Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fegyver meg 127(?) champ commendation. AZ meg még gázabb 😊

No igen, a bünti rész érdekes. Engem tegnap kivágott az egyik warzoneból, mert halál után nem nyílt ki a fal, és deserter timer meg letelt. "Kicsit" mérges voltam a bukott valor+commendationok miatt, ha erre még jönni fog valami jó kis bünti is, akkor nem kicsit fogok káromkodni. Persze az miatt még inkább káromkodom, amikor 1-0 huttball után a fél csapat lelép mert már "úgysincssemmiesély". Persze belefutottam olyanba is, amikor már a kezdõhelyen farmolták a csapatunkat 😛 Szal kettõs penge. Mindenesetre a bünti kell, meg az is, hogy jutalmazzák azokat, akik végigtolják a meccset.

Leginkább az kéne, hogy az objective-ek miatt kapjon az ember medált/commendationt. És az is legyen már objectiv, ha beviszem a lasztit pl.

Na igen, rájöhettek volna megjelenés elõtt. Azt az anomáliát, hogy a full BMesek/premadek kicsirkéznek mindenkit, úgy lehetne megoldani, hogy matchmaking valor szint szerint (is) mehetne, valamint premade csapatokat csak premadek ellen sorsolna össze.
Mondjuk nagy különbség nincs a champion meg a BM cucc között. De a champion összeszedés sem annyira egyszerû, 20 ládából 1 token sem esett 😄 7 champ commendationonként meg 67-et összeszedni egy egy darab cuccra szintén nem eccerû. Persze nem akarom túl könnyûre sem, de a token esélye elég csekély lett.

Én azért picit remegek, amikor ilyen változásokat terveznek.
Soha nem sült még ki jó abból, hogy a játék egyik alapvetõ koncepcióját az élõ játékban utólag átírják.

Kilépési bünti nagyon kell, viszont nagyon óvatosan kell megvalósítaniuk. Mert jelenleg a játék eleji kilépõk egy része abból van, hogy tölt nekik a warzone, tölt, aztán kiírja, hogy time-out és vissza fleetre. Õket még plusz azzal is szivatni, hogy büntetést kapnak, nagyon idegesítõ lenne.

És megint: daily-kbõl szerzett geart kivenni, teljesen jó, csinálják meg minél hamarabb. Viszont! Miért nem megjelenés elõtt jöttek erre rá?
Hogyan fogja ez a javítás megoldani, hogy a leghangosabb pvp/pve huszárok, már mindent kifarmoltak a játékból, és már nem maradt más hátra, minthogy a most, normalizált tempóban felzárkózókat kiütik a játékból a full battlemaster gearjükkel?
Várható és szükséges volt.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Patch 1.2, among many other PvP changes, will remove the reliance on daily quests for your gear progression (and therefore increasing the value of the commendations you get for playing a match to the end) and penalties for quitters.

Georg "Observer" Zoeller
Principal Lead Combat Designer

j0nNyKa
najó de ott egy helyen van egy rakás konstans, amirõl fogalmunk sincs, hogy valójában micsodák
a változók viszonylag egyértelmûek, de a közepén az a maszlag picit furcsa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

picket
Van kettõ darab 1-es, egy 0.01 és egy 0.3. Egyiket sem értem honnan jött. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

felteszem így jobban látszik, hogy mi honnan jön, mintha csak oda lenne szúrva egy együttható.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Igen, a channeleket is gyorsítja, mint force lightning, vagy az agent idióta healje.

A 1.5 seces cast time-oknál baromira nem látom értelmét az alacrity-nek, a 2-3 seceseknél még csak csak.
Viszont ott bejön olyan is, hogy pl agent-nl az alacrity csak árt, mert felborítja az energy regenjét. 😊
Ez gyorsítja a force ligthning elcastolást is, miközben ugyanúgy tickel háromszor? Kösz.

j0nNyKa
ja ott valahol el vannak csúszva a zárójelek, de én már feladtam

picket
"0.3 * ( 1 - ( 1 - ( 0.01 / 0.3 ) ) rész miért nincs egyszerûen kiszámolva? " - l2matek <#idiota> Azért nincs kiszámolva, mert utána hatványozva van, és abba a "0.3*" rész nem tartozik bele.
Hogy mi értelme van ennek: (1-(1-(0.01/0.3) azt ne kérdezd, mert ha felbontod a belsõ zárójelet, akkor marad egy 0,01/0,3 fel lehet mindkettõt szorozni 100-al, hogy olvasható legyen, és akkor 1/30. De így bonyolultabbnak tûnik <#idiota>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
WoWban csinalta ezt nekem 4.1 vagy 4.2-es peccs utan. Semmi sem valtozott a gepemben, csak a peccsre gondoltam, hogy az okozta. Mas is panaszkodott ra raidek kozben hasonlora. Aztan elmult. Nem tudom mi es hogy, de elmult.

