Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 /useability Tracer Missile
20 goto 10, akkor igen. de akkor hívhatnák akár játékosnak is. de hát akkor ez a pvp!
btw worldwide elég kevés guild van, wowban és máshol is, ahol az eredeti mobot az eredeti nehézségen le tudják ölni. persze miután hússzor lenerfelték, hogy még a kétujjú steve raiding clubnak is jusson sikerélmény, úgy már jóhogy nem kihívás.
részlet egy eq2 world progression listából:
Munzok's Material Bastion
Surreal
nerf bat hits
BIG nerf bat hits
small nerf bat hits
come on... another nerf!
5th nerf... still waiting for a miracle
Elventy (PvP)
Infamous
Tyranny
NPU
Exordium
nerf bat hits 6
Validus
Defiance
Tao Dzen
Shoukin
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Szóval az igazán összetett, nagy tömegeket lekezelni képes MMO játékok még váratnak magukra.
This is the beginning of the end.
shock is boven besebzi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egyébként nagyrészt javítva lett azzal, hogy már nem tud lvl 50 alattiakkal összefutni.
BTW, sorc-cal mivel tudom összeszedni a 2.5k sebzéses medált?
Majd 40-en a critical damage talentekkel?
Ezek után most komolyan mit lepõdik meg akárki is, hogy szar a pvp mikor a játékosok 90%-ban erre vannak "ráizgulva" de az hidegen hagyja õket mit is kéne csinálni.
Mondjuk ennek ellenére minden meccsen lehet találni 1-2 értelmes emberkét akivel össze lehet dolgozni és az sem baj ha veszítünk 😛.
<#banplz>#banplz>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
"guild hajókból álló flották gyülekeznének egy bolygó felett playerek által vezetett vadászképekkel harcolva egymás ellen, miközben szintén playerekbõl álló szárazföldi csapatok harcolnak oda lent a bolygó irányításáért. Szerintem így kéne kinéznie 2012-ben egy mmonak és nem pedig abból állnia hogy unalomig farmolni pár instát, operationt a gearért..."
"The game features users fighting ground battles in wars on planets in the Eve Online universe.<6>6> According to a preview by Edge, the events that happen in this game will affect the EVE Online universe. Battles in this game can also determine who controls various planets in the EVE universe, and users in DUST 514 can interact with users from the EVE universe such as providing mercenary assistance during planet battles.<7>7>"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Eternal life; endless torture.
This is the beginning of the end.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fontos persze, hogy a jatek optimalizalt legyen, vilagszerte, hiszen nyugaton sem fenekig tejfel az elet, de nem cel az, hogy a csoro balkani nepek troger gepein is tokeletesen fusson. Oruljenek (marmint mi), ha egyaltalan fut. Ha jatekelmenyt akar, akkor vegyen jobb gepet az ember.
meh... nc.
amúgy az a legjobb indulattal sem marauder.
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
War, war never changes.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
\"Hess innen troll.\"
A craftolható narancs receptek pl választhatóan jugger/bh vagy pedig agent. Valahogy a mediumról lefelejtették a /maraudert. 😞
Eredmény, hogy az agent felveheti a mara sithes páncéljait (légzõmaszkos fejes pl), viszont mara nem veheti fel az agent egyenruháit.
Most amit nézek, hogy egy csomó trooper választjai a JK páncéljait, a csuklyás köpenyes kinézetet a fehér cuccok helyett.
Íme az eredmény: link
A boss kiütéssel gyõzött. <#boxer>#boxer>
Amúgy nem minden próbálkozásnál a képen látható sebzést tolta be, volt amikor 4-6ks sebzéseket tolt csak sokkal sûrûbben.
Az a vicc hogy egy lvl 12es kari aki véletlen behúzta a bosst miközben felkeltett engem, sokkal tovább bírta mint én. <#mf1>#mf1>
A bugok javítása hogy halad? Érdemes most kipróbálnom a játékot, vagy várjak még vele 1-2 hónapot?
A feladvány pedig az alábbi:
Az új bliz mmo megjelenés dátuma azonos azzal a dátummal mikor az ember elõször lép a Szaturnusz legnagyobb holdjára a TITÁNRA 😄
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Szerintem nemfogja magát fejbelöni az új cuccával, de egy normális hír nem jött még róla, még kép se, csak ködösités...<#shakehead>#shakehead>
\"Hess innen troll.\"
Ehelyett inkább rakhattak volna be jobb mod, armor, enchant,-okat hogy a régebbi armor skinek is használhatók legyenek, mert pl. a sith warrior endgame gearjei bûn randák :S
Megjegyezem én az egész endgame gear koncepciót erre a modolhatóságra építettem volna.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Van akinek ez tökéletesen megfelel és õk vannak többségben.. :/
Jó példák erre a az 5/0-on álló killfarmolós Huttbal meccsek Alderan középsõ ágyúnál ész nélkül tömörülõ killfarmoló játékosok...
És többségében ilyen játékosok játszanak..."Ezekre" építhetsz te akármilyen mechanika nem fogja õket érdekelni... és ha változtatnak a rendszeren ami nekik nem fog tetszeni mivel többségben vannak ki fogják sírni, hogy ne legyen változtatás ....:/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak