60169
-
Boncmester #41447 Hát akibe nevelni kell ;) -
#41446 Akkor csak simán utál a rendszer. :D -
Bhalage #41445 nekem jo a jatek igy is, elvezem :D
randomban (is) sokat pofazok, masok kevesebbet - nem varom el masoktol, hgoy ugyanigy tegyenek - de azert szivesen veszem ha mas is nyomatja a dumat poenkodast, neadjisten ESZMECSERET, nekem ez a kozossegi elmeny
az kevesse amikro a random nub rogton kilep partybol :d persze nem eroszak a disznotor!
na peace, este ticsung ticsung -
Boncmester #41444 Én még nem kerestem guildet, mivel mi egy guildet hoztunk egy másik játékból. De mondjuk annak idején amikor oda beléptem, az sem úgy volt, hogy csak úgy bent "teremtem" a guildben. Szervert váltottam, hogy bekerüljek. Ellenben nem nagyon hinném, hogy az swtor.hu lenne az egyetlen olyan oldal a világon, ahol guildek hirdetnek, hanem felteszem még jópár hasonló, nemzetközi oldal van.
Felőlem olyan szervert választasz, meg oldalt, amilyet akarsz, akár egyedül is tolhatod éveken keresztül. Csak javasoltam, hogy ne csak belépj a játékba, és várd a sültgalambot, hogy majd megtalál egy "mature UK guild", hogy nem akarsz-e belépni. -
#41443 az ajtók folyamatosan működnek, próbáld ki, hogy kezdésnél nem ugrasz le rögtön - rád fogja csukni a f*szba
és az említett 20 mp az egészen pontosan 30, én egy rettentő bonyolult megoldással jöttem rá erre: lemértem (Szegeden a programozókba logikát nevelnek, hogy egy lent feltett kérdésre válaszoljak.) -
Boncmester #41442 Mondom: ne várj el random közösségi élményt, tegyél érte, ha valamit szeretnél. Én sosem xp-ztem egyedül, ha nem akartam, sőt...
Menj guilddel: furcsa, nálunk a játék kezdete óta nem hinném, hogy lett volna olyan ember, aki nem talált mondjuk 60-80%-ban tőle plusz-mínusz max 2-3 szintre levő emberek közül 3-4-et, azokkal meg lazán lehet együtt menni.
De amúgy meg ott vannak a heroic questek, abból van area meg sima fölveendő heroic is. Vannak world bossok. Mind mind azért van, hogy közösségi élmény legyen, akár random módon. Mit szeretnél még?
Mondjuk a Public Questek a WAR-ból meg a Riftek a Riftből benne lehetnének esetleg. Ezen kívül még mire gondolsz? -
Bhalage #41441 hol keresel guildet baratom? ird mar le legyszi.
az aprohirdetesekbol, forumokon es a guildhonlapokon 95%ban UGYANAZ van.
seggemet szoktam vele lat kitorolni. az hogy kivel akarok jatszani az akkor es ott dol el, jatek kozben, ahogy az is, hgoy ki akar velem jatszani. servert meg hagyj valasszak mar en, meg oldalt is, koszi
amugy meglett a guild, szal np! ;D -
z3d #41440 Azért egy karakter transzfert és/vagy szerver összevonást el tudnék viselni. Nem kritikus a helyzet Ahto-n, közel sem, de jelek már vannak a populáció negatív változására. -
DoctorStryker #41439 Az szarabb amikor 5 védő kénytelen végignézni hogy élesítem a bombát, mert rájuk dobtam a flash-t :D -
#41438 Nem játszik annyi, meg amúgy is haldoklik a játék. :D -
Bhalage #41437 menj guilddel? ember mondom random kozossegi elmeny geez
en egy honappal kesobb kezdtem mint az atlag. mara a guildemet beertem, de xpzni nem veluk xpztem. mostani low lvl karik ertelem szeruen sem a guilddel mennek, ugyanis mindenki 50 :o mi a faszrol beszelt te? -
Boncmester #41436 Mi lenne, ha előbb guildet keresnél, és ez alapján mennél szerverre? OMG, ne mondd már, hogy nehéz a neked megfelelő guildet találni egy olyan MMO-ban, ahol 1-2 millió ember játszik... -
#41435 Részemről nem is szeretem a random csapatokat, volt velük elég bajom előző mmoban. Ezért is nem megyek puggal bosst ölni. -
z3d #41434 Ahogy írtam ma: a community olyan, amilyen.
