Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Everquest, Velious faction grind és Plane of Power progression,
Anarchy Online heti 1 (!) zodiac raid az egész szervernek, licit rendszerrel,
Warhammer úgy általában
Ezek le tudtak kötni, meg tudtak tartani.
Már a Rift se volt képes, pedig havonta jön az új event, tartalom.
Ez a játék is mekkora, és érzem, hogy meg fogom unni, és csak a kockák és az abszolút elkötelezettek maradnak.
ez az amivel en nem ertek egyet - neha 2 kuldetes kozott igenis jol esik odabaszni egyet warzoneban
az mas kerdes, hogy sokan a magas warzone xp, meg a pvp gear miatt toljak, es igy a side questeket egy az egyben kihagyjak - oket en sem ertem, de vegulis szivuk joga a "pvp orientalt fejlodes"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Abban igazad van, hogy kinövöd a bolygókat hamar, de az inkább azért van mert rengeteg quest van a játékban. Ha nem csinálod a dailyket akkor is kinövöd a bolygókat ha minden questet/zónát meg akarsz csinálni/be akarsz járni.
Szerintem mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik.
MMO-ban meg azért arra nagyon nem lehet számítani, hogy havonta- 2havonta beraknak full questlineokat. Inkább csak fpket fognak meg talán néhány kiseb questet, de fõleg bug javításokat.
Ha mondjuk havonta jönne egy-egy új insta már jók vagyunk. Lassan 50 leszek, de rengeteg tervem van még 50utánra is.
A mi szerverünkön sztem jó a rep-imp arány, wzkben is válzozó, hogy ki nyer meg pvp területeken is lehet jókat harcolni. Mondjuk kell majd több wz hamarosan mert azért 3 az elég sovánka, de remélhetõleg érkeznek ezek is szépen sorban.
Bár ebbõl egyértelmûen ki is derült, hogy amúgy fogalmad sincs mi bajom a játékkal... de azért köszi. 😄
A késõbb visszatérés meg egyszerûen nem életszerû számomra, egy étterembe sem mész vissza másodszor ha egyszer már volt vele vmi gondod.
Mellesleg a pozitív oldalt említettem már korábban is, csakúgy ahogy az elõbb, de az elmúlt 10 év mmo-zása után számomra egy ilyesminek nem csak a pve mobozásról szabadna szólnia.
Pénzt keresni jó.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A jatek csak a sztori es a vilag miatt erdekel,a tarsak es a hajom "tamagocsi" szintu kezelese, es a haverokkal valo coop jatekmod miatt. Nem akarom nagyon elkotelezni magam, meg akarom hagyni idoszakos jateknak, amelyet egyszer "vegigjatszok" par class-szal, majd a kovetkezo nagyobb kiegig parkolopalya. A franc sem akar nekiallni meg egy mmoban bossokat olni heti 3-4 nap, se ido, se energia nincs ra.
Ez csak egy single player, mmo jegyekkel, ami marha jol szorakoztat. Ha kitart nalam 4-5 honapot, boven eleg - a mostani nyugdijas csiga tempomban jelek szerint ki fog tartani. Persze valtozhat minden, meglatjuk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de az én mmo-m, mert tetszik. igaz 3 hónapig csak aztán megunom, mint az összes többit, de addig nagyon tetszik😄
nem a történetért játszok, egyik játékkal sem, engem absz nem érdekel egy játékban a történet. elég sokat olvasok, 1 hét 1 könyv, nekem az elég történet, ha játszok akkor játszani akarok...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Így viszont még talán felhúzok pár karit, hogy más sztorikat is lássak, aztán megunom és ott a vége a játéknak részemrõl. Néhány flashpoint és egyéb PvP tartalom nem tudja nekem eladni a játékot hosszú távon, annyira azért nem szóróm a pízt.
Mint anno a szingli KOTOR-okat bevégzem és mint jó szingli KOTOR-hoz illik, utána shiftdel és vége. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
10-49 között nincs túl nagy szakadék, a kasztok lényeges alap skilljei már kezdetektõl megvannak, amik a karakter erejének kb. 80%-át adják, a bolster meg ahogy láttam úgyis kevesebb hp-t ad a magasabb karaktereknek, csak az 50-es pvp gearrel ugrottak nagyot a statok.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Flashpointokat megen nem számoltam az sem kell ehhez egyáltalán.
Szóval éppenhogy túl JÓL lehet fejlõdni a gammában csak kvesztelgetéssel, így akinek nem megy a fejlõdés és napi ismétlõdõs hülyeségekre kényszerül (nodepláne PvP-re), azt tudom sajnálni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Így lett egy hónap alatt egy 29 és egy 19-es karim. (Kár volt a kettõ, éreztem, hogy öngól lesz ...)
