60176
-
#39742 "ha végigvisszük egy companion-típus történetét (pl. egy ranged tankét), rövidebb CD-ket és hosszabb hatóidőket kapunk a heroic képességekre az első adott típusú companionnál, plusz stat- és presence-boostokat"
Hallottam, hogy vannak, de még 1x sem találkoztam ilyennel, pedig szinte mindegyik compomnak maxos az affectionje. -
#39741 Szuper ... Este meg is nézem ...
Mivel lassan 40 leszek, el kellene már menni PVP-zni egyet, megnézni milyen , de PVE hybriddel ott sokra nem mennék. (Nem mintha így többet várnék ... de azért pár fontosabb talent hiányzik ...) -
#39740 bugos, random, esélytelen belőni
valamelyik lenti írásban szerepel, hogy lassacskán gatyába rázzák a retalent árakat
egyébként nyomjál rá nyugodtan úgy is, hogy 30k-t ír, mert a legtöbbször nem az ára a bugos, csak az, amit kiír, tehát valszeg ingyenes lesz -
#39739 Jó reggelt!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a talent pont reset ára mikor vagy hogyan resetelődik?
2 hete vasárnap resetelgettem kicsit (Először healer kellet, utána próbálgattam pár dolgot, végül csináltam egy hybridet ...) de igen felment az ára, így gondoltam kivárom a hetet, és visszarakom normálra ...
De 1 hét múlva ugyanúgy 30k ... Valaki azt mondta keddenként ... na tegnap este is megnéztem ... még mindig 30k ...
Szóval mielőtt kidobom a 30k-t érdekelne, hogy akkor hogyan is kellene ennek működnie valójában.
Előre is köszi. -
Tyrpak #39738 Kérdéseidre sorban: nem tudom mi a battlemage, de ha olyat akarsz, aki karddal meleezik, és mellette még tud "varázsolni" is, akkor az az assassin.
Marauder ugrik, gyak. Esetleg 45-60 secenként fojtogatja az ellenfelét.
Sorcerer lvl 1-10-ig, amíg csak inquisitor, addig meleezget, aztán hirtelen leszokik róla, és 30 méterre kezd el varázsolgatni a 10 méter helyett.
Sniper még a szokásosnál is rosszabb, mert az operative kapta a lopakodást, snipernek elvileg a cover (fedezék) mechanika jutott, ami védelemnek jó, csak az összes melee-t arra ingerli, hogy odarohanjon és analisan inzultálja a snipert. -
#39737 Guild summit-ból kiemelve egy részlet:
30 fős csapat figyeli a creditfarmolókat, chestlootereket stb.
Ez pl a security chestek farmolását is jelenti ?:D Mert pl nekem még nem szóltak érte szerencsére. -
Tyrpak #39736 Azt a matrix shardot csak nyugodt lelkiállapotban, több órás szenvedésre felkészülve érdemes megpróbálni.
Picit segít, ha csapatban csinálod és van egy sorc benne, aki tud pullozni. -
Rhilen #39735 Igen elég szenvedős, ha jól emlékszem ugrást kellett nyomni kötelezés közben (nekem is kb 10-15 próbálkozásból jött össze) -
stern #39734 http://www.youtube.com/watch?v=WhRgnmJQC6s ahogy elnézem másnak is volt ilyen problámája. itt is látható a videó legvégén... -
stern #39733 Van egy kis problémám Corellia-án a öld matrix shard megszerzésénél. Vittem magammal mggs-t de amint áthúz a másik tetőre és ott elkezdek leesni a földre visszateleportálodom a kiindulási helyre... 40x kipróbáltam és mindig ugyanaz... Valaki segítsen! -
#39732 Most látom, hogy beindult a trial, kaphatnék esetleg valakitől egy meghívót? :) -
Nephin #39731 Guild Summit eddigi infók összefoglalás -
Boncmester #39730 Nemtom mi a battlemage, de az Assassin tud tank lenni, a Mara pedig nem.
A Sorcerer pure caster, fénykarddal nem sokmindent tud csinálni.
