60169
  • j0nNyKa
    na jó, de mi itt alapvető ténynek vesszük, hogy az 1.2 azért készül, hogy visszacsábítsa a cancel subosokat, meg hogy megtartsa azokat, akik még elő vannak fizetve...

szerintem magasról szarnak azokra, akik inaktívak, ők szépen fejlesztik a játékot, meg közben x időnként bedobnak egy trialt - láthatóan sikerrel
  • Boncmester
    Nekem 2 napja lejárt az accom, de még most is beenged. Furcsa :)
  • TDC Geronimo
    Amúgy nem vágom miért nem várják meg 1.2 ezzel, mert jóval jobb a játék a PTSen elég sok tekintetben. Bár biztos lesz 1.2 után is ilyen. Azon se csodálkoznék, ha régi játékosok kapnának pár free napot, hogy lássák a patchet
  • j0nNyKa
    TAKE PART IN OUR UPCOMING WEEKEND PASS

The Weekend Pass Free Trial opens Thursday, March 22nd at 12:01AM CDT / 5:01AM GMT and ends on Monday, March 26th at 2:00AM CDT / 7:00AM GMT.
  • j0nNyKa
    szerintem sok apró tényező, például villámot szórni sokkal gizdább, mint kavicsot dobálni
  • darth devil
    Áruljatok már el valami. Empire oldalon miért olyan kevés a healer? Minden hülye csak dpselni akar.
  • TDC Geronimo
    ja és nem mennék még el szó nélkül amellett sem, hogy végre NORMÁLIS a kamerakezelés. Gyors, nem "csúszik", kikapcsolható smart camera stb. Kis dolognak tűnik, de (legalábbis nekem) rengeteget hozzáad.
  • RaSzTaH
  • TDC Geronimo
    Feltoltam PTSen 10re karit, hogy megnézzem wzket. Új wz egész jó lett, de mégis ami a legszembetűnőbb volt az a performance. Sokkal jobban fut, mint liven, alderaanról nem is beszélve. Valamit csináltak effekt rendszerrel is, mert liven ha sokan ütnek/lőnek bizony be-beakad rendesen, de itt tükörsimán fut. Na off további tesztre.
  • Boncmester
    Az lófaszt se számított, csak hogy mennyit játszott az illető azon a héten. Ott én is voltam top 3-ban a kis szintű Archmage-emmel, csak azért, mert kis szinten több RP jött.
    Plusz valszeg nem is számolt teljesen jól. Amikor Watdan volt a legjobb heti 40 millió renown-al. Kiszámoltuk, abból 1 hét alatt kb 3x lépte volna meg a max szintet 0-ról...
  • talos86
    WAR-ba meg volt a kihívás, mert ott volt egy 10-es rangsor a heti legjobb Renown holderek között. Emlékszem még arra, ahogy Sogi kiakadt, mikor Norn-ra transzefereltünk, hogy a heti top one egy Shadow Wari.
  • Boncmester
    Nem mondtam, hogy legyőzhetetlen vagyok, csak azt, hogy ebben a játékban nagyon sok a béna, ezért uncsi.
    A WAR-ban szerintem közepes pvp játékosnak számítottam, itt meg érzésem szerint valahol a felső pár %-ban lehetek. Nincs nagyon hova fejlődni. Olyanokat nem nagy cucc legyőzni, hogy nézed, mit alkot, és rájössz, hogy tök random nyomogatja a gombokat, azt sem tudja, mit csinál.
    Majd ha lesz egy tényleges ranglista játékosokról/guildekről/csapatokról/akármikről, amin előre lehet jutni, ott lesz kihívás.

Addig meg majd húzogatok altokat, mert az vicces.
  • talos86
    Ahhoz elég sokat kéne visszafejlődnie a noobfaktor felé.
  • picket
    Egy transzformáción mész keresztül. Hosszú folyamat, de a végén Crassus leszel, a legyőzhetetlen pvp harcos! Csak így tovább!
  • Tababo
    1et értek veled. ezért lesz jó a struktúrált pvp...mindenki totál egyenlő.
  • Boncmester
    Ami kihívás lesz, az pl a hetente, havonta, évente megrendezett pvp versenyek. Na ott majd oda kell tenned magad, ha jól akarsz szerepelni, ez pedig folyamatos fejlődés lesz neked. De nem gearben, hanem a te saját tudásodban. Főleg, hogy egy idő után a gyengék elhullanak, és valszeg főleg ügyesebb játékos maradna majd.

