Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😛
Csak picit fura így egy ilyen nagy fórumra írni.
Am bocs ha valaki sértésnek vette... Csak nem tudtam pontosan, hogy nekem szól-e, mert nem nagyon olvasgattam vissza meg közben mások is hozzászóltak más dolgokat.
nem akartam bele folyni ebbe a magas szintû vitába, de már sírok a röhögéstõl, de most komolyan minek jön olyan ember pvp szerverre, aki hisztizik mert legankelte õt valaki quest közben???

SWTORban semmi vesztesége nincs ha pvp-ben leölik, max gyalogolnia kell pár percet a med centertõl... ez semmi, aki sír menjen próbáljon ki igazi pvp mmo-kat, ahol durva veszteség van egy halálnál, ajánlom erre pl. az eve-online-t, ott akár hosszú hónapok munkája szállhat el másodpercek alatt.

Tehát én is csak azt tudom mondani, aki nem bírja már most hogy nyakon csapják az menjen át pve szerverre, mert ha bioware végre megcsinálja rendesen az opvp-t és lesz tétje a dolognak, akkor durva nagy gankelések lesznek mindenhol...
Nekem? Lotro-ban?
Egy kapitány (captain), azért írtam, hogy kapi.
Mid van?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ja és szultán a gép miatt annyira sztem ne eggódj. Ezelõtt lotro-ztam, és van egy full-os kapim, amit 101%, hogy eladok. Abból lehet egy pár bõvítést venni. 😊
dxdiag elküldáse már rég megvolt.
Én csak annyit tudok mondani, hogy ha esetleg még el is indulna a játék, totálisan élvezhetetlen lesz ezzel a konfiggal. Szerintem minden platform (pvp, pve) totálisan élvezhetetlen lesz számodra. Ehhez a játékhoz komoly gép kell, ennél sajnos sokkal erõsebb.

köldj nekik dxdiagot. elvileg lowon sztem futnia kéne

Sziasztok!

Szeretném az informatikusok és/vagy hozzáértõk segítségét kérni egy a problémámmal kapcsolatban.

Az a baj, hogy nem akar futni a játék. Pontosabban az történik, hogy bejön a töltõképernyõ, majd várhatok kb 20-25 percet a nagy semmire, aztán visszadob a szerver választáshoz, és kiírja, hogy inaktivitás miatt kidobott (persze angolul 😊). Emellet még kiírja a 14-es hibakódot is, ami persze nem tudom, hogy mi 😛. Sajnos a neten sem találtam erre választ.
Namost.

A gépem a következõkbõl áll:
-CPU: Intel Core 2 Duo E7500 (2,93Ghz)
-Memória: 2 db (Kingmax) DDR2 1 GB RAM (2,93Ghz)
-Videókártya: ATI Radeon HD 4670 (1 gb RAM-mal)
(-Alaplap: GIGABYTE GA-EP41-UD3L)
(-Szoftver: Windows XP 32 bit)

A Support nagyon tetszik, hogy milyen aktív és nem tojják le a fejemet. De úgy gondolom, hogy ahol népesebb kör van, ott talán hamarabb és esetleg jobb válasz is jöhet. Persze tartom a kapcsolatot a Support-tal is. (Kis észrevétel: PATHPING.txt-t kért többek között tõlem az utolsó levélben a felelõs (am végre valami igazi nevû, nem egy robotnak álcázott valaki 😄). Írta, hogy legalább 2 sort kell találnom az swtor.exe-hez, és mindegyiknek az IP-jével csináljam meg a PATHPING fájlt, majd küldjem el. Viszont nekem a 2 IP cím megegyezett egymással... Kért még egy MSINFO32 típusú fájlt, illetve egy Reliability History nevût is. Viszont ezt a legutolsót nem tudtam létrehozni, mivel sehogy sem találtam a megfelelõ programot.)

Köszönök bármiféle segítséget.
kicsit más téma még last minute-nek,de a bioware MMO amatörizmusa megmutatkozott akkor is mikor 50-es lett a sage-em ami történetesen keddre esett mivel csak a class küldikkel meg PVP-vel huztam a 2.karit igy lvl 50-re 46-os PVP rang valamit 1000/1000 commendation várt rám ebben annyi a lényeg,hogy a heti PVP küldik plussz a 6 champion bag-nek köszönhetõen kettõ nappal az 50-re lépésem után 5 champion pvp item-ben és a többi sloton pedig Centurion item-ben volt a kari....a rank 60 még egy hét lett volna maximum azalatt full champion gear is meglett volna a maradék slot-on....ez nekem tûnik túl gyorsnak?

