Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roffel. persze ha egy script annyiból áll, hogy
10 /useability Tracer Missile
20 goto 10, akkor igen. de akkor hívhatnák akár játékosnak is. de hát akkor ez a pvp!
btw worldwide elég kevés guild van, wowban és máshol is, ahol az eredeti mobot az eredeti nehézségen le tudják ölni. persze miután hússzor lenerfelték, hogy még a kétujjú steve raiding clubnak is jusson sikerélmény, úgy már jóhogy nem kihívás.
részlet egy eq2 world progression listából:

Munzok's Material Bastion
Surreal
nerf bat hits
BIG nerf bat hits
small nerf bat hits
come on... another nerf!
5th nerf... still waiting for a miracle
Elventy (PvP)
Infamous
Tyranny
NPU
Exordium
nerf bat hits 6
Validus
Defiance
Tao Dzen
Shoukin

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

érdekes, a WARban az akkor ugyanígy szanaszét pocskondiázott 'gamebryo' engine is csak megbarátkozott szépen lassan a 100-200 fõs harcokkal (mire aztán késõbb el is fogytak a playerek, de az tök8). Nyilván nem lehet sok mindent implementálni az ott kitapasztalt programozási bravúrokból, de ugyanazzal a (volt)Mythic-es gárdával, vagy ami megmaradt belõle, miért nem lehetett legalább az ott belõtt minimumot hozni valahogy.. és itt nem csak a 'tömeglagg' problémára gondolok, ott a CC immunity, ability kiosztás, Scenario(Warzone) alapok.. stb

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

sokoo
Ilyen összetett fejlesztések szerintem nem a fantázia, vagy az erõforrás hiánya miatt nem készülnek, hanem egyszerûen még mindig kevés a kraft a gépekben. A legtöbb MMO szép szépen elfutkos 20-30 playerrel egy területen, de e-fölött jönnek a lagok. EVE ilyen szempontból kicsit könnyebb helyzetben van, mert a környezet nem annyira összetett, de egy nagyobb ûrcsata során, vagy kereskedelmi központban igen goromba lagok vannak. WoW-ban Wintergrasp az egész szervert belagoltatta anno, le kellett korlátozniuk a létszámot. Pedig arra a motorra aztán sok minden mondható, de hogy optimalizálatlan, az nem. A LotRO és az SWtoR már meg se próbálkozik ilyen embertömegekkel, instákra bontja a helyszíneket amint túllép egy adott létszámot a tömeg. De még így is lagol.

Szóval az igazán összetett, nagy tömegeket lekezelni képes MMO játékok még váratnak magukra.

This is the beginning of the end.

j0nNyKa
force lighting szerintem siman tickel akkora(ka)t crittel
shock is boven besebzi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem lol video volt. Van a végefelé egy rész, ahol becéloz egy 44-est, és inkább megkeresi magának a lvl 22-t hogy be tudja mutatni a szép nagy számot.

Egyébként nagyrészt javítva lett azzal, hogy már nem tud lvl 50 alattiakkal összefutni.

BTW, sorc-cal mivel tudom összeszedni a 2.5k sebzéses medált?
Majd 40-en a critical damage talentekkel?
Omlás
Még jó, hogy az egész videó alatt kb 1x a feladatra koncentrált támadta a labdás embert a videó végén kb... :] meg lehet nézni az összes videót ... kilassítást ezerrel meg összevágva az összes nagy számú sebzés.

Ezek után most komolyan mit lepõdik meg akárki is, hogy szar a pvp mikor a játékosok 90%-ban erre vannak "ráizgulva" de az hidegen hagyja õket mit is kéne csinálni.

Mondjuk ennek ellenére minden meccsen lehet találni 1-2 értelmes emberkét akivel össze lehet dolgozni és az sem baj ha veszítünk 😛.

<#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fenrir
Ez nagyon szép leírva, de máig képtelenek pl lekezelni nagyobb flottacsatákat az EVE Online-ban servercrash nélkül, úgyhogy kíváncsi leszek arra, hogy ezt hogyan gondolják.

A halál csupán a kezdet...

Marfy
Mi ez a zene alatta?

És van üres hely a quickslotoknál!! 😛

Fenrir
A tornyosan kicsit eltökörésztük az idõt, de jó volt így is, btw vasárnap hamarabb kezdtük.

feldobhatnál róla egy képed ide (mellesleg még mindig jobb, mintha pet-et meg mountot + hasonlóan haszontalan szarságokat dobott volna)

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ams
EVE Online és Dust 514

"guild hajókból álló flották gyülekeznének egy bolygó felett playerek által vezetett vadászképekkel harcolva egymás ellen, miközben szintén playerekbõl álló szárazföldi csapatok harcolnak oda lent a bolygó irányításáért. Szerintem így kéne kinéznie 2012-ben egy mmonak és nem pedig abból állnia hogy unalomig farmolni pár instát, operationt a gearért..."