Most pl SWTOR-ban a columi/centurion/champion cuccomban is 10-ből 9 BM cuccos ellenfelet megölök, szal sok kihívás nincs benne. Azt se tudja a többség, hogy mit csinál. Gondoltam, hogy mert túl OP a Powertech, de igazából Sorcival és Marauderrel (amit előtte tök béna kasztnak gondoltam) is simán legyakok szinte bárkit. Zéró kihívás...
  • Boncmester
    Na ezaz, de jelenleg én is ezt éreztem az SWTOR-ban. A kihívás abban lenne, hogy az ellenfelek kihívást jelentenek. De azok meg nem jelentettek már kihívást nekem. Ha még 10 fajta setet tudnék szerezni a karakteremnek, ami jobb, mint a mostani, az se jelentene kihívást, meg elérendő célt, az csak elbaszott időt.
  • Nephin
    Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.

Maga a fejlődés hiányozna, ennek csak egy része a gear. Egy unalomig kiismert karakter a többi unalomig kiismert ellenféllel nem igazán ösztönöz arra, hogy játsszak (még ha van is benne néhány változófaktor, példaként - bár PvE - megint a Rift dinamikus eventjeit hozhatnám, amik pár hét alatt dögunalmasak lettek), de ez persze szubjektív. Tudom, hogy kiegészítővel jöhet új bármi, de azért egy normál fizetős MMO két kiegészítő között is nyújt fejlődési lehetőséget általában. A GW2-ben is lesz ilyen? Annyira nem ismerem.

A TOR-ban egy darab BM-gearem sincs, tök jó kihívás a full BM-ek ellen harcolni, főleg, ha így is nyerünk.
  • Boncmester
    Nincs gond azzal, ha előnye van a HC PVP-snek. Ez az előny abban is kijön, hogy valszeg jobban tud játszani, jobban összejátszik a csapattársaival, stb. De ha mondjuk a gearből is jön pár %-nyi előny, az szerintem nem gáz. Olyan ne legyen, hogy egy béna ember ellen, akinek jó gearje van, ne legyen esélye annak, aki nagyon ügyes, de szar gearben van.
  • Boncmester
    Furcsa, hogy ezt minden általam eddig játszott MMO-ban meg tudták oldani :)
    WAR-os megoldás, de ha jól emlékszem, a többiben is így van:
    Ott a party, ha valaki a partyból bemegy WZ-be, akkor a többiekhez képest az ugyebár awaynek számít, ha pedig fölé viszed az egeret, kiírja a tooltip, hogy wz-ben van. Ezek után ha kijön a WZ-ből, akkor visszakerül oda, ahonnan bement, és kész. Ergo van egy party, ami a WZ-n kívül akkor is él, ha egy vagy akár minden tagja bent van WZ-ben, és van egy party(ops group) magán a warzone-on belül, az előbbitől teljesen függetlenül.
    Azért, mert neked nem jutott még ez eszedbe, és nem láttál másfajta működést, mint az SWTOR-ér, had vessem már a szemére a BW-nek, hogy nem voltak képesek megnézni más MMO-kat a piacon.
  • Rubint
    PvP-ben mindig van. :) Én másfél hónapot lezúztam úgy napi átlag 10-15 meccsel, hogy hozzá se nyúltam már a gearemhez. Bár ezzel még talán csak semi-HC vagyok (vagy HC, ha az, aki ennél többet nyomja, az ultra-HC :)). Nyomnám is tovább, mert tetszik a játék. Egyéb okok miatt viszont nem újíthattam meg az előfizetésem, ami épp tegnap járt le.

Ha ismered pl. a sakk szabályait, meg ezernyi lépésvariációt, és megszerezted a neked legjobban tetsző készletet, akkor is leülsz újabb és újabb ellenfelekkel játszani.
    Az egész csak eszköz, hogy ne statikus, hanem változó kihívásokat tapasztalj, még ha azok nem is mindig nehezebbek. A változatosság, meg mint tudjuk, gyönyörködtet. :)
  • Boncmester
    Ha valakit a gear fejlődés tart a játékban, akkor az előbb utóbb eléri a maxos geart, és utána otthagyja a játékot. Ha a készítők beletesznek újabb geart, akkor fölbomlik a balance, és azért van sírás, és otthagyják a játékot.
    Ha viszont maga a játék élmény újra és újra előjön, ha a harc izgalma tart a játékban, ha azért küzdesz, hogy az első legyél mondjuk a toplistán, ha pedig első vagy, akkor az is maradj, na az ilyen játék tudja nagyon nagyon hosszú távra lekötni az embereket.
    Az swtor-al az a baj, hogy az első formulára épít, és nézd meg, mi lett/lesz a játékosbázisából, a GW2 viszont a másodikra szeretne építeni, remélem, sikerül is neki.
    Ha megnézed azokat a játékokat, amik főleg a pvp-re mennek rá, bármilyen stílusban is, alapvetően a gear nem nagyon fejlődik, inkább a skill számít. Pl ott a Battlefield, a LOL, Starcraft, CS, és még lehetne sorolni napestig. Egyikben sincs olyan cucc, hogy az egyik játékos szignifikáns előnyben legyen bármelyik másikhoz képest. Azokat csak simán az egymás elleni játékért játsszák az emberek.

Amúgy Nephin, én nem írtam azt, hogy a bugok miatt nem játszok pvp-vel már, bár van pár zavaró, de azokkal is együtt tudok élni. Azért nem játszom már, mert nem jelent túl nagy kihívást.
  • gseldon
    Viszont ha egy pvp rendszert alapvetően a fejlődésre hegyeznek ki (akár felszerelés, akár új, xp/grind alapú extra képességekben vagy bármiben), akkor elkerülhetetlen az igazi sírás, hogy a játék favorizál valakiket.
    SWTOR-ban is ment/megy folyamatosan, hogy mekkora tisztességtelen előnye van egy battlemaster PVP-s arcnak egy zsír új 50-es ellen. Ez szerintem igaz is. Lehet az új 50-es arc 2x jobb tudás/reflexek stb. területén, de ilyen mértékű előnyt nem tud ellensúlyozni. A rendszer ezért igazságtalan. Ez az egyik felfogás.
    A másik felfogás meg azért sír, mert a hardcore (lol...) PVP-s arcok nem kapnak semmilyen értelmes 'reward'-ot azért, hogy ők jobbak, mint a többiek, és hajlandóak több időt beleölni ebbe. Ráadásul nekik nem elég a csak vizuális extra, hanem aktív, PVP-ben számukra előnyöket biztosító reward-ot akarnak minden esetben. Számukra, ha nincsenek ilyen rewardok, akkor egy 'núb' carebear, aki csak heti egy este PVP-zik ugyanolyan eséllyel indul csatába, mint ők maguk. Szerintem ez az igazságos rendszer. Ha valaki tényleg akkor hardcore arc, akkor nem felszerelés által biztosított előnyök miatt, hanem pusztán tudásból simán legyőzi a 'núb'-ot nem? Na persze, a legtöbb ilyen hardcore arc csak pofában hardcore, PVP-ben nem...
  • j0nNyKa
    hat en igy nagyon melyen belegondolok, es nem is olyan egyszeru am mindenre felkesziteni ezt a "nem-dobom-szet" rendszert - mert mivan, ha pl. valaki disconnectel wz kozben, es a helyere berak egy uj embert? vagy teszemazt behivja a full party-t, egy jatekos afk, nem csatlakozik a wzhez, es persze a helyere berak egy uj jatekost. teszemazt vegyitsd a ket dolgot - szegeny rendszer mire kitalalja, hogy hogyan kene mukodnie / wz vegen osszeraknia a groupot...

es akkor meg a requeue-t ne is emlitsem, mer az meg tenyleg fullra felborithatja a dolgokat

na mind1, elvileg hamarosan kiderul, hogy hogyan oldottak meg a dolgot
  • Braikingboss
    Ott is össze kell majd szedni egy alap PvP geart lvl80-on csak ott utána nem kell farmolni mert csak külsőre térnek el. Sok más pontrendszer és fejlesztés van amiért érdemes PvP-zni nem azért hogy jobb geared legyen. Swtor-ban se jókedvemben szedtem ki a BM cuccokat hanem mert elméletileg az ember azzal tudja kihozni a karakteréből a maxot PvP-n. Persze most a rakata BM keverék jobb de remélem 1.2-ben ez változik és a PvP gear az tényleg csak PvP-re jó a Pve meg maradjon PvE :D
  • j0nNyKa
    hat, gw2ben sem lesz konkret.. karakterfejlodes ebben a wvwvw rendszerben, viszont igy elorelathatolag egy folyamatosan elvezheto valamit ad a jatekosoknak

