Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Djuree
hát engem egy sem tud lekötni, mivel egyedül játszok minden mmo-ban, haverok közül nem játszik senki, csak én vagyok ilyen gyerek így 27 éves fejjel is😄 egyedül meg hamar megunom. oké van guild, de õket nem ismerem úgy, az nem olyan.

Waaaaaagh!

Djuree
én az összes questet lenyomom a bolygókon szép sorban, akkor is ha 10 lvl-lel magasabb vagyok és már se cuccot se xp-t nem kapok érte ami hasznos lenne nekem. de egyszerûen idegesít ha nem csinálom meg mindet😄

Waaaaaagh!

Olvasom-olvasom, és közben sóhajtozok. Mi változtunk meg ennyire?

Everquest, Velious faction grind és Plane of Power progression,
Anarchy Online heti 1 (!) zodiac raid az egész szervernek, licit rendszerrel,
Warhammer úgy általában

Ezek le tudtak kötni, meg tudtak tartani.
Már a Rift se volt képes, pedig havonta jön az új event, tartalom.

Ez a játék is mekkora, és érzem, hogy meg fogom unni, és csak a kockák és az abszolút elkötelezettek maradnak.
j0nNyKa
na varjal, a kollega kozolte, hogy nem erti azokat az embereket, akik 50 elott pvpznek
ez az amivel en nem ertek egyet - neha 2 kuldetes kozott igenis jol esik odabaszni egyet warzoneban
az mas kerdes, hogy sokan a magas warzone xp, meg a pvp gear miatt toljak, es igy a side questeket egy az egyben kihagyjak - oket en sem ertem, de vegulis szivuk joga a "pvp orientalt fejlodes"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez hülyeség. Miért ne csinálhatna bárki daily questeket? Én pl folyamatosan csinálom az fps meg a warzone-os dailyket.

Abban igazad van, hogy kinövöd a bolygókat hamar, de az inkább azért van mert rengeteg quest van a játékban. Ha nem csinálod a dailyket akkor is kinövöd a bolygókat ha minden questet/zónát meg akarsz csinálni/be akarsz járni.

Szerintem mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik.

MMO-ban meg azért arra nagyon nem lehet számítani, hogy havonta- 2havonta beraknak full questlineokat. Inkább csak fpket fognak meg talán néhány kiseb questet, de fõleg bug javításokat.

Ha mondjuk havonta jönne egy-egy új insta már jók vagyunk. Lassan 50 leszek, de rengeteg tervem van még 50utánra is.
A mi szerverünkön sztem jó a rep-imp arány, wzkben is válzozó, hogy ki nyer meg pvp területeken is lehet jókat harcolni. Mondjuk kell majd több wz hamarosan mert azért 3 az elég sovánka, de remélhetõleg érkeznek ezek is szépen sorban.
Been there, done that... És elég is volt belõle anno ha jól emlékszem 1 vagy 2 hónap. 😄

Bár ebbõl egyértelmûen ki is derült, hogy amúgy fogalmad sincs mi bajom a játékkal... de azért köszi. 😄

Félreérted, számomra a játék tényleg csak egy játék, amihez nem kötõdöm érzelmileg, nem értem miért próbálod ilyen szemszögbõl látni. Éppen ezért rettentõ egyszerûen megoldom a problémát, mert nem játszom vele, de ettõl még lehet róla diskurálni.
A késõbb visszatérés meg egyszerûen nem életszerû számomra, egy étterembe sem mész vissza másodszor ha egyszer már volt vele vmi gondod.

Mellesleg a pozitív oldalt említettem már korábban is, csakúgy ahogy az elõbb, de az elmúlt 10 év mmo-zása után számomra egy ilyesminek nem csak a pve mobozásról szabadna szólnia.

DummyBoy
Hátizé ... nekem pl: a daily zûhajóból lett meg a lóvé a mountra pl ...

Pénzt keresni jó.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PiszkosFred
Detto. Isten ments meg egy mmo, ahol geart farmolok 50es szinten. Arra ott a konkurencia majd nyaron/osszel a monochrome macikkal, isten ments megegy. (addig meg ugye masseffect es diablo)

A jatek csak a sztori es a vilag miatt erdekel,a tarsak es a hajom "tamagocsi" szintu kezelese, es a haverokkal valo coop jatekmod miatt. Nem akarom nagyon elkotelezni magam, meg akarom hagyni idoszakos jateknak, amelyet egyszer "vegigjatszok" par class-szal, majd a kovetkezo nagyobb kiegig parkolopalya. A franc sem akar nekiallni meg egy mmoban bossokat olni heti 3-4 nap, se ido, se energia nincs ra.