"The game features users fighting ground battles in wars on planets in the Eve Online universe.<6> According to a preview by Edge, the events that happen in this game will affect the EVE Online universe. Battles in this game can also determine who controls various planets in the EVE universe, and users in DUST 514 can interact with users from the EVE universe such as providing mercenary assistance during planet battles.<7>"

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

sokoo
Sajnálom, hogy kicsúsztunk az idõböl 😞 majd legközelebb borul a hájas is. 😄

Rubint
Hogy az mennyire idétlen sapkát dob... sikerült azt a lootot behúznom, míg a többiek szépen pakolták el a lilákat. Az eredileg Karagga fején látható lila harangon röhögött az egész guild, amikor magamra húztam. 😄

Fenrir
Újfent jó volt, Karagga 4/5 😊

PiszkosFred
Interruptolni kell az egyik lezerszarjat, gondolom pont ezt, amely agyonvagott. A tobbi mar csak az ezer eves "ne allj a tuzbe, a tuz rossz" moka, legalabbis 50es tankkal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
A gepvasarlashoz annyit, hogy ez a balkani anyagi es piaci helyzet, piciny hazankkal az elen, hangyafasznyit sem erdekli a nyugati cegeket, kiadokat. Mi meg annyi penzt sem hozunk nekik, amely miatt esetleg felhuznak a szemoldokuket. Egyike vagyunk a warez fellegvaranak, es nalunk az egyik legliberalisabb a szerzoi jog torvenye (mar-mar torvenyileg legalizaljak itthon a jatek/film/zene/szoftver letolteseket, csak ne add tovabb/ne oszd tovabb) Ezek utan, ne csodalkozz, ha a jatekok nagy resze nem a hazai gepviszonyokhoz alkalmazkodik. (Egyebkent nem annyira veszes a helyzet mint sokan hiszik, manapsag mar siman megfizetheto egy kozepkategorias gamer konfig - jo nem segelybol elo munkanelkulieknek, de ok nem is jatszanak AAA jatekokkal)

Fontos persze, hogy a jatek optimalizalt legyen, vilagszerte, hiszen nyugaton sem fenekig tejfel az elet, de nem cel az, hogy a csoro balkani nepek troger gepein is tokeletesen fusson. Oruljenek (marmint mi), ha egyaltalan fut. Ha jatekelmenyt akar, akkor vegyen jobb gepet az ember.

Liio
'ez nem wow'
meh... nc.

amúgy az a legjobb indulattal sem marauder.

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

a lenti video sith megfelelõje a sw, juggernaut rage buildja, és ez jobb mint a marauder, mert a jugger tartosabb (def), és a sebzés amit bevisz nem fizikai hanem force, aminél a másik kezében tartott generátor is ad egy szép bonuszt, valamint erre a sebzés tipusra ahogy írtad még pvp gearben is max 10-13% def van. ha pedig a gear-be power+surge enchantokat raksz akkor, jön ki ez a szép sebzés ami a videóban van.
darth devil
Sem L2ben sem Eve-ben nem eszetlen a mass pvp. 😄 Kell egy határozott leader, aki levezeti a pvpt, és máris remekül lehet szórakozni. Csak kicsit szét kellene nézni, bõven lenne honnan példákat venni a pvphez az swtornak.

War, war never changes.

Ez nem a wow ezek a számok nagyon durvák, ugyanis a legjobb megszerezhetõ pvp gearben is max 12-13% damage reduction-od van ami ha a 9-9.2k-s ütéseket nézzük 8k egy full geares playerbe, ami elég baráti. De ezt már én is észrevettem rámugrik egy marauder és volt hp nincs hp😄

Igen, tudsz. Én csak bankkártya számot kell nekik megadni amin van minimum 1 EUR, de nem fogják levonni, csak az ingyen hónap leteltével.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Veszel nekem meg még pár millió embernek ehhez gépet, vagy mi maradjunk ki belõle? Egy mmo-nak nagyon fontos az optimalizáció, ha közepes gépeken nem élvezhetõ sok-sok embert elvesz az adott fejlesztõ. Tudom nyugaton nem nagy kunszt egy közép esetleg csúcskategóriás gépet venni, de Keleten igen... Egyébként a pvp nagyon fontos, és szinte csak azt játszom egész nap, de lássuk be az outdoor pvp-re még nem találtak tökéletesen mást. Szóval nem arról beszéltem, hogy csak a script harc a fontos SÕT... Deee nem volt még játék ahol értelmes lett volna ez a 100vs100 vagy akár több. Eszetlen idióta zerg mindenki szpammel amit lát, szóval a gond maga az egésznek a természete, valami újat kellene kitalálni pvp-ben, és hagyni ezt a fáradt eszetlen zergelést, amit erõs túlzással sem hívhatunk outdoor PVP-nek😊

darth devil
Nerf nerf nerf 😄

War, war never changes.

csokicsiga
Nagyon jól nyomod a pvpt.<#worship><#eljen>

\"Hess innen troll.\"

Nem muszáj 1-bõl utalni nekik pénzt vagy gamecard kódot megadni?
Sziasztok a játék vásárlása elõtt állok ha meg veszem a sima dobozos verziót azzal tudok 30 napig ingyen játszani?
nekem is ez a buildom van, és lvl50-esbe, 4,5-5K-t lehet vele ütni, pedig még csak champion kardom van 😉
Liio
Wow, 9k-t ütött egy lvl 12-esre. Ja, azért azt hiszem, volt benne egy 44-es is. 😄

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

BoneDragon
Kicsi a dps mi? Ahhha...

csokicsiga
Nemtudom eldönteni, hogy juggernaut, vagy marauderrel jobb játszani, az a baj, hogy nemtalálok rendes páncélzatot marauderrel, olyat, ami inkább hasonlit Darth vaderre, csak ilyen hülyeségeket, juggernauttal, meg kicsi a dps.. <#falbav><#pias><#wink> nagy gondok ezek nekem.

