60268
  • Plata
    Mi az ürdög van belsavis-on?
    Valamiről nem tudok?
  • gunji
    Hm, érdekes. Ha jól számolom negyedszer van a héten Belsavis (3 dög, 1 virág), kétszer volt Corellia és egyszer Hoth. xD
    Szerk: USÁ-ban nem ma hajnalban volt óraátállítás?
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.11.03. 13:18:13
  • PiszkosFred
    De, az osszes magyar es mas nemzet ekezetes karakterei is mukodnek, emiatt is van az, hogy sok "nepszeru" es mar foglalt nevet latni mindenfele kacifantos ekezetekkel leirva.
  • Plata
    Igazából nem tudom,mindig random nevet adtam a karakereimnek.
  • gunji
    Ha jól nézem: Baci Bacilus :D
    A WOW-ban az ékezetes billenytűk nem működnek? (STO-ban sem, tudom.) Esetleg ö = bal alt + num padon 148
  • Plata
    Arra nem is gondoltam hogy magyar,bár a neve gyanús volt,de talán félre írta.
    WoW-ban most láttam egy faölelö nevű játékost. XD
    Tudnám hogy a ragyába csinált ékeztes karit.
  • gunji
    Bacika is magyar xD Most már a kérdés az, hogy Nerys magyar volt-e? xD
  • Plata
    Én is olyan jót röhögtem hogy le is maradtam. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.02. 20:30:50
  • gunji
    Na, ez tetszik, grat a tulajnak xD
    (Nem én voltam, délután a hutt-kajás sztorit csináltam meg, így meglett az első 100%-os eventem \o/ xD)
  • Plata
    Csak nem valamelyikőtökkel futottam össze FP-n. :D
    Gondolom az Ipafaipapifapipa nevü játékos magyar vót. XD
  • Plata
    Sikerült így is,találtam csapatot.
    Már a kiskarimmal FP-zek,cél a 10 fp. XD
    Most vagyok a negyediknél,de esett neki egy mount.
    Blood hunton esett a mount,voltam 2 esselessen meg egy hammeren majd blood hunt és esett egy mount ami ezen az FP-n nem is ehsetne.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.01. 22:15:33
  • gunji
    Irány DK, majd vissza.
  • gunji
    Tatuinon vagyunk már
  • Plata
    Ó banyek én meg rep oldalon tolom az Fp-ket.
  • gunji
    Most kezdtek el LFG-zni az imp flottán
    Szerk: van 8-as group
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.11.01. 20:49:11
  • Plata
    Sajnos nem sikerült imp oldalon keresni csapatot.
  • gunji
    Az egyik Tatuinon van közös területen (s ugyanazok, mint az első héten).
  • Plata
    A heti Wb nekem sincs meg,mert imp boss van.
  • gunji
    Mondtam már, hogy utálom ezt a WB-s sz*rakodást, ha nem adja meg a győzelmet ellene? Hányszor kell megcsinálni, hogy elfogadja? :SSS
  • Plata
    Rendben,de ha kell segítség szólj,szivesen segítek,van tank karim is meg ott a sorci.
  • gunji
    Köszönöm. Napközben sikerült könnyebben letankolni, meg sokan is voltak játékosok és közbe-közbe ütöttek kölcsönösen :) Köszönöm.
  • Plata
    Én azzal most nem is foglalkoztam.
    Este ha gondolod segítek leszedni,ketten csak menni fog.
    Gondolom ugyanarról beszélünk,a voss kingpin boss.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 13:13:20
  • gunji
    Nekem meg pont halva kellene. Lehet, elmegyek a ródiaiakhoz üzletelni.
    De előtte nagyobb gondom akadt: ma meglesz a harmadik kör a heti küldetéseken a kaja eventen, s még nem tudom, mire költsem a beeső tokenhegyeket :o
  • Plata
    Hát sorcimnak 340-es van.
