60176
  • darth devil
    Ez a kisebb baj. A nagyobb az, h az empire ritkán szedi ki a healert, ellentétben a rep oldallal, ahol szinte first target.
  • Boncmester
    Érezz, ne töprengj :-)
  • darth devil
    Nem. Ez már live.
  • Boncmester
    A Mugli és társai csapat volt?
  • z3d
    Na igen...ha van három ember, aki keresztbe healeli egymást, akkor ott a másik csapatnak gyk vége, és rep oldalon gyakoribb az ilyen.
    Kéne több healer empier oldalra is. Ilyenkor mindig eltöprengek, hogy a mercenarymból tracer missile spammer helyett valami jó kis healert csináljak.
  • DummyBoy
    Köszi, igen én is így értettem, csak megszoktam snipernél hogy armor debuff xD

Akkor csak a DoT miatt kell újra felrakni. Köszi.
  • DoctorStryker
    Tegnap este 8 után vicces volt :) egymás után 8 csatában került össze ugyanaz a 3 healer. (1 commando, 1 sage s én scoundrel healer) Amit mi kaptunk :D ( külön gratulálok annak az degenerált egyénnek aki átlogolt a repes karijára és a felmenőimet kezdte szidni, meg hogy kivel mivel létesítsek sexuális kapcsolatot )
    A végén a healerekenk összejött 40+ kill meg 1-2 halál az új rendszer miatt. Commando + nekem 250k heal a sagenek 300k:) Állandóan guardban voltunk :)

8 meccsből 5* lett void star az első ajtón sem tudtak eljutni ha igen akkor a hidaknál meg lettek fogva :)
    Folyamatosan lépkedtek ki a sithek jó volt látni, hogy ők szívtak mint a torkosborz :)

Megbeszéltük a többi healerel h ma együtt megyünk majd :)
  • Boncmester
    Ez a patch nem most van ptsen?
  • Boncmester
    Belsavist is lazán meg lehet csinálni 8 óra alatt, és az a legnagyobb bolygó. Heroicot meg akkor csinálj, ha épp van rá ember, de csomó ideig várni totál értelmetlen, és nem is számítom játékidőnek.
  • Tyrpak
    Tyű, /sarcasm táblát Georg Zöllernek :D

Hey,

We're perfectly aware that this difference exists.

It's because, shockingly, Agents are not Inquisitors.

The mirror class for the Agent is the Smuggler, the mirror class for the Inquisitor is the Consular.

Just in case it wasn't clear: We have different classes in the game - that means they actually have different abilities, energy systems, costs, etc. In short: It's working as designed.

Georg
  • Tyrpak
    Az Acid Blade / Flechette Round úgy néz ki, hogy amikor elnyomod felrak egy buffot, aminek a tooltipje a 30% armor penetrationt adja neked.
    Tehát nem az ellenfél páncélját csökkenti, mint a merc/commando, hanem te kapod.

Amikor először megütsz valakit shoot first vagy back blast-tel, akkor ő kap egy DoT-ot.
    Hogy még bonyolultabb legyen, ha shoot firsttel nyitsz, és neadjisten megint felrakod magadra a flechette roundot, és elnyomsz az illetőre egy back blast-et is, akkor nem 2 db DoT lesz rajta, csak az előző időtartama frissül... Szóval max akkor frissítsd magadon az FR-t, ha 9 sec után nyomnád a következő back blastet.
  • Braikingboss
    Az Acid Blade avagy Flechette round simán mérget tesz a késedre 20sec-re aszem. Érvényes marad a következő sebzésre is amit tolsz míg le nem jár. Aszem ha ismételten nyomsz olyan képességet ami felrakja az ellenfélre a dotot akkor resetelődik és megint 20-sec röl indul a vissza számlálás.
  • darth devil
    Nem nagyon vettem ilyet észre.
  • DummyBoy
    Akkor megnyugszom, majd kiderül :)

Meglepő módon igen élveztem, leginkább pl: a healervadászatot ... Általában elsunnyogok, és megpróbálom a leghátul tevékenykedőket, healer, ranged DPS kiszedni ... aztán vagy sikerül vagy nem ...

Még kicsit szokni kell. Köszi.

Mellesleg én is az "Acid blade" (Flechette round nálunk) -ot várom, ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdésem:

A tooltip azt írja hogy a következő Back Blast / Backstab és Shoot First /Hidden Strike + sebzést okoz + DoT + armor debuff ...

