60845
-
Plata #59084 Teljesen jól működik.
Most értem vissza sztoriból a flottára,kipróbáltam,companionra rádobom a hólabdát arra ágyú és adja.
-
Plata #59083 Van ágyúm és azt vettem észre ha játékoson van hógolyó néha akkor is dob ágyú. -
gunji #59082 Akinek van snowball cannon-ja és még holnap szeretne hógolyózni: azt figyeltem meg, hogy ha egy npc-t először kézzel, majd canonnal dobok meg, akkor észrevehető százalékban ad dobozt. -
Plata #59081 Dramatic extrovert,egyébként sok Fp is bugos,most mandalorian raideren a lift nem vitt le,a csapat felét levitte a másik fele a levegőben maradt,én is,ott áltam és ugráltam,de akkor sem ment le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.08. 00:21:47 -
gunji #59080 Esetleg egy relog, de bugnak néz ki. Fórumon a ticketet javasolták (játékban a ?).
Nem ezek közül valamelyik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dark initiate's Robes
Redeemer's Harness
Saberist's Body armor
Wayfarer's Robe
CZ-5 Armored Assault HArness
MA-35 Forward Ops Chestplate
Street Slicer's Longcoat
Outrider's Flight Jacket
Dire taskmaster's Robe
Honored Master's vestiments
Dire Overlord's vestiments
Honored Champion's robes
Dire Warmasters Body Armor
Honored Saberist's Harness
Dire Eliminator's Chestguard
Honored Adept's Shroud
Guard Captain's chestplate
MA-52 Med-Tech chestplate
CZ-27K stealth ops suit
Emergency rEsponder's overcoat
CZ-18K Avalanche Chestplate
MA-52 Overwatch chestplate
Investigator's Armor
Noble Commander's Armor Set
Destroyer Set
Pathfinder's Armor Set
CZ-13K Guerrilla Armor Set
MA-44 Combat Armor Set
Outlaw's Armor Set
X-3 Techmaster Armor Set -
Plata #59079 Mindre bound és mind a hét megvan. -
gunji #59078 Ha mindegyik darabot a szettnek ráadtad a karakterre, akkor annak jónak kellene lennie.
És mindegyik darabnál azt írja, hogy 'bound' (a 'binds on equip' helyett)?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.01.07. 22:31:25 -
Plata #59077 Vettem egy szettet,az egész szett meg van.
A karimra outfitter-ben rá is adtam a szettet.
Az egész szettet meg vettem még sem került be collections-ba.
Mit csináltam rosszul?
-
Plata #59076 Nekem a random flashpointot is beszámolta. 
Hetente legalább 10 karival megszerzem a 100k conquestet,hogy húzzam a guildot.
Egyedül nem könnyű.
Tegnap jött a hetedik kari,ami csempész,fp küldit beszámolta vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.06. 17:07:59 -
gunji #59075 A 'Complete Missions as a Smuggler or a Bounty Hunter Origin'-re elfogadja a smugglerként/bh-ként a hógolyózásért kapott dobozt/dekorációt, minden egyes külön doboz/deko külön +1 küldetést ér. -
Plata #59074 Úgy látom egyeseknek nem tetszik a pvp átalakítása.
Flottán craftolgattam közben látom cseten megy a hiszti.
Két játékos azon rinyált felváltva hogy milyen szar az új pvp rendszer,meg hogy mennyi csaló meg a ragya tudja még minek nem titulált premade csapatok vannak.
Igen csak fel voltak paprikázva és elég durván tolták a sódert.
