60845
-
gunji #59123 Még van 50 nap, azon gondolkodok, folytassam-e a 100 weekly-s achievementért.
-
pajer_csaba #59123 Egymásba csúsztak az insták. Idáig csak a strongholdokkal láttam hasonlót, de ott is csak companionokkal - biztos más is találkozott már azzal, hogy companionok álldogálnak a strongholdjában egy szál alsóban. Ez azért van, mert valaki más a saját, ugyan azon strongholdjába lepakolgatta a compijait dekornak, a progi meg aktuálisan nem tudja kezelni, ha túl sokan használják ugyan azt az instát (stronghold, sőt, a guild hajó is insta - ezért sem tudsz ops teamet csinálni, ha az egyik tag strongholdban vagy guildhajón van...). Az, hogy ez küldetés instákában is megjelent, ráadásul játékos karival, annak a jele, hogy az indiai takarítók, akikre az swtor üzemeltetése van bízva, nem nagyon értenek a dolgukhoz. -
Plata #59122 Tegnap nem vótá fent. -
Orbancapitan #59121 velem együtt -
Plata #59120 Jaah,szezon,eszembe nem jutott,én már vagy egy hónapja befejeztem.
Én azt nem értem a szettek miért egyformák.
Ennyire nincs kreativitásuk?Vagy ennyire lusták?
Minden szett egyforma.Max az egyik piros a másik meg bordó.
Még a pvp szett is ugyanolyan,csak az sárga.
Operations gearem nem volt,szerintem nem is lesz.
Nekem már az is elég ha kifarmolom a guildnak a heti conquest pontot,ezen a héten kétmilliós célt űztem ki,három és fél nap alatt összejött.De nem mondanám hogy hú de könnyű volt.Volt hogy éjjel háromig kockultam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.15. 17:25:26 -
gunji #59119 Persze, hogy könnyű, ezért csináltam ;) Közben elfelejtettem, hogy hetente csak 2x engedi a weekly-t. 
GS3 = Galactic Season 3. Remélem tényleg megcsinálják, hogy a korábbiakat is be lehessen fejezni :)
Szerk: Gyönyörű-gyönnyörű. Kifarmolt gyári Noble Decurion Pummeler armor ad 6,4% accuracy-t. Zseniális
-
Plata #59118 Ziosti küldetés.revan prelude sztori vagy mi a szösz.
A képen látszik is legfelső küldetés jobb oldalt.
Mozgott igen,de nem rendesen.
Képen nem látszik sajna,de így ahogy van így csúszkált a padlón összevissza.Nagyban öltem a megzakkant birodalmiakat ez meg ott csúszkát a földön mintha karót nyelt volna.
Mikor bementem a másik szobába le csapni a fő rossz arcot és végeztem majd vissza jöttem már nem volt sehol.
De mikor bementem még ott csúszkált mint egy megkergült robotporszívó. -
Plata #59117 Négy coruscant heroic?
Az nem is sok,a coruscant heroic olyan könnyű.
Bocsi de most hirtelen nem ugrik be mi az a GS3.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.15. 16:39:17 -
gunji #59115 Tíz flashpoint? Én négyszer mentem Coruscant heroicokat tegnap, de az is elég/sok volt 
Amúgy 326-os ratingű armort farmolok, hátha akkor már nem 320-as itemek esnek npc-ktől, de eddig nem akar esni jobb
Nekem strongholdban jelenik meg néha nem oda való companion, aztán eltűnik. Ez valami bug, ahogy olvastam.
Szerk: közben kész lett a GS3 is \o/ Várom szeretettel a negyedik részt.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.01.15. 16:07:43 -
pajer_csaba #59115 Melyik küldi volt és hol? Mozgott is, vagy csak ott állt aztán eltűnt? -
Plata #59114 Idegen játékos jött be a küldetésembe.
Personal phase volt és egyedül küldiztem.
Még is ott termett.
-
Plata #59112 Kár. -
Alanw #59112 Sajnos nem -
Plata #59111 Nem tud valaki véletlenül valami jó kis programot stronghold be rendezésre?