Viszont maga a skill fennmarad a skillbaron ... tehát ha nyomok egy Flechette round-ot, utána egy Shoot First-öt ... a következő Back Blast-ra érvényes lesz az FR , vagy csak ha újra betöltöm? (remélem érthető mit szeretnék kérdezni :) )
  • Nephin
    Igen, közben megtaláltam. Remélem, hat majd valamennyire az objectivek népszerűségére. :)
  • Braikingboss
    Én nem vettem észre hogy leállna a nép 4 medál megszerzése után. Gondolom azért a napi q-hoz szeretne mindenki nyerni ahhoz meg nem elég a 4 medál aztán állok dolog:D
  • Tyrpak
    1.1.5 patch notes:
    Medals are now worth 500 Valor and 10 Commendations. Players only earn Valor and Commendations for the first 4 medals earned each match.

Szóval már él.
  • Tyrpak
    Ha minden pontot a concealment ágra raksz, akkor a +30% crit damage-től elég nagyot fog ugrani a sebzésed, és 40-en jön az acid blade (30% armor penetration).

Operative-val opportunistán kell hozzáállni, 1v1-ekbe nevető harmadikként beszállni, ha többen jönnek akkor szépen elfutni, stb.

Killben nagyon jó leszel, összesített damage-ben már nem annyira, mert pl egy commando aoe-jével nem tudod felvenni a versenyt, és a grav shot is kb annyit sebez, mint a TA-ba kerülő, melee Laceration.

Alderaan meg a torony őrzés miatt nagyon eltolja a számokat, ott annak sok a damage-e, aki középen lövi a tömeget.
  • PiszkosFred
    Bar neme ertem ezt a 8 ora egy nap dolgot, de 8 ora alatt nem nagyon jutottam en sem egy bolygo kvesztjeinek a vegere (altalaban a bonust is megcsinalom). A kezdobolygok az elejen kb 3-4 ora, az oke, de utana minden bolygon van legalabb 4-5 hub (vagy tobb), amelyek kozott ingazni kell, kb 2 ora alatt nem nagyon vegzek veluk. Foleg, ha heroicra is vadaszni kell embereket, vagy a helyi "kocka" egy ugralos, ugyeskedes - esetleg tobb szemellyel elerheto - helyen van :) 21 nap netto jatekidonel kevesebb volt nalam, de a bolygonkent szamolva 8 oranal boven tobb.
  • Nephin
    Maga a classq persze, valóban nem ad annyit. Mondjuk én amúgy is szeretek tüntyörögni mindenfélével. :) A klánban a béta alatt is nevettek, mikor Tythonon két nap után lejutottam a lépcsőn... :D (Na jó, akkor afk miatt nem tudtam játszani.)

A 4 medálos limit tudtommal 1.2-es feature.
  • DummyBoy
    Én roppant noob vagyok a PVP-hez, de én nem is szoktam figyelni mennyi medálom van ... Próbálom az objective-et csinálni, vagy azt ami kell a csapatnak ...

Tegnap Alderaanon pl: beálltam egy másik karival az egyik pont mellé és aki odajött azt megöltük. Nem mentünk sehová, védtünk ... Persze mindketten a lista legalján voltunk, alig történt valami, de megnyertük.

Hozzáteszem 2 napja PVP-zek, szóval igen kopasz vagyok, de igen elhűlve nézegettem tegnap a számokat. Ha arra megyek, hogy minél többet kill-eljek, akkor is igen sovány eredmények születnek ... lvl 39-es scoundrelként fele annyi sebzést vittem be mint egy 25-ös commando ...

Ha feltételezzük azt, hogy majd szépen lassan belejövök, akkor fog ez változni pozitív irányba később? Operative / scoundrel -ek?
  • Boncmester
    Mi benne a szánalmas? Simán vissza akarják hozni a régi playereket.
  • Tyrpak
    Nem teljesen ebbe a topicba tartozik, de...
    Ez már azért szánalmas.

Majd ha ilyet csinál BW is, akkor fogok sikítva menekülni az swtor-ból.
  • Boncmester
    Nyilván, csak az volt a lényege a mondandómnak, hogy a class quest bőven nem ad 21 nap játékidőt. Én is 3-4 héttel azután fejeztem be, hogy meglett az 50, mert addig egyszerűen nem mentem vissza corelliára, mivel mást csináltam.
  • Boncmester
    Ezt a 4 medálos cuccot már most is bevezették, vagy csak 1.2-ben lesz?
    Amúgy pl erre gondoltam, hogy el lesz kúrva, mert tök egyértelmű volt, hogy ez fog történni.
  • Nephin
    Nem direkt, így jött ki. Most vagyok Corellián, Ilumon még nem is jártam, sok volt a wz, minden quest minden bolygón, datacron-vadászat stbstb...

