60176
  • Tyrpak
    Hmm adtál egy tippet, következő trooper karakterem I. Diot őrnagy lesz.
    ("az I után egy kis szünet, ha kérhetem")
  • j0nNyKa
    lol, akkor az sg fórum maga az igazi sci-fi MMO?
  • j0nNyKa
    én nem emlékszem, hogy kiderült volna - tippre nem is alreg volt, hanem csak egy random idiot
  • Chris
    No mi az, ma már szellemidézés is folyik erős csúsztatásokkal, miközben fanboi fanboinak farkasa?
    Van nem kevés dramaturgiai különbség aközött, hogy vki vmire (pl. megszólításra vagy emlegetésre) reagál vagy csak minden előzmény nélkül bekiabál. Én az előbbihez tartozom, a többiek fogalmam sincs és hidegen is hagy, hogy melyikhez. Szóval csak az a biztos, hogy ahogy a korábbi tapasztalatok alapján is, neked úgy tűnik olyan apróságok mint a tények, érvek és a racionalitás nem nagyon szokták zavarni a látásmódodat. Ebből adódóan kis jótanács: a vélemény szubjektív dolog, míg az érvek ideális esetben objektívek... úgy soha nem fog menni a dolog ha te más érveire a véleményeddel válaszolsz, lásd korábban.

@Fred: Köszi. Legalább nem volt hiábavaló, ha több hozzád hasonló lenne, még talán mindenkit építő módon el is lehetne vitatkozni a fórumokon... na ez az igazi sci-fi, nem a star-wars. ;D
  • PiszkosFred
    Kiderult vegul, hogy kinek az alregje volt?
  • Ében
    Szép :D
  • Boncmester
  • j0nNyKa
    inkább mint a puskás
  • z3d
    Az olyan, mint a kardos pap?
  • Robe77
    hmm dps sámán...
  • Pacho
    Nem, nem wowoztam.:D

Ezt akkor használtam, amikor dps sámánnal játszottam.....
  • Boncmester
    Te is ezt csináltad, mikor fölvetted az "anya, legyőztük a Lich Kinget!" videót? :D
  • Pacho
    Odaülteted barátnődet/tesódat/anyádat, hogy tartsa a kezét a print screen gombon, és majd üvöltöd, hogy "MOST!!!"

És ha szar a géped, akkor wz közben 4 secre beáll a kép (igazi 'print screen' funkció) és agyon is vágnak.
  • Boncmester
    Vedd föl videóra :)
  • Tyrpak
    Ja igen, és a háttal áll de mégsem háttal című intézményről a hivatalos fórumon kérték a dev-ek, hogy csináljunk screent és küldjük el.
    (amikor pirossal kiírja, hogy nincs ilyen effekt jelenleg a célponton)

Hát én nem igazán fogom pvp közepén a screenshotot nyomkodni.
  • cain
    mi a problémád vele?
  • t0xikus
    ez meleek általános problémája. háttal van de azt jrja nincs háttal, előttem van, de az jrja messze van, stb :) meg kell tanulni ezzel élni:)
  • MarkBlade
    nekem bejőn.. :) mondjuk nem tom milyen lesz 50-en de most 3500-ak mennek hátulról.. és utána egy shock.. még egy hátulról ha nem fordul meg.. és vagy discharge vagy a kivégzés.. egy ember minusz :D
    Ez egy pozitív esett.. :)
  • Boncmester
    Én tegnap próbáltam ütni egy scoundlert, de nem hagyta, mondván, hogy nem látom a célpontot, mikor 1 méterre állt előttem...
  • z3d
    Ritkán tolok Mault, mivel darkness specen vagyok :)
    Bár nagyon elkezdtem gondolkodni, hogy váltani kéne valami DPS specre, hogy a healerek levadászása egyszerűbb legyen, igaz, így meg tovább élek, plusz huttballon is hasznos a karakter...

Jobban belegondolva majd Tafy elintézi a healereket :)
  • Boncmester
    Ráncigálni se lehet és lökni se elvileg. De néha tényleg bugol.
  • MarkBlade
    Akkor biztos átadtad nekem :P
  • z3d
    Hmm...tehát a root-ot nem akadályozza.
    És néha a stunt sem :P

Cimbim is azt mondja, ne nézzem a resolve bart, mert néha mintha nem is lenne ott, és ne idegeskedjek.
    Kösz az infót mindkettőtöknek.
  • z3d
    Az sima szerver v kliens oldali lag sztem, bár lehet tévedek.
    Nekem is csinálta egy időben, mostanában nem látom.
  • MarkBlade
    Ability lagom nincs..bár most a Sith oldalon vagyok republiknál az animáció miatt volt/van szívás még..
    AMit viszont mostanában furcsálok hogy Assa-val hátulról szúrnék valakit és csak lóbálja a fegyvert? Nem vágom miért..
  • Tyrpak
    Ha a resolve bar fehér, akkor elvileg stun és stagger nem lehet.
    További cc, mint knockdown, knockback, root, snare lehet.

És mivel olyan jól megcsinálták, néha stun és stagger is.