SWToR-ban is ugyanigy eljott, igaz valami az 1.1 utan, szinten par napig tartott a peccseles utan, aztan elmult, amilyen hirtelen jott, olyan hirtelen el is maradt a tunet.

Ma napig nem tudom, mi okozta ezt a "hirtelen az egre nezek" dolgot, de se Skyrim, se Witcher, se New Vegas (ezekkel jatszogattam az elmult evben) nem produkalt ilyet, csak a ket mmo. De elmult. Ha talalsz ra valaszt, erdekelne, mert furja az oldalamat a kivancsisag.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

N1ggA
Nem normális. Buffok nélkül a 2 sec cast timeos spell:
96-os alacrity rating: 1.93 sec
249-es: 1.84 sec

Spread De Love!

beugrós kérdés volt, copy-pasteztem, szóval valószínûleg nincs elütés. a zárójelek is stimmelnek. 😄

j0nNyKa
mondjuk 100as alacrity ratinggel, 2 sec cast time-mal, meg mondjuk 0% skill-buffal:
level 20asnak az activation speedje:
2*(1-(0/100)-0.3*(1-(1-(0.01/0.3))^((100/20))/0.55))) = 2.32081477 😄
level 50-esnek:
2*(1-(0/100)-0.3*(1-(1-(0.01/0.3))^((100/50))/0.55))) = 2.41939394 😄

nincs valahol elütés? mert pl. egy záró zárójel hiányzik valahonnan, az tuti

ha mondjuk a hatványjel elé berakom a hiányzó zárójelet, akkor
20as szintû:
2*(1-(0/100)-0.3*(1-(1-(0.01/0.3)))^((100/20))/0.55))) = 1.99999996
50es:
2*(1-(0/100)-0.3*(1-(1-(0.01/0.3)))^((100/50))/0.55))) = 1.99878788

így már stimmel az is, hogy az 50esnek csökken a cast time a 20ashoz képest, de még mindig nagyon picinek tûnik a csökkenés

vagy ez így normális ?!

bár.. így meg az alacrity rating növelésével nõ a cast time is... brrr, buzi ez, nem számolgatok. 😄

j0nNyKa
ööö.. ebben van elütés, és meg kéne találnom, vagy poénból írtad? 😄
egyébként 2 dolog tünik fel a formulában:
0.3 * ( 1 - ( 1 - ( 0.01 / 0.3 ) ) rész miért nincs egyszerûen kiszámolva?
a másik meg inkább érdekesség, hogy 20as szint felett ezek szerint magától NÕ az activation time valamennyivel szintrõl-szintre ?!?!
vagy.. na ezt át kell nyálazni 😄

szerintem mindenki magolja szépen a formulákat, és nemsokára olyanok jönnek majd, hogy hol van az elütés ebben:

Activation Speed = CastingTime * ( 1 - ( %AlacrityFromSkillsAndBuffs / 100 ) - 0.3 * ( 1 - ( 1 - ( 0.01 / 0.3 ) )^( ( AlacrityRating / max(Level,20) ) / 0.55 ) ) )

Az már a béta van, ez gondolom más lehet😉

Tomb of Freedon Nadd

j0nNyKa
õõ, olyanról még nem hallottam, illetve az a camera pivottal lehet kapcsolatban gondolom
a bug az, amit picket leírt: néha gondol egyet a kamera, és ugrik egyet mondjuk 90 fokban felfelé (magad elé nézel -> eget nézed)
ez fõleg terheltebb helyeken van, pl. warzone-okban, és már release óta létezõ bug (vicc, release elõtt nem volt..), 99%-ban logitech, meg razer egerekkel
öhm, ennyi, gondolom a mostani patch-csel nemhogy javult, de mégtöbb embernél jött elõ

j0nNyKa
ha valakit érdekel, livekodok.com-on most még olcsóbb a gamecard

Hát ha van a számládon hitelkeret....

Tomb of Freedon Nadd

picket
A bankodtól függ, ha engedi... (akinél bankkártyával fizetsz, az nem tud az anyagi helyzetedrõl)

&#3237;_&#3237;

Köszönöm a válaszokat... és még 1 valami... elõ rendeltem originen a digital deluxot... még megjelenéskor , de nem volt pénz a kártyámon, de mégis levonta így -17000 lett a számlán.. ezt megtehetik?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

picket
A karakter marad, a kameranézet ugrik csillagvizsgáló üzemmódba.