\"Hess innen troll.\"

Sajnos hatalmas különbség van az SW juggernaut és a marauder páncéljai között.

A craftolható narancs receptek pl választhatóan jugger/bh vagy pedig agent. Valahogy a mediumról lefelejtették a /maraudert. 😞

Eredmény, hogy az agent felveheti a mara sithes páncéljait (légzõmaszkos fejes pl), viszont mara nem veheti fel az agent egyenruháit.

Most amit nézek, hogy egy csomó trooper választjai a JK páncéljait, a csuklyás köpenyes kinézetet a fehér cuccok helyett.
j0nNyKa
gyaaaaaaa 😄
írj ticketet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nincsenek akkora bugok, hogy tönkretegyék a játékélményt. Úgyhogy ha ki akarod próbálni, felesleges várni vele.
Na nekimentem megint a corusanti world bossnak.
Íme az eredmény: link
A boss kiütéssel gyõzött. <#boxer>
Amúgy nem minden próbálkozásnál a képen látható sebzést tolta be, volt amikor 4-6ks sebzéseket tolt csak sokkal sûrûbben.
Az a vicc hogy egy lvl 12es kari aki véletlen behúzta a bosst miközben felkeltett engem, sokkal tovább bírta mint én. <#mf1>
Sziasztok

A bugok javítása hogy halad? Érdemes most kipróbálnom a játékot, vagy várjak még vele 1-2 hónapot?

PiszkosFred
Miert, a kinaiak is emberek, ne legy rasszista.

Ember???

jaj de kis naívak vagytok, a Titán nem az új bliz játék neve hanem a megjelenés dátuma, egy kis feladvány képében.

A feladvány pedig az alábbi:
Az új bliz mmo megjelenés dátuma azonos azzal a dátummal mikor az ember elõször lép a Szaturnusz legnagyobb holdjára a TITÁNRA 😄
stardate
Srácok ez a Lawless Sands hol található a Tatooine-on.Vmi open pvp area kell megtalálnom.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

csokicsiga
<#wink> Az a baj, mig nem futtatja ki a nemmondom ki nevü játékot a blizz, addig nemfog szerintem kijönni vele. / még elég sok van a mostani játékába, ugyhogy valszeg megsem érjük, mire kijön /
Szerintem nemfogja magát fejbelöni az új cuccával, de egy normális hír nem jött még róla, még kép se, csak ködösités...<#shakehead>

\"Hess innen troll.\"

sokoo
Mi is köszönjük, remek raid volt 😊

igen ezt én is kerestem... jelenleg endgame gear variációk kasztonként 2 fajta, nagy változatosság...

Ehelyett inkább rakhattak volna be jobb mod, armor, enchant,-okat hogy a régebbi armor skinek is használhatók legyenek, mert pl. a sith warrior endgame gearjei bûn randák :S

Megjegyezem én az egész endgame gear koncepciót erre a modolhatóságra építettem volna.
N1ggA
biztos az összeset végigvitted, hogy ekkora fasságokat beszélsz 😄

Spread De Love!

sajnos ebben van igazság, de sokszor nem akarom elhinni, hogy ennyi az ingerszegény hülye a világon :S
Omlás
Ha "hibátlan" lesz a rendszer akkor is agyatlanul fogják csinálni nagy többségben erre akár felteszek egy 60 napos GC-t is nyugodt szívvel...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Egyszerûbb ész nélkül farmolni, az nem bonyolult, nem kell hozzá ész és túlerõbõl számukra még szórakoztató is, csak áll és gyilkol...
Van akinek ez tökéletesen megfelel és õk vannak többségben.. :/

Jó példák erre a az 5/0-on álló killfarmolós Huttbal meccsek Alderan középsõ ágyúnál ész nélkül tömörülõ killfarmoló játékosok...

És többségében ilyen játékosok játszanak..."Ezekre" építhetsz te akármilyen mechanika nem fogja õket érdekelni... és ha változtatnak a rendszeren ami nekik nem fog tetszeni mivel többségben vannak ki fogják sírni, hogy ne legyen változtatás ....:/

Azért ne mindig csak a játékosokra verjük, nem tudom megoldódott e már az Ilumi fps drop gond, de ha nem, akkor nem is kell a játékosoktól elvárni, hogy 4-5 fps mellett normálisan pvpzzenek. Nem lehet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Omlás
És igazából ez ellen harcolni felesleges szélmalomharc sajnos.... :/