver AA force - erre meg hibákat generált a game ... folytattam a bohóckodást, majd kikapcsoltam a Bloom-ot, és ini-ben vissza az AA-t ... Erre visszajöttek a dolgok, de eltûntek a Hologrammok (Néha - néha szórakozik a villám vagy a loot, de 90%-ban ok ...) ... végül lvl 70 gugli, majd visszakapcsoltam a Bloomot és most minden ok.

Shadow low-on valami kis foltok vannak a karakterek alatt ... De ennyi a max ... kikapcsolva viszont nem tetszett.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PiszkosFred
Hat, meg midnig jobb, mint a Skyrim fele "flame objektum" arnyeka, amely olyan lepcsos, hogy a komuvesek nem tudnak olyan szepet epiteni. :)

Az árnyékok annyira szánalmasan szarok, hogy nekem az OFF a játék kezdete óta.:)
mukika
A nem megjelenõ dolgoknak a .ini-s X AA az okozója, nem a bloom kikapcsolása.

N1ggA
Nekem ha a shadow low-ra van állítva, akkor egyáltalán nincsenek árnyékok. Nektek se?

Spread De Love!

DaoC óta nem volt olyan játék, ahol 3 oldalú lett volna az open pvp, erre értettem. Free for all sandbox próbálkozásoktól most tekintsünk el, mert az más tészta, ott tökéletesen mûködhetne a pvp a javíthatatlan item rongálódás (legyen az akár darkfallban felszerelés vagy eve-ben elpukkanó hajó), játékos itemdrop, terület- és nyersanyagbirtoklás, stb. miatt, de ott van plusz ezer meg egy banánhéj amin el lehet és el is szoktak csúszni. Themepark mmo-ban gw2 lesz daoc óta az elsõ, ahol úgy érzem látják a problémát, legyen bármennyire is ázsiai beütésû és emiatt nekem is kevésbé tetszõ.

DummyBoy
Egy kicsit offolok:

FPS ügyben próbálkoztam tegnap ...

- Shadow-t nem szabad High-ra tenni, mert megeszi a vga-t :(
- Driverbõl (Ati ofkorz :( ) force-olt AA grafikai hibákat és FPS csökkenést hoz :(
- ini file-ból 2xAA szépen mûködik, nem vettem észre hogy csökkenne a teljesítmény
- bloom kikapcsolása látványosan javítja a teljesítményt (Nem FPS növekedést hoz, hanem stabilabban "folyékonyabban" fut a játék), de korai volt az öröm, ugyanis eltûntek a hologamok, a loot jelzõ sugarak is rapszodikusak, valamint a sorci villámai is néha átmentek láthatatlanba :(

Jelenleg minden high, kivéve Shadow és Character details, 2xAA, 60 és 110 körüli FPS-eket kapok (70-90 átlag - komplexitástól és tömegtõl függõen), Fleet persze szar, PVP-t még nem próbáltam, talán majd ma ...

@Imperial Agent: Nekem tetszik maga a kaszt, majd 2 napig agyaltam milyen AC-t válasszak neki, végül sniper lett ... jó vele menni, élveztem a játékot, bár még tanulgatom ... A történet is király, de sajnos 1 karira sincs elég idõm, nemhogy 2-re, ráadásul mind a kettõt szeretem, és a healer most jobban kell, úgyhogy hanyagolva van :) Mikor kijött a játék akkor talán utoljára tettem volna az agent-et, de mostmár nem bánom, hogy hamarabb nekiálltam. Egy dolgot b@sztam el ... Nõi karit csináltam, ezért a románcos részek kimaradnak ... De pl: pasi NPC-nél párszor feldobta a Flörtölés lehetõségét ... de szerepjáték ide vagy oda, ahhoz nem volt ingerenciám :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bocsiiika

anti hero

j0nNyKa
pont azt akaram irni, hogy szemre alkalmazva megoldja az fps problemat (is)...
elozd meg az uber poenomat!

mind2be es a sajat szemedbe is fujjal, hgoy jobban lassad utana a felgyorsult esemenyeket!

anti hero

picket
Procira vagy videokártyára fújjam a nagyobb fps érdekében? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Kezdõdhetne így is: :)

Hi!
Welcome to our least played class!

