60176
  • Rubint
    http://www.marketwatch.com/story/ea-falls-on-broker-concerns-about-star-wars-2012-01-19

http://investor.ea.com/stockquote.cfm

kisebb feltámadásokkal ugyan, de azóta is folyamatos bukóban van... ez biztos megnyugtatja a részvényeseket :)
  • Mester
    Simán lehet, hogy van sok új játékos, de annyit lát az ember, hogy beloggol nem primetime és 19-25 játékos van online republic fleeten, meg azt, hogy viszonylag sok eddig gond nélkül müködő guild(nem mind csak sok.) keres játékosokat és még egy 8 fős raid-re és nehezen szedik össze az embereket.
  • darth devil
    Ó dehogynem. Megint csak a kevesebb pénzű régióknak lehet ez probléma. Nem egy klánról tudok l2ben akik jópár szervert végigjártak. Ez meg tudod mennyire hatja meg az EA/BW-t. :D
  • DieHard
    "Szvsz a karaktertranszferek majd segítenek rendbetenni a szerverpopulációkat és az arányokat is ... "

Gondolom lóvés lesz mint wow esetében. Ha nem, akkor rendbeteheti, viszont ha fizetni kell, akkor nem kivitelezhető komplett guilddel átköltözni.
  • cain
    ma megy fel az 1.1.5 egyébként?
  • DummyBoy
    Szerintem az előfizetői létszám a jelenleg aktív előfizetéseket takarja, nem pedig az eddigi összes, azóta is megszüntetett előfizetést ...
    Különben bőven 2 milla felett lenne a szám.

Kérdés: Mi értelme van kozmetikázni egy átlagember felé teljesen jelentéktelen számot? A részvényeseknek valszeg bizonyítani is kell, nem elég bedobni egy számot ami szép nagy ...

Pistikét Tiszagacsajfalváról pedig qrvára nem hatja meg, hogy rajta kívül 1,3 - 1,5 vagy esetleg 1,7 millió aktív előfizető van ...

Ráadásul most indítottak pár Ázsiai szervert is ...

Szvsz a karaktertranszferek majd segítenek rendbetenni a szerverpopulációkat és az arányokat is ...
  • DieHard
    Szerverösszevonás seginte. Bio látja a populációt, és gondolom nagy gebasz esetén cselekednk.
  • darth devil
    Az h nő a játékos szám az sok mindent takar. Melyk régióban, globálisan, aktív előfizetés nő, eladott játék, létrehozott karakterek.
    Amíg nincs pontos info, addig azt mondanak azt szépítenek amit akarnak.
  • t0xikus
    persze hogy nő. az új piacokon. ezt más is leírta már,h bullshitgenerátor:) aki rendszeresen jár céges meetingekre, az tudja, hogy lehet varázsolni számokkal:)
  • N1ggA
    Én nem ismerek számokat, és hallom + látom, hogy sokan abbahagyják (és azt is látom, hogy még mindig kérdeznek emberek fleeten olyan dolgokat, amikből arra következtetek, hogy akkor kezdték el), de a BioWare azt mondta, hogy nő a játékosszám. Nem én és nem is Nephin találta ki, csak ezt mondták.
    Persze biztos hazudnak (...), de mégiscsak nagyobb az esélye annak, hogy tényleg nő a játékos szám, mintha nem mondták volna :)
  • picket
    "nem" - i rest my case
  • t0xikus
    nem, de az nolifer szinttől nagyon messze voltam. a játékok kb a szórakozási ranglista utolsó helyén állnak.
  • darth devil
    Bizonyítsd már be az ellenkezőjét. Azzal h valaki megveszi a játékot, előfizet egy hónapa, majd egy két hét után megunja, azzal ne számoljunk már. Mindjárt nem fog nőni az előfizetői létszám. Amit a bw/ea mond az egy kozmetikázott kimutatás.
  • DummyBoy
    Látom még nem jutottál el az elolvasom és megértem szintre ...
  • picket
    A megjelenéskor amikor a kezedbe kaptad, akkor is 2 naponta játszottál pár órát?
  • t0xikus
    látom eljutottál a mindenki hülye, csak te vagy helikopter szintre:)
  • picket
    Azért annyira mész vele, hogy nem zár be alattad a játék, de igazad van abban is, hogy kell az élet arra a szerverre, ahol játszol.
  • t0xikus
    ezt pont annak mondod, aki kb 2 naponta játszik pár órát:) gratulálok:)
  • cain
    lehet több játékos, de én azzal nem vagyok kisegítve, hogy a koreaiak meg az ausztrálok elözönlik a nekik fenntartott szervereket.
    a xanadu tolja még hydian way-en, elkezdtem ott egy smugglert, hogy legyen b-terv, ha nem jön be az 1.2, és kiesik alólam a guild. inkább az, mint instákat farmoljak, mert egyeseknek még van olyan companionja, ami még nincs full columiben.
  • picket
    játékosok száma * átlag napi játszott óra = x