-
gunji #59073 Hm, szóval a heti reset előtt az utolsó 3/4-1 órában már nem érdemes (lehet) conquest-elni 
Mindig elfelejtem
-
Plata #59072 Azt értem,de nagyon fura a sok szám benne. -
gunji #59071 Nekem 50% a bónusz mindegyik repunál :(
A tört rész meg akár lehet a lebegőpontos ábrázolás pontatlansága miatt is ilyen (a sok kilences alapján)
-
gunji #59070 De azért - ha megoldható - érdemes a héten (keddtől számítva) négy nap belépni: az előfizetők egy Galactic Season Tokent kapnak érte, de figyelni kell a limitre is: 15 lehet csak belőle egyszerre, a flottán a vendoroknál lehet költeni belőle. :) -
pajer_csaba #59068 Persze, minden féle szir-szarra ad bónuszokat a repukhoz (pl ha vannak strongholdjaid meg x %-ra be vannak rendezve, meg ilyenek). Plusz, ugye amit ír, hogy subosként alapból kapsz rá +50%-ot. Aztán ezek összeadódnak, így jön ki a 104, vlaamennyi %. -
Plata #59067 Láttatok már ilyen fura repu bónuszt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.22. 13:06:10 -
pajer_csaba #59066 Faxa. Holnap jönnek anyósomék, ha csak 3 percre leteszem a seggem a gép elé, már megy a morgás... Asszem ennyit a dupla xp-ről. A jövő évet meg aztán végképp kilövi a gyerkőc érkezése januárban - azt mondjuk nem bánom. ☺️
Úgyhogy Boldog Karit meg Boldog Új Évet előre is mindenkinek. -
gunji #59065 Dupla xp hét van jövő keddig (12.27-ig).
50%-kal olcsóbban lehet pet-eket és companion-okat venni CM-ben szintén jövő keddig (12.27-ig).
50%-kal olcsóbban lehet collection-ben másolhatóvá tenni a cuccokat (01.01-ig). Pl. PH4-LNX is csak 75 CC-ért lesz acc wide.
A két főbolygó stronghold-ja 11 kreditért vehető meg (a következő patchig). -
Plata #59064 Na azt hiszem én passzolom az új bolygón a repuzást,nagyon nem jönnek be.Legtöbb küldetés csak az időhúzásról szól,egy nagy rohadt labirintus az egész,minden küldiben végig kell járni a fél pályát,na és persze mindenhol rengeteg ellenség akik mellett véletlen sem lehet elmenni,rohadtul fárasztó egy küdletés miatt leölni vagy 200 dilinyós mandot. -
Plata #59063 Tényleg találkoztam egy vörös robival.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.15. 10:51:29 -
Plata #59062 Nekem szerencsére ki maradt.
De mi az hogy már a megölt ellenségből eső cuccokhoz is repu kell?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.15. 02:31:56 -
gunji #59061 Mikor már belépnék... server is unavailable.
Nézem redditen, swtor-fórumot... semmi infó. 
Csak az idióta twitteren van infó: egy órás leállás kezdődött pont most pvp progress bar bugjának javítása miatt. De miért pont a twitteren kommunikálnak, ahol az olvasáshoz is regisztrálni kell?
-
Plata #59060 Elértem a lökött robinál a max haverságot.
Így tudok venni kiskarival neki vendornál itemet hogy elérjem vele is a max haveri szintet.
De a robihoz való ajándékok 100 ezerrel többe kerülnek mint az előző szezonos társ ajándékai.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gunji #59059 Húha, majd rá kell keresnem az újdonságokra, meg hogy van-e valami más is, de legutóbb (tavalyelőtt) két dolgot csináltam:
- vuki ölelgetés: Nar Shaddaa-n a promenádon van 13 vuki, közülük 10-t kell megölelni naponta, nagyjából egy kör mentén vannak, így könnyen végig lehet szaladni rajtuk naponta és ott hagyni a karaktert másnapra, hamar megvan több karakterrel is
- közben lehet mindenre hógolyókat dobálni, különös tekintettel a vörös címkés enemy droidokra, a hógolyózás amúgy működik küldetések közben is, ami jó poén játék közben.
Más hirtelen nem jut eszembe.
Patch notes: link
A kisvonat a flottán a Coruscant-i lifttől balra a kanyarban van (és a Cartel Bazaar liftjétől jobbra is egy). Kép spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #59058 Jut eszembe,tudnál adni pár tippet az eventhez?
