60929
  • EyEbLiND24
    Köszi szépen!:)
  • z3d
    Be van lengetve a BH nerf.
    Sorcikat is megvizsgálhatnák már.
  • Tomy Lee
    Mi a francot csinálnak már?Se patch semmi akkor mit vacakolnak ennyi ideig.Rohadtul nem kéne benne legyenek ezek az időszakok az előfizetésbe imo!
  • BoneDragon
    Teljes mértékben egyet kell értenem vele...
  • a.carkey
    :)
  • Tyrpak
    Lásd még: 90% armor penetration vs 50% armor ignore nerfelése 30%-ra.

Lásd még: A játék legerősebb ütése az agent nerf után egy pbaoe.

Lásd még: 1.5 seces cast time-ú 30 méteres dd erősebb, mint bármelyik melee támadás (kivétel a stealth openerek)

Lásd még: bárkire rakható sorc bubi hány hp-t bír ki vs operative buborékja.

Lásd még: 2 seces cast-ú healek különböző mennyiséget healelnek.

Folytassam? :)
    Nem sírásnak szánom, de röhejes, hogy ezt nem nézték még alaposabban, annyian szóltak pedig nekik.
  • a.carkey
    Van ez így.

Nem kell komolyra venni a játékot, és akkor kitartHAT még jó ideig.

Pl. ha nem lenne kedvem, akkor néha úgy megyek be, hogy megnézem az átvezető filmecskéket a karakterválasztón. Mindig egyet, vagy valami SW dolgot.

Valamelyik nap a Comedy Centralon volt egy jelenet, ahol Darth Vader éppen a dokinál van erőteljes légzési problémái miatt. Abban volt egy olyon benyögés, hogy:

-Stresszes a munkája?
    -Igen.
    -Gondolom a főnöke Önön vezeti le a feszültséget.
    -A szó szoros értelmében ...

:D
  • darth devil
    Akkor sem megoldás. :D Hallottad volna az én leaderemet L2ben olympiázni tőrössel summoner ellen, na ott volt ordítás, de ő próbált rájönni, h h ölje meg. :D
  • Laroa
    A rail shot már csak ilyen 90% armor ignore-al
  • Tyrpak
    Azért a csaj képe mellé tenni a BH nőcit, elég nagy bűntetés.
  • Tyrpak
    Pvp ruha az nála 13.4% , szóval erre nem lehet fogni, hogy ne lenne rajta.

A hátralökés része no comment, egy ideges ember TS-en azt ordít, amit akar. :)

• Nephin
    Nyilván mennek el emberek, újak meg jönnek, ha változatlan a létszám nagyjából, az azt jelenti, hoy stabilizálódott, hahó. :P

Az ázsiaiak és ausztrálok nagy része még amcsi szerveren van, amíg nincs transzfer. Nem is indítottak sok szervert oda egyelőre, ha jól emlékszem.

• t0xikus
    thumb up! :)
  • sherlock1

• Tomy Lee
    Server Up?
  • Boncmester
    "Jó fej emberek," -> SL BÉRENC!!!!!!!!!!!!! :D
  • darth devil
    Ez csak kifogás. :D Mi az h egymagad mész foglalni? Miért nem vagy a csapattal? :D
  • z3d
    Jó fej emberek, cirkusz, és...SÖR? :)
    Kihagyhatatlan kombináció :)
  • Boncmester
    Tudom, de ha egymagam megyek elfoglalni a pontot, és megtámadnak, akkor kénytelen vagyok megvédeni magam :)
  • picket
  • t0xikus
    ez csapatjáték, jó?
  • Boncmester
    Köv guildsörözésünkre eljöhetsz április elejére. Te sört kapsz, meg megnézheted, hogy ruháznak meg minket egyes agresszív egyének. Persze 1v7-ben, csak hogy még rosszabb legyen nekünk :)
  • Boncmester
    Igen, az nekem is szemet szúrt, hogy mégis mivel lökte el? :)
  • Boncmester
    Simán jó a marauder, nem tudom miért sír mindenki, hogy szar. Én a lvl 10-es Marámmal lvl 40-45-ös commandokat, assassionokat, stb-ket soloztam. Meg kell tanulni játszani.
  • z3d
    Na, most már senki nem mossa le rólam, hogy SL bérenc/alreg vagyok :)
  • Boncmester
    Ez így van, egyetértek.
  • z3d
    Troll mode on :)
  • darth devil
    Ezzel csak annyi a gond, hogy a PT nem tud lökni. :D Pvp ruha nélkül nem csoda, h ekkora sebzéseket kapott, pvp ruhában közel sincs ekkora eltérés, és ölhető a PT. Persze ez is most jött ki, miután nerfeltek az emberek átnyergeltek valami másra.
  • t0xikus
    :D
  • a.carkey
    Legalább hárman a közeledben vannak.
  • Tyrpak
    Neki valahol ott szállt el, amikor a melee dps spec-ű operative-jára nagyobbat ütött a BH powertech jet punch-csal, mint ő laceration-nel, ami után hátralökte, és bevitt egy 5k-s railshotot.