Vegyünk egyszerű számokat, hátha érted, és tegyük hozzá az ilyen "omg jön a játék, veszek ki szabit" beszólásokat decemberből:

1000 * 16 = 16000

Most tegyük fel, hogy alábbhagy a lelkesedés, de kicsit nő a játékosszám:

2000 * 4 = 8000

omg felére csökkent a játékosszám!

Teljesen hihető amit mondott, mert nem csak noliferként lehet játszani, bár tudom, hogy ez hihetetlen számotokra
  • cain
    szerintem is kevesebb az aktív létszám. ha máson nem, azon le tudod mérni, hányan vannak fleeten főműsoridőben. a terhelés még mindig heavy nightmare landsen, de már nincs meg az a 250es létszám, mint január elején.
    a guildből is sokan abbahagyták, anno még be se fértek emberek a 16fős opsokra, mostanában meg már a 8asra is alig vagyunk meg. sokan szünetet tartanak 1.2-ig.
  • DummyBoy
    Tehát ti TUDJÁTOK minden kétséget kizáróan, hogy a BW hazudik.

Kevesebb az előfizető, ez tény, mert ti TUDJÁTOK. Elég csak beloggolni 3 embernek ugyanarra a szerverre, hogy lássa.

Értem.

Én kérek elnézést.

Félreértés ne essék, de nálunk pl folyamatosan nő a guildben az online játékosok száma ... És ez is Ahto. Ráadásul rep oldal.

Engem az zavar, hogy olyan szinten kezelitek TÉNYKÉNT ezt a dolgot, hogy ez szent és megmásíthatatlan. Közben persze sosem tudjuk meg mi az igazság ... És az is lehet hogy igazatok van ... de amíg a hivatalos infók szerint nincs igazatok, addig legalább egy kicsi esélyt adhatnátok neki, hogy tévedtek ... Ráadásul mindenki hülye aki szerint nem biztos amit mondotok ...
  • Rubint
    Nálunk a 60 fős guildből már csak 2-3-an lépnek be. A nagyrészének lejárt az előfizetése, párnak meg jövő héten fog (előfizetők addig, de már régen nem játszanak). Rep fleet Ravageren: 120-130 is volt a fénykorban, most esti primetime-ban 20-30. Hétvégén meg 15-20 perc egy WZ pop. Lehet csak a mi szerverünk és/vagy a rep oldal halt le.
  • Boncmester
    Aki azt gondolja, hogy továbbra is folyamatosan mindenki fizet a játékért, csak be se logolnak, és ez a továbbiakban is így lesz, az egyszerűen idióta... Ezen nem nagyon kell semmit sem bebizonyítani. Aki belogol a játékba, látja, mi a szitu.
  • darth devil
    Akár mi van, hétköznap este/hétvége egész végig csúcsidő. Akkor se megy standard fölé a szerver kiírás, és érezhetően kevesebben is vannak. Ezen nincs mit bizonyítgatni.
  • t0xikus
    létezik a jeti. be tudod bizonyítani az ellenkezőjét?:D
  • t0xikus
    tehát. elején sokan játszottak minden időpontban. most kevesen játszanak minden időpontban = ugyanannyian játszanak, sőt, nő a játékosszám:D érdekes.
  • DummyBoy
    Be tudod bizonyítani az ellenkezőjét?
  • Boncmester
    O
    M
    G
    !!!!!
  • N1ggA
    Mennek el emberek, de érezhetően jönnek is újak, szóval hihető, hogy global nő a játékosok száma. Az meg, hogy a szerverek nem heavyk hanem standardok vagy lightok, betudható annak, hogy most már nem egyszerre, és nem annyit játszanak az emberek. Az elején azért volt minden full, mert az első 3 napban mindenki 24 órát, a következő hétben meg 16 órát játszott naponta, aztán ha elérte az 50-est visszavett.
    Szóval lehet, hogy több ember járszik, de kevesebbet/fő.
  • DieHard
    Jóra gondolt ő valszeg csak nem jól fogalmazott :) Ha meg igy gondolta, akkor érdekes életfilozófia :)
  • Boncmester
    Nem kéne összekeverni engem azokkal, akik azt mondják, hogy a játék szar, és aki élvezi, az idióta...
  • Tyrpak
    Szerintem most csak rossz emberre irányzod, a valamennyire azért helyes véleményedet.
    Sogron nem volt pesszimista, csak a trialra jegyezte meg, hogy ami mögötte van, az a problémás. Én meg megjegyeztem, hogy a trial implementációja is hibás.

