60176
  • z3d
    Már meg is halt.
    Tegnap nem is játszottam, és nem is volt pvp, és a havidíjat is puszira fizetem, mivel egy szerver sem megy már hetek óta.
    De nyugi, van már tört szerver, igaz, arra még nem ment fel a Crassus-patch, de készül már. A Jézus-patch nem tudom, felmegy-e vha.
  • Kasadya
    ez egy vicc,a wow-ra szokták ezt mondani
  • maniac001
    Agree!!!

Ez a jonnyka nevű %!?&@% kell ide? Erről beszéltem, zavarna el mindenkit. Nephin eskü kapsz egy raklap sört ha ezt az alja izé jonnykát bannolod.
    Mit képzel ez?
  • Kasadya
    és te? rosszabb vagy mint egy AVÓ-s tiszt
  • j0nNyKa
    Nephin: kell ez a topicba?
  • Fpocok
    VÓTMÁ?

Már most van trial? A swtor haldoklik.
  • fued
    Hálás köszönetem!
  • empie
    Elküldve.
  • fued
    Ha van valakinek egy fölös trial inviteja azt nagyon szépen megköszönném a [email protected] címre. Üdv!
  • xintetic
    Köszönöm :)
  • MarkBlade
    Küldtem.
  • xintetic
    A mail címem [email protected]

Előre is köszönöm.
  • xintetic
    Sziasztok!

Én is kiszeretném próbálni a játékot, ha még lenne egy meghívó azt megköszönném :)
  • N1ggA
    Hmm. Ma Republicként berakott egy hutballba rotwormként, ahol nem volt ellenség :D csak 8-an voltunk a pályán, 2 percig tartott a meccs, sajnos csak 3-0ig jutottunk, de jó kis 1500 valor járt érte :D
  • [negativ] Cirek
    Köszönöm, megkaptam!
  • [negativ] Cirek
    Sziaszatok,

szeretném kipróbálni a játékot, ezért szeretnék valakit megkérni, hogyha nem gond tudna trial meghívót küldeni nekem?
    privátban átdobom a mailcímemet.

Előre is köszönöm!
  • z3d
    Elvileg Empire túlsúly van.
  • sata75
    tyty
  • Fpocok
    Akkor jól gondoltam. Ott van a link.
  • sata75
    arra gondoltam:)
  • Fpocok
    Ja bocs, semmi. Azt hittem, hogy az ostorcsattogásra gondoltál...
  • Fpocok
    tessék
  • sata75
    "pju pju pju"

kéne a telefonomra az az alkalmazás:)
  • Magh
    Ahto City serveren melyik frakció van túlsúlyban?
  • Fpocok
    The Big Bang Theory s05e19-ben a játékkal játszanak :D
  • Thoracotomia
    MvP-t tegnap néztem, konkrétan +1 wz commendationt ad ha már a 4 medál megvolt.
  • Braikingboss
    Vissza térve erre a 4 medálos dologra. 4 medál után kapsz 2000 valort meg xy commendationt de az ezeken felül megszerzett medálokért is jár további commendation tegnap néztem . Még az MVP is ad további commendationt. pl 108 commendationt kaptam alapból kaptam 3 MvP-t és lett 115 vagy valahogy így aszem. Pontosan nem tom. Van értelme a további medálok megszerzésének is úgy néztem. Próbáld ki pl 4 medál nyertes wz mennyi comm meg pl 8-9 medál nyertes wz mennyi comm.
  • Boncmester
    Nyilvánvalóan.
  • a.carkey
    Saját magát gyógyította.
  • Boncmester
    Ja, de akkor még nem volt jobb geared :)
  • Thoracotomia
    Marával ha jobb gearje van már az embernek, simán meglehet a 75k-s heal medál.
  • Boncmester
    Snipert nem vágom, de láttam már marát 40k-t healelni...
  • Tyrpak
    Én is úgy gondolom hogy ez most átmeneti intézkedés 1.2-ig.
    Addig így legalább nincsenek hátrányban a nem tank, nem healer karik (sniper, mara) akiknek az 5-6 medálért is meg kellett szenvedniük.

Ha 1.2 után is marad a max 4 akkor meg lehet kövezni. :)
  • Boncmester
    Én remélem, hogy mihamarabb eltörlik.
  • darth devil
    A logikus az lenne, h ez csak időleges amíg nem jönnek be az új medálok. Kicsit felzárkóztassák a low valorosokat.
  • Tyrpak
    Amikor megy a castbar, és közben beléd sebeznek, és visszább ugrik a castbar, azt hívja az swtor pushback-nek.
    A visszaugrás méretét csökkenti.
  • DummyBoy
    Lehet akkor majd felülvizsgálják ezt a 4-es limitet ...
  • z3d
    A BH mercenary Stabilizers talent pontosan milyen pushbacket is csökkent? Vki világosítson már fel, mert a szöveget értem ugyam de ez kevés most.
    Kösz.
  • Boncmester
    Na de bevezettek 15 új medált objective-ért. Annak van értelme. Pontosabban 1.2-vel fogják ezeket behozni. De erre most meg maximalizálják az értelmes medálok számát 4-ben, így teljesen az ellentétét érték el a dolgoknak.
  • Boncmester
    Persze, nyilván nem ilyen vegytiszta helyzetek vannak, mint amit leírtam, és nem is biztos, hogy mindig ugyanaz fog leállni, csak általánosságban amikor leáll valaki, akkor ez játszódhat le a fejében. És szerintem sok ilyen lesz.

Amúgy pl voidstaron szerintem eléggé könnyű a 4 medál, nekem a rekordom pont ott volt, meccs kezdése után fél perccel unbeateble titulus. Egy jól elnyomott AOE taunttal meglett 2 medál, 2,5K fölötti lövés még 1 medál, és killing blowért még 1 medál.