Ez csak egy single player, mmo jegyekkel, ami marha jol szorakoztat. Ha kitart nalam 4-5 honapot, boven eleg - a mostani nyugdijas csiga tempomban jelek szerint ki fog tartani. Persze valtozhat minden, meglatjuk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Djuree
ez jó😄
de az én mmo-m, mert tetszik. igaz 3 hónapig csak aztán megunom, mint az összes többit, de addig nagyon tetszik😄
nem a történetért játszok, egyik játékkal sem, engem absz nem érdekel egy játékban a történet. elég sokat olvasok, 1 hét 1 könyv, nekem az elég történet, ha játszok akkor játszani akarok...

Waaaaaagh!

Djuree
na az tényleg csak nolife kockáknak való. ráadásul egy akkora randa játék hogy namég...

Waaaaaagh!

PiszkosFred
Soha tobbet, koszi 😊 Nem baj a negativumok gyujtese, csak egy ido utan annyira felhuzza az ember sajat magat ezeken lovagolva - foleg ha csak ezeket veszi eszre -, hogy a vegen nem hogy a kedve elmegy az egesztol, de meg az objektivitasat is elveszti. Kar idaig fajulni, erdemes inkabb hagyni a fenebe az egeszet meg a folyamat elejen, es kesobb visszaterni, hatha....

Chris-nek Lineage 2-zni kéne 1700 milliárd exp kell a max szinthez az talán lekötné egy pár hónapig évig

Sir Quno Jedi
Mondjuk én úgy vagyok játékokkal, hogy ha váge sztorinak, akkor vége a játéknak is részemrõl. Uninstall. Addig tart és nem tovább, lezárták, kösziek. Ha adnának ki új chapter-eket ehhez pl. akkor nekem a végtelenségig el tudnák adni. Mittomén havonta (kéthavonta) egy új chapter azt tudnám komázni. Akkor a már felhúzott karimmal folytathatnám az osztálysztorimat és máris érdekes, van miért küzdeni. (nyilván nem lesz ilyen, már csak azért sem, mert túl sok kariosztály van ehhez)

Így viszont még talán felhúzok pár karit, hogy más sztorikat is lássak, aztán megunom és ott a vége a játéknak részemrõl. Néhány flashpoint és egyéb PvP tartalom nem tudja nekem eladni a játékot hosszú távon, annyira azért nem szóróm a pízt.

Mint anno a szingli KOTOR-okat bevégzem és mint jó szingli KOTOR-hoz illik, utána shiftdel és vége. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl, egyelõre úgy sejtem, hogy hosszabb várakozási idõ az 50-eseknek, hiszen ugye a lentebb is taglalt okok miatt és példák alapján az emberek többsége inkább altozik. Bár az Ilum változások lehet, hogy pár 50-est motiválnak majd, de azokat ugye meg a két oldal közötti egyensúlytalanság fogja tarkón csapni.
10-49 között nincs túl nagy szakadék, a kasztok lényeges alap skilljei már kezdetektõl megvannak, amik a karakter erejének kb. 80%-át adják, a bolster meg ahogy láttam úgyis kevesebb hp-t ad a magasabb karaktereknek, csak az 50-es pvp gearrel ugrottak nagyot a statok.

Torzonborz
benne sok a negatívum ? húhúúúú hallanád mi megy nálunk néha ts-en , valószínûleg szívrohamot kapnál 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PiszkosFred
Benned megtort valami hetekkel ezelott, betelt a pohar es azota annyi negativumot gyujtottel ossze es nyilatkoztal a jatekkal kapcsolatban, hogy a pozitiv oldalat mar nem is latod. (ne ertsd felre, van negativ oldala a jateknak, de nem csak es kizarolag) Nem csoda, hogy nincs kedved hozza. Sot, az a csoda, hogy azota nem kerestel masik jatekot, ami picit lekot, ezt meg hagytad a fenebe. Adj neki egy ujabb eselyt majd fel ev mulva, addig talan elfelejted az egeszet, es tiszta lappal indulva hatha talalsz benne valamit.