atforditva ha itt illum valami nagyon durvan jol kitalalt / megvalositott valami lenne, de konvergalna a 0-hoz az erte jaro reward, az sem erdekelne, csak kosson le napi par orara, amig zuzhatom a koztarsasagiakat :)

es -szerintem- egy atlagos pvp beallitottsagu jatekosnak kb. megfelel ez, es nincs szukseg arra, amit az swtor akar adni pvp cimszoval

persze a warzone-ok faszak, komolyan mondom, azok kiralyak, csak esetleg lehetne beloluk tobb, hogy tovabb kosse le a pvpseket

gondolom, a hosszu tavu "lekotes" illum feladata lett volna, dehat konyorgom, a betaba is mikor raktak be? ha jol emlekszem, a november 16-17.-e koruli patch-csel... voltunk mennyien kiprobalni... 20-30an? (marmint 50esek, mert ugye elotte nem sokkal volt full wipe) :\
    volt ra 1, azaz 1 darab "event" szervezve, az is a community altal, hogy "ekkor meg ekkor ez a guild illumon lesz, lehet zuzni" - ennek az lett az eredmenye, hogy elmentek egyedul, es rohangaltak a hoban

mind1, en tovabbra is hiszem, es allitom, hogy kurvajo mmot csinaltak a sracok, es hogy megjobb iranyba halad a fejlesztes - le a kalappal meg mindig

alairas: egy elegedett vasarlo
  • Boncmester
    Nálunk is ez megy, nincs ebben semmi újdonság. Ettől függetlenül még hülyeség, hogy nincs benne ez a funkció. De mint már ezerszer leírtam, ez nem geambreaker dolog, csak simán hülyeség. Ahogy sok más is, pl az is, hogy mindig szétdobja a partyt.
  • Nephin
    Nem farmolásról van szó, hanem fejlődésről, ha a karakter leblokkol egy szinten, akkor - nekem - egy idő után, mikor kiismertem mindent rajta, unalmassá válik, nincs kihívás stb.
  • j0nNyKa
    hat mondjuk picit az swtor ellen beszelek, de en, mint pvp-szereto ember jobban orulok annak, ha folyamatosan elvezheto, jol atgondolt pvp tartalmat kapok, minthogy egy gear-kozpontu farmolason alapulo valamit :D
  • Nephin
    Jéé, nálunk is így megy. :P :D
  • Nephin
    Értem, köszi (bár nem kiváncsiskodásnak szántam :P ).

Ha a PvE nem köt le, akkor a PvP a maga bugjaival és hibáival nagy tételben elhiszem, hogy egy idő múlva nem ösztönöz nagy játékra - van benne egy egyéni toleranciaszint persze, engem annyira nem zavarnak a bugok PvP-ben, hogy miattuk ne játsszak, de nem is vagyok pro PvP-s. :) Az endgame sajnos valóban nem lett nyíltan tesztelve, de tanultak belőle, lásd tesztmeghívások az 1.2-höz.

A WoW-verést nem a BW, hanem a játékosok kezdték amúgy, mint minden MMO-nál. :) Az EA mondta is, hogy 500k előfizetővel már nyereségesek. Azt, hogy mi lesz májusban, majd meglátjuk, szerencsére a legtöbben teljesen jól elvannak még és a BW-re nem lehet azt mondani, hogy nem foglalkoznak a hibákkal-bugokkal, plusz még új kontentet is nyomnak. Talán majd lesz olyan, ami újra meghozza a kedved. :)

A GW2 legyen jó játék, de egy HC PvP-ert (bár a PvE-emberkéket is) nem tudom, hogy köt le az, hogy a geared nem fejlődik, csak a külsejét változtathatod. Egy ideig jó meg szép, de hosszú távon? Kipróbálás után remélem, látom majd, mi ebben a jó. :)

• j0nNyKa
    egyebkent konkretan erre a guild ablak invite problemara egy hazai profi guild megoldasat szeretnem leirni (akik egyebkent itteni nyalcsorgatas helyett.. well.. jatszanak)

szoval az ugy van, hogy szepen feltoljak a pofajukat tsre, ha mar mmorpgrol beszelunk
    ezutan mindenfele irkalas nelkul az illetekes nagyfonok elkurjantja magat, hogy "plusszoljon akinek mehet inv", ezutan a megfelelo egyenek beirnak egy nem-tul-bonyolult + jelet a guild chatre, es a guild chatbol vegiginvelgeti oket a fent emlitett leader

egyszeru, nagyszeru, es KURVARA nem igenyli a guild ablak megnyitasat SEM, nemhogy a napok (hetek? honapok?) ota tarto hisztit miatta

csak azert irtam, hogy bizonyos guildek / guild leaderek igy oldottak meg. lehet ugy is, hogy sirunk miatta. ja.
  • Boncmester
    Nem váltottam át full negatívba, bár lehet, hogy tényleg így látszik.

