60169
  • darth devil
    Pont ez, hogy ugyanazt kiadták kis ráncfelvarrásal, rádásul 3 részletben. :D
  • Boncmester
    Mi a baj az SC2-vel? Ugyanolyan, mint az első, csak modernebb köntösben kicsit, ergo baromi jó. Pont annyit változtattak rajta, ami előnyére vált, de nem akarták megváltoztatni a bevált receptet. Az lekötötte 10-12 évre emberek millióit, ez is le fogja kötni szvsz.
  • picket
    Most pozitív leszek: hemzseg a bugoktól és nem fogják javítani őket!!! Pozitív voltam.
  • Rhilen
    Mert a dio3, gw2, stb. nem fog hemzsegni a bugoktól, mi?
    Szoftvertesztelés, 1. lecke: nincs bugmentes szoftver (csak a triviális :))
  • darth devil
    Már bocs, de honnan tudod h évekig menni fog a d3? Sokkal hamarabb megunható mint egy rendes mmo. Nem egy kategória a kettő. Más kérdés, h szerintem ordas nagy csalódás lesz a d3, akárcsak az sc2. Persze erre van igény. Meg h pénzért vegyél mindenféle ig cuccot. Szóval nem kiáltanám még ki a d3at olyan nagyon jó játéknak.
    Amíg egy játék nyereséges addig jön hozzá az update, ennyi.
  • Alienator
    Nem nem nem. Én csak az EDDIGI tapasztalatokat írtam le, és hogy előre látható volt hogy bejönnek olyan bugok is amik eddig nem voltak. Írtam azt is hogy remélem live-ra kijavítják (személyes véleményem szerint nem).
    Azokat a bugokat amiket írtam, lvl9-esen is lehetett tapasztalni. ha nem lehetett volna, nem vettem volna észre. Emellett van egy olyan funkció, hogy javítja a textúrákat ha high-ra teszed. Na hiába teszed high-ra, az ég világon SEMMI különbség nincs. Mintha benne se lenne ez a funkció.
  • Alienator
    Igen. De egy épphogy nyereséges mmo-val szerinted mennyit fognak foglalkozni?
    Tuti nem jönnek hozzá olyan jó és gyakori contentek mintha több milliós előfizetésük lenne. Ezt kéne megérteni a BW-nek, hogy így lehet hogy marad 500k előfizetőjük, de ha szakmailag skillesebb emberek dolgoznának rajta (mert az igyekezet tényleg látszik), sokkal jobb lehetne.
    Ez a dio3 nem konkurencia dolog akkora egy baromság… de az! Nem fogják 31 óra alatt végigtolni mint a ME3-at, a dio3 évekig menni fog. Attól hogy nem mmo, ugyanúgy játékidő kell hozzá.
  • Nephin
    Szóval egy TESZTverzió TESZTszerveren lévő 9 szintes (lehetett vagy másfél óra) kipróbálásából leszűrted, hogy az egéasz hemzsegni fog a bugoktól az ÉLESben, amúgy meg az egész játék doomed. Remélem nem bróker vagy ilyesmi a foglalkozásod, mert a jövőre vonatkozó következtetéseid elég ingatag lábakon állnak. :D
  • darth devil
    D3 még mindig nem konkurencia egy mmonak. gw2nek még megjelenési dátum sincs, a pandások meg menjenek nyugodtan pandázni. :D Még mindig lesz nekik 500-750k előfizető, ez bőven a nyereséges kategória.
  • Alienator
    Igaz, tényleg foglalkoznak vele, próbálkoznak, hallgatnak a gamerekre. Az igyekezet nagyon dícséretes, de nem lesz elég. A vásárlót nem érdekli hogy az igyekezet megvan de a tudás hiányos. Ha megint tele lesz bugokkal, akkor majd csak legyintenek az emberek és leave egy idő után. Szerintem kicsit jobban oda kéne figyelni hogy ne legyen már állandóan tele ilyen faszságokkal. Oké foglalkoznak vele, de elég bátrak hogy ennyit hibáznak. vagy csak a tudásuk nem elég hozzá. Jó mmo lesz ez majd a 2.0 környékén, ez nem is kérdéses. Csak nehogy addigra már a legtöbb vásárlójuk a dio3-ban, a gw2-ben meg a pandában legyen.
  • darth devil
    Érdekes nálam semmiféle nagy bug nincsen. Persze más játékoknál nincs ilyen, ott minden tökéletesen jön ki. Hagyjuk már ezt abba de tényleg.
    Nem sok mmoval találkoztam amivel ennyit foglalkoztak volna. Közel sem tökéletes, de dolgoznak rajta. Nem lesz tízmilliós előfizetői bázisa, de talán 1 milla se, de attól még nyereséges és jó mmo lesz.
  • Alienator
    Volt 1.1 volt kismillió (picket nem konkrét számként írom ezt) bugfix, mégis hemzseg a hibáktól. Attól tartok, megint tele lesz olyan hibákkal, amik nem minden pc-n jönnek elő, csak bznyos harvereknél.
  • Alienator
    A tapasztalat nagy úr :)
  • Braikingboss
    Nem az a baj hogy negatívumokat írtál hanem utána egyből lehúztad az egészet :D
  • darth devil
    Melyik nagyobb patch alapján mondod azt, h benne lesznek a bugok liveban is ahogy megszokhattuk. Komolyan érdekelne.
  • Alienator
    Írtam. Ahogy mondtam, azon vagyok megdöbbenve hogy ezek semmit nem tudnak úgy megcsinálni hogy rendesen működjön. Hidd el hogy tele lesz bugokkal a live is a ticketek ellenére. Ahogy megszoktuk.
  • Alienator
    Azt mondtam hogy pozitívan ültem le elé. Az meg nem az én hibám hogy más lett a végeredmény (eddig). teljesen normálisan, tényszerűen írtam le a véleményemet. Lehet hogy javítják, lehet hgy nem. Szerintem csináljatok egy olyan listát, hogy kik azok akik jó és rossz véleményt mondhatnak, és kik azok akik nem mondthatnak negatívumot rendben?

