Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig elég jó a madness ág pve-re. én ezt használom, de van olyan alverzió is, ahol ki van rakva a creeping terror. a full lightning build a fasorban sincs ehhez képest.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Az assasin shockja 10 méteres ahogy a force lightingja is.A lighting 30 méteressé tételéhez nekem kell a recklessnes de ha az aktív akkor inkább discharge.A sorcerer rotációjához nem értek de egy biztos pve ben nem fog madness ággal rohanálni.A madness ág ami közös azért egész más a sorcereré és az assassiné is.Assassinként fun a madness de raidelni messze jobb a deception.
N1ggA
Mennek a szerverek.

Spread De Love!

N1ggA
Assassinoknak csak 10m a range

Spread De Love!

N1ggA
Így van

Spread De Love!

Plusz pvp rohangászás közben death field, shock és az affliction, amiket insta lehet ellõni.
Másrészt nálam 1-es gombon van, ha véletlenül jobb gombot nyomok, akkor kap egy shockot. 😊
Ez remélem irónia volt mert nem tudom elképzelni, hogy vki nem használ egy 30 méteres instant spellt ami remek eszköz kivégzésre, vagy burst rotációhoz.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Így van mivel a shockot az assassin használja a sorcerer meg nem.Ahogy nekem is is van force lightingem csak nemigen használom ugy van a shockal a sorcerer.
N1ggA
Te Assassinról beszélsz, de a Sorcererrõl kérdeztek

Spread De Love!

A shock a deception ág egyik nagy sebzése, van rá egy 5 pontos talent is.Érdemes kitalentelni mellé a chain shockot 2-31-8 as elosztásban és 2 slash után elengedve critel egy 4k+2k körülit.Pve ben columi geraben mielött belémköt valaki.
igen, mert jita kapott egy nagyon durva dedikált node-ot. elõtte viszont pontosan az volt, hogy userlimiten fellül nem engedett be jitába, vagy ha ott logoltál fel, akkor kirakott onnan.

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Lol. Próbáld ki hogy mondjuk van a cuccodban egy ilyen. Helyettesítsd mondjuk egy ilyennel. Majd ezután re-equip és nézd meg nõtt-e az armorod úgy ahogy kell. Majd ezek után ne posztolj baromságokat a fórumra, köszi.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

N1ggA
Force Lightning bõven nem tickel annyit (így egy 10000k-s sebzésrõl beszélnénk, ami azért lássuk be nem az). Alapjáraton full champion gearben kb. 1000-eket critelnek a tickek. Hát shock beviheti, bár nekem nagyon ritkán adta.
Lightning talenten a Thundering Blast és a Chain Lightning adja be bõven, Madness ágon pedig a Death field.

Spread De Love!

Melyikre gondolsz ami helyezkedõs?Kettõ "logikai" van per pillanat az eternity vaultos 3. ill a hut-os utolsó elötti.az eternity vaultos 3. jelentõsége csak 16 fõsben van ott nagyon számít mennyi idõ alatt forgatják helyére a kockákat,ott 1 percenként popolnak a mobok 3-3 spoton és ha nincsenek szakítva akkor felkerül rájuk egy visszasebzõ buff.2 ilyen mob simán le is wipoltatja a raidet.A hut-os logikai ötletesebb egyetlen nagy hibája van hogy nemigen kell hozzá melee.

A wowban is jópárszor elkövették azt a hibát hogy a fight megtervezésekor nem vették figyelembe a caster-melee arányt.Minden fightra több caster kelett, de itt azért rendesen tulzásba estek.A hut-os instance ugy kezdõdik hogy nem kell melee mitöbb ha van akkor jóval nehezebb.A második az sem melee barát de oda elfér egy vagy kettõ.A harmadikhoz szintén nem kell, ha van 1-2 azt még elbírja a fight de az endbosshoz meg erõsen javallott kihagyni a meleet.Eternity vaultban szintén a melee oráliálódik a robotnál meg a lávás arcnál is a fight nagyrészében rohangál vagy a frenze vagy a punch miatt.A 3-4 ik eventhez van csupán melee rendelve mert kell a szakításhoz ill az 1-1 es eventnél van kimondottan melee npc.Igazából ötletes fight egyedül Soa.

Azt sem értem hogy egy ekkora univerzumban mi a fakkért minden második boss egy robot, vagy ha nem akkor egy robotot irányit.Ez iagz a flashpointokra is.Tetszett ebben az új flashpointban a hangulata, hát qrvára kelett bele az a bónusz boss drooid... ráadásul az jóval nehezebb mint az endboss trió, de legalább a kiscsaj a végén szépet esik.

Szóval raid instance tervezésében, összetetségében azért jóval több kell.