Az, hogy a melee dps sehol sincs a ranged-ekhez képest, az egy dolog.
    De az eddigi két nerf az operative-ot és a maraudert érintette, ami viszont röhej.
    (a surge nerf szerintem mindenkit egyformán visszafogott)

Lehet mondani, hogy a BW hallgat a sírásra... de igazából fogja a sírást, és az AC létszáma alapján súlyozza. Ha a sorc sír, azt hamarabb megcsinálja, mintha az agent/smuggler sírna.

• darth devil
    Ilyen miatt hülyeség abbahagyni, egyszer fent egyszer lent.
  • z3d
    Bocs, hogy sokat szövegelek, de valahogy nincs kedvem dolgozni :)
  • z3d
    Kettővel ezelőtti hétvége pont ilyen volt :) Vért izzadtam a napi WZ win-re. Szegény G700as egerem is meglapogattam kicsit, pedig ő nem tehet semmiről :)

Mondjuk ez miatt max bosszankodok (és azt sem kéne), de cancel subolni nem ez miatt fogok.
  • Tyrpak
    Szerintem is stabilizálódás helyett azt kéne mondani, hogy 1.7 milla körül mozog.

Nagyon sokan már elmentek, de folyamatosan jönnek az újak, szóval egészében változatlan a létszám.

...
    Tegnap egyik guild társam 4 db 50-es karival a háta mögött besokallt, amikor este 5 órán keresztül vagy huttballba hívta kezdő 50-esek vs BM-re, vagy pedig ugyanaz a 4 fős jedi healer csapat ellen. Szóval 5 óra után egyetlen nyert wz nélkül kilépett, és valószínűleg cancel sub.
  • z3d
    Merész dolog a stabilizálódás kijelentés, mint ahogy merész a játék bukásáról is beszélni.

Látszik a szerveren (AhtoCity), hogy lelécelt a banda egy része (meg le is fognak), ez tény. Az is tény, hogy nem teljesen kihalt a szerver, azért vannak még emberek. Az 1.2 vhol vízválasztó lesz, és nem játékos szerzésben, hanem abban, hogy meg tudja e tartani a játékosok nagy részét a game, vagy nem.

• a.carkey
    OMG mit össze nem firkantottatok itt reggel óta! :D
  • Boncmester
    Már nem azért, de január közepén lejárt az alap 30 nap, onnan meg valaki vagy nem fizetett elő, vagy befizetett 1 hónapot, vagy vett egy GC-t, ami meg még nem járt le. Szóval ennyi idő alapján stabilizálódást mondani szerintem eléggé merész dolog. Azt elhiszem amúgy, hogy jelenleg 1,7 millió előfizető van, csak azt nem, hogy ez így maradna a következő hónapokban. Bár sokan valszeg 1.2-re visszajönnek, meg jönnek az ázsiaiak is, de sokan el is fognak menni szvsz.
  • cain
    köze nincs hozzá a vélt vagy valós nehézségnek. egyszerűen nincs priorizálva. az ilyen dolgok előfordulnak, ha véges idő és véges erőforrások állnak rendelkezésre.
  • z3d
    Pl Death(P)atch? :P Ha már úgy is meghal az SwTOR. :)

Amúgy én is kíváncsi vagyok :) De bízom az sg-s emberek (és a saját) kreativitásában :)

Amúgy is ráérünk, majd a Jézus patch után kell gondolkodnunk :-)