TDC Geronimo
A másik meg, hogy egy ilyen pontra kb 5 secenként érkezik a hajóról az utánpótlás, mert bionak annyi esze nem volt, hogy megcsinálja azt, amit voidstaron, hogy az ajtón nem mehetsz ki csak bizonyos idõközönként.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ez egyetlen hely ahol egymás ellen összefuthatnánk, az a huttball rep vs rep, aminek az esélye elég alacsony.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

TDC Geronimo
Na mindegy holnap ME3 demo a nagyközönségnek azt legalább nem baszták el, legalábbis, amit láttam belõle. Demo megvolt már vagy 4* 😊

de nyugi péntek óta nem fenyeget a veszély ,hogy találkozunk....talán õsszel megnézem mit sikerült "hotfixálni"-uk EA/BIOWARE-nak

már vágom😄 de amit irtam az is helytálló😄

TDC Geronimo
Látom azt se nézed meg amire válaszolok

TDC Geronimo
cast timeos. Normális player pl egy healer ott szopat meg ahol tud. sage össze vissza elfutkos/szakít meg bemegy losba. Ilyen egyszerû.

releasekor még tudtunk invitolni csetbõl. azóta kivették?
/ginvite <név>

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

a toolbar WIN.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

DummyBoy
Gondoltam történt valami érdemleges ... de nem ... Megint agyhalál ...

Tényleg nem fárasztó ez állandóan? Megint Jön a mikroszekundumok nagy pvp istene és megmagyarázza hogy a SWTOR-hoz képest a Tetris minden Sandbox játékok atyja, és hogy a semmilyen SW hangulat nincs ... (Bár gondolom a szpész kopott el az elmúlt pár hónapban a leginkább ...)

Pedig már magának a trollkodásotoknak is SW hangulata van. Mindig párban jöttök. Van egy mester, és mindig van mellé egy tanítvány ... általában valamilyen párnapos álreg, abból is a gyengébbek általában ... Õ meg fogja az általános dogmákat, és hisztis, mert elkenték a száját, vagy mert köcsögök az SL-esek, meg persze nincs soktargetnek soktargete és társai.

Találjatok már ki valamilyen új hisztit. Csak hogy feldobja a topikot ... Crassus, neked meg jobban kellene szûrni a padawanokat, mert egyre gyengébb a felhozatat ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

vanguard....

Volt valami normális flamelés is ma, amit érdemes elolvasni, vagy csak arról volt szó, hogy szar a játék/nincs szerver? Mert 227 új üzenet reggel óta kicsit sok.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

picket
No igen, talán egy játékkal annyit kéne játszani, amennyi szórakoztat, nem végigtekerni minél gyorsabban, napi 10 órát görnyedni elõtte, aztán sírni ha nincs több pvp lehetõség.

&#3237;_&#3237;

Mondja ezt a troopert 50re húzó játékos, akinek ott a grav round. Köszönjük, viszlát.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

ez ám a válasz......kb. olyan mint OV mai parlamenti viszontválaszai....

picket
A felsoroltak nem alap mmo elemek (nem attól lesz mmorpg, hogy van guild achievement rendszer). Az engine az olyan amilyen, majd amit tudnak javítanak (mindenki úgy beszél róla, mintha vasbetonnal körülvett titánium ötvözet páncélszekrény mélyén lenne eltemetve a Csendes óceán legmélyebb pontján... hát nem, ha valami baja van, akkor azt is lehet reszelgetni). Álló mobok vannak. Sõt, a nagy részük áll. De ti arról beszéltek, hogy mindegyik áll. Szerintem másik játékot játszunk. Content hiánya? Mind a 8 kasztot végigtoltad minden bolygó összes küldetésével, mindent felfedeztél, nem csoda, ha unatkozol. Ezredszer is csõjáték. Állj ki Tatooine közepére és ott ordítsd a sivatagba, hogy csõjáték. Mantrázzátok a hülyeséget, így az a csomó dolog amiben igazatok van elveszik a süket duma tengerén.

&#3237;_&#3237;

N1ggA
Amit páran leírtok, hogy mire vágytok (repülõ mount, mi van a hegy tetején stb.), az nagyon nagy elvárás, amit sose kaptok meg. Ilyen dolgokat a való életben kell csinálni. Aki a játékkal nem az életében fellépõ hiányokat akarja pótolni, csak szórakozni akar, annak teljesen megfelelõ. Ugyanez van a grafikával is. Aki szépet akar látni, menjen el kirándulni, elképesztõen szép helyek vannak Mo.-n is. Sok kontent van a játékban 50en is, de csak napi 2-3 óra játékra.

Spread De Love!