Viszont a zûrhajózás és a daily pvp - fp-k miatt bõven a bolgyók szinjte felett vagyok ... Viszont így legalább van pénzem 😊 (Cserébe viszont gyenge a gear, mert hiába esik jó cucc a küldikbõl, ha már kinõttem õket 😞 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Onnantol kezdve, hogy kenyszerbol tolja valaki a pvpt, a jelenlegi allapotban, hat a fene tudja, nem tunik tul nagy funnak. De embere valogatja persze, kinek a pap, kinek a papne.
Küldi reward: lvl 16-nak való részen lvl 20 voltam. lvl 20-nak való részen lvl 26. Most ott tartok, hogy a lvl 28 részen vagyok lvl 35. Már a commendation se ér semmit, mert a vendor is szarul van belõve, és túl alacsonyat ad. Heroic-ok adnak néha narancsot, amit tudok armoringgal/hilttel használni.
AH: a legtöbb ember magának craftol, szintezés közben elvétve találsz olyan cuccot, ami pont akkor kellene.
Craft: fel van húzva, tudnék jobbat gyártani, mint amit hordhatok.
Viszont ahol épp jár a kari, nincs alapanyag, vagy AH-ból veszem, vagy a companion mission. Amikor szintezem a craftot, akkor RE, mert kell az a kis alapanyag is.
Tehát olyat próbálok magamtól szerezni, ami tényleg aktuális a karakternek, és pl a pvp commendation is ilyen.
Másik, ami használható, az a flashpointból esõ. Ahhoz már csak egy dungeon finder kéne, és bódottá.
Várj! ... Te? ... Ez most komoly? Nekem semmi papírom nincs angolról, de a szinkronhangok különösen tisztán beszélnek. Akkor szóltak, hogy kapcsoljam már be a feliratot, amikor black talon-on rákérdeztem ts-en, hogy a protokoldroid tényleg azt mondta-e, hogy képzett emberek lemészárlásában (azt is értettem, csak nem hittem el), de azóta is csak akkor olvasom, ha élienül gárgyognak (kezem érteni a birodalom náci hozzáállását <#idiota>#idiota>).
Leszpészelés = picketbiztosítékkivágás -> *legyez a kezével* Nem ezt az mmo-t keresed.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Egy kérdés a Jedi Consular class story küldetéssel kapcsolatban. Most jutottam el arra pontra, hogy a Plague Master-hez kell utaznom a hajójára. Mennyire kemény ellenfél/ellenfelek várhatóak? Most 33 szintû vagyok, a küldetés nehézségének 32 szintet ír. Valószínûnek tartom, hogy ezen Sith Battlecruiser-en nem lesz túl sok Republic játékos, akitõl segítséget kérhetek, ha nem bírom Healer specializációként a harcot. Eddig nagyon hullámzó volt a bolygó fõellenfelek nehézsége, de mindig tudtam segítséget kérni más játékostól ha nem ment. Gyúrjak még pár szintet, vagy megpróbálhatom így is? Elõre is köszi a választ.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
tudom hogy izgalmasak, de én meg nagyon lusta vagyok😄
Waaaaaagh!
annyira nem fárasztó azt a néhány beszélgetést végigolvasni, fõleg mert izgalmasak
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
megengeded, hogy élvezzük a pvpt, SÕT!, level 50 elõtt is mûveljük?
vagy inkább ne? 😞
szerintem jópár ilyen jellegû spell van még sajnos
Amit sürgõsen meg kell oldania a biowarenek az a target of target hiánya.A hc-nightmare raidelést anélkül csak pár bigott ember fogja csinálni aki imád oráliálódni.
Viszont Abyssban nem volt semmilyen limit, és a magas szintûek elég gyakran nem a magas szintûek ellen mentek, hanem inkább a túloldali kiskarikra.
Szóval mindkét fél a másik lvl 20-asait farmolta...
Ezekhez valahonnan kell a commendation. 😊
Alacsony szinten kegyetlenül sok xp-t ad a daily küldi.
Majd arra leszek kiváncsi, mit szólnak az 50-esek, ha szintén gearelt 50-esek ellen lesznek csak. 😊
Nagyobb kihívás lesz?
Amúgy a szintezés nem lassú, én a mainemmel 3 hét alatt lettem 50-es kb, napi 4-5 óra játékkal, ha minden nap megcsinálod a warzone és a space küldiket, akkor simán megvan. Két altom is van, bár õk még kicsik (lvl 10+).
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak