60176
-
sata75 #39836 ez kész:) -
#39835 Valaki tudna küldeni meghívót a trial-ra?Nagyon megköszönném :) -
Boncmester #39833 Tudjuk, hogy minden nap iszol :)
On:
Van már valami becslés, hogy mikor jön az 1.2? Jelentkeztek innen guildek a tesztre? -
cain #39822 /troll mode on
az egy gépkarabély.
Ez puska.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
/troll mode off -
#39819 Lenne egy kérdésem republic felé:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt már olyan aki a Jedi Knight story végén úgy dönt a császárt szolgálja és elveszíti az összes companionját? Ez után mi történik ugyan úgy repes marad társ nélkül full darkosan? :D -
#39817 -
Nephin #39816 Off Ó, kifelejtettem maniac alregjeit...
Btw nem olvasom a wowos fórumot, ha valamit közölni szeretnél velem, ne máshol üzengess, hanem írd meg pm-ben. :D Viszlát. Off vége
Valaki vett már fehér kristályt? Milyen? -
z3d #39815 És persze ne feledkezzünk meg a puskás papokról. -
Tyrpak #39814 Tegnapi vonalnál maradva: csak hát nem sci-fi, hanem medieval fantasy, tele trollokkal, orkokkal, és parasztokkal.
Bár néha becsúszik egy-egy olyan jónő, akinek már majdnem elf a füle. -
z3d #39813 No igen. Én nem érzem magam fanboy-nak, nem azért játszom vele, mert "hűsztárvársz", hanem mert leköt és szórakoztat, a hibái ellenére is.
MMOn kívüli élet, f2p? Azt el tudnám viselni, mivel elég kemény havídíjat csengetünk jelenleg, igaz, cserébe iszonyatosan jó a grafikája, nem lagol, és ability lag sincs :) -
Tyrpak #39812 Szerintem az nem szánalmas, amikor valaki ennyire felidegeli magát, hanem probléma, és nem nevetek rajta, hanem inkább megpróbálom megérteni, hogy miért csinálja.
pl. nem értem, hogy ti miért érzitek úgy, hogy mi fanboyok vagyunk, és hogy a szőnyeg alá próbáljuk söpörni a problémákat.
Egyszerűen csak nem éri meg felhúzni magadat ilyen dolgokon, amikor az mmo-n kívüli életben is van elég gond. Amit nem lehet a Bioware-ra kenni, és nem lesz 2 év múlva f2p. Izé... -
maniac002 #39811 dehogy kerülget az agyvérzés. te nem tudsz szórakozni a szánalmas barmokon? dehogynem :) -
maniac002 #39810 nephin bannol nehogy megvédjük magunkat, ezért írtam én oda pl mert olvassa.
de a SL hulladék kivételei közé tartozol pl te is. de a nagy része tényleg hulladék ahogy a másik bannolt mondta :) -
Boncmester #39809 Én nem értem, mikor bannoltattuk maniacot, vagy micsoda? Nem is emlékszem, hogy beszólt volna neki bárki, dehát franc tudja.
Ezt a dolgot, hogy egyesek a wow topicban anyáznak olyanokat, akik azt nem is olvassák, olyannak értékelem, mint amikor az utcán a csöves 60 éves alkeszek fennhangon szídnak valakit, a rendszert, a zsidókat, a láthatatlan embert. Azok már nem is viccesek, sajna csak szánalmasak. -
Boncmester #39808 Star Whyyy a legnagyobb! :D -
#39807 bleh ez német. Itt van angolul -
#39806 Hivatalos 1.2 HD trailer
-
Kasadya #39805 calm down holnap nőnap:P -
Nephin #39804 Jajnemár, azt hittem, megjavultál... :( -
Kasadya #39803 Johhny azt meséld el az hogyan volt mikor kivágtak a guildedből.... -
Nephin #39802 Küldd el a mailcímedet pmben. -
Nephin #39801 *sigh*
Kedves maniac, erre csak azt tudom mondani, hogy valóban nagy az az állatkert és nem létezik a kerítés...
Most pedig, szolgáim, követni a sárkányos főszolgákat és irány mosogatni meg porszívózni, amíg én játszok, muhaha! :D -
#39800 -
#39799 Senki nem szán meg egy trial meghívóval? Vagy Mo.-on nem elérhető? -
Tyrpak #39798
Úgy emlékeztem a poén jobban látható rajta, de hát végülis 1999 volt amikor a Főnök megkérte Dilbertet, hogy nyomtassa ki neki az internetet. -
talos86 #39797 Mindjárt támad a Pedomaci. Francba, már itt is van...
-
#39796 Nephin 12 éves.
Maniac is.
Pont. Vége az internetnek, kiolvastad :p -
maniac001 #39795 Akkor igaza... te idióta. te még soha nem írtál el semmit hála istennek. Amúgy tényleg igaza van, főleg olyan kis pöcsökkel szemben akit azért vágtak ki a klánjából mert szarházi beképzelt fasz volt másokkal.
Egy ilyen kis senki milyen alapon ugat be másoknak nem? (de) -
Tyrpak #39794 Várj, én most ezt nem értem... Nephin milyen nemű is?
Egyébként csak nekem van olyan érzésem, hogy maniac-ot itt az agyvérzés kerülgeti olyan ideges, és azért dadog, meg csinál helyesírási hibákat? -
#39793 -
#39792 "Crassusnak van igazam"
itt nagyon felröhögtem :DD
nephin pöpöse meg... AAAAAAAAAAH :DD
szegény Nephin óvodás kisfiú lett hirtelen :( -
t0xikus #39791 epic:D -
Tyrpak #39790 Nem, a tank az olyan fröcsögve ordít, hogy távol tartod magad tőle = avoidance tank. -
sata75 #39789 LOL:)
és a tank? az fogszabályzóval harap? -
#39788 És a szájmelé az belédharap, a szájréndzsid meg leköp? -
Tyrpak #39787 Szájkaratés az spectől függően dps vagy tank. -
#39786 pvp huszár az kaszt, de minek neveznéd a száj-közelharcost (szájkaratés)? -
Tyrpak #39785 Eddig tudok puskás papról és kardos papról.
És nem tudom, hogy kaszt vagy faj-e a pvp huszár. -
#39784 valóban, ezek a fajok jellemzőek
na de milyen kasztok vannak ?! -
Chris #39783 Nem, sajnos csak fantasy mmo sok orkkal és trollal, sajnos kevés emberrel... ;D