60174
-
#40691 Érdekesek ezek a lányok, különösen az a bajszos középső. :D -
#40690 Renegát SL-es, mert átment a világos oldalra.
maniacxxx-e vagy?
Aki már elhagyta az emberiség bölcsőjét és a civilizált társadalmak rögös útjára lépett egész pereputtyával, az nem veréssel intézi a nézeteltéréseit, szóval szerintem nem kell attól tartanod, hogy közösségileg beverik a búrádat, lévén írástudásuk alapján feltételezhető, hogy civilizált társadalomhoz tartoznak, vagy legalábbis egy civilizált társadalom próbálja rájuk kényszeríteni a normáit - kivéve talán Laroa, akiről nem tudom eldönteni, hogy akkor most apacs, vagy apacs-lover hardcore aktivista náci-irtó briganti. Ez utóbbi esetben lehet, hogy rád vés egy horogkeresztet homloktájékon.
szarkazmustábla.png -
#40689 Ilumon még mindig van bónusz attól függően, hogy hány bázist tart a frakciód abban a pillanatban ahogy oda belépsz. Tehát, akár többszáz plusz valorod is lehet/WZ (aki gyúrja a valor 70-et, annak minden számítHAT), ha csak 1 másodpercre is elmész az Ilum pvp zónába és onnan mész ölni. Egy óráig buff van, majd vissza kell menni az újabbért. Ilum meg ugye pénz és egyéb farmolásra is jó. -
Tyrpak #40688 Aktuális videó:
-
Alienator #40687 SL-es az SL-es ellen? És én végig nem figyeltem. Lassan a munka kezd a fórumozás rovására menni.
Amúgy ha bejön az 1.2, lehet jelentkezek az SL-be. Annyi mindent hallottam, látnom, tapasztalnom kell :)
De klános sörözésre nem mernék elmenni mert meg akarnátok verni :) -
#40686 Nem gyűjteményből veszem, ha megnézed mindegyik más címről van (ahogy épp sikerült kigugliznom), bár tudni kell hozzá a meme nevét, ahogy azt Laroa is linkelte (knowyourmeme.com de innen nem lehet linkelni). -
Laroa #40685 -
t0xikus #40684 sört? -
z3d #40683 Már megint SLes játszótér lett a topic :)
Mindjár megkapjátok a magatokét :) -
Laroa #40682 Pont erre az ovis, tükörtükööör, te vagy a hülye nem ééén válaszra vártam. Gratulálok. -
Boncmester #40681 Bizonyítod te, hogy hülye vagy, csak felhívom rá a többiek figyelmét is, hátha nem vették észre, bár igaz, azt tényleg nehéz nem észrevenni :D -
Laroa #40680 Itt van elég sok. Meg itt is. Meg itt is. Meg itt is.
Stb. -
Tyrpak #40679 Picket, van valami gyűjtemény, amiből ezeket veszed? :))) -
Tomy Lee #40678 :)) -
#40677 én azt kérem, amit te szívsz
vagy lehet a PÍ nap tehet róla ?! -
#40676 -
t0xikus #40675 lelkitárs?:D -
Laroa #40674 Nem azért, hogy bántsalak, de téged milyen belső kényszer vezérel, hogy felhúzod a szopóálarcot és bizonyítod, hogy igen hülye vagyok? -
Boncmester #40673 A hajó tunning, legacy rendszer, stb nem számít contentnek.
A WZ és az FP annak számít. -
Boncmester #40672 A 10 szint csak warzone-ozással kb hasonló játékidő alatt jön össze, mondjuk skilltől függ, ki mennyi warzone-t nyer vagy veszít, mennyi medált szerez egy wz alatt. De hogy ezt a játékidőt 1 hét, vagy 5 hét alatt játssza le, igazából tök 8, a lényeg, hogy ugyanannyi időt szán rá ingame.
Vagyis lvl 31-en a warzone commendationöket nyugodtan elköltheti, mire meglesz neki a valor 60, addigra meglesz újra a commendation is. Átlagban kb 1 hét alatt valós időben. -
Laroa #40671 Dehogy dps shadow, friss 50. Gondolom betalált vmi 50es full bm, de akkor is :) -
z3d #40670 Nem a jóisten. Csak Crassus :) -
Tyrpak #40669 Riftnél is percek kérdése volt, hogy megcsinálják a plugint az EQ2 log parser-éhez.
Az simán kidobta neked, hogy ki ütötte beléd a legnagyobbat, lehetett fightonként külön nézni stb. -
#40668 Mivel voltál Juggerel? -
Laroa #40667 Alap, hogy SL-es núb vagyok, akit farmolnak Crassusék a wz-ben, ettől függetlenül néha érdekelne, hogy mi a jóisten kritelt belém 8k-t -
#40666 Mert gyenge vagy. :D Pár crit és csúnyán gyorsan halsz. Combat log szerintem csak elrontja a játékot. -
#40665 utólag ki tudod bogarászni, ha kellően türelmes (/hülye) vagy :D -
Laroa #40664 És így természetesen továbbra is alkalmatlan lesz arra, hogy megnézzem mi a bréért haltam meg egy 2mp-s stun alatt -
Laroa #40663 jaja, vmi hasonló gyökérség lesz -
#40662 hja de ez a combat log valami.. fura... játékon kívüli log file lesz, nem? mintha említették volna, hogy klasszikus, chat-en elérhető combat logot nem akarnak, és nem is fognak betenni -
Tyrpak #40661 Hajó dummy az egyetlen, ami eddigi tudomásom szerint nem lesz máshol.
A dummy összekapcsolva azzal, hogy 1.2-től lesz combat log, elég jó lesz. -
#40660 Részemről, mióta kinyírták ilumot el se mozdultam fleetről, mert nincs miért. A hajós dolog meg akkor lenne jó, ha lenne közvetlen teleport a hajóra. De legalább így is lesz valami haszna. :D -
z3d #40659 A lvl50es karakterem meg vagy kocsmázik, vagy fleeten rohangál, vagy a hajójában van. Ez utóbbinál mindenképp jó a hajós cucc, nem kell bizonyos alap dolgokért bedokkolj sehová.
-
t0xikus #40658 MINDIG igazam van -
#40657 Igen, ennyi az értelmes belőle. -
#40656 én úgy értelmezem, hogy sok dologhoz a lecacy level IS kell, ÉS pénzt is, hogy megvedd
a fajnál van egyedül biztosan, hogy VAGY lecacy level, VAGY pénz, a többinél szerintem ÉS kapcsolat van -
#40655 Ah igazatok van. Koszonom -
#40654 Annak aki fejlődik, annak biztos jópofa dolgok lesznek ezek a legacy cuccok. A hajósnak sincs sok értelme addig, amíg nincs közvetlen teleport a hajóra. Ha a legacy qt a hajóra visz akkor nem szóltam. -
Laroa #40653 Ez nem igaz, ezek pl kurvajók:
-Hajó fejlesztések
-Játszható fajok
És ezek:
Legacy Fleet Pass – 3 lvl, minden szint 1 órát csökkent a fleet pass CD-jén, az ár darabonként 50k credit, 5 szintnyi legacy (lvl 5, 10 és 15)
Legacy Quick Travel – a fentihez hasonló, minden szint 1 percet csökkent
Rocket Boost – rövid idejű speedbuff (5 millió credit, legacy lvl 20) -
#40652 ajaj, kezdődik a "nincs elég content - minek raknak bele új contentet" stílus? :D
új fp? új wz? kidolgozott(abb) legacy rendszer? a hajó felújítása a userek kérései alapján?
nekem úgy tűnik, hogy mindegyik elég sokat ér