A Sniper szokásos ranged DPS cover funkcióval. -
#39729 Olyan kérdésem lene, hogy egy battlemage karakternek itt mi felel meg inkább, Marauder vagy Assassin (gondolom a mara tankosabb)? A Sorcerer mennyire pure caster? Valamint a Sniper a szokásos ranged dps vagy tud valami extrát? -
Csaba85 #39728 Kössz a gyors infókat akkor lehet felhúzók mégegy troopert gyorsan mielőtt egy nerf éri őket :) -
Nephin #39727 A HB egész kiegyenlített frakciólétszám terén. -
Csaba85 #39726 Kösszi most nézegettem guildek szintjén mi volna jobb Hidden Beks mennyire van Imp uralom alatt vagy esetleg azért olyan normálisabb 3:1 arány ban ( Lol után már csak jobb lehet 340imp fleeten 82 rep csúcsidőben ) -
Nephin #39725 Szerintem ne várj, még nincs megadva, mikor lesz transfer, viszont bármikor is jön, azt a karakteredet áthozhatod majd az újakhoz, ráadásul a magasabb legacy fog számítani, ha esetleg az újakkal nem lennél 32-es a legacyban addig. -
Csaba85 #39724 Próbáltam keresni infót a lehetséges server transfer / és ennek legacy hatásaira,van már valami infó ez ügyben mért a régi guild khm behalt és inkább átnyergelt gw2/tera váró modba és nem tudom megéri megvárni a trasnfert vagy több értelme van felhúzni egy új karit és kukába lvl 32 legacyval. -
Nephin #39723 Rendezzétek le privátban, köszi. :D -
Kasadya #39722 a miheztartás végett mielőtt még hazudozás lenne.... -
Kasadya #39721 2012. 03. 01. 21:55 -
maniac001 #39720 Neked tök mindegy mit és milyen hangnemben írok, neked nem tetszik. Sőt a poént tőlem trollkodásnak veszed, mástól jópofa cinizmusnak. Ennyi. -
Boncmester #39719 Te nem írtál ma ide semmit, ennek ellenére azért elküldött privátban a francba? Ez totál beteg :D
Engem majd megver guildtalin :) -
#39718 írt nekem is, neked mit írt?
jöhet priviben is, ne offoljuk ezt -
Boncmester #39717 Éljen, újra megéri nézni a topicot napközben! :D
Ennek örömére valamikorra kitalálunk egy guildtalálkozót is, csak hogy Crassus eljöhessen :) -
Kasadya #39716 Óóóó mi a szösz! köszönöm bár mivel már nem játszom csak fél szemmel kisérem nyomon a történéseket igaz mint ahogy azt ma is láttad az SL tesz róla,hogy szinte ne muljon el nap,hogy be ne szóljanak még akkor sem mikor itt sem vagyok:S
-
Nephin #39715 Kasadya perpill nincs kitiltva, mert képes volt normális hangnemben beszélgetni múltkor, maniac ellenben már ki van, kapott esélyt, de úgy látszik, nem képes túljutni a céltalan trollkodáson - nem a negatív véleményével van gond, mielőtt valaki ezt gondolná. -
maniac001 #39714 Már az is volt bugos (eltűnt).
A töltőképernyő meg időnként felvillant (bár ki lett javítva)
Valami olyan ami még nem volt bugos? -
#39713 Töltő képernyő? -
rholas #39712 Egy dolog biztosan bugmentes a Cancel Account gomb. Már nagyon sokan tesztelték sikerrel és csak jönnek és jönnek a sikeres tesztelők.
-
maniac001 #39711 "De hogy emiatt ne tudj meghívót küldeni, szvsz bug."
állítólag van olyan elhanyagolható része a játéknak amiben nincs bug. Verseny hogy ki talál ilyet? :P -
Tyrpak #39710 Szerintem ez egy érdekes hiba, és javaslom, hogy írd meg a bioware-nek.
Subscriber az, akinek lejárt a 30 ingyen napja.
De hogy emiatt ne tudj meghívót küldeni, szvsz bug. -
t0xikus #39709 aki megadja a bankkártya számát -
drholmes #39708 Sziasztok
Meg nem játszom egy hónapja a játékkal, de ki van fizetve (beregisztrálva) 2 hónap gamecard. Gondoltam ismerőst meghívok trialra, erre kiírja, hogy nem lehet, amíg nem vagyok subscriber. Ki számít előfizetőnek? -
#39707 Na akkor megnézem majd 50-sage megvan nemsokára 50-assa is :) -
Tyrpak #39706 Videóban pureblood guardian, miraluka sith warrior, chiss smugglert láttam eddig, de ha jobban odafigyelek, biztos volt még.
De most jutott eszembe, hogy ilyen unlock-kal, jedi sage heroic momentben ... force lightning :) Na az télleg epic lenne. -
t0xikus #39705 az swtor offtopic is alakul:D -
Tyrpak #39704 Segítsetek már Picketnek, egyedül vív Crassus-szal a hárombetűs fórumon. :)
De szerintem is jó a műsor. -
#39703 Ezt mondták egy bizonyos sötét elfre is :)