60926
  • Nephin
    Új irányelvek:

- trolloknak zéró tolerancia

- ha nem tetszik a játék, írd le egyszer, de ha idejössz téríteni még hónapokkal az utolsó játéknapod után is, repülsz

- permaban ON
  • Laroa
    Na ez egy egész korrekt kis voidstar volt Hungarian SF, köszi :)
  • Laroa
    Ez elég ősi videó. Battlemaster gearben nem túl nehéz az 50 alatti 0 expertise kis hülyéket szopatni.
  • z3d
    Persze elqrtam a linket.
    A félelmetes meg az, hogy nem tudom, hogy került ez a link a vágólapra, mivel nem ilyen zenét hallgatok.
    No mindegy, hátha másodjára sikerül, ha nem, akkor előre is elnézést a zenéért :P
  • z3d
    Commando healer videó.
    Van egy szitu, amikor 5en ütik, és nem tudják megölni (nekem is volt pár hasonló szitu az assasinommal). Lehet, az ilyenek miatt nerfelték a BH/Comm healereket.

• s0n1c
  • darth devil
    Nincs rá időpont. Csak majd jön valamikor.
  • picket
    Ja és milyen jók lettek volna úgy a kaszt sztorik is...
  • rholas
    Teljesen ok lett volna a játék ha nincs két oldal fixen.
    Oda tartoznál ahol a light/dark mutatja. Vagy lehetnél valami egy harmadik semleges.
    Max annyi lenne hogy 1 hétig nem tudsz váltani vissza.

Ha ezt bele lehetne rakni a játékba nagyon sokat dobna rajta.
  • Braikingboss
    Cross Server és wz választhatóság 1.2 után kisebb patch vagy 1.3 ban jön ?
  • Laroa
    Politikát ne itt már pls, mert a kutya se kíváncsi rá. köszipuszi
  • Braikingboss
    Csak semmi politizálás kérem
  • PiszkosFred
    Nem tudtam, hogy ez a vegleges mar, es nem csak ajanlott, koszi az infot es a korrekciot.
  • gosumofo
    orbán árfolyamával lesz az 20k is, ha addig nem állíttatja le a netet az országban és ássa ki a kábeleket hogy a rézből fizesse az államadósságát.
  • Braikingboss
    60 dolcsi :D Nem kötözködés.
  • Pacho
    A trollkodásról:

Pista bácsi egy közepes minőségű étteremben ebédel, majd éppen rágyújtana az ebéd utáni cigire, amikor iszonyatosan rájön a hányinger. Gyorsan kirohan a mosdóba, nyitná az első wc ajtaját: foglalt....nyitná a másodikat foglalt....már alig bírja ki, odarohan a harmadikhoz, és szinte kitépi az ajtót, majd lendületből lehányja a bent trónoló embert. A csávó döbbenten néz Pista bácsira, majd lenyúl a kagylóba, megfog egy kis "anyagot", Pista bácsi arcába vágja és flegma ábrázattal megszólal: "Ha harc hát legyen harc!"
  • Laroa
    Tegnapi charr jútyúb videót én is megnéztem. Remélem megjelenésig a kivégzés animációt kiveszik belőle, mert faxnak sincs ideje azt nézegeteni egy WvW-ben :D
  • picket
    Pandázni sem mennek, mert panda sem elég jó, semmi sem jó, világvége. Szerintem az életükkel nem tudnak mit kezdeni. Ja, és természetesen buzik.
  • PiszkosFred
    En igen. Es nagyon tetszik benne par ujitast, kozte a "nem cso" szintezest, amit mar "javasoltam" ellopasra itt, es mmo topikban is :)

Jo lesz a GW2, nem fogja megvaltani a vilagot, de van benne egy-ket ujdonsag. Az egyszeri 20 ezer forintert jatszhatsz egy evig/kiegig havidij nelkul, ezert azok a csoroknak, akiknek sok a havi 4-5 ezer forint havidij, azoknak maga lesz a kanaan. Meg akkor is, ha nem tetszik neki, de "ingyen" van. Persze lesz, aki parhuzamosan fogja tolni a tobbi mmo mellett, ok jatszanak 1-2 honapot, aztan mennek pandazni vissza.
  • z3d
    Nem értem mi az összefüggés a szerepjáték és a buzikák között, én magam hetero lennék, és a szerepjátékot is szeretem.

Ja értemmmm. Aki nem csak pvpni meg hentelni akar, hanem kicsit beleélni magát a karakterébe, az beza meleg. Ez kb olyan következtetés, mint a klasszikus.
    - Van akváriumod?
    - Nincs.
    - Akkor te buzi vagy.