A guild hajóját elkezdtem be rendezni,de totál kikészültem.
Kész vagyok 10%-al és KO vagyok.
Esküszöm 10 FP nem fáraszt le úgy mint ez.
Már a harmadik kávét iszom.
-
Plata #59110 Ma szereztem egy rejtett steam öcsit rishi-n.
Ha jól nézem a dolgot,akkor valószínűleg minden karakter osztály kap valami ilyet.
Vajon ha mind a 8 fajtát megszerzem az ad egy újabb rejtett öcsit?
Steam szerint nem túl gyakori öcsi,a játékosok 1.6%-ának van meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.13. 15:48:46 -
Plata #59109 De tegnap Rishi-n is találkoztam fura dologgal.
Van az a küldi revan sztoriban mikor ölni kell 15 kalózt.
Öt kalózt letámadtam és ahogy megöltem az elsőt kiírta hogy 0/15 megölve.
Szerintem az valami tesco-s kalóz volt hogy nem számított egynek.
Vagy kettőt fizet egyet kap akció volt.
-
Plata #59108 Ez insta volt.
Ahogy a képen is látszik épp be mentem.Azt láttam hogy ezek szerencsecsomagok egymást ütik.
De bentebb is ment a buli.
De másik kérdés még áll.
Ha veszek egyik karinak 1400 cc-ért starfighter hajót,az csak egy karinak lesz meg,vagy kevés CC-ért valahol unlockolhatom legacyra,vagy eleve ha megveszem legacyra unlockolja?
Egy csomó karival sosem voltam starfighteren még,így nincs neki fejlesztve egyik hajón sem értelmes cucc,így bemenni 2-3 starfighterre gáz.Ha lenne CC-s hajó akkor az egyből maxolva lenne.Harmadik képen is látszik hogy tök stock hajóval vagyok,mivel még a starfighter kezdő küldit toltam.Meg az is látszik hogy a meccs közben a játék UI-ja bebugolt mint állat.Starfighter hulla bugos megint.Tegnap egyszer újra kellett indítanom a gépet is.De tegnap mikor voltunk athiss-on,azért tököltem a bejáratnál félpercig,mert az átvezető videót skippeltem,ettől eltűnt minden actionbar és kijelző,kellett vele szöszölni egy csomót mire visszajött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.13. 07:50:25 -
Orbancapitan #59106 pontosan ahogy csabi mondja -
pajer_csaba #59106 Ha instában vagy, akkor megkapod a killt. Ha nem, akkor először meg kell ütni őket (ilyenkor ált a két frakció nem is sebzi egymást). -
Plata #59105 Francokat,épp csak bementem a területre és láttam hogy verik egymást.
-
Orbancapitan #59104 előtte biztos h meg kellett sebezed v a társadnak sebeznie őket csak úgy számolja bele -
Plata #59103 Én csak néztem hogy ölik egymást,így is számolta. -
Orbancapitan #59102 amúgy elég aoe skillel megsebezni őket ha egymást őlik -
Plata #59101 Ok,Akkor másképp rakok be képet. 
Ezt tegnap alderaan-on csináltam.
Az ellenséges őrök egymásnak estek és ölték egymást,még meg is kaptam a kill-t amikor megölték egymást.
Starfighter már megint bugos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.12. 07:22:53 -
Orbancapitan #59100 Én máshogy emlékszek :D -
Plata #59099 ÁÁÁ,dehogy,a vörösbőrű.A kék fénykardos pasit a légzsilipből mentettem ki. 
Épp meg akarta nézni hogy kint hideg van-e.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.12. 01:48:45 -
Orbancapitan #59098 ki? az a magas jó kiállású jedi lovag kék fénykarddal? :D -
Plata #59097 Ha veszek egy hajót starfighterben akkor az legacy wide,vagy karinként 1400 CC? -
Plata #59096 Klassz,a Heti szezon küldik közt van wars upplies küldi.
