Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Személyes kedvencem:

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
anti hero
Need <#banplz>#banplz>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Slicing érdemes választani?
<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Nem mondom, hogy játszhatatlan a game (PvE és PvP részre is értve), de az élményfaktorra ráfér egy kis polírozás.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Egy szépséghibája van, hogy méréseim szerint kb 10%-os FPS vesztéssel járt az AA bekapcsolása az új patchben.
Devpostok, írók és rabszolgák egy hírben:
Ability delay: látják, tudják, hogy a játék reakcióideje fontos egy MMO-nál. Folyamatosan javítják a felmerülõ hibákat. A patchekben ezt látni is fogjuk.
Mission discovery itemek: sok ember számára még nem világos, hogy ezek egyszer használatos tárgyak. A jövõben igyekeznek erre a figyelmet még jobban felhívni (mondjuk még így is megérik a befektetett pénzt).
Az IA-smuggler balance fix (flashbang grenade) az 1.1-es patchben jön.
Endgame gear mod változás várható: minden lila item ismét teljesen modolhatóvá válik, a setbonusokat át lehet vinni egyedi cuccokra, néhány mod csak bizonyos típusú gearbe fog belemenni (például lesznek csak sisakba tehetõ modok).
Az utolsó jedi knight quest kissé nehézre sikerült (na meg az agent chapter 1 vége…). A következõ patchben javítják a problémát.
Cross server BG-kre a közeljövõben ne számítsunk.
Miért csak humanoid fajok vannak a játékban? Alexander Freed szerint ennek több oka van:elõször is a játékosnak ezekbe a legkönnyebb beleélnie magát. Másodszor, rengeteg érzelmet kell megjeleníteni a karakterek arcán. Ahogy távolodunk a humanoid fajoktól, annál nehezebb ezeket az érzelmeket “animálni”, egyre több idõt emészt fel.
A DH kibogarászott néhány részletet az 1.1-es patchbõl. A lista itt található. Apropó 1.1: az új FP-ben egy valamire már biztosan számíthatunk: rengeteg rakghoulra…
És a végére a napi bulvár: a Gamestar hozta a hírt, hogy egyeseknek nem tetszik a TOR-ban megjelenõ rabszolgaság és kínzás. Kíváncsi vagyok, vajon ezek az emberek mikor emelik fel a hangjukat az ókori Róma történelmének tanítása miatt.
Érdekes egyébként, hogy az nvidiásoknak sokkal kevesebb gondja van a játékkal, legalábbis én hivatalos fórumon így láttam. Mindenesetre jó, hogy a BW már végre elismerte a problémát, és nem csak azt írkálják, hogy újítson mindenki gépet, mer szar. Szerintem lassan kezdenek vele valamit, mert õk is tudják szerintem, hogy sokan fognak lelépni, ha nem, pedig alapjában véve kurva jó a játék, nekem az endgame is bejön(fõleg majd az új peccsel a pvp változtatások után).
De amúgy meg nekem jómegmondták gildcseten, hogy az FPS az egy délibáb, placebó, ha sok ha kevés, a játék úgy is ugyan úgy fut, csak bebeszélem magamnak. Szerintem ti is halucináltok <#idiota>#idiota>
Items
Fixed an exploit that allowed the removal of Armoring item modifications that were not intended to be available for removal on Artifact quality items.
Flashpoints and Operations
Flashpoints
Bug Fixes
Fixed an issue that sometimes prevented players from resetting their active Flashpoint.
Operations
Eternity Vault
Using "Reset All Active Operations" no longer causes Soa and the Ancient Pylons to respawn even if the player is currently locked out of these encounters.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A menet a következõ volt: Minden high - bekapcsoltam az AA-t, eltûntek a dolgok (bloom on) ... elkezdtem bohóckodni, nem oldódott meg, ini AA kikapcs, driver AA force - erre meg hibákat generált a game ... folytattam a bohóckodást, majd kikapcsoltam a Bloom-ot, és ini-ben vissza az AA-t ... Erre visszajöttek a dolgok, de eltûntek a Hologrammok (Néha - néha szórakozik a villám vagy a loot, de 90%-ban ok ...) ... végül lvl 70 gugli, majd visszakapcsoltam a Bloomot és most minden ok.
Shadow low-on valami kis foltok vannak a karakterek alatt ... De ennyi a max ... kikapcsolva viszont nem tetszett.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Spread De Love!
FPS ügyben próbálkoztam tegnap ...
- Shadow-t nem szabad High-ra tenni, mert megeszi a vga-t :(
- Driverbõl (Ati ofkorz :( ) force-olt AA grafikai hibákat és FPS csökkenést hoz :(
- ini file-ból 2xAA szépen mûködik, nem vettem észre hogy csökkenne a teljesítmény
- bloom kikapcsolása látványosan javítja a teljesítményt (Nem FPS növekedést hoz, hanem stabilabban "folyékonyabban" fut a játék), de korai volt az öröm, ugyanis eltûntek a hologamok, a loot jelzõ sugarak is rapszodikusak, valamint a sorci villámai is néha átmentek láthatatlanba :(
Jelenleg minden high, kivéve Shadow és Character details, 2xAA, 60 és 110 körüli FPS-eket kapok (70-90 átlag - komplexitástól és tömegtõl függõen), Fleet persze szar, PVP-t még nem próbáltam, talán majd ma ...
@Imperial Agent: Nekem tetszik maga a kaszt, majd 2 napig agyaltam milyen AC-t válasszak neki, végül sniper lett ... jó vele menni, élveztem a játékot, bár még tanulgatom ... A történet is király, de sajnos 1 karira sincs elég idõm, nemhogy 2-re, ráadásul mind a kettõt szeretem, és a healer most jobban kell, úgyhogy hanyagolva van :) Mikor kijött a játék akkor talán utoljára tettem volna az agent-et, de mostmár nem bánom, hogy hamarabb nekiálltam. Egy dolgot b@sztam el ... Nõi karit csináltam, ezért a románcos részek kimaradnak ... De pl: pasi NPC-nél párszor feldobta a Flörtölés lehetõségét ... de szerepjáték ide vagy oda, ahhoz nem volt ingerenciám :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
anti hero
elozd meg az uber poenomat!
anti hero
ಥ_ಥ
Hi!
Welcome to our least played class!
Waaaaaagh!
Nem szeretem a pentek 13-at. Nem vagyok babonas, de az emberek tobbsege igen, es pont eleg ha aznap ok viselkednek hulyen... Sz'al ne legyen holnap, legyen szombat akkor mar.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Még jó hogy ma péntek van ^^
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A medve nem játék.
Pvp-ben észre lehet venni, amikor kevesebbet sérülsz. :)
A halál csupán a kezdet...