Csak a bloom és a shadow kikapcsolás okoz komolyabb teljesítmény növekedést. A sharder complexity még talán, de igazából nem érdemes azt sem piszkálni. A kártyád tûnik elég kevésnek, de igazából ha sokkal jobb gépet veszel, ilum tömeg pvp fog laggolni, wz mondjuk nem.

mert ez is mint sok más "egy kurvára letesztelt,korrekt,balanszolt" képesség.....

Üdv!

Lenne egy nagy problémám a játék közepes grafikán akad (7-15 fps) a warzoneokon, illetve néha fleeten, holott simán egy bolygón fejlõdésnél, farmolásnál teljesen normálisan megy (40-50 fps) fogalmam sincs mi lehet a gond megpróbáltam már szinte mindent driver friss. vettem ramot is a gépbe most 2 helyett 4 giga van. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
A gépem:
alaplap: asrock p45de3
cpu: intel core duo cpu e7600 3.06 Ghz
memória: 4gb ddr3 1600mhz
videokártya: nvidia geforce gts 250 1024mb

A válaszokat elõre is köszönöm.
Azzal bukta el a BW hogy azt hitte, az SW név elviszi a hátán. Így van, nincs idõ korrigálni ennyi mindent. A legalapvetõbb (!!!) MMO elemek nagy része vagy kompletten hiányzik vagy szarul mûködik. Végigjátszod és kész. Ennyit ér. A pvp-t, a klánrendszert vagy kláncsatit (ahonnan nem lehet invelni LOL-e?), a kusztomizálhatóság hiányát, az engine-t, a dinamikát (álló bambuló mobok) a lootrendszert (normálban kiosztja a game a hatodik columi fejest valakinek, másiknak meg még csak kék van), a content hiányát, a statikusságot, a csõ játékmenetet, a milliárt bugot, az ATI dolog stb... ne, javítják ki 1 éven belül.
Igazad van, nincs idõ, de így mûködik. Lehet szeretni, nem szeretni; itt a fórumon a "hogyan kellett volna megjelennie / hogyan kellene most csinálniuk" és egyéb világmegváltó értekezéseknek semmi értelme.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

QuippeR
érdekel ez valakit itt az sg topikban? nem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TDC Geronimo
Ezerszer el lett mondva már itt is és minden friss MMO topikba, hogy erre a mai világban NINCS már idõ. Pár hónap és itt a TERA, GW2, secret world meg még fene tudja még mi. Egymás hegyén hátán jönnek ki az mmok. Hiába lesz ebbõl akármi is fél-1 év múlva, ha elveszti a kezdeti elõfizetõk java részét. Márpedig el fogja, pont azért amiket leírtam. Legalább az alapvetõ MMOs ficsõröket belepakolhatták volna launchra, hogy ezt ne fél év alatt kelljen "átalakítani" MMOvá, amikor már rengeteg elõfizetõt elbuktak. Meg fog bukni? nem. F2p lesz? nem. Drasztikus játékosszám csökkenés lesz fél éven belül? Valószínû igen.

Megint no offense: az, aki elspaceli a szövegeket, a bolgyóküldiket nem tolja le, csak a class küldiket, a többi xp pvp, az valami olyasmi nekem, mint ha Counter Strike-ban csak de_aztec map, csak CT oldal, csak defuse. Pedig a CS ennél kicsit több dolgot tartalmaz.
Saját döntés alapján skippelitek a tartalmat, nyilván így unalmas lesz iszonyat gyorsan.

darth devil
Ha már világvége, az csak jót fog tenni a játéknak, ha a fele szervert megszüntetik esetlegesn 3-6 hónap múlva.

War, war never changes.

És ne feledjük egy alig 2 hónapos játékról beszélünk... ha elég idõt adunk neki - türelmesek leszünk - még bármivé kinõheti magát. Vannak hiányosságok, de
1. ha még több dolgot belepakoltak volna, éveket kellett volna még várni kiadásra, közben elavul (grafika, motor, stb.)... költségek meg csak nõnek.
2. mindig lesznek olyan területek , amibõl még több kell. Kiadás után ezt próbálják felmérni, hogy ne céltalanul fejlesztgessenek mindenfélét. Valószínûleg ez a fázis van: prioritások, milyen content jön a jövõben (játékosszám alapján).
3. tény ami tény, akinek a hangulat nem jött át, fél év múlva se fog 😊

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Riftnél is ment a világvége hangulatkeltés, aztán a mai napig él és virul a játék.

No offense, de ha vége is lesz 3-6 hónapon belül (amit én személy szerint kötve hiszek, hiszen annyi pénzbe került, hogy az EA nem fogja veszni hagyni), addig egy "pár" ember (köztük én) igen jól szórakozunk.

