60176
-
#39702 Pureblood jedi? Elég perverz. -
#39701 Köszi Szépen! Azt hiszem meglépem az 50-et kiszedem az 5 táskát. azt majd 1.2-nél kiderül mi lesz még..
Mondjuk kiváncsi leszek a legacy két oldal között is megy e? Mert az xpt számolja. De akkor a képességeket is vegyítheti? Mondjuk Sorci meg Sage..érdekes lenne..
Ugyanez a fajra.. Republic oldalon unlokolsz egy fajt azt Sithen indítasz egy olyat? És fordítva? Mert aza úgy jó lenne.. -
t0xikus #39700 basszus én esküszöm odaláttam azt a se szót:) fel se tűnt a hiánya:D -
#39699 Én gw-ztem, ezért amit eddig a gw2-ből láttam, az nem volt elég meggyőző. -
#39698 *egyik SE tűnik annyira jónak, ezt akartam mondani :D -
#39697 hállóóóó ne terjeszd a rémhíreket Teeeeeeeeee !
-
z3d #39696 off:
Igen, cáfolták azt a hírt.
A Space Marine/DoW sorozat hozza a pénzt, plusz jön ki a Darksiders2 is, az első rész igen nagy siker volt konzolon meg PCn is.
Voltak már rövid videók, azok nekem tetszettek.
on -
t0xikus #39695 erre a pletykára asszem pár órán belül kiadták a cáfolatot. -
Boncmester #39694 WH40K fejlesztőcsapata becsődölt. -
Kuen #39693 Nekem is jó kedvem lett. Üde színfoltja az SG nek, szeretem olvasgatni az agymenéseit :-) -
Boncmester #39692 Azt mondtuk, hogy szedjék le a banját, mert vicces. Nyilvános fórumban, amit tudtuk, hogy ő is olvas. Erre azzal jön, hogy a háta mögött beszélünk, és hogy megver majd minket (bár pár guildtalira nem jött már el, nem hiszem, hogy ezek után megjelenne, de szívesen látjuk) :) -
t0xikus #39691 amúgy köszi az ötletért. a 3betűs játék fórumán kb sírva röhögök most:D -
#39690 1.2-től ranked wz-nek külön commendation-je lesz, abból lehet majd a legjobb geart venni (ranktól függetlenül), tehát azt lesz érdemes gyűjteni. Ezt szerintem nyugodtan elköltheted. 50-ig meg ha WZ-zel még, akkor vegyél pvp healing pack-et és expertise adrenal boost-ot az összes fölös comm-ból. -
t0xikus #39689 lehet te vagy itt az első trialos:) -
#39688 Szevasztok!Az egyik ismerősöm küldött nekem egy trial meghívot megkaptam az e-mailt az ottani linkre kattintva csináltam egy accountot kitöltöttem mindent de most egy Reedem kódot kér amit én nem kaptam még, hol találom én a trial kódot? -
t0xikus #39687 értem már:) akkor helyesbítem a válaszom: fogalmam sincs:) -
#39686 félreértettél :) megvan már az 1000/1000 csak 41-vagyok.. jobban megéri felhúzni 50-re gyorsan mert bukok vagy inkább várjam meg az 1.2-őt.. most nem jól fogalmaztam tényleg :)
-
Kuen #39685 Elnézést, nem emlékszem pontosan...
Kicsoda az a Crassus ? :-D -
t0xikus #39684 első pontban nem értek veled egyet:)
mire kijön az 1.2 sztem simán összejön újra az 1000/1000. -
#39683 Nem hinném. Egy szintig vicces de utána unalmas.. majd elkezd bántó lenni. Pláne ha nem is tudja megvédeni magát. Nincs Fair play..
Agyébként a kérdésem áll még érdemes várni az 1.2-ig és akkor lépni 50-re vagy inkább most kellene az 1000/1000 commendation megvan pvpből.. ami 5 táska.. -
t0xikus #39682 a WH40Król legalább régen voltak már videók, ha jól emlékszem. WoDról még annyi sem. talán vmi engine prezi volt. -
z3d #39681 Nálam WoD és WH40K mmo az, ami üthet.
Csak annyira spéci mindkét világ hangulata, hogy kicsit kételkedem, meg tudják e fogni a dolgot (ráadásul nekem nem jön be az EVE).
Ezeknek még közelítő kiadási időpontjuk sincs, igaz? -
t0xikus #39680 fogalomzavarban szenvedsz:) -
#39679 Ez megint kezd elmenni bunkózásba..
Kezdem magam megint ovodai/iskolai szinten érezni ahol kiszúr egy csapat valakit és azt szivatja.. Kicsit vegyetek vissza pls. -
#39678 Próbáld ki Butters! -
Rhilen #39677 Eddig csak sejtettem, de most már tudom: ez az ember klinikai eset :) -
Boncmester #39676 Én nem kaptam sajna, szóval copyzd be FB-re gyorsan :) -
#39675 Crassus, crassus, crassus. :D Ha ezt így elmondom egy tükörbe akkor megjelenik? :D -
#39674 Ja így már értem, és egyet is értek! -
t0xikus #39673 teljesen kiszámíthatom meg is jött a keménykedő privát üzenet tőle:D szakadok:D fb csoportra felrakom:) -
z3d #39672 Bocs, ha mi rá voltunk kényszerítve, hogy hónapokig olvassuk, ő is lenyelheti ezt. 1-1 :P -
Boncmester #39671 Mert így olyan, mintha kivennék a játékból, pedig szerintem jó volt, hogy benne volt. -
#39670 Kifejtenéd bővebben miért nem tetszik? -
sata75 #39669 én nagyon jól szórakozom mind2 topikon:)
addig se kell dolgoznom amíg a flame tengert olvashatom:) -
Boncmester #39668 Egyéni ízlés kérdése, de én sem akarom pl, hogy a Sorcimnak és a BH-mnak pl bármi köze legyen egymáshoz történetileg. De nekem leginkább az új medál rendszer nem tetszik. -
t0xikus #39667 -
Boncmester #39666 Brühühü, szegény Crassus. Nekem hiányzik innen, kevesebb emberen lehet röhögni! :)
Nem lehetne visszaengedni? :D -
#39665 Azért lesznek idiótaságok is a sok jó mellett 1.2-ben! Legacy rendszer például elég érdekes lesz! Villámokat szóró BH? Na ezen nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek! Mégis mi a tökömtől lett erőérzékeny az a BH? Azért ne szakadjon már el ennyire a játék az SW világától! -
t0xikus #39664 lol:) kis szerencsétlen árulkodik, ahol csak tud?:D -
sata75 #39663 kérés:)