@Darton: az első kiegészítőre beszerzek egy hangosszótárt, talán az gyorsabb lesz...
  • Tyrpak
    WAR-t sajnálom egy kicsit. Nagyon jó PVE tartalmat raktak be 1-től 40-ig, első karimmal végigmentem a dark elf részén és megállapítottam, hogy azta, és ez csak a hatoda volt a tartalomnak... aztán szembesültem vele, hogy a lvl 40 tartalom egy nagy nulla (akkor 2 db dungeon volt).

Itt az az egyetlen jó, hogy a class story mellé igazából nem kell felvenni a többi küldit, pvp-ből meg űrcsatából még így is jóval szint fölött leszel. Így kevésbé únja meg az ember az x+1.-ik altnál, hogy "ja ezt a párbeszédet már ismerem, space1space1space1".
  • z3d
    Én spec. nem állok meg négy medálnál, mivel a győzelem a lényeg. A medál mellékes, meg jó, mert van kis mellékcél is, de a lényeg az objective :)
  • Tyrpak
    Kérdés: elindult a sírás, hogy az emberek jórésze amint eléri a 4 medált, gyakorlatilag leáll, pl voidstaron a respawn alá, vagy alderaanon az elfoglalt turret mellé, és gyakorlatilag innentől semmit nem tesz hozzá a játékhoz.

Nálatok mi a helyzet?

Úgy néz ki, hogy megint a "nem azért játszanak az emberek, hogy játsszanak, hanem csak a jutalomért" hozzáállás győz. Jöhetnek megint az L2 összehasonlítások, de szerintem, ne legyen már ennyire min-maxoló, játsszunk is egy kicsit.
  • Boncmester
    Neked másfél hónap volt, ha naptári időszakot nézünk, de nem másfél hónap folyamatos játék, azért az messze nem ugyanaz, pláne, hogy te viszonylag keveset játszol sok más emberhez, pl Nephinhez képest.
  • Boncmester
    A legnagyobb bolygóra is igaz, hogy 1 bolygó 1 nap, az összes létező questtel. Nincs 21 bolygó, és az 1 napot is úgy értem, hogy kb 8 óra játék. Szóval tuti, hogy nem azért nem csinálta végig, mert 21 nap elfoglaltságot jelentene, ha folyamatosan questtel.
  • talos86
    Nekem durván másfél hónapig tartott az LV50. Én anno WAR-ban is élveztem a küldizést. Ott is durván ennyi kellett a 40/40-hez.
  • DummyBoy
    De ha csinálod mellette a sidequesteket és a bolygósztorit, akkor elképzelhető hogy tovább tart ...
  • 1Darton1
    A szótárlapozgatás elég sok időt elvisz.
  • Boncmester
    Akkor direkt nem akartad megcsinálni, mert szerintem 5-6 nap játékidővel is ki lehet végezni simán a class storyt.
  • Nephin
    Hát, én 21 nap 9 óra 20 perc playeddel még nem végeztem a class-sztorival... :D
  • N1ggA
    1.1.5: warzoneokban sokkal jobban lehet fejlődni, ami jó is, mert hamar meglesz a bm, meg rossz is, mert mindenki túl hamar lesz bm, aztán már nem lesz mit fejlődni.
    Új kristályok: level 56 kristályok vannak, ami szerintem nagyon magas, columi szintű (de asszem rakatában is ez van), és még olcsó is, viszont végre van lila kristály rep oldalon is. Ami értelmet ebben látom, az az, hogy olyan szintű kristályod legyen, amilyet akarsz, viszont én nem pénzért árulnám, hanem az előző kristályért cserébe, hogy azért kelljen érte kűzdeni.
    Ha egy mmotol azt varjuk, hogy sokaig lekössön, időigényesre kéne csinálni a fejlődés, nem pedig gyorsítani rajta. Majdnem full rakata vagyok, pedig abszolut casual vagyok, heti 1, néha 2 raid, heti kb. 20 warzone, és igy van valor rank 57. De aki hc, az már rég kész van, és köv tierig van 1 hónap, addigra én talán kész leszek, de megértem, hogy aki hc, abbahagyja, mert szerinte nincs elég content, ami most van, max napi 1-2 órára elég, és még ezen is könnyítenek, azaz relatíve még kevesebb content lesz.
  • Count Adyn
    Köszönöm szépen^^
  • Ében
    Küldtem :)
  • Count Adyn
    Majd énis kérnek egy mehívót aki tud, köszi:)
    [email protected]