Sir Quno Jedi
Aki daily kveszteket csinálgat szintezés közben TÖBBSZÖR az dumpkopf. Ha nem csinálod meg õket csak 1x (mint én) AKKOR is túl magas szintû leszel minden kveszthez, ha mindet megcsinálod (heroicot leszámítva is) ami csak VAN. Szóval kvesztelgetni csak szépen sorban, meg a bónusz szériákat is amint lehet és így is szívás, mert mindenhova túl magas szintû leszel. Max. 40-en neki lehet állni összegrindolni wz-ben a lev40PvP armorsetet, meg fegyót és már haladhatunk is tovább. Ennyi.

Flashpointokat megen nem számoltam az sem kell ehhez egyáltalán.

Szóval éppenhogy túl JÓL lehet fejlõdni a gammában csak kvesztelgetéssel, így akinek nem megy a fejlõdés és napi ismétlõdõs hülyeségekre kényszerül (nodepláne PvP-re), azt tudom sajnálni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pár hete így vagyok vele már én is. Tényleg szórakoztató volt elsõre a pve, gondoltam megnézem republic oldalt, de egyszerûen nem visz rá a lélek, hogy játszam vele, valószínûleg azért, mert tudom, hogy céltalan a játék miután elértem a max szintet.

DummyBoy
Nekem meló - család - kutya mellett van talán átlag napi 2 órám játszani ... ebbõl 1 óra a daily zûrhajó, a maradékban lehet kvesztelni ... aztán a bolygók végén mehet a datacronhunt, stb ...

Így lett egy hónap alatt egy 29 és egy 19-es karim. (Kár volt a kettõ, éreztem, hogy öngól lesz ...)

Viszont a zûrhajózás és a daily pvp - fp-k miatt bõven a bolgyók szinjte felett vagyok ... Viszont így legalább van pénzem 😊 (Cserébe viszont gyenge a gear, mert hiába esik jó cucc a küldikbõl, ha már kinõttem õket 😞 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PiszkosFred
Jogos valahol, amit Warden irt. Azert pvpzni lowlvl-en, hogy majd 50es szinten meglegyen a fegyver meg a tobbi epix, az inkabb elcseszi a jatekelmenyt, mint segiti. Bugos, lagzik, 0 fps a warzone (errol sir mindenki hetek ota mint a furdosk*va) de kenyszerbol tolod nap mint nap, mert ha nem szerzed meg a napi commendation adagot, akkor kesobb dupla melo lesz. Kozben persze szintet lepsz (a companion elobb-utobb undergeared lesz, mert a geart kihagyod nala), es kihagysz rakas jo sztorit emiatt, mert mar szurkek vagy zoldek.

Onnantol kezdve, hogy kenyszerbol tolja valaki a pvpt, a jelenlegi allapotban, hat a fene tudja, nem tunik tul nagy funnak. De embere valogatja persze, kinek a pap, kinek a papne.

Nem sírni akarok, csak a véleményem:

Küldi reward: lvl 16-nak való részen lvl 20 voltam. lvl 20-nak való részen lvl 26. Most ott tartok, hogy a lvl 28 részen vagyok lvl 35. Már a commendation se ér semmit, mert a vendor is szarul van belõve, és túl alacsonyat ad. Heroic-ok adnak néha narancsot, amit tudok armoringgal/hilttel használni.
AH: a legtöbb ember magának craftol, szintezés közben elvétve találsz olyan cuccot, ami pont akkor kellene.
Craft: fel van húzva, tudnék jobbat gyártani, mint amit hordhatok.
Viszont ahol épp jár a kari, nincs alapanyag, vagy AH-ból veszem, vagy a companion mission. Amikor szintezem a craftot, akkor RE, mert kell az a kis alapanyag is.

Tehát olyat próbálok magamtól szerezni, ami tényleg aktuális a karakternek, és pl a pvp commendation is ilyen.

Másik, ami használható, az a flashpointból esõ. Ahhoz már csak egy dungeon finder kéne, és bódottá.
picket

Várj! ... Te? ... Ez most komoly? Nekem semmi papírom nincs angolról, de a szinkronhangok különösen tisztán beszélnek. Akkor szóltak, hogy kapcsoljam már be a feliratot, amikor black talon-on rákérdeztem ts-en, hogy a protokoldroid tényleg azt mondta-e, hogy képzett emberek lemészárlásában (azt is értettem, csak nem hittem el), de azóta is csak akkor olvasom, ha élienül gárgyognak (kezem érteni a birodalom náci hozzáállását <#idiota>).