Valamikor eszement régen megszereztem a mikulás szánt.
De sok éve nem foglalkoztam az eventtel.
STO WoW és WoT event inkább le foglalt.
De jelenleg nincs WoW előfizum,ami hiányzik is,de evvan,WoT-ban csalódtam nagyot így most hanyagolom.STO event meg olyan egyszerű lett hogy napi 5 perc elég rá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.13. 21:52:46 -
Plata #59057 Köszi,akkor ki várok hátha,régen láttam le árazva,de hülye voltam és elfelejtettem megvenni.
Gondolkoztam hogy megvegyem-e vagy gyűjtsek még CC-t egy 30 ládás csomagra.
Na és el is felejtettem szépen a dolgot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.13. 21:49:46 -
Plata #59056 Milyen vasút merre miért és hol?
Eddig én drogoztam GTA-ban de nem lehet hogy te szívtál sokat?
GTA-ban is ma jött ki az új drogos dlc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.13. 21:46:17 -
gunji #59055 No szóval elindult a v7.2 sok új design-változtatással: kinek a pap, kinek a paplan. Mindenesetre gyorsan átkonfigoltam a jobb alsó új panelt, meg visszatettem a térképet az M-re.
Az egyik kanyarban láttam egy minivasutat. Az kéne, nagyon kéne
drágaszááág 
Meg menjünk gyorsan ölelgetni vukikat, olyan magányosak
A HK-55 chapteren nincs kedvezmény, én várnék még egy hetet, hátha. Ha akkor se, akkor legalább karácsonyra meglepheti magát az ember vele (ha jól számolom, olyan 10 ezer hufra jön ki). -
gunji #59054 Szerintem sem éri meg a teljes árat, bár nekem nincs meg és nem is ismerem a történetet.
Én megvárnám a Life Day Eventet, akkor szoktak lenni leértékelések. S mintha azt olvastam volna, hogy elindul az új kieg, s utána valamikor kezdődik az is.
Szerk: jah, most olvasom, hogy már elkezdődött:
- 12.13-01.10 Life Day
- 12.20-12.27 Double XP (tarthatna harmadikáig) -
Hat, hogy megeri vagy nem, inkabb nem. Marmint Z0OM az egyik kedvenc companionom es ot viszem mindig healerkent, de kozel 4000 CC-ert nem hiszem, hogy megeri egy 50 perces sztori (bar elsore vicces, az teny). En megkaptam anno elofizetoi jutalomkent, de ha nem lenne meg, nem hiszem, hogy fizetnek erte annyit. Akciosan nem lattam meg, de nem is nagyon figyeltem, esetleg 50%-osan 1900-ert mar lehet erdemes.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.12.13. 11:26:40 -
Plata #59052 Szerintetek lesz le árazva valaha a HK-55 chapter?
Vagy ne várjak rá és megéri ennyiért is? -
Plata #59051 -
Plata #59050 Valamit csinálhatnának a starfighterrel,szerintem bugos vagy nem is tudom minek nevezzem.
Ugye a heti feladat a starfighter,jelentkeztem be hívott és visszadobott a flottára.
Semmit nem írta ki csak behívott töltött és a flottán voltam újra,jelentkezni is lehetett volna újra,de mivel épp ziost boss-ra kerestek embert elmentem oda,csak hogy míg várakoztam a csapat elkészüljön ki akartam venni egy itemet a collections-ból,csak hogy a collectionsból minden eltűnt.Sőt a cartel market is üres volt.
Miután le vertük a boss-t és vissza mentem a flottára megnéztem újra,üres volt collections,relogoltam és megjavult,de miután újra jelentkeztem starfighterre megint üres lett.Ott van az összes oldal csak épp hiába lapozok benne,minden üres.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.07. 11:19:38 -
Plata #59049 Na most Steam is kiírta hogy mik lesznek jövőhéten.