Kb annyi történt, hogy lvl 50-ig toltam rendesen, aztán 50-en két lehetőség volt pvp és pve.
    Sokan akartak PvE-zni, és mivel a guildben, annak ellenére is, hogy rengeteg tag volt, viszonylag kevés volt a normális tank, nekem egy csomó helyre kellett menni, így egy idő után meguntam, hogy heti 6 nap elvárják tőlem, hogy ugyanazokat az operationöket és flashpointokat toljam le, ráadásul mikor már lement lazán egy OP normal módon, utána hard mode-ra akart menni a csapat, ami valójában tök ugyanaz, szal semmi izgalom nincs benne számomra.
    Aztán egy idő után eltűntek a guildből a pve-re fókuszáló emberek, akkor mehettem végre pvp-zni, de Ilum ugyebár pár naptól eltekintve vicc volt, mert vagy nem volt senki, vagy atom lag és zergelés, ezért maradtak a warzone-ok. De míg a WAR-ban voltak olyan játékosok/csapatok, akik nagyon ügyesek voltak, nehéz volt őket legyőzni, ezért sikerélményt nyújtottak, itt nincsenek ilyenek, az emberek 95%-a halál béna, semmi kihívást nem jelentenek (persze Crassussal egyszer sem találkoztam). Ezért egy idő után az 50-es warzone-ok is eléggé unalmasak.
    Nekiálltam datacronozni, 1 nap alatt kiszedtem a datacronok felét, jó pofa volt, de mondjuk ez még egy nap elfoglaltságot jelenthet, aztán kifújt.

Na itt jött a képbe a GW2, amire előtte rá se néztem, de most, hogy úgy éreztem, az SWTOR-ban unatkozok, kicsit utánaolvasgattam, és most baromira várom, tekintve hogy abban úgy tűnik, igazán jó pvp-t csinálnak, már eleve jól végiggondolva, ahol lehet majd "versenyszerűen" pvpzni. Ott majd nem lesz ilyen, hogy jön Crassus, elmondja, hogy nála nincs jobb játékos, aztán jövünk mi, és elmondjuk, hogy már pedig mi sokkal jobbak vagyunk, ott majd sokkal jobban lehet ezeket mérni. Persze lehet, hogy mindenféle statisztikák alapján én a bénák közt leszek, vagy valami, de legalább lesz miért küzdeni, engem pedig ez jobban érdekel.

Szóval addig meg marad az SWTOR-ból a legjobb rész, amit még a béta alatt ki tudtunk próbálni, ez pedig a szintezés, szóval lassacskán majd pár hónap alatt végighúzom a karaktereket, mint egy single játékban. Még a társaság miatt is megéri játszani, mert a guildben jó fej emberek vannak, de mostanság hétvégén nem sokan játszanak, amikor nekem lenne időm, és amúgy is eléggé megcsappant az online lévő emberek száma. A guildben kb 25%-al kevesebb player van, mint mondjuk 2 hónapja volt, viszont esténként a januári 30-40 ember helyett 4 és 10 közti ember van online, akik általában szintén altoznak. Emiatt meg már nem igazán éri meg folyamatosan tolni a játékot.

Persze majd visszanézek 1.2-re, mert akkor többen is jönni fognak, de igazából sajnos nem érzem már a késztetést arra, hogy évekig itt maradjak, pedig amikor elkezdtem, és a béta után is, azt hittem, soha nem fogok más MMO-val játszani.