Nem egyszer volt, hogy groupoltam (heroic miatt, vagy csak azért, hogy az adott területen lévő objective-ot ne ninjázzuk le egymás elől), meglett a küldi, kb azonnal utána thxbyequitgroup.
-
Bhalage #41433 feligazsag!
en pl nagyon szerettem volna keresni egy fasza nagyon English (lehetoleg uk) mature guildet a szerveremet.- kúrva nehéz! ha egyszer szerver forum nincs, a jatekban ahogy korabban irtuk kurva kevesszer grpol az ember masokkal, hol keressem ingame ? koltozocigany modjara menjek majd lepjek ki guildekbe?
vakszerencse, h belefuss kurva jo arcokba?
(a kerdesek koltoiek, nagyon jo kis guildem van, de a kerdesek sztem eleg helytalloak) -
Boncmester #41432 Milyen random közösségi élmény? Menj guilddel, szintezésnél is eléggé sokszor lehet együtt menni. Én pl csomó bolygót együtt csináltam végig másokkal. Arra vársz, hogy minden sarkon várjon rád egy player, aki veled szeretne játszani, és külön kérvényt nyújtson be? -
Bhalage #41431 boritekolom ez MINDENHOL igy van -
Bhalage #41430 kúúúúúúúúúúúúúrvára igazad van!
semmilyen kezdemenyezes nincs, nem volt arra hogy groupok alakulnanak egy egy zonaban kozos questelesre (pedig meg a questek is ugy vannak megcsinalva, hogy amikor esik questcucc az mindenkinek tag
heroicok utan ember meg azert a 4 száni social pontert se marad grpban, bar ugyanarra megy vissza es ugyanakkor adja le. :D random kozossegi elmeny az egy nulla -
Boncmester #41429 A repetitív farmolás nyilván uncsi (napi questek ugyanazok, minden nap ugyanaz a flashpoint, ugyanaz a 3 wz), de azért azt ne felejtsd el, hogy ha mindenkinek kevés munkával nagy sikerélménye lehetne, azt nem nagyon lehetne megvalósítani. Vagy pedig gear farm lenne, akkor meg ember legyen a talpán, aki annyi gear setet be tud tenni a játékba. -
Tyrpak #41428 Nyerő taktika gyakorlatilag az, hogy az első ajtó nyitása után levadászni az összes védőt, hogy bekerüljön mind a fal mögé, közben két ember már rohan is előre nyitni a hidat, aztán egyszerre átmennek és foglalják a következő ajtót.
Védőként rohadt szar dolog végignézni fentről, ha meg előbb kijutsz, akkor egyedül fogadod őket a hídnál, és akkor még kevesebb az esély megvédeni...
Persze kivétel, ha inquisitor vagy, és egy mozdulattal lelöksz mindenkit a hídról. -
#41427 Jó tudni. :D Én nem az óra miatt morogtam, hanem ahogy észrevettem akkor kezd el vissza számolni amikor az első ember bekerül, és amilyen rambo healer vagyok megyek menteni a seggeket korán halok. :D Persze lehet tévedek, és folyamatosan nyilik az erőtér. :D -
Boncmester #41426 Én is múlt héten tudtam meg, de ha megnézed, az a kis villogó karika, aminek mindig egy negyede villog, valójában egy visszaszámláló óra. Amikor a bal-fölső része elkezd villogni, az 20 mp, 5 villanás után villog a bal alsó, akkor 15mp, és így tovább. A jobb felső villogás esetén kevesebb, mint 5 mp, aztán nyit. Sokat anyáztam, hogy miért nincs óra, aztán kiderült, hogy mégis van, csak az emberek 3 hónap játék után se veszik észre, hogy az-az. Na ez pl az ergonómia. -
#41425 Az szerintem nem a készítők hibája, h nem találtál számodra megfelelő társaságot. -
Nephin #41424 Legalább írd oda, hogy "szerintem", meg "az én szerveremen"... -
Boncmester #41423 ?
Ugyanolyan mindkét oldalnak tudtommal... -
#41422 Lehet, nem szoktam mérni, valahol ovlastam h 30mp :D -
smoother #41421 A másik hogy nem alakult ki közösség amig még játszottam. Szinte mindenki magányosan vándorolt az uton néha összeálltak ez heroicra és ment mindenki a maga utján. -
Boncmester #41420 Az mondjuk csak 20 mp... -
smoother #41419 Az a legnagyobb baj hogy fogynak a fizető userek. Ez azért baj mert egyre kevesebbet hoz a játék igy a fejlesztő csapatot átrakják oda ahol több pénz van/lesz.