Week 8 (December 6th - December 13th)
Daily
Influencing the Galaxy Earn 25,000 Personal Conquest Points across your Legacy.
Weekly Complete any 7/10
March Across the Galaxy Earn 200,000 Personal Conquest Points across your Legacy.
True Purpose Defeat enemies across the Galaxy with PH4-LNX as your active Companion.
Playing the G.A.M.E. Turn in G.A.M.E. Analysis Modules to PH4-LNX in your personal ship to earn Reputation with the Gambling Authority and Management Entity.
Liabilities of Quesh Track down and defeat the following high profile targets on Quesh: DS-224 Colossus (Adrenal Valley - Republic), Foreman Telleon (Imperial Mining Control - Empire), Lord Rhexa (Broga's Palace - Republic), Yanu Selke (Three Families Palace Grounds - Empire).
Seat of the Empire Daily Sweep Complete the mission: [WEEKLY] Daily Area: Ziost multiple times or complete [WEEKLY] Daily Area: Yavin and [WEEKLY] The Enemy Within once.
Fielding Loyalty Complete Missions as a Trooper or an Agent Origin.
Legacies of the Force Complete Flashpoints (1 point). Earn bonus progress for completing Depths of Manaan, Assault on Tython, Korriban Incursion, or Secrets of the Enclave (requires content) (4 points). Earn additional bonus progress for defeating their Bonus Bosses (3 points).
Heading the Frontline Complete Unranked Warzone matches. Earn double progress for wins.
Stay On Target Earn Capture, Defensive, and Damage Medals in Galactic Starfighter by capturing and defending objectives or damaging enemies.
Heart of Ruin Defeat Lair Bosses (1 point). Earn bonus progress for defeating the Colossal Monolith on any difficulty (3 points). (Requires a Subscription).
-
gunji #59048 Érdekes, most gyorsabban lehet szintet lépni, mint korábban. Kár, hogy nem lehet a korábbi Season-öket befejezni (már aki szeretné). -
Plata #59047 Tegnap egy óra után amikor élesedett az új napi küldi,elmentem és összeszedtem gyorsan a 25k conquest pontot,a napi küldetés pontjával és a négy napos előfizetésért járó nyolc ponttal meg lett két szint,ki is vettem a jutalmat,abból lett ez a darth malgus armor is,a másik egy decoration box volt.Miután kinyitottam a ládákat és kész volt a napi szezon küldi kikapcsoltam gépet és léptem.
Este fele mikor újra le tudtam ülni játszani,az volt az első dolgom hogy elmentem dantuinra csinálni a kalóz eventet.
Heroic küldikkel kezdtem,heroic küldik közben újra meg kaptam a napi szezon küldi teljesítését és meg kaptam a pontot is.
Tegnap egy órakor a 77-es szint harmadánál állt a mutató,napi login jutalommal meg lett a 77 és a 78-as szint harmadánál állt,majd a napi küldivel a 78 is kész lett,este pedig megkaptam még egyet.Így már a 79-es szinten vagyok.
Na és látszik hogy a mai még nincs meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.03. 15:41:48 -
Plata #59046 Ma egész jó szettet kaptam a szezon ládából.
Kár hogy van a fején az a csuklya.Sith sorcim csúnyán néz ki csuklyával.
Még nem vettem ki a dobozt.Még nem tudom mit kezdjek vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.02. 13:28:54 -
Plata #59045 Még mindig nem igazán tudom mire kéne költenem a pontjaim.
A mostani szezon vendornál fegyverek vannak,de nem tetszenek.
Az előző szezon dolgaiból meg nem igazán érdekel már semmi,bár a birodalmi lakás nincs meg,azt hiszem a köztársaságit meg vettem előző szezonban. -
Neha belefutottam en is ebbe a bugba, szerencsere ahogy irtad, csak interfesz bug, nem "veszi el" azt a 2x8-10 pontot a jatek.