Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most 80-ason hogy megy a gear fejlesztés?
Mert eddig elég volt sokat FP-zni és nőtt a gearem szintje,de most 80-ason nem nől egy szemernyit sem,pedig sokat mentem,nem tudom előfizető mennyit mehet egy hét alatt FP-re,már ha van rá neki limit,de én tegnap letoltam annyit amit pref-el biztos nem ment volna.Két óra után jutott eszembe hogy reggel fel is kellene kelni.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.29. 08:36:56
De Chiss női karinak nálam volt szakáll,bajusz és borosta is.
Ennyire férfiasak lennének a chiss nők?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.29. 00:35:26
lemondani steamen:
- steamen a fiokodra kattints, ott fiok reszletei es elofizetesek kezelese, majd ott szerkesztes es ott kikapcsolod.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én is most megyek fel,már rég fel akartam menni,csak úgy gondoltam megengedek egy sütit magamnak,csak egy rétes volt,de a cukorbajom úgy gondolta hogy ettől ki kell hogy üssön egy órára.Mert az olyan bulis.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.28. 19:20:00

"Esetleg próbálj meg belépni az swtor.com-on az accountba, hogy ott kéri e megerősítő kódot."
Be van kapcsolva néztem meg kéri is a kódot a belépéskor. Nem értem! <#falbav>#falbav>
Mikor lejár az 1 hónap automatikusan újra levon egy hónapra valót a kártyádról.
Én steam-en vettem 1 havi előfizut próba ként (és mint látszik nem volt baj) az kártyás?
Gmailre megkéne jönnie,nézd meg spam és egyéb kategóriákban is,lehet eltette.
Ha csak nem törték fel és új email címet adtak.
Security key van?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.28. 14:52:30
Gmailre igen.
Nekem a Lotro accom freemailre lett csinálva annó,tavaly mikor elfelejtettem a jelszót megjött,most nem,két napja nem tudok belépni,csak a promó emailek jönnek a cégtől,jelszó emlékeztettő meg a support nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.28. 14:38:36
Megadtam és nem küldtek semmit ennek több mint 30 perce. Ilyenkor mi van mert így para, hogy előfizettem de nem enged játszani.
Olyan gamecardot amilyet mutattál csak amazonon.
Féltem hogy rá cseszek mert nem tudom majd aktiválni,mivel semmit nem tudok aktiválni az accomba,még a promó kódot sem.
De nem probléma,a steam magától automatikusan aktiválja a kódot.
Fel is ugrottam megnézni megy-e,el is tapsoltam egy csomó lóvét új kecóra.<#zavart1>#zavart1>

Mivel hozzá férek a sok lóvéhez ami összegyűjt escrow-ba amíg pref voltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.28. 11:39:45
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.28. 11:35:53
Nem értem már ezt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Evek ota gyujtom az Odessen ladakbol kieso Dreadguard, Arkanian, Yavin, stb. ugynevezett "regi" szettek skinjeit a bankban, mindegyikbol 1-1 darabot, mert sajnaltam kidobni oket es egyszer meg jol johetnek. Erre most latom, hogy vegre bekerultek a collectionsbe, ha megvan a 7 darab akkor aktivalhato es lehivhato onnantol.
A jo hir, hogy a kovetkezo par hetben rengeteg helyet fel tudok szabaditani a legacy bankban, mert legabb 5 tabot elfoglalnak ezek. A rossz hir, hogy a csuklovedoket sosem raktam el, azokat ujra be kell szereznem, mert azok szinte mindenhol hianyoznak a 7/7-hez, illetve bankbol nem aktivalodnak, csak inventorybol, igy picit menedzselni kell ezt a rakas skint.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.26. 13:07:44
Emiatt se a krealasnal, se a kesobbi modositasnal nincs szemre vonatkozo opcio.

Season rewardokkal kapcsolatban:
Bugos a rendszer, neha egy-egy Claim/kivalatas utan a cuccost nem kapja meg a jatekos, vagy egyszeruen automatikusan aktivalodik, szinten anelkul, hogy megkapnad a jutalmat. Egy a lenyeg, emiatt jovo heten jon egy fix, egy rollback, mely visszamenoleg UJRA megadja mindenkinek a Claim lehetoseget (velhetoen 10-12 szintre visszamenoleg, nem nullarol kezdve), attol fuggetlenul, hogy te sikeresen behuztad vagy bugos volt nalad is.
Vagyis a jovo het keddig erdemes mindent claimelni a season listarol, mert ujra meg fogod kapni, legyen az cartel coin, token, gift, barmi :)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
1 misim volt, abból a fele ment rá Senya felhúzására ami semmit nem ért sajna.
Próbálom le védeni a támadásait a Gemininek, de így is megöl. Valamivel tovább jutok, de képtelen vagyok megölni, lehet csak én vagyok béna de nem megy. Van még esetleg valami tippetek?
Van is az ilyen kariknak neve,de nem jut eszembe.
Általában 19,29,39,vagy egyéb 9 szinten álnak meg a szintezéssel,fel tuningolják karit.
Na én meg arra gondoltam amíg egy bolyón tolom a sztori küldiket kikapcsolom az xp-t és akkor nem nől annyira túl a karim szintje a bolygóénál.
Sw ToR-ban van arra lehetőség hogy a karim ne kapjon xp-t?
Megálljon a szinteződésben és ha majd akarom újra indítom?
Ebben a küldetésben melyik társ jön velünk?
Elkezdem most felhúzni.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Asszem nagyon közel kell állni hozzá és szakitsd meg amikor kasztolja a savat vagy miszöszt
Utoljára szerkesztette: Athletic Bilbo, 2022.03.22. 10:57:28
Chapter 15 ahogy látom, a videókba páran nagyon szét verik, hiába próbálom le copyzni nem megy, de ahogy elnézem yt- kommenteket nem csak nekem nem megy.. 77 szintű Jedi Shadow a karakterem amúgy. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek.
Nem lehet hogy ez később van mint a 12?
De eddig nekem még egyik harc sem volt nehéz.A társakkal meg nem foglalkoztam,úgyis minden küldiben másik társsal kell mászkálni.
Heroic moments-et használtad?
Azzal nekem eddig minden lazán le ment.
Az nem tudom számít-e,de a karim 75-ös szintű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.22. 09:29:07
De nincs az Sw tor-hoz olyan oldal mint a WoW-hoz a transmog oldal a wikin?
Amúgy nem ismertek combközépig vagy térdig érő nadrágot köztársasági oldalon?
Nekem volt,három karit kreáltam a kieg óta,mindeggyikkel volt felirat is meg bevezető videó.
Vicces is volt nézni sith karit jedi akadémián.
Csak nem tudtam hogy preferedként nem szabad megnyomni azt a training gombot,mert ha megnyomod a karid beragad örökre és még a stuck sem segített.Így töröltem és új kari.
Amúgy kicsit kiábrándító az opening crawl hiánya, az akadozó videók (tudom, Hero, de miért rosszabb, mint 5 éve?), meg hogy érdemben megszűntek/megszűnnek a trainerek. <#wilting>#wilting>
Végre mehetek kiskarikkal FP-zni újra.
Vagyis most szünet van,mert beteg lettem és nem tudok tartósan játszani Sw ToR-al,már attól felfordult a gyomrom hoyg taxira szálltam coruscantban.
All Flashpoints are now available in Group Finder every week.
Második kérdésre passz,minek akarsz váltani class-t?
Szerk: a Training in the Force küldetést mikor érdemes indítani? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.03.21. 17:58:05