Tudom hogy ez még csak PTS de ugyanúgy benne lesznek a hibák nagy része live-on is ahogy megszokhattuk. Ami tény az tény ha tetszik ha nem, több a bug benne most PTS-en mint a csillagközi invázióban.
  • Braikingboss
    Ezért van a PTS és mondjuk ticketet kellene írni a BW-nek ezekről ? :D Így live szerveren ezek már lehet ki is lesznek javítva.
  • darth devil
    Ez nem pozitív, ez direkt belekötés. PTSen van a dolog, nincs live időpont, valószínű addig még javítva lesznek a dolgok.
  • DummyBoy
    "ATI HD6xxx-en továbbra sincs AA (nem, nem az AMD hibája, más játékoknál működik csak itt nem)"

De igen, az övé ... állítólag a 12.3-as Catalyst javítani fogja ... Azért tiltotta le a BW mert Artifactokat okozott. SSAA működik, de lefelezi az FPS-t ...

Én azért megvárom, hogy éles legyen mielőtt elindulok felgyújtani a BW szákházat ...
  • Boncmester
    Írd le ezeket a BW-nek is, hátha segít valamit.
  • Alienator
    target of target*
  • Alienator
    na gondoltam átmegyek pozitívba, és megnézem ezt az 1.2 PTS-t. úgy voltam vele, hogy ezzel nagyot fog illetve kell durrantani különben elveszik a bizalom ennyi bug és hiányosság után. egyenlőre lvl9-ig vittem egy sage-t. lássuk:

UI állíthatósága: remek. komolyan, teljesen jól megcsinálták
    teret of target: nagyon jól működik. csak épp a bekapcsolását megtalálni nagyobb kihívás mint SoA-t HM-ba szólózni. nem ám hogy majd bekapcsolom egy menüben... áh az túl egyszerű. meg kell nyitni az UI editort, abban megkeresni, kijelölni, akkor jön elő egy menü és ott engedélyezni. gz...
    a hang random eltűnik, majd visszajön totál szaggatva, teljes game restart kell hogy helyreálljon.
    a party member a minimapon random kikerül a minimapo kívülre, ott mutatta az action bar mellett...
    ATI HD6xxx-en továbbra sincs AA (nem, nem az AMD hibája, más játékoknál működik csak itt nem)
    az árnyékok rosszabbak mint volt nem kicsit, ezt sem értem miért.
    a chatban 2 mondat szerepelt milliószor:
    hol lehet bekapcsolni a target of targetet, a másik pedig hogy igen ez bug.
    color matching: volt egy barna színű chestem, szereztem egy szürke csizmát. na mondom majd jól bekapcsolom hogy "összeszínezze" őket. jah persze... a barna chesthez a szürke csizmából csinált egy sárga/fehér csizmát.
    na szóval tényleg pozitívan ültem le elé, de ez akkora fail lesz hogy kész. ahogy jósoltam, millió új bug lesz amit majd az 1.3-ban tuti javítanak, az akkor keletkezőket meg az 1.4-ben stb.

nem megy ez nekik.