TDC Geronimo
de látom ez nem is az 1.1.1. Biztos a nerf miatt nem merték még kidobni livera csak ebben a gáz az, hogy tök mindegy hogy most jön vagy 1 hét múlva mert 50es kari nélkül ígyse tudják testelni... 1.1.1 halasztása azért gáz, mert kurva wz wineket még mindig nem fogja így megadni... A combatos dolog viszont érdekes, mert 1.1.1be 2 másik fix volt. Mondjuk azok a kisebb gondok és ez volt a nagyobb, amit most javítottak elvileg.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
hmm az a "gond" hogy nem ez a patch volt test serveren 😄

így a fleet optimalizálás és a "Significantly improved the delay when activating player abilities, particularly when in lower framerate situations. This allows for improved ability responsiveness in hectic combat situations." se volt benne d erre kíváncsi vagyok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Djuree
ezek 7-es armorjú cuccok, nem növekednek, így sajna nem sok mindenre jók késõbb. lvl 10-ig elmegy...

Waaaaaagh!

Mondjuk EVE-nél azért legalább pár dolgot tudunk az architektúrájukról, meg hogy hogyan fejlõdött a szerver és a program ami rajta fut, SWTOR-nál meg fogalmunk sincs. 😞

CCP elég sokáig azt hírdette, hogy topon vannak, de azért egy Jita fix, vagy amikor bevezették, hogy elõre igényelhetsz szerver erõforrást egy-egy rendszerhez, az sokat segített. És nem az, hogy limitálták hányan mehetnek be Jitába.
Torzonborz
amikor játszottam - bõ 1 éve - 55k volt a user peak de nem volt lag meg connection lost. ez csak nagyszámú fleetekre volt leginkább jellemzõ.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem tudom, más mmo-kban mi az átlagos peak user count szerverenként, én annyit írtam, hogy láttam már példát az itt megkövetelt felére, és még azt sem nagyon bírta a ccp infrastruktúrája.

3 db szerver parkról beszélünk, de mondjuk az infrastruktúrának akkor 100k körül kell bírnia létesítményenként.

"Significantly improved the delay"-re nagyon kiváncsi vagyok. 😊
Valaki most rögtön be tud menni PTS-re megnézni? 😄
Fenrir
Van 1-2 ami nem gearcheck hanem helyezkedõs vagy logikai feladvány. Az utóbbiak nekem baromira tetszenek, ötletesek azok a bossfightok.

A halál csupán a kezdet...

én eddig az eve online-ban láttam az egyidejûleg egy "szerverre" beloggolt legtöbb játékost, ami pedig olyan ~50-52ezer karaktert jelent. de ekkora tömegnél már random connection lostok voltak. meg olyan félperces lagok akkor is, ha egyedül voltál az "instanceban".
itt a becsült 350ezres peak timeból kiindulva legalább egy szerverre több mint százezres tömeget kellett volna ráereszteni, ami eléggé elborzasztó lenne számomra.

+1

Omlás
Amúgy én azt nem értem, ha már az instance rendszerrel üzemelik a szervereket. Nem lehetett volna megoldani hogy van egy RP szerver egy PVE szerver és egy PVP szerver? :] Ahogy az instance meg van oldava meg lehetett volna oldani ezt is szerintem. És akkor nem lenne gond a "jaj én ezen a szerveren vagyok itt sokan vannak jaj én meg a másikon itt meg kevesen..." <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Házigazda: Nephin <#eljen>

Azért én ezúton is megköszönöm Jeff eddigi kitartását és hogy meg kreálta a topicot :] ;] <#taps><#eljen>

Braikingboss
1.1.0b Patch Notes - 1/24/2012

General

Implemented optimizations to improve performance on Republic and Imperial Fleets.

Classes and Combat

Significantly improved the delay when activating player abilities, particularly when in lower framerate situations. This allows for improved ability responsiveness in hectic combat situations.

Operations

General

Operations will no longer allow more than 16 Operations Group members to enter concurrently.

Karagga's Palace

Operations Groups will no longer be forced to reset the Operation if the group wipes when attempting to defeat G4-B3 Heavy Fabricator.
Fixed an exploit that would allow players to repeatedly loot the chest after defeating Jarg and Sorno.

Miscellaneous Bug Fixes

Fixed an issue that could cause graphical inconsistencies, which most often manifested as random screen "flickering."

