Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Nekem KOTOR 1-hez képest a 2-õ FAIL volt de nagyon :'(

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

sokoo
Eddig is megvoltunk, csak nem mindenki 50-es még. õket bevárjuk, nem veszek be senkit a helyükre. 😊 De ha felkészül a 8-as csapat, együttmûködhetünk a 16-os raidek felfuttatásában is! Este dumálunk!

This is the beginning of the end.

sokoo
Szándékosan magyarul írtam, nem akarom kiszûrni az angolul nem tudókat. Az angol nyelvtudás nem feltétele a tagfelvételnek.

hat az isteni lenne!!!! vagy lehessen valasztani HK series droidot helyette es annak mosogatnia nemkell majd, mosogatok helyette

anti hero

Azért az, hogy vki játékban jó társaságot keres nem feltétlen jelenti azt, hogy egyébkénr nincs semmilyen társasága. Magamat tudnám példaként felhozni. elég szép, stabil baráti társaságom van és rengeteg mindent csinálunk együtt, kivéve a játékot. Többiek nem nagyon vannak rákattanva a játékokra, fõleg nem mmokra. Ezzel nincs is semmi gond.

Azért ha bekerülök vmi mmoba én is szeretek olyan embereket keresni akikkel jól kijövök, elröhögök, tudunk együtt ezt-azt csinálni. Annak is megvan a varázsa ha az ember új arcokat ismer meg a világból. Én ezt a részét szerettem az összes mmonak.

Swtorban azért a közösségi élmény nem túl nagy, kéne fejleszteni rajta sokat, de azért itt is lehet jó arcokkal összefutni. Remélhetõleg majd ez is változik jobb irányba.
darth devil
http://www.youtube.com/watch?v=cxhmQVP1XS0
L2ben ennyi volt a jó, hogy meg kellett küzdeni a bossokért. Maga a boss ölés semmi sem volt, a gyakran megesõ 6-7 órás boss campelés mellett, amibõl 3-4 óra pvp volt. 😄 Sajnos mára már ezeket is instákba tették már nem olyan fun.

War, war never changes.

Szerintem amíg jelzed az elején, hogy mi jön, teljesen korrekt. Azzal van a gond, mikor parttalanul ömlik a magyar szöveg a generalra - ez pedig nem az az eset.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Sir Quno Jedi
Namost nekem van épp elég társaságom (sõt élõben is RPG-zünk jó csapattal), nem online játékokban keresem tovább. 😄 Valaha igen, jópofa volt, ma már nem, unalmas.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Oda is írtam, hogy az elejére odatetted, hogy hungarian recruit, meg hogy nem tudom, mennyire volt flood vagy nem flood. Fölösleges ezen tovább pörögni.
Én mindenesetre angolul írtam volna az egészet, ha ilyet kellett volna tennem, mert pl a ruszki szöveg nekem szúrná a szemem, de amúgy se olvasok general chatet.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Lehet lehet, de lefoglalja az idejük nagy részét hogy "nem mondjuk ki" klónt tökéletesre csiszolják😊

Sir Quno Jedi
Amúgy neked adok igazat. Nem szép dolog generalon magyarul vartyogni, de ebben nincs semmi rossz, amit tettél.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát az eve-t hagyjuk. totális nílt háború ritkán van, még 0.0ban is, van agresszor, aki sokszoros létszámbéli fölénnyel támad, amire a védõ az esetek túlnyomó többségében azzal válaszol, hogy lassító jelleggel, tessék-lássék védekezik, közben kimenekíti az értékeit a területrõl, majd új szövetségesekre szert téve, és õket összegyûjtve visszafoglalja az elveszített sovot. jellemzõen mindenki csak a tutira megy, ha már olyan szintre kerül a konfliktus, hogy a védõ fél ki mer állni teljes haderõvel védekezni, akkor ott már elkúrták az agresszor részrõl a tervezést.
ja és ha azt hiszed, hogy heteken át az otthagyott infrastruktúrát lelõni valami kurva nagy élvezet, hát nagyon tévedsz. egyrészt nem lõ vissza, tehát agyaggalamblövészet, másrészt meg egyetlen szart kb. háromszor kell lelõni, amire megpusztul.
ekkor pedig kezdheted a saját infrastruktúra kialakítását, kezdve a holdak megszondázásával, fúró és finomító posok felhúzásával, felszerelésével, reakciók kialakításával, jumpbridge hálózat létrehozása, etc., etc. ehhez képest fél évig egy raid instát farmolni kész felüdülés.
nagyon-nagyon ritkán van olyan, hogy mindkét oldal kivonul titánokkal, sc-kkel, és még be is vetik õket egymás ellen.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

darth devil
Az igaz, hogy free4all nélkül nehéz jó pvp rendszert összehozni, mert valamelyik oldal mindig erõsebb lesz, és a diplomáciával se lehet trükközni. De én bízom a BWben, hogy összehoznak valami frankó háborús pvprendszert.

War, war never changes.

DummyBoy
Az emberek mások ... Sok év óta a KOTOR 2 volt az elsõ single játék amit elõvettem, azt is a SWTOR béta hétvége után, hogy valamivel kihúzzam a megjelenésig, mert egyszerûen nem volt gyomrom a WoT-hoz ...

Teljesen mindegy mivel játszom, az elsõ dolog minden esetben az, hogy keresek egy jó társaságot. Lehet bármilyen jó egy játék, ha nem találok egy jó társaságot, akivel lehet jókat játszani, vagy beszélgetni akár, akkor bukta ... Viszont lehet bármilyen szar (lásd WoT), ha jó a társaság, akkor bizony amikor tehetem, úgyis megyek majd ...

Ettõl függetlenül azt csak pozitívumként fogom fel, ha egy MMO játékkal esetleg tudok EGYEDÜL is játszani. Én is bízom benne, hogy a top lvl tartalom folyamatosan jönni fog, hogy lesz értelme az életnek 50 felett is (Mármint ingame és IRL is 😊 ) de az még odébb van ...

Az agyatlan "zúzzunkbemindenkitakinekmásalogója" típusú PVP-nek én sem sok értelmézt látom, de ha egy minimális tartalmat tudnak neki adni (Pl: L2 ostrom) akkor viszont bizony jó móka, és értelmet ad a játéknak 50 felett is.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Fenrir
8-ra már meg is vagytok? Mert akkor gondolom vége az együttmûködésnek 😊

A halál csupán a kezdet...

Torzonborz
francokat failplane , sok mindent lehet egy mmo-ba pakolni ami miatt igencsak hosszú távon le tud kötni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

sokoo
Én vagyok az az "egy csávó" és vállalom a "tettemet". Én sem örülök neki, hogy Generalon kell hirdetnem, de sajnos muszáj. Egyrészt a Hungarian chat-et szinte a kutya se nézi, az idõ nagy részében a szokásos parttalan pvp meg bug sírás megy, másrészt a magyar játékosok jelentõs része - fõleg a klán nélküliek - nincs is fent rajta. két klánt töltöttem fel játékosokkal, íme az arány:

Felvett játékosok: 72
Ebbõl Hungarian chat hirdetésre jelentkezett: 5
swtor.hu fórumon keresztül jelentkezett: 0
General hirdetésre jelentkezett: mindenki más

Azt hiszem ez mindent elmond. A hirdetés szövege amúgy így néz ki:
"*hungarian recruit ** Tagfelvétel a ROR klánba: 16-os OP elindításához várjuk 1 healer, 4 ranged DPS jelentkezését..."

Ezt hétköznap kb 1 alkalommal / nap, hétvégén kb 2-3 óránként 1 alkalommal írtam ki Generalba és Hungarianra. Mindeddig összesen 2, azaz két ember jött nekem osztani az észt ezzel kapcsolatban, és ebben már te is benne vagy. Nem nehéz kitalálni, a másik okostóni is magyar volt. Elsõ körben gondolkodj el azon, hogy téged zavarna-e egy olyan hirdetés generalon, hogy
*German recruit* Recruiting der "smart-ass club" Clan, schreiben Sie mir!

Engem nem zavarna. A németeket nem zavarta. A svédeket, lengyeleket, franciákat, oroszokat nem zavarta. 2 magyart zavart a magyar üzenet. Elgondolkodtató, nem?

Sir Quno Jedi
Azé 7 év nagyidõ. Gondolom nem lehet úgy tolni, mint ezt az SWTORT-t az elsõ pár hétben éjjel-nappal. 😄 Eelején az újdonság varázsa és a kontent mindent elvisz, de aztán... A legjobb nõt is unja valaki...

Egyébként alapvetõen SQJ-vel értek egyet. A raidek farmolása teljesen értelmetlen, csak újabb item hogy új itemeket farmolhass. Ez még a wow aranykorában szórakoztató és új volt, de több évnyi mmo után az swtor sem nyújt többet mint grind az itemekért. Ha haverokkal akarok mókázni azt nem a chat ablakban teszem hanem egy rock kocsmában 

Az EVE annyival jobb ennél, hogy ott a corp-ok (klánok) területi háborúkat vívnak a birtoklásért, totális háborús feeling van benne. Itt ugye erre lett volna a world pvp ami fail, bg-kben meg nincs meg ez az érzés. Persze megértem ha valaki szeret naponta / hetente raideket farmolni, régen én is szerettem. És õszintén hittem hogy SW környezetben ismét szeretni fogom. De nem. Az instákban semmi sw feeling nincs, csak a fegyverek (fénykardot suhogtató playerek stb). De pl eternity vaultnak semmi w hangulata nincs. Van ötletes boss, de nem sw. A láva boss pl inkább molten core mint bármi más.
Hát nemtom..nekem azért swg jó volt vagy 7 évig...az idõ nagy részében kb minden igényemet kielégítette....persze volt, hogy pihentettem, de azért mindig visszatértem és mindig rengeteg örömöt okozott. Szal nem fail az sztem.
természetesen megteheted azt is.

Sir Quno Jedi
Dehá emberek, nem csak egyetlen játék van?!?! HA azt várjuk, hogy egyetlen studio, egyetlen játékkal lefedje sokévnyi játékigényünket, az instant fail. Olyan nincs. Alapvetõen ezért az összes MMO failplane!

Annyi gamma van, hogy hegyekben állnak nálam az akár BONTATLAN gammák, fõleg konzilokra, de PC-re is. Ha ezer évig élnék akkor sem tudnám behozni magam a megjelenésekkel. Szóval az SWTOR csak egy ezek közül és órában így is sokat szórakoztam vele. Kicsinység dárga volt, de jó.

Én hálás vagyok a BW-nek, bár szingli KOTOR3-nak jobban örültem vón, de ez is több volt, mint a semmi.

Fenrir
Háhá, buffolni fogják a robotinast 😄

Dear Sir,

I am writing to you in response to your complaint about our product, the C2-N2 droid. We regret that you are experiencing difficulties with this award winning, state of the art household droid.

Sadly, we have to inform you, that the C2-N2 droid, and its Imperial counterpart, the 2V-R8 autonomous ship maintenance unit, are not rated for combat at this time.

Several regrettable incidents, including the loss of a full squad of SIS operatives (apparently triggered by a malfunctioning speech unit voicing its congratulations to the undercover team during a deep cover infiltration mission), have lead the Republic Technical Support Corps to revoke the combat certification from these units and forced us to replace the 'advanced weapon and martial training ROM' from the programming of the unit.

These facts have been clearly disclosed to customers at time of sale, as well as in the programmatic introductory conversation program voiced upon owner transfer.

For this reason, we cannot take responsibility for your problems.

We are however pleased to announce that future updates to the unit's artificial intelligence core will dramatically increase the efficiency of it's emergency medical protocol features - and add some other, more questionable features.

The C2 Droid Corporation is also pleased to announce that we have started investigations into a new line of droid casings and cores, aimed at improving the efficiency of the unit's assembly and construction features. No official release date for this line of top end equipment has been determined at this point.

We thank you for your interest in our product.

The Management

C2-N2 - The only thing that crits is his voice in your earchannel!

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
Az már munka, nem játék úgy. Én fizetek szívesen, de akkor játszom és annyit, amennyihez kedvem és idõm van éppen.

QuippeR
persze, hogy több van benne, de hosszútávon (az elsõ két hónap után) éppen amiatt maradsz, amitõl SQJ elzárkózik.

mert az nem elég, hogy kéthavonta kapsz mondjuk 10 órányi contentet, amikor napi átlagban másfél-két órát játszol, ennél nagyobb mennyiséget meg egyszerûen nem lehet igényesen lefejleszteni. (ezért aztán késleltetik a content elérését, nehézzé teszik a boss-ok leverését, ezt-meg-azt kell grindelni, hogy kinyithasd a kaput az instance-hez stb. de attól meg nagyon eldurran az ember agya, ha nem megfelelõen van belõve a content/timesink arány, és repülnek a cancel subscription-ök jobbra-balra.)

szóval ha a content nem elég (és sosem elég), akkor mi az, amiért hajlandó az ember elnézni a megfelelõ mértékre belõtt, de azért mégiscsak alapvetõen idegesítõ timesinket? a társaság. és akkor ott vagyunk, hogy az idõ minimum 90%-ában egy túldimenzionált chat-kliensrõl beszélünk. és ezen nem változtat, ha a content miatt maradunk elõfizetõk.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

eve azóta felfogható freenek, amióta iskért lehet venni plexet. hívhatod play-to-playnek is.

l2bõl meg elég régóta vannak tört szerverek.

Torzonborz
EVE mióta free ? 😄

lehet ingyé' játszani de a pénzt a fejlesztõ cég ugyan úgy megkapja érte csak mástól. elég jól kitalált rendszer.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

darth devil
Eveonline eléggé fizetõs, L2 2 hónapja lett free.

War, war never changes.

PiszkosFred
Vannak kozos kvesztek, az teny, de legtobbszor eg es fold az imp es a rep kuldetessorozata az adott bolygon. Sot, nem egy bolygora kozel 10-20 szint elteressel megy a ket oldal, es meg kozos teruletuk sem nagyon van. Erdemes nekifutni a masik oldalnak, foleg a szentlelku jedi utan lesz erdekes, egy jamesbond szeru IA, vagy egy morgos fejvadasz, esetleg a ket kegyetlen sith.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mindkettõ free (egyikkel sem játszottam úgyhogy nem tudom véleményezni)
darth devil
Pl Eveonline, L2.

War, war never changes.

Melyik mmo is volt az amiben a kidolgozott pvp tartotta életben a játékot?
Tudomásom szerint nincs és jelen pillanatban nem is reagál semmire ( sem giftre sem questekre).egy teória szerint viszont azért nincs speciális tulajdonsága hogy a késõbbiek folyamán majd te tudod kiválasztani neki ahogy nõ majd a reputációja.
Asszem amit most látunk, azt hívják fejlõdésnek.

Anno Everquestben megvolt, hogy hány százalék esélye van, hogy valami essen a boss-ból. Voltak elég durva dolgok, pl Warrior epichez a fehér sárkányból (world boss) esõ drágakõnek volt 3% esélye, hogy esik, és az összes Warrior sorbaállt a licithez, hónapokig csak dkp-t gyûjtöttek, hátha...

Ott is teljesen random volt, hogy mi esik, és azért mentél le raidbe, hogy a guildnek segíts, és örültél ha valakinek jobb lett.
Nem azért, mert elvártad, hogy automatikusan essen neked is valami.

Egyébként szvsz én a sokszorozott pvp cuccokat (pl 5 offhand) nem dobnám ki, mert amint ki lehet szedni belõle a modot, lesz értelme, hogy megkaptad.
Omlás
Bétában meg most is 1-2 karakteremmel egyedül szinteztem az is szórakoztatott, de most haverokkal 3-an egyszerre húzzuk a karaktereket meg lassan beérnek minket még 2-en 😄 elég brutális mikor 3-5 ember megy és darál kategóriában abszolválja a küldetéseket, közben meg megy a baromkodás :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

a hajódroidnak is van sztorija?

jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy elsõ raid idõszak volt, a játék nem támogatta a persistent instanceokat, azaz ha egyszer onnan kijöttél, akkor a lockout leteltéig semmiképpen nem tudtál visszamenni, állandóan szar setuppal mentünk (nem voltak util classaink). viszont jó volt a társaság. és az utolsó bosst sem tudtuk leölni nagyon-nagyon sokáig.

Nyilván míg egy companyonod van az elején csak azt viszed mivel nincs is más (csak a kiba.. robot).A történet elõrehaladtával kapsz újabb companyonokat amik mind másra jók, ha más palyerrel játszol (ez lenne a célja a játéknak)akkor teszem azt te elõszeded a melee tankolós compodat õ meg a healerjét és tádá akár a heroic négyes questek is letudhatók.

Amúgy nem hónapok kérdése a companyonok történetének megismerése.Egy hónapja jelent meg a játék kb és az ötbõl négynek 10k/10k.(dyplomacy+questek).Nekem tetszettek ezek a kis párbeszédek is a saját companyonjaimmal inqisitor/assassin).Khem Val ahogy eleinte a régi mestere miatt nyüglõdik utána meg zash miatt, a kiscsaj hogy õ most jedi vagy nem jedi stb.( Jedi check: you are Jedi? yes-no)

Persze néha idegesítõk is tudnak lenni teszem azt a kiscsaj feltétlenül fontos dolgot akar közölni a hajón erre iylet mond hogy nem tud kártyázni megtanitanám e...
picket
Filmsorozatok sem tartanak örökké, kár, hogy neked a pilotnál van vége. Utolsó mondat meg nc, ha nem lennének guildtársak (mondjuk annyiból szerencse, hogy irl barátok) eddig egy heroic küldetést csináltam volna meg, mert oda hívtak random arcok, pedig ezek voltak talán a legjobb részei a játéknak, pedig csak "ölj meg x darab y típusú ellent" volt mindegyik. Egy single playerben erre sugárban hánynám a del gombokat, ide mégis elég, sõt élvezetes, mert közben dumáltunk, nevetgéltünk, a végén együtt hallgattuk a párbeszédet, azon is nevettünk... nem tudom leírni, de ha ez single player lenne, akkor a kezdõbolygó után töröltem volna.
Tudom, hogy nem szorulsz rá, és örülök, hogy te így is jól szórakoztál (szórakozol), de én sajnálom, hogy neked ezek a dolgok kimaradtak. És nem tudok mást, mint értetlenkedni, hogy nem is vágysz ilyenekre.

ಥ_ಥ

Omlás
Nem tudom akkor én lehet más játékkal játszok :] de itt a 8 különbözõ kaszt story szála elég egyedi és epik hangulatú. Ha mást nem is ez 8 "végigjátszást" jelent ha "single" módban tolja az ember.

Aztán, hogy ezen felül mit tud az ember "bele játszani" a játékba az más tészta.
Nekem nem kell revard azért hogy jól szórakozzak ingame a barátokkal/egyedül. Ergo nem izgat az sem, hogy mikor jön már az új kontent mert menni kell "försztkillelni". Ezt meghagyom azoknak akik erre vannak "kiéhezve" én meg szórakozok a magam módján és élvezem a játékot 😛

Persze minden játékos más (nem most nem buziztam le senkit!<#idiota>) szóval ezen vitázni tényleg nem fogok/akarok csak leírtam az én véleményemet ;].

darth devil
Minden mmoban hosszútávon csak a kidolgozott pvp az ami életben tartja a játékot.
Azért meg kár piszkálni valakit, hogy miért játszik ezzel a játékkal.

War, war never changes.