Amúgy pedig nem vagyok full negatív, mert látom a játék pozitívumait, csak az endgame sajna nem az. A kis idegesítő hülyeségek, mint pl a party szétdobás, stb olyanok, amikkel simán együtt lehet élni. Ezekről csak azt fejtettem ki, hogy ezek hiányán látszik meg az, hogy miért nem olyan az endgame, mint amit sokan elvártak. De ezek miatt nem hagynám abba a játékot, mint ahogy nem is maradnék itt örökre, ha ezeket kijavítanák. Persze így utólag könnyű okosnak lenni, előre sajnos ezt nem láttam én se, más se, és a BW se.
    Nézd meg pl a bétákat, én is bejutottam 2-3 bétába, de mivel csak lvl 1-től lehetett húzni a karaktert, nem tudtam, mi történik 3-4 maxos karakterrel elöltött hét után, ahogyan azoknak a többsége sem, akik cikkeket írtak különböző oldalakra a béta alapján, pl újságírók, stb. Vagy itt van pl Jonny, aki tolta a bétát fél évig, minden létező kasztból fölhúzott egyet max szintre, leírta, hogy milyen fasza a játék, és tök igaza volt, csak pl maxos karakterrel már ő sem tolta, meg gondolom a többi bétázó sem (nem is nagyon volt endgame a játékban a béta végéig), így aztán nem tudtuk se mi, se a BW, hogy mi vár majd ránk maxon. Most pedig már úgy látom, hogy ez az ő hibájuk, nem az EA-é, sem másé, hanem csak annak köszönhető, hogy nem jöttek rá pontosan arra, hogy mitől is MMO egy MMO.
    Aláírom, javíthatnak, megtarthatnak sok előfizetőt. Annyi viszont tuti, hogy nem lesz a játék WoW verő, mint aminek talán szánták, és nem is fog maradni 1,7 millió előfizető mondjuk májusra.
  • Tyrpak
    Kérdés: kaptam egy levelet, hogy nem sikerült levonniuk a havi előfizetést.
    Bementem az oldalra, de a subscribe gombra, meg a show payment history-ra "oops! nincs ilyen oldal" hiba jön fel.

Csak nálam csinálja, vagy jól patchelték ezt is?
  • Boncmester
  • Pacho
    Nem tudom miért nem fizettél elő, hiszen nem is vagy Valor 70+ // full battlemaster. Tehát van még tartalom....pl. minden lore objectet megtaláltál?:DDD
  • Nephin
    Ez nem hiba kérdése.

Nekem úgy jött le, hogy égetted a kontentet elég intenzíven, aztán mikor elfogyott, akkor még kitartottál egy ideig, de most elfogyott a lendület. Ez nem változtat azon, hogy - hibái elismerése mellett- tetszett neked a játék még pár hete is.

Mivel elég hirtelen váltottál át fullnegatívba (bocs, de így látszik), nem tudom, volt-e valami törés, klánügy vagy tényleg csak az a lendületkifogyás a ludas.

Sajnálatos, hogy téged már nem, de másokat ugyanúgy leköt, mint decemberben, bár ez gondolom nem vigasztal.
  • Boncmester
    Ebben van igazság.
    Pl vasárnap canceleltem az előfizetést, ami tegnap lejárt. Aztán kaptam az infót, hogy cancel után is be lehet még lépni, kipróbáltam, tényleg ment a play gomb, de nem volt kedvem, inkább néztem egy részt a Doktor House-ból. Most erre lehet mondani, hogy az én hibám, mert kielégíthetetlen igényeim vannak, de pl a WAR-nál mondjuk úgy 1-1,5 év után volt olyan, hogy volt időm és lehetőségem játszani, és nem játszottam. Azóta most akkor vagy én lettem kielégíthetetlen igényű, vagy pedig egyszerűen kevésbé köt le ez a játék. Az előbbi talán az én hibám, az utóbbi a készítőké.
    És ennek amúgy nem örülök, mert nem azért vettem meg a dobozos CE-t 33 ezer forintért, hogy utána 3 hónapig játsszak a játékkal, és azt várjam már, hogy mikor jelenik meg a következő, amit mellesleg már tuti nem veszek meg collectors editionban.
  • Boncmester
    Csak annyit fűznék hozzá, hogy a BW-s termékmanager amikor prioritás listát, meg mellé azt, hogy mennyi erőforrás megcsinálni, aztán ez alapján áll össze a végső termék.

Amúgy meg a whisper sem megy guildoldalról, de természetesen a guild chatbe lehet írtni, erre gyorsan rájött mindenki szerintem.
  • DieHard
    Felhigult a piac. Hatványozódtak az internetes userek. Nem a minőség a lényeg hanem a vérpistikék alkotta darabszám. Tojnak magasról arra h az igényességet kedvelő arcokat megtartsák. Tök fölösleges, mikor eladható fele munkával 50x annyi játék. Megy egy-két évig, és jön a következő.
    Lehet nekik van igazuk :(