&#3237;_&#3237;

picket
Nekem meg tegnap kezdte, és elég sokszor csinálja, ha jobb klikkelek. Elõtte sosem volt ilyen.

&#3237;_&#3237;

Sokkal jobban fut már a játék.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A grafikát lehet állítani, az fps javult, de ilumon még mindig elég low.
Warzoneokban egész jó, bár én idõnként újra szoktam indítani a klienst a memory leak miatt.

Sziasztok , rég voltam .. csak annyit szeretnék kérdezni hogy az fps bugot meg azt hogy nem lehet állítani a grafot ki javították már ?😊 elõre is köszi!

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

ez az az ugrálás, amikor hirtelen föl v le esik/mászik a karakter és a kamera a régi pozíción marad?

j0nNyKa
a kamera ugralas sajnos mar regi bug 😞
nalam valamiert mar egy ideje megjavult, sokaknal nem

picket
Minden peccsel érdekesebbé teszik a játékot. Most a kamera ugrál random helyzetekbe ha nézelõdnél. Ezek szerint jönnek az egér körüli mizériák :S

&#3237;_&#3237;

Ok, tegnap hülyeséget írtam.
Steel series wow cata egér megoldás a hivatalos fórumból.

(mondjuk ilyenkor azért picit bosszankodok, amikor a 3. bejegyzés az, hogy "google-on találtam ezt a topicot, és müködik", és én keresem ki más helyett)
Sztem a bw tutira megcsinálta hogy ne lehetssen. wow cata. náluk ez alap bann.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Csak találomra tipp, van egy olyanja a játéknak, hogy adminként fut, és logitech egerek csak úgy mennek, ha az egér programját is adminkét futtatod. Hátha segít 😊
Tudom mirõl van szó, elég sokan anyáztak miatta Fleeten generalon, pont ezért mondtam, hogy nekem még nem produkált ilyet sem tegnap, sem ma.

hawkie22: igen, a legfrissebb szoftvere viszi(legalábbis swtor fórumon ezt írják).

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Használ itt valaki esetleg Steelseries WoW Cataclysm egeret játékhoz? Be lehet a gombokat állítani a játékhoz vagy ezt nem támogatja a játék?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

j0nNyKa
de ez meg mindig nem arrol szol, hogy neked hany gombos egered van, hanem hogy tegnap a nagy patch utan crashelt a jatek, ha a UI fele vitted a kurzort, es nyomtal egy mouse button 5-ot
erted?

Nekem nem volt(eddig, lekopogom) semmilyen crash gondom 5-6-7-xedik egérgomb miatt, pedig a Logitech G700-on 13 darab is van belõlük.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Hát ja, trollok meglátták, hogy itt túl értelmes dolgokról van szó, és sírva menekültek. 😊
j0nNyKa
hát látod, normális téma, meg is öli a topicot 😄

JOHNNY-ka nem reportolod KOLMOPÉR-t mint ahogy engem reportoltál? másik reg-et használni a ban alatt tilos....megteszem én ha gondolod ne fáradj...

ja, elég jó témák vannak sithwarrioron, párszor linkeltem is ide, csodálom, hogy nem haraptatok rá elõbb.

Sir Quno Jedi
jahogy, akkor jóak

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

j0nNyKa
de... ez a bug a tegnapi patch-csel jött elõ, te egy hónapja nem játszóttál, és csodálkozol, hogy nem futottál bele? ö.

Sir Quno Jedi
Tudja a kánya, win7-re fel sem tettem a driverét, csak xp-re. De az egyik gomb asszem az autorun/repülés, az nagyon hasznos, benyomod, azt haller, megy magától a karid, a másikra nem emléxem (több mint egy hónapja be sem léptem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Van itt egy nagyon jó assasin boncolgató topic.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=778

Ez a shadow-ra is használható, mindenféle buildek, elemzések vannak itt elég részletesen (már ha jól értettem, hogy shadow build a kérdés, ha nem, sry 😛)

j0nNyKa
konkrétan mouse button 5-nek hívják az 5. gombodat az egér progijában?
meg.. nyomkodtad úgy, hogy közben a kurzor az UI valamelyik részén volt? merthát logikusan gondolom rá van bindelve valami spell az 5-ös gombodra, amit nem úgy nyomkodsz, hogy közben a kurzor az UIn pihen

Omlás
Gondolom ez az egér 5. gomb téma olyan mint az fps problémák van akinél jelentkezik van akinél nem :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

<#eljen>

Kolompér Pityóka - Önjelölt pvp isten és polgárjogi harcos ezekben a vészterhes időkben :-* Echo chamber