• Rubint
    A második felével ne törődj. Végülis az itt felvázolt megoldás is jó.
  • Rubint
    Meg tudnád nézni, hogy crew skill trainerekhez (armstech, artifice) került-e be 400-as levelnél alacsonyabb orange item? Valamint az is érdekelne, hogy az epic itemek unlockoltak-e (tehát lett-e cserélhető armoring/mod/enhancement slotjuk)... persze ez utóbbihoz már bőszen kraftolni kéne, meg reengineer-elni, szóval nem életbevágó. Talán van info róla valahol.
  • Rubint
    De érdekes, hogy pont azon a két hétvégén van free trial, amikor az early access és a release date-es alapjáték+gamecard játék vásárlások lejártak.
  • TDC Geronimo
    Ahogy nézem kliens is kevesebb ramot eszik. 1 gigát eszik PTSen most kb 2 óra játék után, liven azt hiszem sokszor megzabált 1.5öt is.
  • Fpocok
    Megcsekkolom, miről maradtam le.
  • TDC Geronimo
    új raid stream most megy
  • TDC Geronimo
    ja tényleg :y
  • j0nNyKa
    dehát most írtad le.
  • TDC Geronimo
    Most toltam egy huttballt is. Leírhatatlanul jobb játszani ilyen performance mellett.
  • darth devil
    Anno elég volt a pvpért játszani. Ma már kell a reward a sok vérpistikének, és megint oda jutottunk h a mai játékosok igénytelenek.
    Ma 20 wz-t toltam, abból legalább 15ben egyedül voltam healer.
  • N1ggA
    Én is játszottam akkoriban vele, ráadásul doctorként, és iszonyat fun volt, lekötött, de miután kijött a wow, esélye se volt. Nem véletlen próbálkoztak CUval, meg NGEvel, elötte is sok játékost elvesztettek.
    Akkor az a konstrukció nagyon jó volt, de mostmár tuti halálra unnám magam benne, a végtelen mission terminalos grindelés és hasonlók miatt, egyszerűen a wow és hasonló játékok jobbak. Persze én is azt hittem, hogy nem, és sokáig követeltem vissza a pre-cut, de mostmár nem működne, a wowok jobban lekötik/lekötnék az embereket.
  • Boncmester
    Ha a mondandómból kiszeded a toplistás részt, akkor ugyanaz, amit te leírtál. A lényeg az volt, hogy ezt állítottam szembe egy rewardos, gear szerző rendszerrel.
  • a.carkey
    Szerntem sok healer van, és egyre újabbakkal akadok össze. Sok a jó játékos. Igazából kevés olyannal akadok össze, aki csak úgy nyomogatja a gombokat. Azért furcsa az imp oldal, mert a repek körbegyógyítanak, és ezáltal jobbnak tűnnek, de ha szétesik a rep csapat, és huttballban összeakadsz velük, akik addig szinte alig sebződtek, 1vs1ben már simán legyőzhetőek, még úgy is, hogy nem barmol bele más az 1vs1be.
  • a.carkey
    "Ha viszont maga a játék élmény újra és újra előjön, ha a harc izgalma tart a játékban, ha azért küzdesz, hogy az első legyél mondjuk a toplistán, ha pedig első vagy, akkor az is maradj, na az ilyen játék tudja nagyon nagyon hosszú távra lekötni az embereket."

Ez szerintem nem igaz.

SWGben pl. iszonyat jó pvp volt Starsideren. Amikor Coronet, Theed, Mos Espa, Anchorhead ellen indult több banda. Előtte sorbanállás buffokért, majd a sebesülések gyógyítása a kantinban. :)

Amikor Coronetben többen beszorultak a klonozóba és nem tudtak kijönni olyan nyomás alatt voltak. Emlékezetes volt. ÉS NEM VOLT SEMMI REWARD ÉRTE! Csak azért nyomták az emberek, mert élvezték. Nem voltak szintek. Csak skillek. Néha elő került egy-egy AT-ST, egyéb companion, és azonnal hatalmas fun lett a dolgokból. Különösen amíg nem voltak mountok, meg járművek. De még utána is.

NEM VOLT SEMMI REWARD, mégis élvezték.

Más kérdés, hogy jött a WOW és a hülye LA+SOE iszonyat nagy változtatást hajtott végre, ami kicsinálta a játékosállományt.

Szóval lehet jó SW játékot is csinálni! Nem igazán volt benne az a tipikus endgame, de mindenki megtalálta a számítását:
    aki akart questelt, pvpzett, craftolt, majd jött az űr, a kiegbolygók, kiegquestek, stb.
  • Boncmester
    Lehet, csak akkor miért írták az oldalon, hogy március 19-én kell fizetnem a következő hónapot, miért írták 18-án, hogy 0 további napom van, és miért vonták le másoknak tegnap a havidíjat. Ez akkor szimplán köcsögség lenne, hogy feleslegesen pengessék be az emberek a lóvét. Valószínűbbnek tartom, hogy ez is valamiféle bug lehet.
  • a.carkey
    Próbáld ki a Pirates of the Burning Sea-t! Jó pvp rész, és még ingyenes is lett.
  • MarkBlade
    már írtam szerintem a 4 nappal megtoldották a free miatt.