60863
  • gunji
    Mert elég megterhelő mostanság a munka és este kilenckor már elég fáradt vagyok, s úgy látszik, lassabban áll össze a kép. De a lényeg, hogy összeállt. :)
  • Plata
    Az meg hogy lehet?
  • gunji
    B*sszus, megoldódott a probláma: késett az óra a gépen. Előbb kellett volna leesnie, hihetetlen, vénülök, ááh. :( xD
  • Plata
    Nekem nincs vele bajom.
    Tolom a hülye season küldiket,hoth-tól viszket még a vulkáni fülcimpám is.
    Pedig még nem is a hoth encountert tolom,hanem a 15 agent küldit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.08. 22:01:26
  • gunji
    Megint nem enged be a szerver: hibás adatok hibával - biztos, hogy jó minden, mert másoltam. Végére meg kitiltott.
    Nagy blama ez az MFA :/
  • gunji
    Ahogy nézem a vendornál, pár új deco a bankett témában (asztal, vendég meg ilyesmi), de talán semmi földrengető.
  • Plata
    Én azt már megcsináltam 100%-ra,van még valami értelmes amit ki lehet szedni?
  • gunji
    Ó, elkezdődött az őszi kajadobálós event. Irány Nar Shaddaa! :D
  • gunji
    Valószínűleg nem sokkal, elméletileg a fegyvernél nagyobb a damage vele. (Ha normálisan lenne elosztva a statom, az többet jelentene, implatot kéne cserélni :)
    Több helyen írták, hogy nem érdemes egyáltalán augmentelni, ha az ember nem megy komolyabb vadra. Egy olcsóbb garnitúrát csináltam az előző seasonre az uprisingok miatt, de azt nem bántam meg.
  • Plata
    Mennyivel erősíti meg a karaktert egy ilyen drága augment?
    Nekem csak kék szokott lenni amit én gyártok,de az is kúva sok idő mire legyártom. :D
  • gunji
    Szerintem is várható emelés, de nem hiszem, hogy a rakata gear elavulttá válna (max +4 szint).
    De ettől függetlenül csak egyet akartam venni, a fegyverben kipróbálni. Mindenhova most biztos nem veszek, elég ami van, meg normális implantok kellenek. A többit meglátjuk decemberben - remélhetőleg.
  • Plata
    Nem tudom mennyi pénzed van,de én most nem adnék ennyit egy augment-ért.
    Biztos hogy nem olyan sokára jön majd egy új peccs és talán a köv kieg,gondolom azért adják most ingyen a rakata geart mert nem sokára úgysem fog érni semmit.
    Akkor úgyis új augmenteket kell venni az új gearbe.
    De ha van pár millirdod fölösbe akkor végülis talán nem drága.
    Viszont lehet hogy tévedek és még vagy félévig nem lesz cucc szint növelés.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.05. 19:47:09
  • Plata
    Én is utálom,tényleg rémisztően szar.
  • PiszkosFred
    Nem lehet, hogy csak bug? Kizart, hogy ezt direkt igy tervezzek es igy maradjon. :)
  • gunji
    Borzalmasak ezek a nagy betűs szövegek. Ki találta ki ezeket? Nem látta senki, aki mondta volna neki, hogy hülyeség? Egyszerűen bántja a szemet a kétsoros balra igazított nagybetűs címke mindenhol :(
  • Plata
    Sentinelnek van egy képesége,Force Camouflage.
    Kis időre láthatatlan lesz.
  • gunji
    Na, sikerált a veterán Red Reaper a commando-val! Csak azt nem értem, hogy lehet megcsinálni (akár stealth-szel) tíz perc alatt, amikor nekem önmagában 8-10 perc volt, míg Ikoral kiválasztottjait leverem, egyenként. S volt összesen négy...
    Ilyenkor miért nem ad valami jutalmat? :(
  • Plata
    Az a gond nem vagyok otthon sem gép közelben, de a sentinelnek emlékeim szerint van egy rövid stealth képessége.