Sir Quno Jedi
ÉN szingli tartalmat várok. Aka új bolygók, új területek, új kvesztek, új klasszkvesztek, új ûrcsaták. Amíg az nincs, nem izgat. A multi tartalom számomra érdektelen kb.

ÉS igen BÜDÖSEK az emberek. Én többnyire barátaimmal/ismerõseimmel szoktam multi tolni, fõleg coop (teszem azt Borderlands, C&CG:ZH ilyenek). Sajnos az SWTOR-ra nem lehetett õket rávenni (többek közt azért nem mer MMO és murrrrrrrrrva sok idõ rámegy a grindre, nekik nincs ennyi idejük játszani), így itt egyedül vagyok, ami nem baj alapvetõen.

Idegenekkel nem játszom, ha nem muszáj. Ha megnézzük az ittenieket, talán nem is baj, hogy nem "magyar" szerón vagyok. Bár igyekeztem oda regelni, még tán meg is van a regem Hidden Beks-re, de anno nem lehetett feljutni, ma meg már nem érdekel. Meglehet sok vengerszkij véristvánt spóroltam ki az életembõl, tán hálás is vagyok ezért. 😄DD

Én pl a wow-ban 5-6 évet játszottam, ha ott meguntad már ezt a mechanikát: fejlõdés-hc insták- raidek- item gyüjtés akkor sajna ebben a játékban sincs több.

Egyszerûen nem tudnak ettõl a koncepciótól elszakadni egyenlõre a fejlesztõk.
Sir Quno Jedi
Jah, csak az engem nem vonz, hogy ismeretlen emberek által alkotott klánokat verjek le az én klánommal, csak mer fun, szervezzük meg stb. Ennél jobb dolgom is van. Archlordban voltak orbitális vár ostromok, ott volt értelme (egy ideig ott is term.). De ha kimaxoltad magadat, ott is unalomba fulladt, elõbb-utóbb pár fanatikust leszámítva mindenki kiszállt.

A filmsorozatok sem tartanak örökké, kifulladnak, lezárják õket. Jön másik.

Ez természetes dolog. Nekem az, hogy MMO a játék, csak hátrány.

picket
Nem kapsz több xp-t, akkor cancel account. Nem lehet benne több tartalom, párbeszéd, küldetés, fp, operation, felfedezhetõ terület, közös pvp ismerõsökkel... oh wait, tök üres szerveren kerülöd az ismerkedést, a csapatot! Bocs Smith ügynök, nem én tehetek róla, hogy büdösek az emberek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Omlás
<#eljen>Csak is egyetérteni tudok a "színesmacitársulattal" <#idiota><#hehe>

picket
Azt hívják bukott játéknak, mert amivel foglalkoznak, oda majd jön az új content. Persze nem akarom azt sugallni, hogy farmolni kell mindent mint az õrültek, hogy amint kijön a legújabb megölhetõ boss-halmaz rohanhass, hogy aztán azt farmold hasonló célból... Ha nem tud ezzel szakítani ez a játék, akkor amúgy sem lesz hosszú életû. De az, hogy "ding lvl50, kkhtxbai, cancel account, cd swtor del *.*" annál azért talán több lehet benne még a jelenlegi állapotában is...

&#3237;_&#3237;

Sir Quno Jedi
Jah csak egy hónapot kell szenvedni ahhoz hogy egy kompányiont maxra húzzál, mert fõleg õt visezd. Ezt nem fogod még többször végigszenvedni, mert "kívváncsi" vagy. Amúgy sem sok sztorijuk van, a nagy részét giftekkel is ki lehet belõlük sajtolni (persze csak diplomáciával érdemes gifteket szerezni).

Omlás
Csak annyit nyújt egy játék amennyit "kijátszol" belõle. Ez már a játékos kreativitására van bízva részben...

Dropp téma most komolyan azon pörögtök, hogy egy mmoban "X" alkalom után sem esett ki az adott cucc? :]

Sir Quno Jedi
"közösen kitûzött célokat érhetsz el" ezt definiálnád, hogy MÉGIS MI A HALÁLT lehet elérni ebben a játékban 50 után?!?!? 😄DD