Az 1.2-t meg várom én is, mint a karácsonyt... oké, mint karácsony előtt a head startot. :)
  • Boncmester
    Hát ez nálam már szót sem érdemelt, annyira szánalmas :)
  • Boncmester
    Most te föltetted ezt a minden magyar sír lemezt, és nem tudsz róla leszakadni, vagy mi bajod?

Nem pesszimista vagyok, és nem mindenben a rosszat látom. Azt mondtam, hogy ebben a patchben is lesznek hibák (és ez tény, pl a medal rendszert szerintem totál elkúrják), valamint hogy nem lesz ez mindenre gyógyír, és ha így adták volna ki a játékot, akkor sem nagyon változtatott volna a dolgokon. És tény, hogy lesznek benne jó dolgok is.

Valamint azt is mondtam, hogy ez nem fogja visszacsábítani az embereket, vagy többségében újakat behozni, hiába is állít bárki bármit, mert sokan megunták már, és nekik ez sem lesz elég.

De engem szórakoztatnak pl a wz-k, ezért játszom, pénzem is van rá, szóval nem is sírtam emiatt.

Ha nem vagy képes szöveget értelmezni, javaslom, menj vissza általános iskolába, aztán pár év múlva térj vissza ide. Thx, BB! :)
  • t0xikus
    "Hiszen, pont, hogy a jatekok kellenenek, hogy kizokkentse az embert a hetkoznapi szar eletebol.." öööö?
  • PiszkosFred
    Tudom, hogy te nem a halalaert drukkolsz - te csak siman pesszimista es mindenben a negativumot lato ember vagy, lelked rajta -, egyszeruen a te kommented kapcsan irtam amit irtam. Jon egy pozitivumokkal teli peccs, erre kijelented, hogy fos az egesz, ertelme semmi, "ugyis el lesz baszva". Hat szep, ezek utan mit gondoljon az ember?

Nem vagyok szuklatokoru, tudom, hogy ezer sebbol verzik a jatek, es vannak hibai. Egyszeruen arrol van szo, hogy inkabb orulok neki, ha egy peccs javit az osszkepen, ahelyett, hogy meg ezt az egyebkent pozitiv dolgot is rossznak allitom be. Arrol van szo, hogy az emberek nagy resze elfelejtett orulni valaminek, mindenki csak sir es sir es sir. Az, hogy a magyar emberek egy resze a forumokon eli ki az IRL nyomorat, szegenyseget, rabszolgasagat, egyeb frusztracioit, az a baj. Hiszen, pont, hogy a jatekok kellenenek, hogy kizokkentse az embert a hetkoznapi szar eletebol... de nem. A jatekban is folytatodik minden, senki sem tud mar orulni semminek sem.

De akkor minek kinozza magat az illeto, ha amugy is utalja a jatekot, nincs is penze fizetni a havidijat, es meg csak nem is szorakoztatja? Vagy mindezek mellett, meg mazochista is?
  • DieHard
    Azért még küzdjünk meg addig pár wz-ben :)
  • DieHard
    Kiegészitésem is lehetett volna :)
  • DieHard
    Akkor átfogalmazom:

Lazán le kell tolnia! Dönteni főleg a skill döntsön. És tegyék a championt champion mellé. BM-et bm mellé. De ha már igy együtt vannak, akkor legyen érezhető a különbség, hogy a gear számitson.