  • gunji
    Nem tudom, nem próbáltam még.
    A Red Reapert akartam kipróbálni, mielőtt élesben beesek. Múltkor is volt egy fp, amire már nem emlékeztem, s néztem, mint a moziban, hogy a többiek mit csinálnak xD (nem a jedi prisoner dupla).
    Most azon agyalok, hogy milyen augmentet tegyek a fegyverre, megér-e 100-150 milliót egy jobb augment. Vagy majd év végén, ha lesz emelés (és játék).
  • PiszkosFred
    Masodik specre lehet valtani flashpoint kozben ha out of combat vagy? Ha igen, akkor eleg egy shadow 2nd spec a senti alap spec melle.
  • Plata
    De bizony van. :D
    Jó lehet nincs,de úgy emlékszem egy rövid stealth van.
    Vagy a másik megoldás,szerzel a javáktól egy álcázót. XD
  • gunji
    Az e heti flashpoint a Red Reaper, s talán próbáltam már sentinellel, s nem volt szólózható, de egy kérdést megér, így megkerestem Google barátomat, hogy szólózható-e a Red Reaper sentinellel vagy commandoval (340-as gearben)? AI válaszolt, hogy igen, de még könnyebb, ha stealth buildes sentinellel megyünk.
    Nocsak! Újabb kérdés: milyen az a sentinel stealth builddel? Válasz: nincs stealth buildje a sentinelnek. xD
  • PiszkosFred
    Ez van nalam is, akkor lilaban csak encha van, a kekben mar minden mas is. Azt hittem bug, de akkor ez szandekos. Koszi.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.03. 22:10:51
  • gunji
    Így néz ki a commando fegyvere a ródiaiak modjaival (+augment): https://ibb.co/dYQ9TNN
  • gunji
    Jav: félreértettem, sorry. Csak az enhancement a lila, megpróbálom belinkelni: https://ibb.co/TB86TbXv
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.10.03. 22:00:04
  • Plata
    Le is adtad a küldetést?
  • PiszkosFred
    340 lilaban is?

Elbontottam az egyik 340-es tokenes rakata geart, a kuldetest megadta, de csak enchantment cuccok erhetoek el.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.03. 21:27:51
  • gunji
    De, én látok mind4félét: 2 x hilt, 2 x armor, 1 x mod , 5 x enhancement.
  • PiszkosFred
    Flottan a ket idiota rodian a Hide & Zeek mar nem arul csak enchant tipusu modokat?
  • Plata
    Ma is jött peccs.
  • Plata
    Rinya mód aktiválva. XD
    Nekem akkor is Jane kő. :D
  • PiszkosFred
    Male Shep lesz, a casting leirasnal ferfi szineszeket keresnek arra a szerepre. Bar mindezt csak szivargasbol tudni, de olyan forrasbol, ami ritkan teved.
  • Plata
    Nagyon kíváncsi lennék rá,de félek nagyon nem női főszereplő lesz,vagy ha igen akkor jönnek a gyökerek és savazzák mert női főszereplő.
    Én annak örülnék,pasival egyszer vittem végig a legendaryt,Jane-el megsem tudom mondani hányszor.
    Megvolt a kedvencem.
  • PiszkosFred
    Azt az Amazon fejleszti, EA és Biowares fejesek max produceri vagy tanacsadoi szerepkorben vannak, penzbe nem kerul nekik, sot, az Amazon fizet a jogokert es a megfilmesitesi lehetosegert. Nincs meg casting, se script, se showrunner, de a produkcios folyamatok mar elindultak, vagyis zold utat adott a Prime (megvan ra a penz).
  • Plata
    Jah még eszembe jutott valami,lehet hogy elbasztam a karakterem ruháiba a modokat és azért sokkal erősebb egy rakata gearrel mint a sima adaptív gear+340-es kék modok?
    Ebben az esetben erősen lehetséges hogy a többi karakterem is szintén elvan kúrva mod ügyileg?
