Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
This is the beginning of the end.
anti hero
Azért ha bekerülök vmi mmoba én is szeretek olyan embereket keresni akikkel jól kijövök, elröhögök, tudunk együtt ezt-azt csinálni. Annak is megvan a varázsa ha az ember új arcokat ismer meg a világból. Én ezt a részét szerettem az összes mmonak.
Swtorban azért a közösségi élmény nem túl nagy, kéne fejleszteni rajta sokat, de azért itt is lehet jó arcokkal összefutni. Remélhetõleg majd ez is változik jobb irányba.
L2ben ennyi volt a jó, hogy meg kellett küzdeni a bossokért. Maga a boss ölés semmi sem volt, a gyakran megesõ 6-7 órás boss campelés mellett, amibõl 3-4 óra pvp volt. 😄 Sajnos mára már ezeket is instákba tették már nem olyan fun.
War, war never changes.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én mindenesetre angolul írtam volna az egészet, ha ilyet kellett volna tennem, mert pl a ruszki szöveg nekem szúrná a szemem, de amúgy se olvasok general chatet.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ja és ha azt hiszed, hogy heteken át az otthagyott infrastruktúrát lelõni valami kurva nagy élvezet, hát nagyon tévedsz. egyrészt nem lõ vissza, tehát agyaggalamblövészet, másrészt meg egyetlen szart kb. háromszor kell lelõni, amire megpusztul.
ekkor pedig kezdheted a saját infrastruktúra kialakítását, kezdve a holdak megszondázásával, fúró és finomító posok felhúzásával, felszerelésével, reakciók kialakításával, jumpbridge hálózat létrehozása, etc., etc. ehhez képest fél évig egy raid instát farmolni kész felüdülés.
nagyon-nagyon ritkán van olyan, hogy mindkét oldal kivonul titánokkal, sc-kkel, és még be is vetik õket egymás ellen.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
War, war never changes.
Teljesen mindegy mivel játszom, az elsõ dolog minden esetben az, hogy keresek egy jó társaságot. Lehet bármilyen jó egy játék, ha nem találok egy jó társaságot, akivel lehet jókat játszani, vagy beszélgetni akár, akkor bukta ... Viszont lehet bármilyen szar (lásd WoT), ha jó a társaság, akkor bizony amikor tehetem, úgyis megyek majd ...
Ettõl függetlenül azt csak pozitívumként fogom fel, ha egy MMO játékkal esetleg tudok EGYEDÜL is játszani. Én is bízom benne, hogy a top lvl tartalom folyamatosan jönni fog, hogy lesz értelme az életnek 50 felett is (Mármint ingame és IRL is 😊 ) de az még odébb van ...
Az agyatlan "zúzzunkbemindenkitakinekmásalogója" típusú PVP-nek én sem sok értelmézt látom, de ha egy minimális tartalmat tudnak neki adni (Pl: L2 ostrom) akkor viszont bizony jó móka, és értelmet ad a játéknak 50 felett is.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A halál csupán a kezdet...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Felvett játékosok: 72
Ebbõl Hungarian chat hirdetésre jelentkezett: 5
swtor.hu fórumon keresztül jelentkezett: 0
General hirdetésre jelentkezett: mindenki más
Azt hiszem ez mindent elmond. A hirdetés szövege amúgy így néz ki:
"*hungarian recruit ** Tagfelvétel a ROR klánba: 16-os OP elindításához várjuk 1 healer, 4 ranged DPS jelentkezését..."
Ezt hétköznap kb 1 alkalommal / nap, hétvégén kb 2-3 óránként 1 alkalommal írtam ki Generalba és Hungarianra. Mindeddig összesen 2, azaz két ember jött nekem osztani az észt ezzel kapcsolatban, és ebben már te is benne vagy. Nem nehéz kitalálni, a másik okostóni is magyar volt. Elsõ körben gondolkodj el azon, hogy téged zavarna-e egy olyan hirdetés generalon, hogy
*German recruit* Recruiting der "smart-ass club" Clan, schreiben Sie mir!
