60176
-
Boncmester #39959 Akkor sokkal ritkábban dobna be WZ-re. Meg mi van, ha egy csapat csak 2 vagy 3 fős? Akkor őket hova dobná, a solozók közé, vagy a full groupok közé? Ha full groupok közé, akkor mi van a maradék helyekkel? Kissé bajos lenne megcsinálni. -
Boncmester #39958 Maximum 4 medál ad valort, ez van odaírva. Szal a 3-as kilőve.
@39955: 4 medált kb 1-2 perc alatt össze lehet szedni WZ-ben, ha a maradék 10-13 percet végigharcolod, sokkal rosszabb lesz a valor/idő arányod, mintha hagynád gyorsan nyerni az ellenfelet. -
#39957 Ezért hülyeség, hogy csapatot dob be casual solok ellen. Kötelezővé tenném a csapat vs csapat rendszert, aztán ott kell nagynak lenni! -
#39956 Ezek hülyék akkor:
1. Ha Ilumról mész, az open pvpről anno már több valort adott.
2. Ha nyersz, több valor
3. Ha több medálod van, mint 4, már több valor.
Nem kell leállni! -
#39955 Én nem vettem észre, hogy az emberek leállnának 4 medálnál. Amúgy sincs értelme. Amikor vesztettünk, kaptam ~2300 valort, amikor nyertünk, ~3500at. Ez azért nagy különbség. Valszeg aki leáll 4 medál után, nem látja a rendszer lényegét. -
#39954 Tegnap voltunk úgy Voidstaron, hogy 5-en voltunk csak rep oldalon az első pár percben ... Én figyeltem az egyik ajtót, a másiknál meg ment a harc ...
Aztán egyszer csak megjelentek nálam is páran, mindenki meghalt ... És szépen az spawnajtó mögött végigvártuk, hogy kinyissák az ajtót ... -
#39953 fuckyea!!!
<3 swtor
<3 tbbt
epic win! -
z3d #39952 :-D -
t0xikus #39951 :D -
#39950 Persze mindkét oldalon van, tegnap voidon egyszerűen a rep üresen hagyta az egyik ajtót, onnan meg egyenes út vezetett a végéig. De valahogy empire oldalon több a csőlátású dps. -
Boncmester #39949 Akkor hogy jön Tox a képbe? :D -
z3d #39948 A dpsek nekem mindig örömet okoznak, mivel ha jók, osztják a halált :-)
Nekik legyen sok healerük, nekünk meg atom dpseink ;-)
-
#39947 SWTOR The Big Bang Theory
Age of Conanos része is volt :D -
DoctorStryker #39946 Legközelebb jobban tördelem. :) -
DoctorStryker #39945 Sajnos rep oldalon is gyakori a csőlátás, alderaanon a toronytól eltávolodva harcolnak csak egy stealtes egyég kell s már mögöttük behúzzák...
Ált ha van ilyen esélyem akkor ki is használom... -
#39944 Vesszőt raknotok nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem. -
DoctorStryker #39943 múltkor scrapper talenten void staron stealt modban 3 BH-t bekábítottam az elején, és végignézték ahogy felrakom a bombát az ajtóra egyiknek sem volt esze kijönni belőle... -
#39942 Voidstar healerként nekem kb annyi hogy Trooperek focus rám puff puff puff fekszem :D -
#39941 Érdemes vissza jönnöd. A késes Agent szerintem még mindig atom op. Szeretek vele néha nyomulni mikor már a healelést unom kicsit késelek:D
Azt mondjuk nem annyira szeretem mikor kiírja a retalentnél hogy 99800 credit. Már 3 napja ennyit von le és ténylegesen levonja nem csak rosszul írja :D -
Boncmester #39940 Na igen, azt én sem értem, bár valszeg azért, mert a legtöbb empire nem tudja, mi az a healer. Nekik nincs, az ellenfélét nem ütik. -
#39939 Viszont voidstaron jobban kijön a hülyeség, mint a többi wz-n. Empire oldal hiába koncentrál egy ajtóra, képtelenek bemenni. Ellenben ha jön a rep köre, szinte 1 perc alatt ledarálnak mindenkit.
egy kis vanguard pvp :D eslő videó -
t0xikus #39938 amúgy bennem már nagyjából megvan az elhatározás,h visszatérek. persze dps vagyok szóval nem tudom ez mekkora örömöt okoz:D -
z3d #39937 Hát, rossz kimondani, de elkelne egy kis erősítés a mi oldalunkra :-)
Hány sör meggyőzni őket? ;-)
Nekem is normál számban jön be a huttball, nem több, mint a többi. -
Boncmester #39936 A három healernek akkor kell egymásra figyelni, ha a dpseket nem ütik. Amúgy meg védekezésnél nem kell megölni a támadókat feltétlen, csak megakadályozni az ajtónyitást.