De ez is olyan dolog, amire rájöttem, hogy felesleges anyázni, meg idegeskedni miatta, mert az ellenfelet is simán stunlockoljuk, úgyhogy valószínűleg ő is ugyanazt érzi amit én.
  • Boncmester
    Az a CC rajtad marad, amitől betelt éppen a resolve barod, csak nem kaphatsz újabbat. És persze a 8mp-be ez is beleszámít :(
  • z3d
    A resolve bar ha fehér, akkor immunisnak kéne legyél stunra? Ezek szerint ez bugos? Mert engem rommá CCnek fehér resolve barral is.
  • DummyBoy
    Nekem is tetszik, jó feszültséglevezető (vagy keltő xD) tud lenni :)

Mivel én élvezem a sztorit, a kvesztelgetést, így elvagyok azzal ... Viszont barátaim nyomják mint a meszes, és lassan be kellene kapcsolódnom, ne noobként kezdjek el majd 50-en pvp-zni xD

Sorcival healerként pvp-zgettem sokat, de ott alacsony szinten olyan mint a zűrhajó, gyorsan jön az XP és a szintlépés is vele ...

Melee DPS-ként lehet semmire nem leszek jó az első pártíz játékban ... majd kiderül :)
  • z3d
    Hát, akkor már ketten vagyunk :)
    Nagyon bejön a játék még mindig, huttball a kedvenc WZ-m, mert nagyon jó kis taktikai harc jöhet össze ott :)
    A stunlockon mondjuk iszonyatosan fel szoktam bosszantani magam (le kell szokjak erről), mindig elmorzsolok egy "resolve bar my *ss" mondatot :P

Szóval nagyon hangulatos kis game, ez az 1.2 pedig igen cool, a jövőbeni tervek még coolabbak. A fejlesztési tempó pedig remélem ilyen marad - bár van bennem egy olyan érzés, hogy ezek már régebb óta kész vannak, és tényleg így akarták kiadni a gamet, csak a korai kiadás miatt ezek a cuccok még tesztetlenek voltak, és nem merték kiadni.
    Maniacnak abban igaza van, hogy azért mindenbe bele tudnak rakni egy egy bugot, nálam is kijött a Crassus-patch után, hogy a CD számláló beragadt.
    Szerencsémre én ezeken átsiklom :) Ability lagom nincs, csak ritkán, WZk 20 FPS körül mennek, szóval nincs bajom.

Tolom az 50es assasint, plusz készülget a mercenarym :) Élvezem mind az endgamet, mind az altozást. Ez utóbbi a legacy rendszerrel együtt korrekt lesz.

Game ON :)
  • MarkBlade
    :) most biztos le fognak szólni mert bár sok hiba van a játékba nekem tetszik..
    Pvp is jó pörgös csak a Hutball lenen kevesebb meg a stun lenne rövidebb :S
    de 1.2 megoldja majd remélem..
    Nekem kimondottan tetszik a pvp. Nyomom is több kevesebb sikerrel.
    pont ara jó hogy egy kicsi pénzt meg szintet adjon ahoz hogy ha valamelyik bolygón megakad az ember vagy belefárad a quest-elésbe.

• DummyBoy
    Scoundrel :)

Nem vagyok PVP huszár, de mivel a nerfek után a scoundrel nem éppen az űberbrutálkiller PVP kari, ezért ha lehet nem úgy mennék be vele, hogy pont a legjobb talentjei nincsennek meg (KO) :)

Mivel az előző karaktereknél mindnél belefutottam, hogy PVP + FP + űrhajó dailyk miatt bőven overlvl voltam a bolygókon, így úgy döntöttem, 36 előtt nem nagyon PVP-zek ...

A scoundrelnél az a jó, hogy LVL 30 után lehet vele olyan hybrid-et csinálni, amiben benne van a T3-as Healer és DPS talent is, ráadásul mind a kettő jól használható (Hot heal, ami stackelhető és instant + Sucker punch xD) ... Lassabb vele a "gyilkolás", viszont cserébe kevesebbet kell állni ...

Tegnap Risha-val szépen beütögettünk így egy 35-ös champion-t ... Hol magamat healeltem, hol Risha-t, és közben persze ütöttük vágtuk ...

A 36-os persze bosszút állt rajtunk, de nem érdekes. 70% HP-ra levertük, kb, kezdtem biztos lenni a győzelemben, egészen addig, míg oda nem fordult, és meg nem suhintott úgy hogy a fele hp-m eltűnt, aztán visszafordulva Risha babát is 2-3 ütésből megalázta ... xD
  • a.carkey
    Nézem a commenteket:
    "majd lesz olyan tool, ami automatikusan feltölti a logot a raid leadernek. adtak a szarnak egy pofont, gg."

Micsoda problémák! Ez egy játék lenne, nem? Raid Leader. Hehe. Nem is ragozom.
  • MarkBlade
    nekem dual talentnek tünik.. :S
  • MarkBlade
    menjél nyugottan pvpre. Lvl 11-esekkel is fogsz találkozni.. nem leszel kevés oda. Bár sok múlik mivel játszol :)
  • a.carkey
    "dual spec két lépésben, nem az 1.2-ben: 1. két skill-set, 2. automatikus gearváltás specváltáskor"

Ez mi lesz?
  • cain
    a srác beújított egy mountot. te még valószínűleg nem tudtál róla eddig.

• a.carkey
    Khem Valnál (nekem nincs maxos inquisitorom, így nem próbáltam) egy guildtársam egész jó kis companion storyba keveredett vele. Maraudernél Quinnél volt némi szál, de nem olyan, mint az inqeknél.
  • Torzonborz
    kis reggeli vidámság

• j0nNyKa
    talán mert ez a jövőre vonatkozik, és feltételezhető, hogy te ott még nem jártál a maxos companionjaiddal