Engem nem zavarna. A németeket nem zavarta. A svédeket, lengyeleket, franciákat, oroszokat nem zavarta. 2 magyart zavart a magyar üzenet. Elgondolkodtató, nem?
Az EVE annyival jobb ennél, hogy ott a corp-ok (klánok) területi háborúkat vívnak a birtoklásért, totális háborús feeling van benne. Itt ugye erre lett volna a world pvp ami fail, bg-kben meg nincs meg ez az érzés. Persze megértem ha valaki szeret naponta / hetente raideket farmolni, régen én is szerettem. És õszintén hittem hogy SW környezetben ismét szeretni fogom. De nem. Az instákban semmi sw feeling nincs, csak a fegyverek (fénykardot suhogtató playerek stb). De pl eternity vaultnak semmi w hangulata nincs. Van ötletes boss, de nem sw. A láva boss pl inkább molten core mint bármi más.
Annyi gamma van, hogy hegyekben állnak nálam az akár BONTATLAN gammák, fõleg konzilokra, de PC-re is. Ha ezer évig élnék akkor sem tudnám behozni magam a megjelenésekkel. Szóval az SWTOR csak egy ezek közül és órában így is sokat szórakoztam vele. Kicsinység dárga volt, de jó.
Én hálás vagyok a BW-nek, bár szingli KOTOR3-nak jobban örültem vón, de ez is több volt, mint a semmi.
Dear Sir,
I am writing to you in response to your complaint about our product, the C2-N2 droid. We regret that you are experiencing difficulties with this award winning, state of the art household droid.
Sadly, we have to inform you, that the C2-N2 droid, and its Imperial counterpart, the 2V-R8 autonomous ship maintenance unit, are not rated for combat at this time.
Several regrettable incidents, including the loss of a full squad of SIS operatives (apparently triggered by a malfunctioning speech unit voicing its congratulations to the undercover team during a deep cover infiltration mission), have lead the Republic Technical Support Corps to revoke the combat certification from these units and forced us to replace the 'advanced weapon and martial training ROM' from the programming of the unit.
These facts have been clearly disclosed to customers at time of sale, as well as in the programmatic introductory conversation program voiced upon owner transfer.
For this reason, we cannot take responsibility for your problems.
We are however pleased to announce that future updates to the unit's artificial intelligence core will dramatically increase the efficiency of it's emergency medical protocol features - and add some other, more questionable features.
The C2 Droid Corporation is also pleased to announce that we have started investigations into a new line of droid casings and cores, aimed at improving the efficiency of the unit's assembly and construction features. No official release date for this line of top end equipment has been determined at this point.
We thank you for your interest in our product.
The Management
C2-N2 - The only thing that crits is his voice in your earchannel!
A halál csupán a kezdet...
mert az nem elég, hogy kéthavonta kapsz mondjuk 10 órányi contentet, amikor napi átlagban másfél-két órát játszol, ennél nagyobb mennyiséget meg egyszerûen nem lehet igényesen lefejleszteni. (ezért aztán késleltetik a content elérését, nehézzé teszik a boss-ok leverését, ezt-meg-azt kell grindelni, hogy kinyithasd a kaput az instance-hez stb. de attól meg nagyon eldurran az ember agya, ha nem megfelelõen van belõve a content/timesink arány, és repülnek a cancel subscription-ök jobbra-balra.)
szóval ha a content nem elég (és sosem elég), akkor mi az, amiért hajlandó az ember elnézni a megfelelõ mértékre belõtt, de azért mégiscsak alapvetõen idegesítõ timesinket? a társaság. és akkor ott vagyunk, hogy az idõ minimum 90%-ában egy túldimenzionált chat-kliensrõl beszélünk. és ezen nem változtat, ha a content miatt maradunk elõfizetõk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
l2bõl meg elég régóta vannak tört szerverek.
lehet ingyé' játszani de a pénzt a fejlesztõ cég ugyan úgy megkapja érte csak mástól. elég jól kitalált rendszer.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Anno Everquestben megvolt, hogy hány százalék esélye van, hogy valami essen a boss-ból. Voltak elég durva dolgok, pl Warrior epichez a fehér sárkányból (world boss) esõ drágakõnek volt 3% esélye, hogy esik, és az összes Warrior sorbaállt a licithez, hónapokig csak dkp-t gyûjtöttek, hátha...