    Mondjuk élve akartam elkapni,de olyat kapot hogy padlót fogott,a tervem meg füstbe mönt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 11:38:53
  • gunji
    Milyen gearrel? 328 elég lehet a commando-hoz?
  • Plata
    Én sorcival és 40-es társsal simán eltettem befőttnek.
  • gunji
    Ráadásul én elcsesztem, mert gyengébb kommandóval is vettem egy unlockot az achievement miatt, amit el is felejtettem. Jó fel kell tápolnom gearrel meg kell neki 50-es tank companion, akkor hátha meglesz.
  • Plata
    Az ördögit.Kösz a tippöt.
  • gunji
    De van, csak ötször le kell nyomni a sima henchmant vagy vegyél unlockot a balrább álló fickótól, Shiraben Dheas-től.
    Talán két hete csináltam, jól megszívatott, 50-es ZOOM-mal nem is ment, kellett hozzá egy Shae Vizsla.
  • Plata
    Az egyik heti küldetés az hogy Voss bb kingpin küldit toljam le,de nincs is voss kingpin küldi,csak coruscant és alderaan.
  • pajer_csaba
    A guildes trükkös, mert hozzácsap egy csomó bónuszt, amit a personalban nem. Ha valamihez a personal conquest pont kell, akkor azt a personalból nézd. A guildes az a guild célokhoz releváns.
  • Plata
    Guildben.
  • pajer_csaba
    Hol nézted? Ahol csak a saját persona lconquest csíkodat látod, vagy a guildest, ahol az első 5 helyezett neve van?
  • Plata
    Srácok,ma kaptam trooper karakterrel 104 ezer conquest pontot talán.
    De nem írta jóvá,nem látszódott a klán fülön,relogoltam a karival hátha látszódik,erre 204k conquest pontom lett.
    Az meg hogy a jó istenbe jött össze?
  • gunji
    Hm, tényleg: most egy hétig egy órával korábban van daily reset (13.00-kor :)
  • Plata
    General cseten dumáltak. XD
  • gunji
    Elsőre azt hittem, hogy ez a magyar guild (egy Ashla klón klán :), a 20 online ember elég jónak tűnik, még tíz éve is egy kiváló érték volt magyar szinten. De aztán láttam, hogy az a hajó neve, a klán meg az eredeti Ashla (ammeg külföldi). xD
    A chaten is már régen láttam magyar szót, magyarosh nicket annál többet, viszont néha én is bémegelek csatában (a Coruscanton nem én voltam :), a hun-csatit meg szerintem sokan nem is ismerik már.
  • Plata
    Most látom a fórum a tegnapi hozzászólásomat klónozta. XD
    Úgy látszik hogy mobilról szerkesztettem meghülyítette és dupla hsz lett.
  • Plata
    Múltkor mikor a season boss coruscanton volt találkoztam magyarokkal,na nem akartam bosst ölni,csak kiskarival küldiztem ott.
    Azt hittem külföldi klán mert angol nevük volt,csak aztán a cseten megszólaltak és le esett hogy ezek magyarok,mert ha külföldiek lennének akkor nem magyarul anyáznak meg egyéb.
    Azt hiszem kicsit hisztisek voltak attól hogy leölték a bost és mentek másik instance-ba vagy mi a túróba.
    Szerintem world boss csapatban is találkoztam velük,ahogy elnézem igen szabadosan kommunikálnak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.27. 08:49:01
  • pajer_csaba
    Én régen a Betyárokban voltam "valaki". Az a klán (repen és impen is) még fut, de most azt hiszem, Próféták a neveik mindkét oldalon (Birodalmi Próféták és Köztársasági Próféták). A tagságról nem tudok sokat - évek óta kiléptem - két, a játék szempontjából velem "egy ívású" játékos viszi/vitte, Ziffer és Szilva. Azt hiszem csak mandatory conquest követelmény van - azaz minimum 1 kariddal meg kell lennie a personal conquestednek hetente.