60169
  • Laroa
    Nem értem a problémád
  • darth devil
    Ha lesz is transfer biztos, hogy nem mehetnek az emberek a tombra. Annak nem lenne értelme. De az valószínűbb, h egyszerűen összevonnak szervereket, akár többet is egy szerverré.
  • Pacho
    Na az lenne a fasza, pl. játszható Ortolán faj, ott nyomnám a cancel sub-ot izomból;) Egyszerűen csak videóban látott fantasy - és a környezet - nem jön be igazán, de ki tudja egy próbát lehet, hogy megér majd.
  • picket
    Ki mondta, hogy a gravitáció mindenhol 9.81 m/s2? Legyen egy kis fantáziád
  • picket
    Aki esetleg játszott pnp star wars rpg-t és a játszható fajokon meg az alap 2-3 szörnyön kívül ami bent van az alapkönyvben utána akart nézni másnak is és véletlenül letöltötte az ultimate alien anthology-t, az nézhetett nagyokat. Meg persze ott van Jabba "trónterme" is a filmben, ahol mindenféle okádék élienekkel sokkolt a lyukas gyuri meg a maszkosai (szerintem a csúcsos szájú éneklő kisgömböc is nőnemű és bajszos, de ebben nem vagyok biztos). Ezeket a bw nagyvonalúan kihagyta a játékból
  • Kasadya
    uccsó remény a közeljövőben,mert a készitők kategórikusan kijelentették,hoyg szigorúan 18+ lesz a játék:P:D nyammi:D
  • z3d
    Hát izé...érdekes volt.
    Egyrészt nem látom azt az húdejógrafikát, amitől most le kéne ejtsem az állam, másrészt meg a harci animációk is...izé.
    Olyan "érdekes" az egész. Kicsit olyan vontatottnak tűnt nekem a bunyó, olyan esetlen. Megnéztem egy másik videót, ott is a melee karakter ment a ranged karira, és ütögette, az meg hátrált, és mintha egy villámspellt tolt volna össze vissza...
    Engem ez alapján nem annyira győzött meg a stuff - igaz, most scifiMMOra vágytam inkább. Majd asztali rpg-t tolunk fantasy-t a cimbikkel :)
  • picket
    pl star wars (cathar csípőből, de ha utána nézel van több is)
  • Rhilen
    Hát ja
  • Rhilen
    Nem a kinézet, hanem a stílus zavar - így megfelel kedves Tox? :):)

WOD tele lesz vámpírokkal, vérfarkasokkal, mágusokkal, stb, de inkább egy dark fantasy (vagy hős fantasy), mint a gülüszemű, miniszoknyás, egy kézzel 3 méteres lovagi kopját suhogtató mangalányok.
  • DummyBoy
    Én eleve fenntartásokkal kezelek mindent, ahol olyan lányok fordulhatnak elő, akiknek bajszuk és farkuk van o.O
  • Bhalage
    szExige
  • Laroa
    Remek lesz majd látni a sok sith pureblood dzsedájt meg hasonló elvetemült baromságokat
  • t0xikus
  • t0xikus
    de egy jabbát vagy tüskésfejű humanoidot igen?:) ahogy crassus mondta sw világban is ugyanúgy megvannak ezek a idióta lények:)

wod-ra meg sajnos jó sokat kell várni:/
  • picket
    Ezzel én is így vagyok. Inkább megyek a dögös, csáposfejű, sivatagi rabszolgacsajommal villámokat szórni a jetire a zord jégbolygón.
  • Kasadya
    amugy minden 25+ emberkének a legjobb MMO a WODO online lesz:P ott nemlesznek ilyen kis rózsaszin nyuszilányok:D
  • picket
    Végül is kifizetődő

• Rhilen
    Pont ez az oka, hogy ki se fogom próbálni. Egyszerűen nem veszi be a közép-európai gyomrom :)
  • Kasadya
    hehe semmi gáz én sem rajongok az ilyen macskakutyaemberekért:D
    ,de minden fantasy,Sci-fi ben megvan ugyanez.....SWTOR-ban sem kell messzire menni ugye ha hasonló példát akarnék találni:P
    Az arányuk nem mindegy nomeg,hogy a gyomrod mennyire veszi be ezeket!
    Én is a "klaszikus" fantasy karakterek hive vagyok mint amit forgotten realms,dragonlance vagy mágus világában találhatsz,de bizonyos kompromisszumokat muszáj meglépni:)
  • Bhalage
    lol gecc ez meg miaszar :D:D:D:D:D
    maradok hu az uralkodohoz \o>
  • Pacho
    Hát én tényleg nem akarok sem trollkodni, sem agyatlan vitát kezdeményezni, de tegnap pont megnéztem egy gw2 videót. (PVP) Egy nagy vörös macska (vagy tigris, vagy miafasz) egy baszom nagy kalapáccsal verekedett, majd csípőből lövöldözött egy puskával, és közben négykézláb rohangászott fel alá és ütötte a medvét a sünt meg a varázslót. Hát bakker.....

