Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez általános minden fizetõs MMO-nál. WoWnál is annak idején csak annyi könnyítés volt hogy nem ellenõrizték az adatok valódiságát és mindenki kamu számokat írt be.

Djuree
coruscant world bosshoz hány és milyen szintû ember kell? 191k hp-je van. mondom visszamegyek így lvl27-en ki kéne nyírni, találtam még 2 társat, de nem mentünk neki, 3-an elég kevésnek tûntünk hozzá😄

Waaaaaagh!

Fpocok
Ez az egész egy nonszensz... komolyan mondom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ingyenes, de vagy meg kell adnod egy fizetõképes bankkártya adatait, vagy venned gamecardot, h használhasd az ingyen 30 napot.
Sziasztok! Ha megveszem a játékot az elsõ hónap ingyenes, vagy venni kell pluszba gamecard-ot/befizetni egy havi díjat?

j0nNyKa
na, ez kurvára szimpatikus, hogy így együtt tudtatok dolgozni másik guilddel
toltatok közös ts-t, vagy szimplán prok voltatok ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
azt mondta valaki, hogy van élet az swtoron kívül, kipróbáltam <#idiota>
(amúgy nincs 😛)

Fenrir
EV 8 fõs normál clear

Mindkét klánnak ez volt az elsõ alkalma operation-t is próbálni és minimális döcögõk után, de lement szépen minden boss.

Ezúton is köszönet a RoR-nak a kooperációért.

A halál csupán a kezdet...

Jockey
melyik szerveren vagy?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
online se vagy napok óta mit mutogatsz <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Oh... ezt nem ismertem.
Ezek szerint Bioware sem 😊)))

Így már értem. 😄
j0nNyKa
<#eljen>

Sáska
frissitettem a konfigomon, es most faszan megy. questeles kozben 100 koruli FPS, warzone-on 40 korul mozog, fleeten pedig 20 es 40 kozott ugral (minden max beallitason 1920x1200). Eltuntek a 2mp-es toltokepernyok. most szepen fut - Ilumban meg nem voltam, igy azt nem tudom, hogy ott mi lenne. Ugyhogy most tovabb jatszom amig jol esik :-).

SWTOR ESRB rating-je - nagyon sokra megbírságolnák õket, ha nem tiltanák meg neki, hogy játsszon.

Egyébként, szerintem az egyik legjobb reklámszöveg, ami swtor-ról készült. 😊
A véristvánság is 13 felett legális

chopin42
mos nem akarok rosszindulatú lenni, de a legtöbb Vér István 12 körül mozog, úgy tapasztaltam más mmo-kban...

Liio
Nem értem, mi vele a probléma. Nyilván van valami korhatár, ami alatt nem lehet tolni ezt a játékot (erõszak, durva nyelvezet), alapból a kutya sem ellenõrzi, de ha valaki reklámozza, azt biztos nem hagyják szó nélkül.
Mellesleg mi a hekkért kell megosztania valakinek, hogy hány éves? Én inkább ezt nem értem... 😛

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Most mi a baj?
Tényleg 13 alatti akit bannoltak, mert akkor nem értem min csodálkoztok?

Ferro_TwL
Ezek idióták, tényleg erre már nem lehet mit mondani. Legközelebb azt írom majd a fórumukra, hogy egy beszélõ delfin vagyok,remélem azért is bannolnak😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Hahahahahahahahaha

Triathlon for life

12 éves vagy? 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Ez ugye vicc?

Eternal life; endless torture.

Na, nagyon csend van. Mizu a játékkal?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Strahd_
biztos server fuggo 😊 en mindenbol sokat latok 😊 igaz en csak pvp ben tudom osszehasonlitani, de igen Sniperbol mindha kevesebbet latnek pedig mint dps irtozatos mit ki tudnak osztani 😊 bar lehet minden dps ilyen

Az ACT I-nek mikor van vége?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Alacsony szinten sith sorcererbõl rengeteg rohangál, nem tudom 50-en mi az arány.
Utána jön a juggernaut, és a nem force-osok közül a BH merc.

