60176
  • darth devil
    Ez igaz, de jóval gyengébb lett mint előtte, most már egy kis ész is kell hozzá. Így a játékosok nagy része váltott.
  • Bandras DaSilva #39421
    Az függ azért több dologtól. Ha van rajtad Guard és mondjuk commando vagy heavy armorban, legalább champion setben és van melletted más healer is, aki tol beléd néha egyet-egyet, akkor tényleg kell annyi ember...néha több is, hogy leverjenek.

Ha nincs rajtad guard akkor akár egy dps is lever simán ha jól szakít.

Nincsen ezzel gond, mert damaget commandoval ha full healer vagy nem nagyon tolsz. Én akkor szoktam agyvérzést kapni, amikor pl voidstaron 5en ütnek engem megy egy másik kollégát, a többiek meg ahelyett, hogy pakolnák a bombákat, kurva messze kergetőznek valami stealtherrel.

Ugyanez Alderaanon, amikor minket ütnek 5en, ők meg nem foglalnak tornyokat, hanem állnak körülöttünk és néznek, vagy középen rambóznak.

Imp oldalon a sorcerek durvák. Elég jól sebeznekm lassítanak, szakítanak plusz tolják a healeket is mint az állat. Bubijuk meg az agyamra megy.
  • MarkBlade
    Én az assaval is elégedett vagyok. Nagyokat zúz és ha gáz van meg is tud lépni.
  • z3d
    Most olvasom, milyen jól elvan egy sorci+commando páros.
    Tafy, itt a zidő :-)
  • Tafaya
    buffolni? nekem is az kell, amit a bw-sek szívnak :)
  • z3d
    Mivan? Gyengék a sorcik melee ellen? Ez a hét vicce, pedig még csak hétfő van. Rofl.

Mindegy, készül már az OP mercenarym, akár dps akár healer lesz, táp lesz. Cool :)
  • SuLtAN17
    Ezzel nem értek egyet mert még ugyan annyira szétrúg a földön, egy kicsivel kisebb a burst, de ha jól emlékszem kapott még egy cc-t, szóval nem kell félteni, egyszerűen az embereknek könnyebb tracert/villámot szpammelni:] (flame on:D)
    Egyébként Tafaya ez nem Blizzard itt nem lesz kegyetlen nerf, főleg nem a sorcira. Nem rég még volt olyan hír, hogy buffolni akarják mert a biowaresek szerint gyenge meleek ellen.
  • darth devil
    Már nem annyira op, melee dps op alig maradt, maradék op meg healer. Átálltak, a sorci/bh/mara ill ezeknek a köztársasági megfelelőire. Ez várható volt a nerf után.
  • Tafaya
    Sorcit érdemes tolni, mennyire várható "to the ground, baby"? Ja és miért van ilyen kevés operative? A nerf óta már nem fotm?

• z3d
    *magát, meg még valakit.
    Sry :)
  • z3d
    3-4 embert már kicsit soknak tartok, hogy leverjen valakit. A healer lényege normál esetben az lenne, hogy ha nem védik megfelelően, akkor haljon meg. Gyorsan. Így, hogy magát meg még valakit gyógyít, meg magát is, meg min 2 ember kell, nagyon gáz.