Leszpészelés = picketbiztosítékkivágás -> *legyez a kezével* Nem ezt az mmo-t keresed.

&#3237;_&#3237;

ez a 3hét ez tényleg kizárt,h kényelmes tempó. bár fene tudja kinek mi a kényelmes😄

picket
"Kényelmes tempóban is 3 hét kb felszintezni egy karaktert, de valóban ez nem lóverseny." - Kényelmes tempóban, szabadságon, hajnalig tolva, nemlóverseny. Jó vicc volt Pista! Kicsit kockultam, így 25-ös a karakterem, de lassítanom kell, mert lehagytam szintben a guildet <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Rubint
Healerként én végig tudtam tolni companionnal az összes story area-t. Fontos viszont, hogy a companiont geareld folyamatosan.

Sziasztok,

Egy kérdés a Jedi Consular class story küldetéssel kapcsolatban. Most jutottam el arra pontra, hogy a Plague Master-hez kell utaznom a hajójára. Mennyire kemény ellenfél/ellenfelek várhatóak? Most 33 szintû vagyok, a küldetés nehézségének 32 szintet ír. Valószínûnek tartom, hogy ezen Sith Battlecruiser-en nem lesz túl sok Republic játékos, akitõl segítséget kérhetek, ha nem bírom Healer specializációként a harcot. Eddig nagyon hullámzó volt a bolygó fõellenfelek nehézsége, de mindig tudtam segítséget kérni más játékostól ha nem ment. Gyúrjak még pár szintet, vagy megpróbálhatom így is? Elõre is köszi a választ.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Omlás
<#eljen><#eljen> ;] "Halálbrigád" <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Djuree
nem valószínû, ennyi szöveget mire lemagyarítanak már nem lesz emberiség sem😊
tudom hogy izgalmasak, de én meg nagyon lusta vagyok😄

Waaaaaagh!

Rubint
De a kedvencem az, amikor a célpont stealthbe megy a project elõl. 😄 Napi 10-15x elõfordul. Nem annoying, kicsit se. 😊

j0nNyKa
szerintem amíg a magyarításra vársz, kezdjed el olvasni legalább a class questeket, mert hogy magyarítás a büdös életben nem lesz, az biztos 😊
annyira nem fárasztó azt a néhány beszélgetést végigolvasni, fõleg mert izgalmasak

Djuree
abyssban persze nem volt szintkorlát. akkor nem tudom ez a 10 szintenként pvp melyikben volt, kb. 40 mmo-val játszottam már😄D

Waaaaaagh!

Djuree
az a baj nem értem a történetet, nyomkodom el mindig space-el😄 jó lenne ha majd jönne magyarítás, akkor elolvasnám. ha nagyon akarnám akkor elolvasnám, nagyját érteném, középfokú angolom van kb., de lusta vagyok ennyit olvasni, azt lefekvés elõtt szoktam az ágyban kényelmesen, és MAGYARUL XD meg annyira nem is érdekel, ha játszok akkor játszok, nem olvasgatok😊

Waaaaaagh!

j0nNyKa
most te tényleg elmagyarázod, hogy mindenki hülye, aki pvpzik, mert semmi értelme?
megengeded, hogy élvezzük a pvpt, SÕT!, level 50 elõtt is mûveljük?
vagy inkább ne? 😞

j0nNyKa
igaz, ott van egy fájdalmasan hosszú ugró animáció
szerintem jópár ilyen jellegû spell van még sajnos

Implantokat vehetsz ah ba ha nemvagy biochemes, vagy azt választod quest rewardként.Az itemek modolásával annyira mindegy hogy mi van rajtad és szintén jók a questrewardok, pláne hogy választhtsz zömében magadnak vagy az aktuáls companionodnak.50 en meg a narancs cuccos felmódolható 124 ig a heroic flashpointok tionese-columi itemeket dobnak.A normál operationok ami 8 fõsben simán pugolható ha ép nem bugos valami, meg szintén columi seteket dob.A rakata implantokat meg fülest pedíg ki kell seggelni napi quest formájában.Az kb 2 hét.