    Mellesleg már gőzöm sincs milyen mod volt neki,ha kérdeznétek. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.02. 13:47:59
  • Plata
    Más tészta.
    Kaptam egy levelet,gondolom ti is,csak lehet még nem láttátok.
    "
    Hi folks!
    I’m back to give you a snapshot of what’s been happening lately with Star Wars™: The Old Republic. Here are the highlights:
    The Galactic Threads storyline will be coming in Game Update 7.8! We will talk more details in the livestream that we will be hosting mid-November.
    “Galactic Season 9 “Flashpoint Resurgence” is live and comes with a ton of new rewards to be earned.
    A special login event and limited time mount are now available for active Subscribers! Read more about the event and the GDW Weaponcarrier mount here!
    We’ve made improvements for the F2P/Preferred status experience. Here’s a snapshot of what you get as a F2P, Preferred, or Subscriber player!
    If you’re in Austin on January 30, 2026, we’ll be celebrating Star Wars™ Night at the Texas Stars Hockey game!
    Read the full Producer Letter here!

Thanks for playing and we’ll see you at our next developer stream soon!
    -Keith"
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.02. 13:46:01
  • Plata
    Sw ToR nekem hiányozna.
    Jó persze ha a Mass Effect 4 jó lenne vagy 5 attól függ honnan nézzük,akkor az is.
    De valljuk be Dragon Age meg a Mass effect azért utoljára már szar volt.
    Én még reménykedtem hogy talán kijön egy Dragon Age legendary edition mint Mass Effect.ből,ami újra elvett nagyon sok órát az életemből.
    De nem fog úgysem.Mass effectből az első három volt jó,Dragon Age-ből dettó.
    A Mass Effect film sorozattal mi lesz így?
    Reménykedtem benne hogy valami vörös dögös leányzóval jön majd a sorozat,de akkor az is kuka?
  • PiszkosFred
    Visszamenoleg nem fogjak.

Viszont a Biowarenek meg vannak szamlalva a napjai, ezaltal az SWtOR is mehet a kukaba. Oke, mar evek ota ki van szervezve egy kiscsapatnak a jatek fenntartasa, a Bioware nem nagyon foglalkozott mar ezzel csak donteseket hozott maximum, de ettol meg a koltsegek ott vannak, nem is kicsik. Most, magankezbe kerulve azt es ugy dont az EA "uj" vezetosege, ahogy akar, nincs megfelelesi kenyszer, se a reszvenyesek hisztije. Plusz, mivel ok az uzleti eletbol jonnek, ahol ami nem termel hasznot, annak vege, igy pont lesz.rjak, hogy a fanok mit gondolnak, pusztan a tanacsadok altal osszerakott excel tablazatot fogjak nezni, hogy az osszesites cellaban mekkora pozitiv egesz szam van.

Egyetlen esely, hogy a Biowaret eladjak valakinek, de mivel az elmult 10+ evben a Biowarenel minden megbukott es hibat hibara halmoztak, nem kell a kutyanak sem a banda. Maximum akkor, ha a Mass Effect, Dragon Age IP is a csomag resze, akkor mar lehet vasarlo (SW csak licensz, nem sajat).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.02. 12:33:15
  • Plata
    Ma én is olvastam egy cikket ami azzal foglalkozott hogy állítólag már megy hiszti hogy kifogják venni vagy cenzúrázni fogják a "queer" tartalmakat és lehet utólag is a régebbiekből.
    Mondjuk nekem tetszene ez a fajta irány,úgyis hányok az ilyen ratyiktól a dragon age vagy egyéb játékban.
    Vagyis ez nem teljesen igaz,a homár pasikat utálom bennük,a leszbi lányokkal semmi bajom.
    Alap hogy a Mass effect-et is úgy toltam végi hogy Jane-t tökre leszbivé alakítottam. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.01. 16:27:10
  • Plata
    Én akkor is szeretek csetelni,még ha Bözsi néni asse tudja mit mond. :D
    Kivéve mikor ár mennek nagyon hülyébe.