Sajna a legtöbb balfasz viszont azt hiszi, h a cast szakító képességek dísznek vannak, ezért sosem használják, úgy meg jó, h nem hal meg a healer... :-( -
Boncmester #39935 Á, úgyis noobok :-)
Amúgy régóta mondom nekik, h jó már emp oldalon is a pvp, nem hiszik el, mert ide kétnaponta beírja valaki, h csak huttball van, pedig ez nem igaz. -
t0xikus #39934 50es agentemet már vagy 2hónapja hanyagolom, szóval nem nagyon tudom mi a helyzet 50es wzkben:) -
#39933 50-en a light armoros healereket elég hamar össze pakolják a jó dps-ek. A heavy armoros healerek túl erősek főleg ha kapnak guardot. Agentel ha healelek még valahogy kihúzom de nem sokkal tovább mint egy sorc. -
z3d #39932 Biztos nem segít az sem, hogy nem dps specen vagyok, csak a ruhám dps :-) :-P
-
#39931 50 alatt nem, ott hullanak. :D De utána már más tészta. :D
Empire oldalon amúgy is jóval kevesebb a healer, inkább a tracert és a villámot spammelik, ha egyedül megyek wz-re, akkor 10wzből 6-7en egyedül vagyok healer. -
t0xikus #39930 abszolúte nem nagyon nehéz. legalábbis 50alatt:) -
DoctorStryker #39929 sikerült a legtöbb rep játékos fejébe verni, hogy az enemy healert jelöljék meg. Ezt már nem kell külön kérni, maguktól csinálják.
A nagy tömegben is virít :) -
Boncmester #39928 Én egy WZt voltam tegnap, a Mugli nevű battlemaster commando meg két másik healer ellen, és nem tudtunk bemenni az ajtón. Mintha még nem is tudtam volna critelni rájuk. 5 perc után kaptam meg a 2,5k ütés medált... -
#39927 Ez igaz, de akkor se a társait healeli, hanem magát kell mentenie. Ha a 3 healer egymásra figyel akkor már régen rossz a dpseknek.
De igen, elég gáz h ilyen nehéz kinyírni a healert, mondom ezt healerként. -
z3d #39926 Csábítsd vissza őket az erő sötét oldalára :-)
Ha nem megy másként, pár sörrel hozzájárulok a dologhoz ;-) -
z3d #39925 Igen, ez engem is zavar. Már 1vs1ben is nagyon nehéz megölni egy jó healert (nehezebb megölni néha, mint egy tankot). Legalább ha egyedül van éppen, akkor le lehessen nyomni. -
Boncmester #39924 Én nem mentem át repesnek, csak egy 10es sage-em van. Amúgy Powertechel tolom. Toxi és a cigó mentek republicra. -
z3d #39923 Az a baj, hogy hiába próbálsz rámenni a healerre, ha másik kettő figyeli.
Én darkness assasinként ált. megpróbálom elintézni a másik oldalon a healert, de champion fegyverrel meg stalker set-el is túl lassan ölöm le, ha meg több healer van, akkor gg :-) -
Tyrpak #39922 Régi reflexek bennem is müködnek, hogy "hátul áll és integet = first target".
Na ez itt nem müködik, mert elkezdem ütni, ő healeli magát, én még mindig ütöm, jönnek a barátai és meg...ölnek.
Legalább 3 ember kellene egy healert megölni, és ez így röhej. -
DoctorStryker #39921 Nem egy német és egy francia emberkét vettem fel friendlistbe... nevüket nem nagyon jegyeztem meg. -
z3d #39920 Ti inkább gyertek vissza empire oldalra :-)
Látod, most már jó kis csapataik vannak, megvan a kihívás, sőt :-)