Nagyritkán lehet látni csak snipert és operative-ot.

Legfurább, hogy BW erre is azt hozta ki statisztikára, hogy 55-45...
Pont mint a sith-republic arány. Olyan érdekes...
Köszönöm a válaszokat! Így már világos!
N1ggA
republic oldalon majdnem mindenki Jedi, szerintem ilyen 70-30 lehet az arány (ami annyira nem is rossz). Érzésre Smugglerben van hiány.

Spread De Love!

N1ggA
Én akkor szoktam használni, amikor sok mob van, és a csapat 1-et üt, én eltolom a telekinetic wave-t, ami 5 mobra hat, és néhány rámaggrozik, és elkezd felém jönni, cloud mind, és általában visszamennek a tankra.

Spread De Love!

edios
sziasztok,

most hogy már egy ideje megjelent, kb mi a véleményetek a class-ok eloszlásáról?
emlékszem, hogy régebben attól lehetett tartani, hogy majd mindenki jedi lesz és az egész szerver fénykarddal fog rohangálni. ez a félelem beigazolódott, vagy mind a (2x) 4 osztály képviselteti magát hasonló arányban?
(esetleg statisztika van róla?)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Telekinetic ágon nagyon hasznos
Aggro csökkentõ skill: ha rádfordulna a mob, vagy mielõtt rádfordul elnyomod, és lejjebb kerülsz az aggro listáján.

Hozzászólás szerint -25% szóval akkor érdemes használni, ha már jó sokat összeszedtél belõle.
a.carkey
Ez olyan "Ne aggrozzál rám köcsög!" szintü PvE skill lesz. vagy valami hasonló.

A medve nem játék.

Valaki aki játszik sage-val elmondaná hogy ez a skill mi célt szolgál? Cloud Mind
Egyszerûen nem tudok rájönni.
sokoo
Maradjunk annyiban, hogy az online fizetés biztonságosabb, mint a pénztárca a zsebedben. Paranoiásoknak ott a webkártya vagy a PayPal.

This is the beginning of the end.

sokoo 34542-es üzenetére válaszolt Vera, példát is hozott fel.

arra céloz hogy egy évtized nem garancia semmire.

étteeed???

Torzonborz
én sem találkoztam . de az általam említett esetben is az összes érintett visszakapta a pénzét.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csokicsiga
<#guluszem1> ezmiez

\"Hess innen troll.\"

Hali !

Lehet egy nagyon naiv kérdésem az elmúlt 1 évtized garancia a következõ fél évre is ?

lehet még egy ?

Kamion ütött mér el az elmúlt 1 évtizedben?

akkor nem is fog 😊
sokoo
Papa, több, mint egy évtizede használom a bankkártyámat online fizetésre rendszeresen, eddig soha egyetlen "kalóz" levonás nem történt a számlámról. Egyszerûen nem érdeke egyik cégnek se, mert azonnal vége lenne a bizniszének mint a botnak.

sokoo
Szia! Igen, mi is pont így vagyunk. Írj rám ingame! Moorm.

csokicsiga
Bocsi, nemtudtam, <#whatever>én szerencsére, még ilyennel nem találkoztam, és nem is halottam róla.

\"Hess innen troll.\"

Sir Quno Jedi
Az én idõmben jukárd vót!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Torzonborz
ez a pin kódod õsember ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fenrir
Van olyan Empire klán Ahto City-n akik kevesen vannak, de próbálnának Operation-t játszani? Mi eddig sajnos csak 5-en vagyunk 50-esek és megnéznénk a 2 OP-t, de nagyon random emberrel nem akaródzik menni.

Ha van olyan klán aki hasonló helyzetben van mint mi akkor kontaktáljon velem pls.

A halál csupán a kezdet...

Igazat adok Neked, erre lerázol a lottószámokkal?
Mi, igazlátók, tartsunk össze.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A Föld meg lapos, ugye. A gyógyszerek pedig az ördög mûvei. Sok naiv gyermek nem tudja az igazságot.