1.1.1 re akkor még várni kell 😄

Don Kartács :)

persze. nincs azzal baj, ha az idõ elõrehaladtával az endgame contentet minél szélesebb körben elérhetõvé teszik. csak azt nem kell elfelejteni, hogy aki még az elején végigment rajta, annak kicsit más volt a történet.

van persze olyanra is példa, amikor nem nerfet kapnak a mobok, hanem egy játékmechanikai átalakítás miatt minden sokkal nehezebbé válik. majd egy idõ után eljutunk ebben a játékban is oda, hogy a statok lineáris növekményei helyett telítéses görbéket fognak alkalmazni (dimishing return), amivel minden nehezebb lesz. de egyelõre még hard capek sincsenek nagyon ebben a játékban, szóval ez nem ma lesz.

sokoo
BTW az Icecrown Citadel esetén használt buff szerintem sokkal jobb volt, mint a bossok nerfelése. Ahogy közeledett az új content, úgy nyomták feljebb a buff erõsségét, hogy végül mindenki végig tudjon menni. Szerintem ez nagyon elegáns és korrekt megoldás volt.

This is the beginning of the end.

nagyon szép, de semmit sem változtat azon, amit írtam. btw a surreal ruszki guild, belõlük kinézem, hogy meló mellett csinálták. illetve akiket ismerek köztük, az úgy tolta.

@Warden: kb. mint mindenhol máshol. majd ahogy telik az idõ, itt is bonyolódni fognak a scriptek. ha ebbe a játékba is beletesznek 2-3 év fejlesztést, amjd itt is lesznek komplexebb és komolyabb kihívást jelentõ encounterek, ahol nem csupán gearkérdés, hogy lemegy-e a mob.

A nehézségi szint azért elég gyerekcipõben jár.Ami észrevehetõen más az a 8 és 16 fõs raidek közti különbség.Teszem azt eternity vault 8 fõs eventjei nightmare fokozaton is tök ugyanazok szinte mint hard vagy alap módban, a hp k közt van kevés különbség.16 fõs normálban pedíg pl a 3. eventnél abszolute más mobok jönnek elég idegesítõ képességekkel.Tehát a 8 fõs nightmare fokozat teljesen gyík a 16 normálhoz képest is.A hutos operation endbossára meg szerzõdtették a blizzardtól azt a kretént aki megálmodta a mimironos firestartert és azt hogy nem kell melee karakter a raidbe.

Tudom javasolni azoknak a guildeknek, baráti társaságoknak akik most kezdik el az operationokat 8 fõsben hogy skippelhetik is a normál módot.Simán letudható hardban ( bizonyos eventek pedíg nightmareban is).A nehézségi fok nem erõsebb mint a sima flashpointok hardmódjáé.
shadow-val alapból több hp-d van mint a többieknek...
Shadow's Training
Increases your total Endurance by 5 per rank, and increases the base damage dealt by Project by 25%.
plusz a Mental Fortitude ad 3%-ot

Djuree
én televettem magam ah-ból lila tárgyakkal. lvl27-en van 6500hp-m (többieknek 4500 körül)😄 mindig én tankolok a shadow-al😄

Waaaaaagh!

<#taps><#idiota><#eljen>

sokoo
A "kétujjú steve raiding club" tagjai pont ugyan annyit fizetnek a játékért, mint a "vérpistik keményfa*zu hadserege" guild tagjai. Szerintem ezt már sokan, sok helyen leírták. Anyuapu által eltartott pistinek van napi 8-10-20 órája kockulni, anyu és apu viszont örül ha este 8-kor be tud esni a gép elé, és még maradt neki egy raid spot. De 11-kor fekvés van, mert reggel 6-kor indul a munka.. Erre találták ki az eltérõ nehézségi fokozatokat, vagy pl wowban a nehezebben teljesíthetõ archivementeket. Ezek vérpisti e-péniszét meg tudják növelni, de apunak meg anyunak is megmarad a lehetõsége, hogy kijátssza a történetet, amit magának, apunak, és pistikének is kifizetett.

This is the beginning of the end.

Ja igen, fontos apróság:
Van x tárgyad, mind lvl 25-tõl viselhetõ. Erõsorrend, tehát melyiknek a legjobb a statja:

Craftolt lila
Narancs, lila modokkal
Craftolt kék
Narancs, kék modokkal
Küldibõl kapott kék
Esett kék
Craftolt zöld
Esett zöld

Szóval ha nem cybertech vagy pedig lépést tudsz tartani a bolygó szintjével (én soha), akkor megéri AH-ból kékeket venni idõnként.
Ja, hát az igen vicces mikor volt juggernauttal egy tökjó légzõmaszk csuklya kombóm, és le kellett cserélni arra az ocsmány tüskés champion mad max motoros ruhára.

PiszkosFred
Ah ertem, igy mar akkor teljes a kep, koszonom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

na tegnap visszatertem egy par oracskara a Vossra mekkora egy sztori van ezen a bolygon jááááá, eddig ez a legjobbb

más: a börtönbolygon az assassins creed animus easter egget nyomtatok? asszem a quest is valami "subject akarhany"

anti hero

A lényeg az elsõ mod, páncélnál armoring, fegyvernél a barrel vagy hilt.

