60928
  • darth devil
    Amúgy se lesz nagy szám. A 2re húznak egy új graf motort. Ennyi.
  • DummyBoy
    Ha nem ismered az előző részeket, akkor azért nem tudod miért olyan nagy szám :)
  • Suffering
    Mitől olyan nagy szám ez a diablo 3? nem ismerem az elöző részeket. csak gameplay videokat néztem a diablo 3-ról, elég lagymatag játéknak tünik...
  • Optimus Prime
    Én is kaptam mailt egy 7 napos trialhoz. Ez más lehet, mint mostani ingyenes hétvége.

Ami viszont nekem gond, hogy a vacak downloader lefagy, piszok lassú és lomha. A múltkor a béta tesztes verziót is ezért hagytam a fenébe. Egy hétvégére és 25 GB ~1300 kb/s-el. :S
    Míg tölt néztem pár videót. A grafika tényleg ilyen?! Mert a KOTOR szebb és kevésbé Clone Wars hatású.
  • csokicsiga #40761
    igaz sajnos
    De, azt én is észrevettem, mintha kevesebb player lenne.
  • 1Darton1
    Pedig több verzió is van arra, hogy éppen melyik ujjukat mutatják. Legtöbbször a középsőt.
  • csokicsiga #40759
    Én már az elejétől játszom a játékot, nem hinném, hogy behalna a gamma, ha megjelenik a többi mmo , vagy a d3-om.
    Én d3-mal, és evvel is nyomni fogom, ahogy az időm engedi.
    Nem várom a többi mmot, mivel, egyszerűen, ennyi év után ujjat mutatni nem tudnak, nekem.
    Az swtor, legalább a sw filmek hangulat világát visszaadják, mivel nagy rajongó vagyok, nekem ez elég, és a 1- max, 2 óra játék 2 naponta bőven elég.
    Aki sw fan, az marad úgyis, és abból lesz annyi, ami fenn tartsa a gammat.
  • Suffering
    Elvileg mától van a 4 napos trial. de nekem az swtor.com azt írja, hogy you have 7 day trial. most akkor 7 napig játszhatok vele? Másik kérdés: Amig le nem töltödik a 25 giga addig nem játszhatok vele? (mármint pl. 12 giga után és a többi adatot a játék ideje alatt tölti, sok mmo-ban igy van) mert a 2 megabites netemmel mire lejön a 25 giga már el is tellt a trial időszak :S
  • TDC Geronimo
    gw2ig biztosan, aztán jön a következő és így tovább :)
  • darth devil
    Szerintem pont annyira, mint most az ME3nál. Ideiglenesen biztos, de már a d3 se lesz olyan mint az 1-2.
  • j0nNyKa
    hat igen, oszinten szolva szerintem nagyon sokan ugy alltak / allnak hozza az swtorhoz, hogy 2-en 3-an a baratokkal nyomjak - ez pontosan illik a dio3ra is

na de majd meglatjuk 2 honap mulva, hogy csappan-e az swtor kozosseg emiatt
  • TDC Geronimo
    -közel.
  • TDC Geronimo
    Jó a dio 3, de közel még mindig egy singleplayer játék némi coopal kiegészítve... oh wait, swtor is majdnem az :D
  • j0nNyKa
    mind1, latod, majus 15.-en bukni fog a jatek! :D
  • TDC Geronimo
    Na mivan már azzal az 1.2es PTSel -.-
  • j0nNyKa
    jaja, gyenge a sorc/sage, buffolni kell a sebzesuket :D
  • Tyrpak
    Burst alapú glass cannon = operative a nerf előtt.

A sorc ilyen tekintetben inkább support. Cc heal rdps. Nincs mit nerfelni a sebzésén, a cc -k számát meg cd -it kéne felülvizsgálni és rendben lenne.

Másik burst elvileg a carnage mara lenne. Ehelyett az anni mara 3+1 dot-ja a "burst "
  • a.carkey
    Más meg nerfelné. :)
  • 1Darton1
    Gugli barátunk mindig csatasorba áll mellettünk, amikor a téves képzeteket kell legyőzni.
  • MrStokes
    Annyibol lehet csalodas a sorc, hogy egy burst alapu glass cannon tipusu jatekmenetre szamit az ember, aztan nem azt kapja. A glass resze megvan, de a burst hianyzik, ellenben van neki sok-sok cc-je es support skillje, ahogy irtad.
  • 1Darton1
    Az egyes skillek sebzése és a dps két kölün fogalom, mint ahogy a burst és a fenntartható dps is. Nem is beszélve az egyéb support skillekről. Érdemes több szempontból is vizsgálódni, és nem csak egy alapján megítélni valamit. Úgy kevésbé lesz frusztráló.

• Nephin
    Nem, az elejétől. Bár ugye csak 10-től shadow... :)
  • Zozzancs
    Valahova le kell írnom ,mert már nem bírom tovább:
    Sorcerer champion: max crit 1800 2000 , a trooper meg 4k-t meg 5k-t ver rám nem beszélve a warriról meg az agent ről szánalom battlemasterbe meg 2700 2800 hát mi a lófasz ez? más mmoba 8k-kat meg 10k-kat lövöldöz a mage/sorcerer... a pvp geart túl könnyű megszerezni szinte mindenki epic gearbe rohangál már a companionokról nem is beszélve ez is vicc...
    köszönöm, hogy meghallgattatok.. a játékot továbbra is szeretem, de ez nagyon flusztráló
  • DummyBoy
    Nekem múltkor mikor elsakkoztam a kérdést, akkor mailcímet, lakcímet és 2 biztonsági kérdést kérdeztek ...

Amikor elmondtam, akkor resetelték az accomat ...

Nagyon tisztán és érthetően beszélt a kislány, türelmes is volt ...
  • alphard
    Zárolta a rendszer az accountom, mert a regisztráció óta (decemberi) most tett fel először biztonsági kérdést... Emlékszem, hogy 5 kérdést kiválasztatom, fejből még háromra tudnám is a választ, de még az se rémlik, hogy ezt én választottam. Írtam nekik, jelszó reset-et küldtek, hogy azzal a zárolás oldódik újra válaszolhatok a biztonsági kérdésre. Természetesen ugyanazt kérdezte. :( Vagyis nem marad más, mint az angol telefon. Ugyanis olvasás/írás megy, de a kiejtésem.... az katasztrófa. Valaki már beszélt velük, mit kérdeznek ilyenkor?
  • DieHard
    :)
  • Bodrey
    Köszi
  • Boncmester
    Azt szeretném, ha még az a gondolat sem születne meg a fejedben, ami ahhoz a gondolathoz vezetne, hogy elkezdjél azon filózni, hogy beadod a jelentkezést.
  • Boncmester
    Te kezdőnek számítasz? :)
  • Boncmester
    Ahhoz, hogy be tudj logolni a szerverre, meg kell venned a játékot, és kapsz 30 napot, amíg belogolhatsz. Utána elő kell fizetned.
    Nyilván sok klánba befér ember.
  • Tyrpak
    De lvl 16-tól imádod, amikor megkapja a dark charge-ot nem?
    Ez meg csak 15-ig tart :)
  • Nephin
    De most miééééért, imádom a shadowt... :( :D
  • hawkie22
    Jaja, a BH Makoval megsegítve elég tápos karakter már az elején is. Elite-ket is gond nélkül lehet vele ölni a questekért kapott gearben, a 11 szint alatt egyszer sem haltam meg vele, pedig sokszor 5-6 mob is rajtam volt. Szóval egyetértek Tyrpakkal, kezdő játékosnak tényleg jó kezdés a BH.
  • Alienator
    OMG azt hitted komolyan oda akarok menni?

jajdehülyevagy
  • Tyrpak
    Kezdő játékosnak én a BH-t ajánlom, mindegy, hogy merc vagy powertech mert a lényeges skilleket megkapja lvl 9-en, Mako az egyetlen healer pet.

Nem ajánlom a sith warrior / jedi knightot, mert egyedül a force charge, ami megvan, cc semmi.

Sorcerer és sage ezen a szinten nagyon OP, assassin/shadowt viszont csak erős idegzetűeknek.
  • N1ggA
    Egy átlagos játékos átlagosat tud kihozni belőle (survivalben szar), egy jó játékos viszont csodákra képes vele. Nagyon sok hasznos képessége van, ez ugye összezavarja az embert, ha buta, de ha ráérez, és úgy használja, ahogy kell, akkor tényleg OP.
  • eLiXir
    csak hülyültem azzal :P

remélem semmi ész nem kell hozzá tényleg olyan OP!
  • DummyBoy
    Bár én sem HC, sem hozzáértő nem vagyok ...
  • DummyBoy
    OP
  • eLiXir
    Kaptam trialt, Sith Sorcerer milyen a játékban? Hardcore illetve hozzá értő nem csak hozzá értőnek akarni látszó játékosokat kérdem.