60176
  • Boncmester
    Akkor sokkal ritkábban dobna be WZ-re. Meg mi van, ha egy csapat csak 2 vagy 3 fős? Akkor őket hova dobná, a solozók közé, vagy a full groupok közé? Ha full groupok közé, akkor mi van a maradék helyekkel? Kissé bajos lenne megcsinálni.
  • Boncmester
    Maximum 4 medál ad valort, ez van odaírva. Szal a 3-as kilőve.

@39955: 4 medált kb 1-2 perc alatt össze lehet szedni WZ-ben, ha a maradék 10-13 percet végigharcolod, sokkal rosszabb lesz a valor/idő arányod, mintha hagynád gyorsan nyerni az ellenfelet.
  • a.carkey
    Ezért hülyeség, hogy csapatot dob be casual solok ellen. Kötelezővé tenném a csapat vs csapat rendszert, aztán ott kell nagynak lenni!
  • a.carkey
    Ezek hülyék akkor:

1. Ha Ilumról mész, az open pvpről anno már több valort adott.
    2. Ha nyersz, több valor
    3. Ha több medálod van, mint 4, már több valor.

Nem kell leállni!
  • N1ggA
    Én nem vettem észre, hogy az emberek leállnának 4 medálnál. Amúgy sincs értelme. Amikor vesztettünk, kaptam ~2300 valort, amikor nyertünk, ~3500at. Ez azért nagy különbség. Valszeg aki leáll 4 medál után, nem látja a rendszer lényegét.
  • DummyBoy
    Tegnap voltunk úgy Voidstaron, hogy 5-en voltunk csak rep oldalon az első pár percben ... Én figyeltem az egyik ajtót, a másiknál meg ment a harc ...

Aztán egyszer csak megjelentek nálam is páran, mindenki meghalt ... És szépen az spawnajtó mögött végigvártuk, hogy kinyissák az ajtót ...
  • j0nNyKa
    fuckyea!!!

<3 swtor
    <3 tbbt

epic win!
  • z3d
    :-D
  • t0xikus
    :D
  • darth devil
    Persze mindkét oldalon van, tegnap voidon egyszerűen a rep üresen hagyta az egyik ajtót, onnan meg egyenes út vezetett a végéig. De valahogy empire oldalon több a csőlátású dps.
  • Boncmester
    Akkor hogy jön Tox a képbe? :D
  • z3d
    A dpsek nekem mindig örömet okoznak, mivel ha jók, osztják a halált :-)
    Nekik legyen sok healerük, nekünk meg atom dpseink ;-)
  • Braikingboss
    SWTOR The Big Bang Theory

Age of Conanos része is volt :D
  • DoctorStryker
    Legközelebb jobban tördelem. :)
  • DoctorStryker
    Sajnos rep oldalon is gyakori a csőlátás, alderaanon a toronytól eltávolodva harcolnak csak egy stealtes egyég kell s már mögöttük behúzzák...
    Ált ha van ilyen esélyem akkor ki is használom...
  • picket
    Vesszőt raknotok nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem.
  • DoctorStryker
    múltkor scrapper talenten void staron stealt modban 3 BH-t bekábítottam az elején, és végignézték ahogy felrakom a bombát az ajtóra egyiknek sem volt esze kijönni belőle...
  • Braikingboss
    Voidstar healerként nekem kb annyi hogy Trooperek focus rám puff puff puff fekszem :D
  • Braikingboss
    Érdemes vissza jönnöd. A késes Agent szerintem még mindig atom op. Szeretek vele néha nyomulni mikor már a healelést unom kicsit késelek:D

Azt mondjuk nem annyira szeretem mikor kiírja a retalentnél hogy 99800 credit. Már 3 napja ennyit von le és ténylegesen levonja nem csak rosszul írja :D
  • Boncmester
    Na igen, azt én sem értem, bár valszeg azért, mert a legtöbb empire nem tudja, mi az a healer. Nekik nincs, az ellenfélét nem ütik.
  • darth devil
    Viszont voidstaron jobban kijön a hülyeség, mint a többi wz-n. Empire oldal hiába koncentrál egy ajtóra, képtelenek bemenni. Ellenben ha jön a rep köre, szinte 1 perc alatt ledarálnak mindenkit.

egy kis vanguard pvp :D eslő videó
  • t0xikus
    amúgy bennem már nagyjából megvan az elhatározás,h visszatérek. persze dps vagyok szóval nem tudom ez mekkora örömöt okoz:D
  • z3d
    Hát, rossz kimondani, de elkelne egy kis erősítés a mi oldalunkra :-)
    Hány sör meggyőzni őket? ;-)
    Nekem is normál számban jön be a huttball, nem több, mint a többi.
  • Boncmester
    A három healernek akkor kell egymásra figyelni, ha a dpseket nem ütik. Amúgy meg védekezésnél nem kell megölni a támadókat feltétlen, csak megakadályozni az ajtónyitást.
    Sajna a legtöbb balfasz viszont azt hiszi, h a cast szakító képességek dísznek vannak, ezért sosem használják, úgy meg jó, h nem hal meg a healer... :-(
  • Boncmester
    Á, úgyis noobok :-)
    Amúgy régóta mondom nekik, h jó már emp oldalon is a pvp, nem hiszik el, mert ide kétnaponta beírja valaki, h csak huttball van, pedig ez nem igaz.
  • t0xikus
    50es agentemet már vagy 2hónapja hanyagolom, szóval nem nagyon tudom mi a helyzet 50es wzkben:)
  • Braikingboss
    50-en a light armoros healereket elég hamar össze pakolják a jó dps-ek. A heavy armoros healerek túl erősek főleg ha kapnak guardot. Agentel ha healelek még valahogy kihúzom de nem sokkal tovább mint egy sorc.
  • z3d
    Biztos nem segít az sem, hogy nem dps specen vagyok, csak a ruhám dps :-) :-P

• darth devil
    50 alatt nem, ott hullanak. :D De utána már más tészta. :D
    Empire oldalon amúgy is jóval kevesebb a healer, inkább a tracert és a villámot spammelik, ha egyedül megyek wz-re, akkor 10wzből 6-7en egyedül vagyok healer.
  • t0xikus
    abszolúte nem nagyon nehéz. legalábbis 50alatt:)
  • DoctorStryker
    sikerült a legtöbb rep játékos fejébe verni, hogy az enemy healert jelöljék meg. Ezt már nem kell külön kérni, maguktól csinálják.
    A nagy tömegben is virít :)
  • Boncmester
    Én egy WZt voltam tegnap, a Mugli nevű battlemaster commando meg két másik healer ellen, és nem tudtunk bemenni az ajtón. Mintha még nem is tudtam volna critelni rájuk. 5 perc után kaptam meg a 2,5k ütés medált...
  • darth devil
    Ez igaz, de akkor se a társait healeli, hanem magát kell mentenie. Ha a 3 healer egymásra figyel akkor már régen rossz a dpseknek.
    De igen, elég gáz h ilyen nehéz kinyírni a healert, mondom ezt healerként.
  • z3d
    Csábítsd vissza őket az erő sötét oldalára :-)
    Ha nem megy másként, pár sörrel hozzájárulok a dologhoz ;-)
  • z3d
    Igen, ez engem is zavar. Már 1vs1ben is nagyon nehéz megölni egy jó healert (nehezebb megölni néha, mint egy tankot). Legalább ha egyedül van éppen, akkor le lehessen nyomni.
  • Boncmester
    Én nem mentem át repesnek, csak egy 10es sage-em van. Amúgy Powertechel tolom. Toxi és a cigó mentek republicra.
  • z3d
    Az a baj, hogy hiába próbálsz rámenni a healerre, ha másik kettő figyeli.
    Én darkness assasinként ált. megpróbálom elintézni a másik oldalon a healert, de champion fegyverrel meg stalker set-el is túl lassan ölöm le, ha meg több healer van, akkor gg :-)
  • Tyrpak
    Régi reflexek bennem is müködnek, hogy "hátul áll és integet = first target".

Na ez itt nem müködik, mert elkezdem ütni, ő healeli magát, én még mindig ütöm, jönnek a barátai és meg...ölnek.

Legalább 3 ember kellene egy healert megölni, és ez így röhej.
  • DoctorStryker
    Nem egy német és egy francia emberkét vettem fel friendlistbe... nevüket nem nagyon jegyeztem meg.
  • z3d
    Ti inkább gyertek vissza empire oldalra :-)
    Látod, most már jó kis csapataik vannak, megvan a kihívás, sőt :-)