Ez adja meg a tárgy szintjét (rating), amitõl + a páncél típusától függ az armor rating, fegyvernél fegyver típusától az alapsebzés és a power.

Ez alól kivétel a lila cucc, aminek az armoring része nem kivehetõ, tehát fixen adja az armor ratinget, és nem tudod átrakni másik, neked tetszõ kinézetû tárgyba.

Ez utóbbi x+1.-ik változtatáson megy át, és nemsokára megint ki lehet venni és átrakni másik tárgyba, hogy ne a létezõ legrondább end game gearben legyél, hanem a gyönyörû black talonos köpenyben.
/sarcasm off
"DE, ha jol figyeltem, az armor rating resze allando"
Nope, az is nõ egyre jobb armoring modokkal. Lényegében a sith sorcimmal nem csinálok mást, csak a tizenx-es szinten kapott narancssárga armort viszem tovább, illetve még mindig a kezdõ lightsaberem van, mert egyszerûbb egy bolygón commendationból kicserélni a cuccokat belõle, mint mondjuk kifarmolni egy jobb statokkal rendelkezõ másik narancssárga cuccot.

PiszkosFred
Igen is, meg nem is. Lenyegben alacsonyabb szinten a ruhak "orokolhetok", hiszen a narancs/barna tipus egy ures vaz, amibe rakod a modokat. Es a modok statja adjak meg a vegleges ruha jellemzoit, vagyis ha van egy olyan armor, ami tetszik neked, jol all a karakteren, 50ig viselheted, csak a modokat csereled benne. DE, ha jol figyeltem, az armor rating resze allando, nem koveti a jatekos szintjet (bar lehet rosszul figyeltem, majd erositsen/cafoljon vki), ezert par szint utan a vedelmi erteke mar alacsonyabb.

50-es szint korul mar kapsz olyan modolhato cuccokat, amelyekben alapbol vannak statok, es ezekhez jonnek a modok, igy ott mar erdemes cserelni mindenkeppen egy ujra. Addig akar mehetsz a lvl10es pancelban is, ha tetszik es jol all a karakteren.

Elvileg egy lvl17-es sárga (modolható) armort viselhetsz lvl50ig, ha folyamatosan upgradeled a modokat benne, ezzel javulni fognak (mod-tól függõen)az adott item statjai.
Forrest Tomee
2 hete játszom, de ezek a modolható dolgok nem világosak még.
Szóval ha van mondjuk, egy lvl25-ös ruhám és abba teszek lvl35-nek megfelelõ modokat, akkor ugyan ott vagyok, mintha egy lvl35ös ruhát vettem volna ki tokenekbõl? Ez hogy megy magasabb szinten?

Most nem értem mi nem tetszik azon, hogy ha 20 secre folyamatosan stunba vágnak, és akkor is agyonvernek, ha guardolnak és 2-en hílelnek mellette, mert egy gombot nem tudsz elnyomni?
Ez pure skill...mint a knockback a savba és stun. Vagy a stun a hídon és knockback.

Tomb of Freedon Nadd

PiszkosFred
A crewskill javulas es romanc lehetosegek mellett, megfeleloen magas szimpatianal ujabb - szemelyes vonatkozasu - kveszteket is adhatnak a tarsak.

Forrest Tomee
Valamelyik fórumon olvastam, hogy 5K 'kedvellek' pont felett gyorsabb a szakmaküldetések ideje, valamint nõ a critek esélye. Illetve pár comp. és játékos között kialakulhat puszi-puszi. Mondjuk Qyzen Fess-t tuti nem ölelgetném.

Strahd_
van valami +/- hatasa a companion hozzad valo viszonyanak? ergo megeri ajandekokkal elhalmozani vagy sem?

roffel. persze ha egy script annyiból áll, hogy
10 /useability Tracer Missile
20 goto 10, akkor igen. de akkor hívhatnák akár játékosnak is. de hát akkor ez a pvp!
btw worldwide elég kevés guild van, wowban és máshol is, ahol az eredeti mobot az eredeti nehézségen le tudják ölni. persze miután hússzor lenerfelték, hogy még a kétujjú steve raiding clubnak is jusson sikerélmény, úgy már jóhogy nem kihívás.
részlet egy eq2 world progression listából:

Munzok's Material Bastion
Surreal
nerf bat hits
BIG nerf bat hits
small nerf bat hits
come on... another nerf!
5th nerf... still waiting for a miracle
Elventy (PvP)
Infamous
Tyranny
NPU
Exordium
nerf bat hits 6
Validus
Defiance
Tao Dzen
Shoukin