Ott is teljesen random volt, hogy mi esik, és azért mentél le raidbe, hogy a guildnek segíts, és örültél ha valakinek jobb lett.
Nem azért, mert elvártad, hogy automatikusan essen neked is valami.
Egyébként szvsz én a sokszorozott pvp cuccokat (pl 5 offhand) nem dobnám ki, mert amint ki lehet szedni belõle a modot, lesz értelme, hogy megkaptad.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Amúgy nem hónapok kérdése a companyonok történetének megismerése.Egy hónapja jelent meg a játék kb és az ötbõl négynek 10k/10k.(dyplomacy+questek).Nekem tetszettek ezek a kis párbeszédek is a saját companyonjaimmal inqisitor/assassin).Khem Val ahogy eleinte a régi mestere miatt nyüglõdik utána meg zash miatt, a kiscsaj hogy õ most jedi vagy nem jedi stb.( Jedi check: you are Jedi? yes-no)
Persze néha idegesítõk is tudnak lenni teszem azt a kiscsaj feltétlenül fontos dolgot akar közölni a hajón erre iylet mond hogy nem tud kártyázni megtanitanám e...
Tudom, hogy nem szorulsz rá, és örülök, hogy te így is jól szórakoztál (szórakozol), de én sajnálom, hogy neked ezek a dolgok kimaradtak. És nem tudok mást, mint értetlenkedni, hogy nem is vágysz ilyenekre.
ಥ_ಥ
Aztán, hogy ezen felül mit tud az ember "bele játszani" a játékba az más tészta.
Nekem nem kell revard azért hogy jól szórakozzak ingame a barátokkal/egyedül. Ergo nem izgat az sem, hogy mikor jön már az új kontent mert menni kell "försztkillelni". Ezt meghagyom azoknak akik erre vannak "kiéhezve" én meg szórakozok a magam módján és élvezem a játékot 😛
Persze minden játékos más (nem most nem buziztam le senkit!<#idiota>#idiota>) szóval ezen vitázni tényleg nem fogok/akarok csak leírtam az én véleményemet ;].
Azért meg kár piszkálni valakit, hogy miért játszik ezzel a játékkal.
War, war never changes.
ÉS igen BÜDÖSEK az emberek. Én többnyire barátaimmal/ismerõseimmel szoktam multi tolni, fõleg coop (teszem azt Borderlands, C&CG:ZH ilyenek). Sajnos az SWTOR-ra nem lehetett õket rávenni (többek közt azért nem mer MMO és murrrrrrrrrva sok idõ rámegy a grindre, nekik nincs ennyi idejük játszani), így itt egyedül vagyok, ami nem baj alapvetõen.
Idegenekkel nem játszom, ha nem muszáj. Ha megnézzük az ittenieket, talán nem is baj, hogy nem "magyar" szerón vagyok. Bár igyekeztem oda regelni, még tán meg is van a regem Hidden Beks-re, de anno nem lehetett feljutni, ma meg már nem érdekel. Meglehet sok vengerszkij véristvánt spóroltam ki az életembõl, tán hálás is vagyok ezért. 😄DD
Egyszerûen nem tudnak ettõl a koncepciótól elszakadni egyenlõre a fejlesztõk.
A filmsorozatok sem tartanak örökké, kifulladnak, lezárják õket. Jön másik.
Ez természetes dolog. Nekem az, hogy MMO a játék, csak hátrány.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Dropp téma most komolyan azon pörögtök, hogy egy mmoban "X" alkalom után sem esett ki az adott cucc? :]