60176
-
#39999 Ráadásul, nem elcseszett idő, mert ezt vsz már korábban is vállaltad. Hiszen amíg nem vagy L50, addig nem a gearre, hanem a minél előbbi szintfejlődésre mész, pedig lineárisan játszva, lassabban haladva, szinte grind nélkül, küldi alapton is fejlődhetnél a questekkel. -
Boncmester #39998 De ha az egyik csapat leáll (vagy csak pár ember közülük), a másik pedig kinyitja az összes ajtót voidstaron, szerez 6 pontot huttballon, vagy elfoglalja az összes tornyot alderaanon, akkor a 12 perc helyett máris csak 2-3 percig kell várni, majd menni a következő wz-re 2 percig játszani, 2 percig afkolni. Szóval időarányosan több valor jön, ezért állnak meg sokan. -
Boncmester #39997 Aki normálisan szeretné tolni a játékot, úgyis keres guildet, csapatot magának. Aki meg nem, azzal föl fogják törölni a padlót, amíg meg nem unja a dolgot. Ez így van jól.
Voltak itt a fórumon is mindenféle elbaltázott egyedek, akik kijelentik, hogy ők mindenkit utálnak, és mindenki seggfej rajtuk kívül, ezért soha nem is lépnének be guildbe, aztán meg sírnak, hogy mások olyan szemetek, hogy mégis képesek más emberekkel kijönni, és bemenni premade-ekkel wz-re, dehát istenem. Nem antiszociális embereknek fejlesztik az MMO-kat.
Én meg ha néha bemegyek premade nélkül, nem sírok, ha netán emiatt elkenik a számat. De általában igyekszem rendes csapattal bemenni, amiben van tank, healer és dps is, hogy rajtunk már ne múljon a dolog. -
#39996 Akkor megint nem lenne miért farmolni. Nem olyan gáz ez, csak kicsit nehezebbé kellene tenni a kifarmolást. Amúgy Pacho-nak van igaza. -
#39995 Korábban meg 1500 körül adott, és az meg megérte nekik? :) Tehát ez van, ezt kell szeretni. Ez még mindig jobb, mert tervezhető a valor szint. Ha pl. 20k egy szint, akkor ha mind a 4 megvan, akkor az max. 10 meccs. Régebben ez jóval több volt, és ugyanúgy nyomták. Max. leléptek, ha vesztésre álltak, de ugyanúgy 12-15 perceket csesztek el wzzésre, és volt hogy huttballnál az döntött (és L50 alatt talán még mindig ez van), hogy kinél van az utolsó másodpercekben a labda. -
Boncmester #39994 Nem valor rank, sima rank volt az ígéret. -
#39993 De ha leállnak a majmok 4 után, akkor mindig CSAK max. 2000 valort kapnak, de azt biztosan, míg ha nem állnának le, akkor ez lehetne 3500+ is (pl. ha az Ilumról jönnek be pvpzni, miután meglátogatták a battlefieldet, ahol ahány területed van miután kijössz onnan, annyival több 1-2-3-4-5/100-200-300-400-500% valor/wz meccs ...). -
Boncmester #39992 Egyetértek teljesen. -
Boncmester #39991 Ez kemény kijelentés egy kevesebb, mint 3 hónapos játék esetében :D -
Boncmester #39990 Egy idő után mindenki full bm setes lesz. Vagy mondom, ne legyen set, legyen mindenki egyenlő, ez azt is jelenti, és több ember ellen tudsz menni. -
#39989 "Ilyet soha nem fognak csinálni, mert kijönne hogy a pug vs pug meccsek sem lennének faszák, mert összejön 6 tank meg 2 dps, és menne a sírás, hogy de a program legyen intelligens és tegyen be hílert is.
Mindig is lesz pug vs premade ezzel meg kell barátkozni, ha majd ha esetleg kialakítanak valor 60+ wz queuet, akkor meg az lesz a baj, hogy de aki lvl 50 és valor 40 az alig fog wz-t tolni, mert nincs akkora létszám. Marad az 50+ wz, és ott bizony nem csak full BM partikkal fogsz összefutni, hanem 1.2 után egy héttel full war hero setbe öltözött emberekkel, akik ellen mindig ugyanaz lesz a végeredmény: roflpwn."