j0nNyKa
en boven 50 utan kaptam, jo az :D

j0nNyKa
wd40, ultimate megoldas mindenre

Érdekes játszottam egy kicsit agenttal lvl 10 ig, azt kaptam egy levelet a BW tõl hogy gratula, meg egy csomó leírást hogy mi merre-tovább. Elõtte a sorcival és BH-val nem kaptam ilyet...
van biza, combat technique neven fut.

pasz szeritnem legtobben szarnak ra hogy pentek 13 van/lesz. max annyi hogy megjegyzik hogy "jee pentek 13 van juj" :D penteket annyira szeretem hogy meg meloba jonni is jo aznap :D

PiszkosFred
Filleres bovlik ezek, hiaba tisztitod, fujkalod, stb. forgott mar annyit szegeny az evek alatt, hogy megadta magat es/vagy besokalt :) Vegyel egy ujat es csereld ki, az a legtutibb megoldas.

Djuree
mi ez a tank stance? shadow-om van, ennél van ilyen?

Waaaaaagh!

Djuree
szar a venti, telement porral vagy csapágyas, ki kellene cserélni, vagy egyszerûen dobd ki a gépbõl. gondolom az egyik csati 12V-os a lapon, a másik 5V-os, azért zúg kevésbé ha a másikba dugod. dugd nyugodtan az 5V-osba, semmi baja nem lesz a gépednek. ezek a házhûtõk 90%-ban feleslegesek egy átlag gépbe, max nyáron 30 fokban van értelme, de ott is inkább ház oldala levesz és meg van oldva.

Waaaaaagh!

PiszkosFred
Nem a pentekkel van a bajom - mar hetfon reggel azt varom:) - hanem, ha 13-ra esik.

Valami hardver szaki segítsen, úgyis karbantartás van úgy látom :P Van a gépem belsõ oldalán egy hûtõ ami ha jól látom a VGA-ra fújja a levegõt, de már annyira zúg, hogy a fejem szétmegy tõle. Két hely van az alaplapon, amibe be lehet dugni, ha a másikba dugom, akkor kevésbé zúg, de gondolom úgy nem is hût annyira. Ki lett már portalanítva minden, úgyhogy nem amiatt zúg. Régen nem vót ilyen, mibaja van?

pentek midnig jo, akkor jon a hetvege es nem kell masnap koran kelni :D

PiszkosFred
Csak nem megkezdodott a karbantartas? :)

Nem szeretem a pentek 13-at. Nem vagyok babonas, de az emberek tobbsege igen, es pont eleg ha aznap ok viselkednek hulyen... Sz'al ne legyen holnap, legyen szombat akkor mar.

Torzonborz
még jó hogy holnap lesz péntek ráadásul 13 :D

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

de jo is lenne ha pentek lenne :)

Omlás
Jogos, korán van :] megyek kv-zok is inkább egyet <_>P
Még jó hogy ma péntek van ^^

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

absorb az mas :) azt pl sorcerer/consular force armorja tudja :) procolos shield csak csokkent X%-ot a damagebol.

skill :D lojj ki midnent, ami sebezhet teged, amilyen gyorsan csak tudod. raketakkal ne sporolj. hasznald a spacet, gyorsabban lehet vele helyzetet valtoztatni. es hasznald ugyesen a shield <-> cannon cuccot, akar par masodpercre is erdemes atvaltani hogy toltse a shieldet.

a.carkey
4es van fent, és csak néztem tegnap éjjel, amikor kipróbáltam az aknamezõst és a másikat. (A másiknál egész jól ment, de jött szembõl pár majom, és rakétákkal (?) azonnal leamortizált. :)

A medve nem játék.

Omlás
Jah, imádom mikor azt látom Absorb Absorb Absorb Absorb... <#idiota>

Kimaradt, hogy kell egy tank stance is, mert anélkül csak 5% az esélye a shieldnek. Tank stance-ben kap rá még +15%-ot (companion +20%-ot), meg utána talentekbõl még egy keveset. SI assassin meg nyomogathatja x secenként a skillt, hogy 35% legyen a shield chance.

Pvp-ben észre lehet venni, amikor kevesebbet sérülsz. :)
Fenrir
recept (latin = 'végy!' Orvosi vény, rendelvény. Ezen közli az orvos a gyógyszerésszel a gyógyszer elkészítési módját, a követendõ eljárás, a mennyiségeket, az elõírást (orvosi)

A halál csupán a kezdet...