Én értem, neked (meg pár embernek) mi nem tetszik, lehet igazatok is van. Nekem meg tetszik xyz dolog, és nekem is igazam van (attól függetlenül is tetszik, hogy nagyon sok dolog sztem is elcseszett). Amíg belogolok, és élvezem a játékot, addig fizetek. Akármennyire is szeretnétek, egyenlõre nem tudtok meggyõzni az ellenkezõjérõl, és mivel jelenleg saját magam fizetem a havidíjat, én döntöm el, meddig játszom, és nem más. Pontosabban az EA/BW is dönthet úgy, hogy leállítja a szervereket, de erre egyenlõre csekély az esély.

már nemtudok belogolni úgyhogy passz,de azt tudom,hogy a sage-em-el vertem a space-t csak a classküldiket csináltam meg egy adott helyen és a BH-val is ezvolt a helyzet mig eljutottam 17-ig....sõt 50-hez közel már a fõkarival is erõsen "shortcut" okkal nyomtam a küldis videókat....

darth devil
Mert alderaant még mindig nem tud megnyerni 4 ember, ha a másik 4 hülye.
Amúgy biztos bennem van a hiba, vagy az sok L2-es év okozta, de ott mindig volt egy ganker party, aki kereste az enemy klán playereit. Teljesen mind1, hogy egyedül voltak, partyval, mobbal a nyakán stb stb.

War, war never changes.

picket
Nyilván lehetne új dolgokat kitalálni, csak az kockázatos. A jól kitaposott ösvényen haladni egyszerûbb.

&#3237;_&#3237;

picket
Falak ugyanúgy ott voltak wow-ban is, csak ez egy sci-fi, itt szögletesebbek a dolgok, ezért feltûnõ. Egyébként szabadabban lehet mozogni, mint wow-ban a repülõ mountok elõtt.

&#3237;_&#3237;

"mert láthatatlan falak,tereptárgyak,épuletek úgy vannak elrendezve,hogy egy adott részében tudsz csak mozogni a zónának..."
Ilyen volt a wow pl. amíg be nem hozták a repülõ mountokat. És remélem ezt a hibát sosem követik el swtorban.

Ennyi.
eddig csak olvastam az itteni hozzászolásokat, de nem nagyon írtam... minden mmo játék arról szól, felhúzod a karit x szintre vagy pvezel vagy pvpzel... geart farmolod kövi patchben meg jön az új gear és farmolhatod tovább.. kiegészítõ jön utánna lvling megint x szintig ás újra pvp vagy pve új gearert.. valakit ez köt le.. nekem 7 év wow után elég volt... most swtorban is ugyanez tetszik az egész világ új meg minden csak ugyanaz lesz max szinten mint wowban... farmolás megint.. wow eleje volt jó utánna lebutitottak leegyszerüsitettek mindent.. mindenkinek megvan a maga véleménye nekem ez... valakinek tetszik a játék valakinek nem.. nekem tetszik mert új világ, de belegondolni hogy 50en is az lesz, mint wowba, de sajnos nem lehet új dolgot kitalálni... mit ?..
még annyi,hogy a "CSÕ" nem azt jelenti,hogy 10-es karival nem mész be a 20-as zónába ,mert a játék 10-en egy adott helyen tart hanem azt,hogy a 10-es zónában nemtudsz mindenhova eljutni,mert láthatatlan falak,tereptárgyak,épuletek úgy vannak elrendezve,hogy egy adott részében tudsz csak mozogni a zónának....

Ja tényleg, ha lehet egy ilyen kérdésem, neked mennyi a /played a fõ karidon, meg az altokon?

És mennyi idõ volt végigjátszani bármelyik nem mmo rpg-t?

Részemrõl Fallout 3 84 óra, DA😮 100 fölött, DA2 47 óra + 8 óra a kiegészítõk.

SWTOR: 130 óra fõkarin, és pár altban van már 20 óra is, összesen 200 fölött. Hogy mit fogok csinálni 1-3 hónap múlva? Valószínûleg növelem a /played mennyiségét az altokon.
Szegény Crassust teljesen beszippantotta a játékvilág. Amit õ leírt azt a való életnek hívják, ahol el lehet menni kirándulni, túrázni, felmenni a felhõkarcoló tetejére körülnézni, stb...

Nem tudom lehetséges, a következik nagy patch-ig biztosan várok, aztán akkor majd meglátom. Nekem egyelõre ez a napi kb. 10 wz, és egy kis ilum elég. Abban igazad van, hogy ha 2* ennyi idõm lenne erre a játékra nem biztos, hogy élvezném, bár én rühellem a pve-t szóval ott is lehet még idõt elba*szni.