Én biztos vissza nem megyek már az 1.2 miatt nem is értem miért számit erre az EA.
Mi várható, mi az a plusz amit ad? Pár operation ahol ugyanazt a táncot kell járni minden nap meg még egy szoba méretű pvp terület.
Ehhez jön rengeteg bug ismét.
Mi hiányzik a játékból? A sikerélmény.
Ki szeretne robotolni, farmolni, kötelező köröket futni a napi meló után még a játékban is. Ha leülöl elé én szeretnék lenni a király hogy kevés munkával nekem is legyen olyan gear stb. Csillogjon és varázsoljon el.
Ezért az érzésért fizetek is örömmel. Mig játszottam egy futószallag vitt elöre kényszeres cselekedetekre kényszeritve. Persze hogy meguntam.
-
#41418 A repek valahogy másodszorra is a kezdőponttól indulnak védeni. :D -
#41417 Kivéve mikor az ajtó robbantásakor vagy utána halsz, és várhatsz rossz esetben fél percet, hogy elindulj egyáltalán a híd felé. -
Boncmester #41416 Pont az a lényege, hogy van 3 ajtó sor, aminek a kinyitása számít a végeredmény szempontjából, és ezekhez könnyebben visszamennek a védők, míg van köztük 2 olyan sor erőtér, ami nem számít a végeredmény szempontjából, csak egy időre lelassítja a támadókat, viszont azokon tuti átmennek, mert előbb utóbb minden védő a másik oldalon lesz. -
z3d #41415 Én Huttball párti vagyok :) -
#41414 Egyszerű egy oldalról átengedő erőtér kellene és kész. -
#41413 az az igazság, hogy csóri voidstar is meg volt csinálva faszára, aztán augusztusban kiszedték, mondván, revampra szorul
oké, visszakaptuk valamikor október végén, leteszelve meg annyira lett, mint az end-game - semennyire :\
pedig fasza kis concept az a voidstar, és csak pár apró változtatás (leginkább expolit / bug fix) kellene, hogy tényleg nagyon ott legyen a szeren -
#41412 fél percet pihennek a védők, ÉS még csak vissza se tudnak menni küzdeni
a támadó egyből éled, leugrik, és már a gomboknál is van
ne mondd már, hogy nem lenne jobb, ha csóri védők vissza tudnának menni?! -
z3d #41411 ezen szoktam én is ragelni kicsit, hogy védőként néznem kell, hogy a támadók lenyitják az erőtereket, mindkét esetben.
a hídnál ugye van ez a speed buffos dolog - észre nem vettem volna, ha nem kapom el ezt a topicot swtoron - de a buff gondolom eltűnik, amikor egy játákos átmegy.
az utolsó helyen meg aztán tényleg nem értem, miért nem lehet védeni a kapcsolókat, csak az ajtókat. -
Laroa #41410 Ha nem lennének az erőterek akkor a büdös életbe nem lehetne átjutni a hídon támadóként. -
#41409 átfogalmazom picit, amit írsz (ugyanaz lesz):
miért nem csinálták meg úgy, hogy a védő átjuthasson? utolsó szakaszon az erőtereknél - szintén
ez nyilvánvaló expolit, és az intended valahogy úgy néz ki, hogy ha támadóként meghalsz, no problem, ott éledsz a híd nyitóknál, ha védőként meghalsz, a másik oldalon éledsz, és esélyed nincs küzdeni a híd nyitásának megakadályozásáért
ugyanígy a következő szakaszban ha támadóként meghalsz, ott éledsz az piros erőtér nyitóknál, védőként ezek másik oldaláról nézed, ahogy kinyitják
na EZ a wtf, nem a bug, hogy át lehet ugrálni középen
és valóban, kéne egy olyan megoldás, amelyben a védők halál után vissza tudnak menni a híd / piros erőtér (aka ajtó) túlsó oldalára, a nyitó gombokhoz -
z3d #41408 Én értem, nem is csinálok ilyet, mert ..hát fura nekem is.
De akkor miért nem olyanra csinálták, hogy támadó ne juthasson át? Elég lett volna a másik oldalt kicsit megemelni, akkor a védők speed buffal átnyomulnak a támadók meg lepattannak.
Persze lehet, BW megint nem gondolt az élelmes játékosokra.