Bár a szezont már vagy egy hónapja teljesítettem,de hátha felmegy az áruk GTN-en,van elkészítve vagy 60-70 darab talán.
Ha nem lettem volna lusta mostanában lenne több is.
De mióta 10 karival tolom a heti conquestet nem sok időm maradt a craftolásra.
Supplying the War Effort :Assemble materials into any of the following War Supplies: Infantry Supply Kits, Starship Weapons, Armored Vehicles, Crystal Capacitors, or a Holocron of Strategy, then assemble an Invasion Force
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.10. 09:21:44 -
Plata #59095 Nekem ő a kedvenc Jedi lovagom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #59094 Nekem is van sok jedi és sith,de van csempészem is jó pár,pár BH pár agent és egykét trooper.
A kedvencem egy jedi knight,aki igazából sith sorci,ráadásul sith pureblood.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.10. 08:34:21 -
Plata #59092 Trooper/BH. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.10. 08:02:44 -
pajer_csaba #59092 Én pont ellenkezőleg, kifejezetten Erő-használós vagyok: van két BH-m, egy agentem, meg egy trooperem. Ezekre jut további 25 Jedi és Sith kari. És ez csak az ejrópai szerver... XD -
Orbancapitan #59091 khm szexi sith -
Plata #59090 Nézd fel adtam a karimra a szettet,viselte is,utána át pakoltam a társamra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.10. 00:55:49 -
Plata #59089 Kár,mert ezek a dolgok érdekelnének.
Sajnos abszolút nincs gonosz sith warrim,egy jó sith warrim van aki 80-as,de az Twilek jedi sage.Na és jó.Van még egy sith warrim,de nem tudom hanyas.Feladtam mert az régi sith warri,de nem tudtam felhúzni max szintre mert a sith warri és a jedi knight stílus nem nekem való.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 22:42:33 -
pajer_csaba #59088 Szerintem abszolút teljes összefoglaló nincs. Én főleg az swtor spy-t (küldikhez és datacronokhoz) és a vulkk-ot (gearekhez, statokhoz, rotákhoz) szoktam használni. Népszerű még Swtorista is, aki cuki, de 90%-ban általános infókat ad, legyen szó a videóiról, vagy a honlapjáról. Sok olyan helyzet van, hogy látsz egy random neveesített NPC-t a mezőn, és csak a 143. gugli találaton lesz róla infó, hogy mit hogyan kell. Vagy esetleg itt megkérdezed és egy-két veterán játékos talán emlékszik. Az SWTOR világa iszonyatosan nagy, ezért is tűnnek kicsit silánynak, sótlannak az új kontentek, mert csak a sztorit meg a mechanikát (gearek, statok) viszik tovább (már amennyire), de igazán a játék világát nem bővítik úgy, mint az elején. -
Plata #59087 Kíváncsi lennék hány ilyen rejtett dolog van.
Nincs ez valami honlapon le írva? -
Plata #59086 LOL. -
pajer_csaba #59085 Plata részére (meg akit érdekel):
Sith Warrior threesome ;-)
1., Legyen egy férfi karid amivel a Sith Warrior storyt csinálod (a tényleges class mindegy).
2., Szerezd meg Vette-t.
3., Csináld tovább a story-t.
4., Kezd el a románcot Vette-vel.
5., Szerezd meg Jaesa Willsaam-et. (Figyelem! Csak Dark Side-os Jaesa-val működik, a Ligth Side-os Jaesa-val egyáltalán nem lehet románcolni.)
7., Semmilyen körülmények között se beszélj Jaesa-val!
8., Vidd végig a románcot Vette-vel - ez nagyjából egybe esik a fő story jó részének végével.
9., Most már beszélhetsz Jaesa-val. Vidd végig a románcot vele is.
10., Amikor Vette felteszi a nagy kérdést, válaszd mindkettőt. Vette megsértődik.
11., Kapsz majd egy levelet, amiben Vette meggondolja magát, és belemegy az édeshármasba.
Enjoy. :D