Anno 1917-ben, amikor a német tengeralattjárók sorra süllyesztették el az Antant hajókat, akkor folyamatosan ment a duma az admirálisoktól, hogy a tervezett konvoj-elmélet hatástalan, mert a kereskedelmi hajók nem tudnak alakzatban haladni, bla, bla, és a becslésük szerinti heti 2500 hajót, ami brit kikötőkben megfordult, na ennyit képtelenség hadihajókkal megvédeni. Nos, egy bizonyos Lloyd George utánanézett, és kiderült, hogy ez a 2500, az csak 140. A többi történelem.
Amikor írod, hogy összejön 6 tank meg 2 dps, és menne a sírás, hogy de a program legyen intelligens és tegyen be hílert is ... Várjuk meg, hogy mi történne! Lehet, hogy elég értelmes csapatok jönnének össze. Pontosan azért, hogy ha rep oldalon összejöhentek értelmes csapatok, akkor imp oldalon is. És máris nem huttball van. Ráadásul egy cross server pvp elég jól helyretenné a dolgokat (ahogy ezt, és a guild vs guildet is tervezik). Ahogy egész jól működik a L50 alatti wzzés, úgy egész jól működhetne L50 felett. Szerintem.
A pvpt valor szinthez kötném 50 felett, és eröltetném a group vs groupot. -
Boncmester #39988 De hiába gyűjtesz 4-nél több medált!!!!
"Players only earn Valor and Commendations for the first 4 medals earned each match."
Angolul nem tudsz, vagy szöveget értelmezni? -
Pacho #39987 A vereségnél ragequitelő játékosokra soha se lesz rendes megoldás, mert egyszerűen nem lehet "erőszakkal" rávenni arra, hogy bent maradjon egy wz-ben.
De akkor a logika szerint az elején mindenki jelenteni fog ranked-re, mert hogy nagyobb a bónusz. De a solo playerek kikopnak, mert a premade-ek steamrollolnak. Kevesebb pop, a premade is megy vissza sima wz-re.
Ha szopás van akkor kellene boost a vesztes csapatnak - akit mondjuk spawncampelnek (ajánlom figyelmükbe a who 'heroic defender' buffját). -
z3d #39986 "De ez MMO, lehet keresni guildet és csapatot, ez az értelme az egésznek. " - ebben van igazság. Kereshetnék is.
A probléma az, hogy az SWTOR nem a normál MMO közösséget szippantotta fel. Mindig látok klánnélküli lvl50 embereket. Ok, én találok csapatot, de mi van azokkal, akik nem? IJ? Én nem akarok az autowin oldalon sem lenni. Sem a sz*póroller oldalon.
-
Boncmester #39985 Semmi értelme nem lenne. Akkor inkább szedjék ki a BM setet, ha mindenkinek ez szúrja a szemét. Azért szerzik meg az emberek, hogy jobban tudjanak teljesíteni PvP-ben. Annak semmi értelme nem lenne, ha csak championok mehetnének championok ellen, bm-ek a bm-ek ellen, akkor inkább ne legyen több set. Ez a sírás, amit itt levágnak egyesek, rettenetesen szánalmas. Ha nem bírja valaki, hogy a jobb gearjű emberek föltörlik vele a padlót, az tanuljon meg játszani, mert olyan nagy különbség nincs a gearek között, hogy erre lehessen fogni, ha pedig nem megy neki, akkor ne jöjjön pvp-be. -
#39984 Ez csak annyiból hülyeség, h az a 12 perc lényegében kidobott idő. Mert ha már ott vagyok, akkor megpróbálom a maxot kihozni a wz-ből. Ne feleslegesen szopjak ott annyit. Kivétel persze ha valami brutál premade ellen vagy, ami ellen esély sincs. -
z3d #39983 Nem megy a sírás most sem részemről, pedig empire oldalon elvétve van healer, míg rep oldalon min 1, de inkább 2-3 szokott lenni.
Ráadásul most is van 6 tank 2 dps néha, ez sem gond. Azok a legjobb meccsek, ahol vagy premade vs premade van, vagy pug vs pug. Ez utóbbi is nagyon szórakoztató tud lenni :-)
A hc vs pug nem szórakoztató, főleg, ha a HC réteg 5-0 után beáll a pugokat farmolni (legalább ez utóbbinak most már nem lesz értelme a medál korlát miatt).
Nem az a gond, hogy vannak HC játékosok, de azok játszanak inkább egymás ellen. Értem én, hogy xyz embernek (lehet neked is) jó a friss 50es embereket kigépelni, de ez attól még nem annyira vicces. Mit gondolsz, mitől van az, hogy sokan inkább az altjukkal pvpznek? Mer 1-49 bracketben annyira nem jön ki a full premade előny sem, a gear különbségről nem is beszélve. -
Tyrpak #39982 Persze, de az, hogy 50 alatt a nem ranked is 8-10 percenként poppol, és akkor is van, hogy lelövi 2 perc után, mert nincs meg a 8-8 fő.
Tehát ezek után a ranked szerintem egy ideig mindenkinek menő lesz, aztán meg: "b+, hogy ez nem ad semmivel több jutalmat mint a sima, és még ritka is, gonosz csúnya BW".
És persze megint a BW hibája és nem az elkényeztetett, a vereségnél ragequitelő paprikajancsiké. (csúnyább szó cenzúrázva) -
Boncmester #39981 Én azt tudom, csakhogy ha 2K valort medálból összeszedsz 2 perc alatt, további 1500-at meg 12 perc alatt, akkor az a 12 perc baromira nem éri meg, és sokan így gondolkoznak szerintem. -
Boncmester #39980 Továbbra is kérdezem, mi van a 3 fős premade-ekkel? Azok hogy mennének WZ-be? Behozna 4 darab 3 fős partyt egymás ellen, és 2 hely meg üresen maradna oldalanként? Ez elvetélt ötlet, és nincs rá szükség. Elég legyen annyi, hogy mindenki megpróbál premade-el bemenni, aztán kész, ha nem úgy mentél, szívsz. De ez MMO, lehet keresni guildet és csapatot, ez az értelme az egésznek. -
Boncmester #39979 Csak az első 4 medál ér valort meg commendation, ezen mit nehéz megérteni? Hiába kapsz 10 medált, nem jobb, mintha 4-et kaptál volna (hacsak nem bugos). -
Pacho #39978 Azért tedd a szívedre a kezed, és ismerd el, hogy ha nem poppolna 40 percig egy wz sem, te is hagynád a francba a ranked-et, és jelentenél a simára is csak történjen már valami. Vagy nem? -
Tyrpak #39977 Megjelenés előtti (!) ígéret volt, hogy valor rank alapján rangsorol, és majd úgy hív be.
Valószínűleg nem sikerült leprogramozniuk, talán ezért nincs szűrés pre-made-re se, és valószínűleg ilyen programozási hiányosság volt az is, hogy a queue után szétdobta a premade csapatot wz csapatok között.
Megoldásként úgy néz ki, hogy a ranked warzone-t találták ki, szóval szerintem a sima wz-nél soha nem fogja nézni, hogy kit kivel rak össze, de azért remélem a ranked-ba már igen.
Max a HC arcok megúnják, hogy nem poppol a ranked, mert olyan de olyan sok HC játszik ám, és mennek vissza sima warzone-ba kicsiket írtani, mert az jó. -
Pacho #39976 Ilyet soha nem fognak csinálni, mert kijönne hogy a pug vs pug meccsek sem lennének faszák, mert összejön 6 tank meg 2 dps, és menne a sírás, hogy de a program legyen intelligens és tegyen be hílert is.
Mindig is lesz pug vs premade ezzel meg kell barátkozni, ha majd ha esetleg kialakítanak valor 60+ wz queuet, akkor meg az lesz a baj, hogy de aki lvl 50 és valor 40 az alig fog wz-t tolni, mert nincs akkora létszám. Marad az 50+ wz, és ott bizony nem csak full BM partikkal fogsz összefutni, hanem 1.2 után egy héttel full war hero setbe öltözött emberekkel, akik ellen mindig ugyanaz lesz a végeredmény: roflpwn.
Szokd meg, vagy menj rendes csapattal wz-re, de azt ne várd hogy majd a casual pugoknak fejlesztenek pvp-t. A premade és a hc mindig előnyt fog élvezni, és míg az egyes dolgokat kibalanszolják eltelik majd 3 hónap és az alatt úgyis mindennap lefarmolnak. -
#39975 "A hc-k, akik mindent kifarmolnak, és napi 5 órákat játszanak, meg baszódjanak meg."
Napi 4 órát talán én is nyomom, de nem vagyok HC. Viszont nem is lépek majd le azonnal, ha kijön egy jobbnak, szebbnek, tökéletesebbnek mondott új mmo. -
z3d #39974 A lényeg az volt, hogy aki HC, azok menjen a többi HC ellen. Nem gondolom, hogy nagyon élvezetes lehet egy 4es full BMes premade csoportnak lehentelni egy 8 fős pug centurion bandát.
Pontosabban biztosan van, aki ezt élvezi, de a másik oldalon annyira nem élvezik, meg az értelmesebb BM-es premadek is normális kihívásra vágynak. -
#39973 Aztán meg leléptek, mert unatkoztok, hisz annyira jók vagytok és nincs már kihívás.
Meg is lehet nézni, hogy amikor a PRO-k "fejlesztették" a játékot a bétában, mi volt a helyzet. :) Azért IS tartunk itt.
Szerintem nektek is több örömötök lenne, ha nem nyamvadt friss 50eseket mészárolnátok halomra a 4es groupotokban, hanem hozzátok hasonló ellen mennétek. Talán, a kihívás is nagyobb lenne. Talán. -
#39972 És csak azért is nem szabad leállni, mert van rá bizonyíték, hogy lehet nyerni bárhonnan. Tegnap sikerült egy iszonyat cool huttball meccsbe bekerülni. Nem volt jó a csapatunk,vagy nem tudom mit tökölt, de végül is nem lépett ki senki 0-4 után sem. Pedig mi is történt? A 3. percben 0-4re álltunk huttballon. Aztán ebből lett a 10. perc környékén 4-4. Majd 4-5, aztán 5-5 valahol a 12. perc hajnalán. Majd végül az utolsó 12 secben nálunk volt a labda és nyertünk. Saját guildtársa(i)m ellen is nyomtam. Ők anyáztak, én röhögtem.
De tény, hogy Ahton este 6 után gatya fel, és meleg élelmiszer, ha össze akarsz hozni három nyertes meccset ...
Kedden, amikor kijött a heti 7x nyertem du. fél kettő után, majd két vereség, és két újabb győzelem. Du. négyre meg volt a heti 9. Este 6 után viszont néha 4 óránál is több kell, hogy meg legyen a 3 victory. (Ezalatt összejöhet 400/400 medál is, de az már más kérdés.) -
Pacho #39971 Tehát akkor a casualoknak fejlesszenek játékot, akik néha belogolnak, aztán vagy előfizetnek, vagy nem. A hc-k, akik mindent kifarmolnak, és napi 5 órákat játszanak, meg baszódjanak meg.
Értem én.... -
#39970 De ahhoz 4+ medált kell gyűjteni, és menni, menni, menni, nem leállni a sarokban 4nél. -
#39969 Cross Server és aki L60 valor felett van, az nem mehetne kicsik ellen, és viszont. Ők is leírták (lsd. legutóbbi 1.2 beharangozó), hogy nem azért találták ki a L60 valort a bmnek, hogy ehhez kössék a bmet, hanem csak így alakult. De ha már van egy ilyen, hogy valor, akkor ehhez kéne kötni a harcokat. Ill. ha egyértelműen groupolt bm cuccos makik mennek be casualok ellen, akkor ellenfélnek is groupolt bm cuccos makikat kapjanak. Ha nem kapnak, akkor várjanak. Max. nem mennek be legközelebb groupban bm cuccos makik, hanem majd egyesével. Persze, várniuk kell, de az semmibel sem jobb, ha tönkreteszik a casualok játékát. A bm cuccos makiknak egy groupban nagy fun, azt hiszik ők a kemények, pedig csak esélytelen az ellenfél. -
#39968 Nem teljesen így van 4 medál-ért kapsz 2000 valort. Ezen felül kapsz más után is valort nem csak medálokért. Pl egy nyertes wz akár 3500 valort is ad. -
#39967 Mind a hárman? Ez hülyeség!
Van, hogy az ember NEM TUD kijönni egy-egy ilyenből. -
#39966 A jelenlegi pvp gép (PC), és gear függő. Sajnos. -
z3d #39965 Ezt én is szeretném.
Ha premade az egyik, csak premade legyen a másik is.
A pugok meg egymás ellen.
Csak nem tudom, a populáció megengedne-e ilyen szűrést. -
DoctorStryker #39964 A játék elején 1 percben? Hova használta volna el azt a skilljét.
egyszerűen csak hülyék voltak.. -
#39963 Ez nem igaz! Próbáld ki. Nehogy már 2000 valor legyen a max/wz? Ha volt 6-7 tickem, és Ilumról mentem fel, már 3k feltti valort kaptam. -
#39962 Lehet, hogy nem tudtak kijönni. -
Pacho #39961 Nem baj, nemsokára lesz majd 8 fős queue és akkor senki sem fog jelenteni szólóban, mert ha ezt tenné csak egy újabb spawncamp-be nevezne be;) -
DoctorStryker #39960 néha ha összejön 2*4 fős csapat, akkor valószínűleg nyertünk de ha csak 1 4fős csapat s másik 4 random még akkor sem biztos...