Amit sürgõsen meg kell oldania a biowarenek az a target of target hiánya.A hc-nightmare raidelést anélkül csak pár bigott ember fogja csinálni aki imád oráliálódni.
j0nNyKa
ez így tökéletes, kiugróan csak az 50-esen erõsek warzoneban, a többiek simán el tudnak bohóckodni egymással

Rubint
És ebben még nincs benne a Consular aoe knockback animációja. Elnyomom az egyébként instant spellt, és röhögve interruptolnak egy viszontknockback-kel, amint meglátják az animációmat.

Mit értesz az alatt hogy megunod lvl 20-30 on?Az kb a chapter 1 vége a karaktertörténetben sõt ha jól emlékszem az is 32.Filmet is úgy nézel hogy megnézed az elsõ 20-30 percet és utána belekezdesz egy másik filmbe?Jó sok hibája van a játéknak, egy viszont biztos a történet kiba.. jó.A magam részérõl azt sem bánnám ha lenne offline módja a kotor 1-2 õs változat mintájára és 2 companionnal lehetne haladni.
Aionban a nagy zónákban volt elvileg limit, hogy milyen szintû jöhet át a... riftnek hívták asszem a lyukakat.

Viszont Abyssban nem volt semmilyen limit, és a magas szintûek elég gyakran nem a magas szintûek ellen mentek, hanem inkább a túloldali kiskarikra.
Szóval mindkét fél a másik lvl 20-asait farmolta...
lvl up közben: 330 commendation a fegyver, lvl 20-on és lvl 40-en implantok és páncél set.

Ezekhez valahonnan kell a commendation. 😊
Szerintem nem volt, és amit írtál, hogy be volt osztva lvl1-10, lvl11-20stb az sem igaz, mert emlékszem ment a sírás meg az anyázás, hogy a magasabb szintû karakterek folyamatosan gankelik a kicsiket.
Fleeten a bolt soron a két pvp árusos beugró között van egy terminál, mellette áll a pvp weapon vendor.

Alacsony szinten kegyetlenül sok xp-t ad a daily küldi.
Kényelmes tempóban is 3 hét kb felszintezni egy karaktert, de valóban ez nem lóverseny.Tobábbra sem értem azokat a játékosokat akik pvp -nek lvl up közben.A történet bõven kitart 50-ig és tényleg olyan mint egy interaktív film.A karácsonyi szabadság alatt volt jópárszor hogy hajnali kettõig fentmaradtam "csak még 3-4 quest" erejéig.50 en kijönnek a játék hibái, van 21 napi quest meg a zömében bugos hc flashpointok és az a másfél operation ami elérhetõ jelenleg.Remélhetõen a holnapi patch kicsit feldobja az endgame-t mert így sajna bármennyire szeretek az asassinommal játszani élménydúsabb jóval egy másik karakter-történet indítása.
Djuree
warzone küldik ezek mik? hol kapom õket? space küldiket csinálom.

Waaaaaagh!

Djuree
asszem lvl 11-tõl már volt. de én is régen nyomtam, lehet rosszul emlékszem.

Waaaaaagh!

Gyakorlati tapasztalat: Vicious Slash lvl 48 karit ütve 940, lvl 50-eset ütve 640... (amúgy roppant aránytalan a boost, lvl 10-en másik lvl 10 ellen még 1500 volt)

Majd arra leszek kiváncsi, mit szólnak az 50-esek, ha szintén gearelt 50-esek ellen lesznek csak. 😊
Nagyobb kihívás lesz?
Marfy
Kipróbálhatod, de sok értelme nincs, a talentek fele nincs kirakva. Én azt mondom 40+. A hpd és a sebzésed közel annyi lesz mint a többieké, csak fele annyi skillel, mert ami talentbõl jön az nincs meg. Állítólag azért lett így csinálva hogy ne kelljen órákat várni egy warzonera.

Lehet rosszul emlékszem,már régen volt, de nekem úgy rémlett, hogy lvl20ig nem volt pvp aionban.
Kipróbálhatod, kapsz blostert ami felnyomja a statjaidat, és nagyjából életképes leszel valamennyire pvp-ben is, csak ne engedj közel senkit 😛

Amúgy a szintezés nem lassú, én a mainemmel 3 hét alatt lettem 50-es kb, napi 4-5 óra játékkal, ha minden nap megcsinálod a warzone és a space küldiket, akkor simán megvan. Két altom is van, bár õk még kicsik (lvl 10+).

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak