60268
-
Plata #60108 Nekem kiskarim van guildban,a nagy magyarban van,de egyedül,mert nagyjából halott,de egyedül húztam már bele rengeteg szintet és elkezdtem építeni a guild hajót is,de egyedül az nagyon sok év.
De sok jó bónuszt ad tényleg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
STO-ban meg szerintem a rizsa kit úgy vicces ha sok rizsa modul van benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.26. 19:28:01 -
gunji #60107 Guildben magyarban voltam kétszer, már nagyon régen, annyira anno azért nem volt rossz. Talán a régiek közül sokan abbahagyták, a fiatalok meg már mások?
/off Nekem alapból hasonlóan fényes és csak a láva :) -
Plata #60104 Steamen új hír van,valami új bossról.
Propagator Core XR-53 a neve,elég fura.
Sztori módban is pofon lehet vágni,már ha van neki olyan. -
Plata #60105 A képek amiket linkeltem nem számítanak, mert trollkodásbó csináltam azt a vakítást. XD
Epic nyaralós kitbe szintén Epic nyaralós modulokat tettem, egy villám három fagy és egy szonikus. Hatodik meg borg csapat gyógyító.
Na most a nyaralós kit különlegesség hogy 20% eséllyel nyaralós modul használatakor egy random nyaralós képességet aktivál, olyat is ami nekem nincs. Na most ha ellövöm 5 rizsa modult legalább 1 de 3-4 plusz képesség is elsülhet. XD
Tornádó meg lávafolyam hóvihar meg hasonló durva aktiválódik akkor szűk térben megvakulsz. XD
De az muris mert csapattársam morcik tőle. XD
Guildbe jó lenni, de magyarokat kerülöm.
Jah borg szettem leszedni a modulokról CD-t így instant tolom őket. XD
Sw ToR-ban a klán ha nagy szintű és fullos a verdája piszok sok pluszt jelent.
Csomó bónuszt adnak.
Harc közben a klán hajója időnként odapörköl.
Kapsz repu, craft, XP, conquest meg a fene tudja mi bónuszt. -
Plata #60104 A képek amiket linkeltem nem számítanak, mert trollkodásbó csináltam azt a vakítást. XD
Epic nyaralós kitbe szintén Epic nyaralós modulokat tettem, egy villám három fagy és egy szonikus. Hatodik meg borg csapat gyógyító.
Na most a nyaralós kit különlegesség hogy 20% eséllyel nyaralós modul használatakor egy random nyaralós képességet aktivál, olyat is ami nekem nincs. Na most ha ellövöm 5 rizsa modult legalább 1 de 3-4 plusz képesség is elsülhet. XD
Tornádó meg lávafolyam hóvihar meg hasonló durva aktiválódik akkor szűk térben megvakulsz. XD
De az muris mert csapattársam morcik tőle. XD
Guildbe jó lenni, de magyarokat kerülöm.
Jah borg szettem leszedni a modulokról CD-t így instant tolom őket. XD
Sw ToR-ban a klán ha nagy szintű és fullos a verdáján piszok sok pluszt jelent.
Csomó bónuszt adnak. -
gunji #60103 Engem annyira nem zavar (a STO-ban elszúrt fényesség-kezelés már inkább, mint pl. amit a napokban linkeltél).
Ilumon tetszik az éjszakai csillagos ég (remélem nem szúrják el, mint Nal Huttát), de egy-két új taxidroszt kéne oda is, pl. az északi romokhoz.
Más. A guildeknél mennyit javult a helyzet? Kevés játékidővel ámde sok karakterrel rendelkező játékosnak érdemes-e csatlakozni valahova magyar ill. külföldi guildhez? Most csak a kaja-event WB-inél merült fel a kérdés a summon funkció miatt, meg ellenkező előjellel a sok csatlakozz spam miatt. -
Plata #60102 Sosem szerettem ilum-ot,de Hoth sem jobb,nem lehetne kevésbé vakítóbb a hó? -
gunji #60101 Ilum és Hoth grafikai felújítás: https://todayintor.com/2024/10/24/swtor-7-6-graphics-update-comparisons/
(Remélem, egyszer 2k/4k-ban is működni fog :) -
Plata #60100 Nem,azt hiszem 80-as,de gyakorlatilag csak az egyik ölt,mi meg futottunk utána. -
pajer_csaba #60099 A Cademimu könnyű fp, ha tudod mit kell csinálni és ismered a karidat annyira, hogy maxon tolod a dps-t. Gondolom a két shadow sem level 35-ös volt...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.26. 11:00:01 -
Plata #60098 Ma sith juggerrel voltam random instában.
Cademimu vagy mi a fene FP.
Alig tudtam futni a többiek után,nem tudom hogy csinálták,de két jedi shadow futott előre és lepofozott mindent.
Boss is olyan tockost kapott hogy alig tudtam bele sebezni.
Ilyen rövid és furi cademimu még nem nagyon vót,szerintem. -
Plata #60097 Ő volt az. :D -
pajer_csaba #60096 Őt találtam, de ő repes.
Bela Whinn hadnagy
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.24. 15:31:39 -
Plata #60095 Nem togruta volt,sima ember ha jólemlékszem. -
gunji #60094 A Jedi Tanács egyik tagját hívják így: Bela Kiwiiks. De gondolom, nem ő volt, azaz abban a messzi-messzi galaxisban is egy gyakori keresztnév lehet xD -
Plata #60093 Sith warival öszefutottam egy Béla nevü női npc-vel. XD
Na jó a neve Bela,de én azé le béláztam. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.23. 20:26:42 -
Plata #60092 Lehet csak azért emlékszem kevesebbre mert rohadt sokat kellett gyalogolni érte. :D
Úgy rémlik régen mount is régebben volt,vagy csak rosszul emlékszem.De az biztos hogy régen sok mászkálás volt. -
gunji #60091 Arra nem emlékszek, hogy kevesebb taxi lett volna - talán csak azért, mert anno először végig kellett gyalogolni a térképet, hogy felfedezzük a taxiállomásokat és a quick travel pontokat sem adták oda automatikusan, de arra emlékszek, amikor csökkentették a cd-jüket. Meg ugye anno nem volt ennyi gyors utazási lehetőség, sem strongholdnál, sem heroicnál. A mostani kaja event is sokkal lassabb lenne. -
Plata #60090 Milyen fura volt régen,úgy rémlik mintha taxi is kevesebb lett volna,plusz nem lehetett a gyorsutazést csak úgy használni,mert nagy Cd volt rajta.Nekem hiányzik a régi skill tree. -
gunji #60089 Én is még az alapjátékban, a Hutt kieg előtt nem sokkal kezdtem. Fantasztikus élmény volt.
Igen, a könnyítések a játék sava-borsát vette el, de megértem, miért. De ennek is megvan az előnye (pl könnyebben lehet szólózni heroic-okat.)
#60073: Jah, és még Gree event is van (volt). Úgyhogy xD -
Plata #60088 Én még az alapjátékban kezdtem,bár mindig csak egyedül játszottam és a sztori érdekelt csak.
Mivel akkoriban sokkal nehezebben ment a fejlődés elég sokáig tartott,csak aztán jött kieg és elkezdtek mindent le egyszerűsíteni,az már annyira nem tetszett.Sőt mikor a skilleket is le egyszerűsítették az nagyon nem tetszett.Amikor a skill fát leváltotta a disciplines az nekem hazavágta kicsit a játékot.Sokáig csak hébe hóba játszottam. -
pajer_csaba #60087 Kíváncsiságból megpróbáltam kikalkulálni, valahol közvetlenül az 5.5 után kezdtem el játszani az SWTOR-t (az Umbara már benne volt, de a Traitor Among of Chiss még nem), ami épp 7 év + pár nap immár... <3 *_* -
pajer_csaba #60086 Nem szeretek rohanni. Az utolsó eset, amikor kifejezetten igényeltem a farmolás miatti fast-runt, az a renown achi megszerzése miatt volt a 7.0 előtt. Ott nagyon elszállt a farming mód, ugye több dolgot is kivezettek a játékból, úgyhogy tömegesen mentek a fast runok mindenből - aztán ez így is maradt: a megnövelt IR, de nem vagy alig változtatott nehézségek miatt már nem volt szükség körültekintő játékra, az összetettebb ops-ok - mint mondjuk a Machine Gods - (az új sztorival érkezők kivételével) kikoptak a fleetes hirdetésekből, az egyszerűbbekre meg kialakult az item rating-sznobizmus. Ha az adott ops nem ment le 10 perc alatt, csak teszem azt 12-15, akkor már ment a bullying, statcheck, ragekick. Így viszont meg röhejes volt látni, hogy mikor én a szaros 330-ammal valahogy mégis csak eljutottam veterán ops-ra, akkor sorra döglöttek meg a 340+-os IR srácok, mert fingjuk nem volt róla, mit kell itt csinálni, és nem elég csak hit'n'runolni a mindent is. -
Plata #60085 Én múltkor négy operations-t mentem annyi idő alatt mint ameddig egy Fp tart. :D
De jó volt.
Eszembe jutott hogy miket marháskodtunk WoW-ban Légió meg Bfa kiegben,viszont BfA-ban egy idő után le esett a bliznek a tantusz és átírta a heti küldit,de akkor is ki bugoltuk. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.20. 17:22:55 -
pajer_csaba #60084 Mentem egy Hammer Stationt... olyan jó érzés volt, hogy le kellett verni a tornyokat, és senki nem ugrált a mélybe... Már-már normális játékérzete volt, nem pedig egy ilyen eszetlen farm-run...^_^ -
Plata #60083 Kiskarival esett múlkor FP-n szép kard,kíváncsiságból felraktam GTN-re 200 misiért,basszus azonnal elvitték.
Arra gondoltam úgysem kel el és át adom a jedi lovagomnak,úgyis ilyet szeretnék neki. XD -
gunji #60082 Na, ma bejött a 'Cooking: Exotic Medley Delight', akinek hiányzik az 'I dont have to put up with this'-höz. Talán ez a ritka szám.
Szerk: aztán lehet, hogy nehezebb lesz a 20 wb, mint amazok :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.10.20. 11:45:23 -
pajer_csaba #60081 Darth Jaedus az Agent sztori fő antagonistája.
Darth Nul meg a mostani sztori lájn misztikus sith-je, aki körül forog a történet. -
Plata #60080 Hoth-nak nem örülök,tök vacak ott harcolni. -
Plata #60079 Valami rémlik belőle,van vagy 4 agent karim. XD -
gunji #60078 Kíváncsi leszek erre, mennyire fogja zavarni esetleg a szintezést vagy más tevékenységet. -
#60077 Agent sztoriban akaszkodsz ossze vele (ha akarsz) -
Plata #60076 Srácok a birodalmi flottán a cseten azt hallottam hogy két sith visszatér a következő frissítésben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darth jadus,azt hiszem ez volt a neve,meg Darth nul-ról dumáltak.
De őszinte leszek,nem nagyon rémlik az első,a második az a mostani sztoriban van tudom. -
Plata #60075 Steamen van hír 7.6 frissítésrű,úgy látom egyes feladatokhoz kell egy birodalmi kari meg egy köztársasági is.
csinálj 25 encountert rep karival és birodalmival is a fagyos vakulj meg bolygón meg a sivatagi bolhás dupla napos bolygón.
Kéne a hoth-ra is egy kecó,hogy lehessen oda gyorsutazni egyszerűbben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.19. 11:06:03 -
Plata #60074 Köszi.
A pénteki sub napi jutalom megadta az utolsó szintet,napi küldi még nincs kész,STO-ban letolom admiraltyt és eventet utána megyek vissza.
Még sok bounty hiányzik.Ma megpróbálok párat behúzni,boss nem sok kell,de sima vagy 10.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.18. 18:59:42 -
gunji #60073 Grat :D
Én 79 lettem, de valahogy kicsit sűrű ez most: halloween kittyk és recruit a STO-ban, itt a kajaevent, a bounty eventen hajsza a kingpin/górék után, a seasonküldik és kellene még szintezni is. Aztán kéne még emellé valami xD -
Plata #60072 Season lenni kivégezve. :D
-
Plata #60071 Ma este láttam szép enyhén ívelt markolatú kardot,csak az a bibi hogy sith jugger kiskarival kaptam,talán 29-es szinten FP-n.
-
Plata #60070 Coruscantra mentem bounty hunter küldetés miatt,Blacksun territory-n azt láttam hogy egy csapat rossz arc kerget egy játékost.
Futás közben lőttek rá,de a lövésük nem a játékos felé szállt hanem a hátuk mögé,valahol arra amerre a köztársasági őrök álltak. XD
-
gunji #60069 Igen, köszi, pont ezt néztem. Na, majd figyelek
Szerk: most csináltam egyet és 2/31-ről 6/31-re nőtt [fejvakarós smiley]
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.10.16. 23:04:15