Ráadásul rep oldalon általában 3-4 healer van minimum, akik nyilván keresztbe gyógyítják egymást, minden healerre meg nem tudsz 4 embert ráküldeni, mert nincs annyi ember összesen a csapatban :)
    Bezzeg egy tank nem bír ki két nagy DPS focust. Azért néha eltöprengek, ki a pék volt az, akinek ezt így sikerült kitalálnia. Remélem forog a sírjában, pedig még meg sem halt :)
  • DoctorStryker
    Egy healerre legalább 2 nagy DPSű karakter kell (scoundrel-scrapper). Illetve ha nem a mi csapatunkból került ki a Wz az OP leader akkor mindig szolok neki, hogy az ellenséges healert jelölje meg és amikor 3-4 karakter nekiront, nem szokták túlélni :)
  • z3d
    Hát nem healer oldalon ez annyira nem vicces :)
    Eddig azt hittem, csak a commando healer OP a heavy armor meg a brutálnagy puska miatt, ezek szerint a többi healer is combos.
    Lehet átképzem a BH altomat healerre :P
  • DoctorStryker
    Szombaton kb 5-6h játékidő alatt nem tudtam megcsinálni a napi wz küldit rep oldalon, de vasárnap lazán meglett a napi/heti WZ, ilumon ~20 perc volt a heti, 52-55,8 valorra ugrottam annyira jó csapatok jöttek össze, Wz-n és Ilumon.
    Amúgy a healerek nem kicsit Op... Poénból áttalentoltam a scoundrelt sebészre, csak röhögni tudtam azokon az impeken akik engem támadtak, még arra is maradt időm, hogy a társamat healeljem + magamat.
  • Kreeder44
    Köszi időközben megoldódott :)
  • 1Darton1
    Rep exploit? Haha, mintha az oldaltól függne a görénység.
    A hang simán bugos már jó néhány hete.
  • z3d
    Az lenne a korrekt sztem, ha mindkét (pvp/pve) megszerezhető cucc közel azonos lenne. Akkor bárki bármikor átugorhatna a másik "játékrészbe".
    Ezért tartom fölöslegesnek.
  • Boncmester
    Az expertise értelme az, h a pvp cuccok pvpben erősebbek legyenek, a pve cuccok pedig pveben.
  • z3d
    Hát ez a hétvége érdekes volt WZ szempontból.
    Az esetek nagyon nagy részében vagy egy prO republic csapat ellen voltunk, általában 2+ commando healer, plusz néhány sage healer mindig votl az ellenfél csapatában, persze a fél banda BM.
    A másik részében huttbal premade imperial ellen, szintén majdnem teljes csapat BM felszerelés.
    Volt szó róla, hogy nem számít a gear, meg hogy nem annyira erős a BM. Nos, közel 400as expertise-l azért azt látom, hogy inkább a gear számít, mint a skill, akárki akármit mond. Főleg ha az egyik csapat BM emberekből áll, a másikban meg champion cucc van, akkor a champion nagyon el van verve. Ráadásul a sok okos huttballon nem viszi be az utolsó gólt, hanem farmolja az embereket, amihez itt külön gratulálnék is.
    Volt egy olyan szitu, hogy ketten (assasin + operativ) ütöttünk egy healer commandot, és nem akart lemenni, pedig ketten felváltva szakítottuk meg a channeles skilljeit. Persze lehet, én noob vagyok, de a cimbimnek azért nem kevés pvp tapasztalata van (persze nem egy Crassus :P ).

Tegnap gondolkodtam is, mi értelme van az expertise statnak. Legyen jobb statos a BM cucc, persze, de az expertise-l minek keserítik meg a friss 50es emberek életét, nem értem. Ill értem, a sok okos hárombetűs játékos embernek kell a külön pvp stat, mert különben nem érzik magukat elég királynak.

Exploit: huttball, Gerike (Nemesis) marauder labdával invis lett, majd hirtelen gól. A mi csapatunkból senki nem látta. Köszönjük :-)
  • a.carkey
    Hopp. Akkor más is hasonló tapasztalatokat szerzett. :)
  • a.carkey
    A kötelezőt oda is fizeted ...
  • a.carkey
    Este 9 után NINCS értelmes csapat imp oldalon, ha soloban megy az ember wzni. Nem tudom, hogy ez csak a vasárnapra igaz, de "tegnap" éjjel kettőig szenvedtem mire bevittem este 9 után a 3. wz győzelmet ...

BTW, van valami újabb rep exploit voidstaron?

Most úgy mennek át, hogy még nem is szólalt meg a hang, de már nyitva az ajtó és egy-két ember az alagútban megy előre mint az ágyúgolyó.