Komolyan, szét kéne trollkodni pár topicot nekünk is. Csak a kíváncsiság kedvéért.
  • Laroa
    Áh, GW2 lesz az istenjáték, Crassus megmondta, hogy az nem cső. Igaz még nem is játszott vele
  • PiszkosFred
    Hat nagy valoszinuseggel a Titanban is egymast fogja szurkalni a tisztelt nagyerdemu, virtualis keretek kozott.
  • PiszkosFred
    Lof*szt nem, ket percenkent nyomod az F5, ocska duma :)
  • Wlanseraf
    Na válaszolok és itt se vagyok....

Nem nem ez a jó válasz mivel nm én voltam aki 20x megkérdezte... de ha te ilyen frusztrált egyén vagy, vannak nagyon jó készítmények:) vagy menj ki egy kicsit a szabadba az sem rossz.... na bye nem kell a válasz mert már sajnos nem olvasom el...
  • gosumofo
    ha már nem jön be a wow, a titanig semmi értelme más mmo-val játszani. ott a d3 vagy a sok fps el lehet tölteni az időt ebben a pár évben más műfajjal, hacsak nem valami szerepjátékos buzika vagy akik egymást szivogálják meg szurkálják virtuálisan
  • Laroa
    Hát biza, havi 3k hatalmas érvágás
  • a.carkey
    Ha jó lesz a GW2, én is kipróbálom. De fizetni MMOért többen nem fizetek. Egy SWG2n, ami a PRE-NGEre épül, sőt, ha csak a sima CUra, akkor azon bia elgondolkodom.
  • z3d
    Dehogyis. Hogy gondolod?!?!?!
    AZ a megváltóMMO. Megmondták azok, akiknek meg kell mondani. Pont.
    Ha más a véleményed, és esetleg vitázni mersz, óvodás vagy.
  • Laroa
  • a.carkey
    Megjelenés után három hónappal onnan is kikopnak, és max. csak anyázni járnak majd vissza.
  • Tyrpak
  • z3d
    Egyébként a vicc az, hogy a szokásos megmondóemberek egyéb topicokban az itteni "közösséget", ezt a topicot ovodásozzák le.
    Kíváncsi lennék, ha most átmennék az aktuális megváltó MMO topicjába, és így bevezető nélkül benyögném, hogy sztem a "grafika max a f*s kategória", mit reagálnának? Borítékolom: letrolloznának, és elküldenének a pék haragjába, meg akkora trolladagot kapnék az arcomba, mint ide Mekka, mert hogy merek ilyet mondani a megváltóMMO-ra.

De biztosan mi vagyunk az óvodások. Rofl.
  • picket
    Mivel naponta 20 ilyen van itt a topikban. És a kérdésed is ilyen témájú. Ha számok érdekelnek, akkor biznisz magazin, az megmondja, hogy mennyire megy, mi fanboyok vagyunk, mi azt mondjuk, hogy hagyj a hülyeséggel, mert mi jól eljátszogatunk, és nem érdekel, hogy hány e-mailt kapsz, és ebből milyen értelmes vagy értelmetlen következtetéseket vonsz le. Most jobb?
  • z3d
    Ne haragudj, de troll kérdésre troll választ kaptál.

Így néz ki a normál kérdés:
    - Hogy látjátok a játékosállomány alakulását, mert kicsit furcsának tartom az új trial programot, és csak akkor fizetnék elő, ha elegen játszanak.
    Erre az értelmes válasz
    - Ahto City-n szemlátomást csökkent a népesség, szintezés közben már nem nagyon látni playert, WZ-re ritkán kell várni, és akkor is keveset, de lehet, csak szerencsém volt. Én a helyedben Tomb of Freedom szerveren kezdenék, nagyon jó ott a populáció állítólag.
  • Wlanseraf
    Én értem.. kb 2 hónapja nem szóltam hozzá ehez a témához.. feltettem egy kérdést... és kaptam egy igazi troll választ... no comment..
  • z3d
    Ezért nem tudtam végignézni, 5 mondat után láttam, hogy a zemberünk WoW fanboi. Amivel nincs semmi baj, csak akkor WoWozzon. :)
  • Tyrpak
    Az a google keresés kihozott egy értelmes találatot is :)

Xzibit meme

Kedvencem:
  • Bhalage
    nos HA NINCS AZONNAL TRIÁL AZ A BAJ, HA VAN AKKOR PEDIG AZ A BAJ ne vedd csak es kizarolag magadra, de kúrvára rendet kéne tenni már a fejekben. meg a pár előző hsz, abbahagyom qq, nem fizetek elő qq, szar a pvp qq, ne fizessetek elő baszod ha nem tetszik, hanem játszatok mással. aki meg gamel, annak további jó játékot!
  • Wlanseraf
    jaj de kis hisztis valaki
  • picket
    f2p lesz egy hónap múlva, majd akkor gyere vissza!