Szerintem ehhez már öreg vagyok.

De lefikázhat bárki, itt a videó:
    http://www.youtube.com/watch?v=a5btWctwe3c
  • Tyrpak
    Ránéztem, legújabb mmorpg.com videón azért dőltem a röhögéstől.
    18 perces wvw rohangálás közben végig pve-ben foglalják a várakat, közben az ellenfél ugyanezt teszi az ő várukkal a pálya másik végiben, régi jó Warhammeres körbefoglalás. A 17. percben véletlenül találkozik a két csapat, és rövid véres közelharcban meghal mindenki...

Magyarul: azért kezeljük fenntartásokkal ezt a játékot is. :)
  • Laroa
    Gw2-be kár beleszerelmesedni megjelenés előtt, mert megint csak a sírás meg a hiszti megy majd itt, ha az ezredmásodperceken múló pvp nem olyan lesz amilyennek elképzelted
  • Tyrpak
    Nekem 20.-án jár le az előfizetés.
    Ha addig kijön 1.2, akkor kapnak egy esélyt, hogy meghosszabbítom.

Ha nem, akkor keresek valami f2p-t gw2 megjelenésig. :(

(tegnap megint élvezhetetlen volt a pvp melee karival)
  • Kasadya
    GW2-re ránéztél már pubi? hetek óta csak GW videket nézek és K.O.-ra tett az a játék!
    (van ázsiai beütése annak is,de nem annyira vészes mint egy Aion vagy Tera)
  • Pacho
    Azért, hogy megnézzenek 1 új wz-t, és 1 új operationt nem fognak előfizetni, akik leléptek.
  • picket
    Pedig biztos van benne ipari mennyiségű nyúlbélszedés meg hányástól orrvérzésig genkelés, ami mint tudjuk az mmorpg-k alapkövetelménye, így már a nyávogó mangacsajoktól is el lehet vonatkoztatni, mert ennyi áldozatot megér
  • Kasadya
    a tera csak nagyon kis létszámnak lesz alternativa.....európai szemnek/izlésnek az nagyon broken game:P
  • Kasadya
    jelen álláspontom,hogy majd talán egy év mulva megnézem mi történt a játékkal,de a motivációm most 0
  • Laroa
    Majd a tera onlányban biztos remek lesz a szív alakú hp jelzővel meg a mangalánykákkal amire lehet fapfapolni egész nap
  • picket
    Morzsoljon el egy gc-t rá, és már boldogok is a bw-nél :p

Előre várom mekkora flamewar lesz itt amikor Crassus, Alienator, és a hasonszőrűek jönnek nyafogni, hogy még mindig szar a pvp.
  • DummyBoy
    Lenne a sírás, hogy "Mi a f@szért kell péntek este 8-kor 4 órát sorban állni mikor játszani akarok, hiszen szerdán hajnali 2-kor mikor transzfereltem a karimat, akkor még csak Very Heavy volt a szerver ..."
  • Bhalage
    :DDD :D:D:D
  • Bhalage
    sokan varjak az 1.2-t, de nem tudom ki mit var tole. szerintem nem fognak sokan visszajonni. aki most nem jatszik, az 1.2ben is max felnez aztan megint telesirja a forumot es eltunik (remélem orokre).
  • picket
    Gondolom ha lenne is transfer, akkor is azzal fokoznák a kényelemérzetedet (és az összes Tomb of Freedon Naddon játszóét), hogy a full szerverekre lehetne költözni.
  • Braikingboss
    Kivárják 1.2-vel menyi ember jön vissza. Abból menyi marad és majd utána elgondolkodnak hogy valami transfer kellene mert ez így nem jó :D Tomb így is fullos. Ha lenne ingyenes transfer a kijelölt szervereken ahol alig van élet lehet én is Tomb-ra mennék.
  • Laroa
    Remélem 1.2-vel lesz ingyenes transfer tomb of freedon nadd-ra
  • Laroa
  • DummyBoy
    Na, bíztam benne hogy éprilszfúl ... de nem ...

Az első olyan game volt amit meg akartam venni magamnak a kvarcjátékhoz, de asszem kihagyom ... könyörgöm, én elég toleráns vagyok, de ez "hangyányit" sok ...