Olyan is volt, hogy nincs mögöttem senki, majd két sec múlva nyitva az ajtó.
  • rholas
    Volt anno valami ilyen launcher bug.
    Le kellett törölni az exe file és van egy launcher fix azt elinditani és ujra letölti. Pontos filenevet már nem tudok adni.
  • Kreeder44
    Sziasztok! 2 Napja nem enged beloginolni a client.. elő van fizetve ven még 28 napom ebből 2 pocsékba ment. Valakinek valami ötlet? The login service is currently unavailable.Ezt írja a client fent pirosban minden más be van szürkülve csak az exit és az settings fül nyomkodható
  • SuLtAN17
    Mondjuk az ilyen 80+-os valorral rendelkezőket átvilágíthatnák. Nem sajnálom tőlük félre ne értsétek, de a nagy része azon a bizonyos napon lépett vagy 10-15 akár 20 valor szintet...
  • Rubint
    A teljes játékosbázishoz képest elhanyagolható a számuk. Nálunk is van már 1-2 90+-os, meg néhány 80+-os imp. Biztosan a napi wz-ből kaparták össze. :)
  • SuLtAN17
    Ez a kérdés bennem is felmerült, és valószínűleg nem... különben már tele lenne az internet vele, hogy így szemét bioware, úgy szemét... Az igazság az, hogy nehéz lenne eldönteni ki szerzett óriási valor előnyt, ki szerzett elfogadhatót. Tudom anno én voltam aki a legjobban dühöngött ezért, de talán így a legjobb. Kollektív büntetés nem pálya egyenként meg egy élet lenne. Inkább a fontosabb gamebreaking dolgokkal foglalkozzanak. A kompetitív pvp messze van még, és az új wz buff után 2-3 héttel boldog-boldogtalan bm lesz ( lásd:. ÉN IS :D)
  • Tafaya
    Annak idején az Ilum exploit után vették el egyáltalán valakitől a bm-et?
  • 1Darton1
    A logikus válasz az lenne, hogy ilyenkor jelennek meg a kazsuál/hétvégi játékosok nagyobb tömegben. De ez a válasz nagyon kirekesztő lenne, úgyhogy fogjuk a véletlenre.
  • MarkBlade
    Nem vagyok pvp huszár de valaki magyarázza már meg hogy miért van az hogy jön a hétvége és keretének játszanak csak? Nulla objective és semmi értelem.
  • csokicsiga #39392
    Engem, mikor nem volt munkám, addig nem nyugodtam, míg lett, olyan, nincs, hogy évekig valaki munkanélküli.... addig keresek, míg lesz ennyi,jelenleg egy elég jó helyen vagyok, ahol 210 nettom megvan, de megis szenvedtem érte, és ahogy PiszkosFred is írta, ez sajnos itt ebben az elmaradott országban luxuscikk az mmo, de lassan a kenyér is.
  • PiszkosFred
    Mert aki munkanelkuli, vagy minimalberert dolgozik es alig tud megelni belole, az NE JATSSZON MMO-kkal, mert NEM NEKIK KESZULT. Az menjen, es keressen olyan elfoglaltsagot, ami PENZT HOZ es nem VISZ. Ilyen egyszeru. Aki szegeny, az ne jatsszon luxuscikknek szamito mmoval. Mindenki tudja, mennyit enged meg a penztarcaja, es ahhoz kepest hozzon REALIS donteseket, es ne itt hisztizzen a forumon, hogy nem telik ra neki, vagy naponta konyorogjon a F2P miatt, mert anyu is csoro es nem fizeti elo neki. Az anyjanak legalabb van esze, es nem kolt olyanra, amire nem telik. (akinek nem inge, ne vegye magara ofc)
  • N1ggA
    A többit majd más leírja, én annyit mondok, hogy nagyon tetszik az egész, viszont a teljesítmény/gépigény aránya messze a legrosszabb a piacon, és még relatíve csúnya is. Teljesen jó gépemen produkál 20 fpseket raideken meg warzonokban, 2-3 fpst ilum pvpben, hogy a proci, memória, videokártya teljesítményének a felét se használja ki, teljesen mind1, milyen beállítás mellett. Szintezéskor adja a stabil 60at, de az max. pár hét.
  • Tomy Lee
    GC van 6 ezerért amúgy(benne van banner-be is).Szerintem ez nem sok pénz 2 hónapra.Annak igen akinek nincs munkája persze de vannak más f2p játékok is ahol el tud lenni az illető.Ezt a játékot meg kell fizetni.
    Komolyan nagyon igényes mmorpg Swtor és ugyanúgy gyerekkorom egyik kedvenc filmvilága mint a Conan(ez esetben AoC).
    Ez a 2 mmo ami eltér számomra a többitől és Swtor ráadásul nem is a megszokott fantasy szerepjáték.Simán első helyen van nálam:)
  • TDC Geronimo
    Héten felmegy 1.1.5 livera és gondolom hétvége előtt fel lövik 1.2őt végre PTSre. Kíváncsi leszek a patch notera.
  • N1ggA
    Most olvasom, hogy az 1.2be tervezett új pvp és pve settekről, amikről azt hittem, hogy az új legjobbak lettek, azt írták, hogy "új pve és pvp set a friss 50eseknek". Ezt úgy kell elképzelni, hogy rosszabb, mint a tionese meg a centurion? Az hogy lehet? Ezek mind lvl 51esek, 50es meg lazán elérhető sima questelésből. Vagy a tionese meg columi között lesz, mondjuk lvl 53as/54es? Tud erről valaki valamit?
  • Droughert
    Olvastad mit kérdezett? "Főleg a PVP érdekelne, endgame, csapatmunka". Ennek tükrében mégis csak érdemes lehet össze hasonlítani más játékokkal.
  • Nephin
    +2
  • Tomy Lee
    +1
  • Bigblind
    Jelenleg ez a legjobb mmo a piacon az összes hibáival együtt, nincs mit hasonlítgatni!