60334
-
#42856 Minek örülsz? -
#42855 Hol írtam ilyet? -
Laroa #42854 Reroll Sith Assassin -
#42853 -
#42852 -
t0xikus #42851 az,h folyamatosan kinyírnak téged, az nem biztos,h azt jelenti,h op kaszt:D -
#42850 Ez ide: #42842 -
#42849 Én is nagy Tor fan vagyok, de a amit a Tera-ról írsz, az abszolút nem igaz. Próbáld ki a játékot (de ne 5 percre) és meglátod. EZ a Korai grind ez mit jelent btw, Terrában marha gyorsan fejlődsz (jó nem Tor gyorsasággal, de az meg a kerítés másik oldala), és végig quest-el, csak az Npc-k nem beszélnek (mert nem voice actingra kurták el a pénzt:P).
Ami a rated wz kiszedését illeti, oké nincs kész nem tudják berakni, de hogy a patch előtt 11 órával! jelentik be, az undorító. Nehogy már nem tudták régóta, hogy nem megy, tipikus pénzlenyúlás EA módra.
-
#42848 Heal? Rejtőzködés? Emellett még nagyot is sebzel. Persze, nerfelték. Ja.
A mara 1vs1ben akár korrektnek is nevezhető. Nincs is ezzel bajom. Egy olyan skill kéne, amivel le tudja koptatni a jónépet, és kész. Ez a "dobb és repülnek a gecibe" érzés hiányzik belőle. Ennyi. -
z3d #42847 Egy maraudernek azért a lopakodáson kívül nem kevés utilityje van :) (ráadásul pár másodpercre el tud tűnni ő is a harcból, ha nagyon rosszul áll a szénája).
-
#42846 Hát én csak majd most nézem meg, de a pvp videók alapján nem rosszabb mint a gw2. Egy nagyon nagy előnye van, hogy igazi open world pvp van benne. Koreai farmolós játéknak sosem az volt a lényege, h egymagad farmolj és fejlődj, hanem h csapatban pvpvel csináld mindezt.
Félreértés ne essék, megvenni nem fogom a TERAt. -
Tyrpak #42845 scoundrel/operative nem tud: lökni, húzni, ugrani, gyorsan futni, szarabb a bubija mint a sorc-nak, nincs 99% meg 50% sebezhetetlensége, 2 percenként tud hide-olni a mara 45-éhez képest...
Ja és 4. alkalommal nerfelik.
Valamit mégis tudhat? :) -
t0xikus #42844 és még hülyére is vannak nerfelve -
#42843 Lopakodás rulez. Legalább ha mákod van el tudsz menekülni, de egy mara nem. -
#42842 Scoundrel/Operative se tud, sőt ő még ugrani sem :) -
Tyrpak #42841 Ott van a konzolos játékokhoz szokott zsibbadtaknak a TERA, amit megnéztem, és
a) koreai fos,
b) koreai fos szintű szintezéssel és dungeonökkel,
c) kétkezes melee-vel (3 melee-ből 2, a harmadik tank és nerfelték a dps-ét) játszhatatlan pvp-vel, ahol a varázsló és ranged bunnyhopper körbeugrál mielőtt akár egyszer eltalálhatnád, szóval harcrendszer.
d) kötelezően farmolandó resource-okkal a crafthoz, amit Aion szerűen kell húzni.
Ha ezek közül bármelyik is megfog, akkor játssz a TERA-val. -
#42840 *kénsav b+, kénsav ... -
z3d #42839 Szegény marauderek :) Sírva fakadok, de komolyan :P -
#42838 Valahogy csak a mara nem tud olyat, hogy dobb, és lerepül minden mókus a szakadékba. Ha nem sebezne, csak lenne ilyen, még azt is elfogadnám. :D
Eddig legalább tűz és sósav járó volt, most már az is csak 50% ...
-
#42837 Ott van konkurensnek a TERA új harcrendszer, elég durva politikai rendszer, de az emberek annyit látnak meg belőlle, hogy jaj koreai fos. -
#42836 #42835 -
#42835 Tudom, teszteltem par napig, tetszik amit lattam, es masabb a mostani mmo harcokhoz/szintezeshez/szerepekhez kepest. Bizok is benne, hogy a GW2 jopar ujdonsagat lenyuljak a tobbiek, mert azzal mindenki jol jarna. De attol is felek, hogy pl a harcrendszer miatt iszonyat hiszti lesz, amikor a kezdeti lelkesedes utan megerkeznek a hangos megmondo emberek.
En orulnek a legjobban, ha lenne 3-4 konkurens mmo a piacon, mert azzal mi, a jatekosok jarnak jol. Mert hiaba elvezek egy jatekot, ha a tobbiek nem, es emiatt lehuzzak a rolot elobb-utobb, es nekem is koltozni kell. -
z3d #42834 Legalább nem kopik el a space billentyű.
Ez is előny, nem? :) -
#42833 Na végre egy játék, ami nem akadályoz a farmolásban hülye szövegekkel, már megyek is oda, swtor meg cancel account :p -
Laroa #42832 Persze, ezért láttam ma is egy videót amiben az volt a remek quest, hogy gyűjtögess salátát a farmon. A szintezésben semmi különbséget nem látok egy standard mmo-hoz képest. A pvp részét meg a nagyérdemű egy része már ismeri a daoc, age of conan, warhammer trióból. -
DieHard #42831 valahol mindig van egy bug elrejtve, ahol 1 nap alatt fullos leszel ismét :D -
z3d #42830 1.2ben full BM nem lesz már annyira nehéz, ha jól számolok, sztem 2-3 naponta egy casual player is tud venni egy egy darab cuccot, mivel a legdrágább 1550 wz com.
A rated WZ cuccoknál az ár ennek a többszöröse is lehet (tegnap linkeltem vmi képet erről), ráadásul itt már nehezíti a 3:1 átváltás.
Végül is sok HC player sírt, hogy túl könnyű a cuccszerzés. Hát, most nem lesz az :P:P -
#42829 Hát ha egy kicsit utána olvasol gw2nek akkor látni fogod, hogy ott szinte mindenhol elszakadnak a mostani sablonoktól. -
#42828 Az. :D "ÁzsioAmerikai" színkavalkád. -
DieHard #42827 töltődik -
t0xikus #42826 színvonalas?
-
#42825 Na igen, a túlzott elvárásokból rage(quit) lesz. Az is csak egy játék. Én speciel azért veszem meg, mert a legtöbbet MMO-val a GW1-el játszottam és sok barátom/guildtársam fog újra játszani a 2-esben. Még csak most indul be az elővásárlás/regisztrálás ott, de pl. én már ütköztem kellemetlenségekbe. Megjelenés után sem lesz világmegváltó, de rendkívül színvonalas b2p játék lesz. -
#42824 Most is csak 5 perc... -
z3d #42823 3:1 arányban lehet váltani a sima wz tokent ranked wz tokenre. Nem kevés idő így összeszedni akár egy darab felszerelést is.
-
Nephin #42822 Szerintem a GW2 épp az a játék - a havidíjmentessége miatt - ami simán megfér egy másik MMO mellett, legyen az akár a TOR.
Nem is a hype-pal van a baj, hanem azzal, hogy - majd figyeld meg - az első bugoknál, hibáknál, előre be nem jelentett leállásoknál stbstb. (amik minden MMO-ban vannak) azok fognak a leghangosabban anyázni, akik most szétremegik magukat, tisztelet az igen kevés kivételnek. :) A GW2 a következő áldozata annak, hogy "hú, új játék, tuti olyan lesz, mint az én elképzelt álomMMOm", aztán mikor nem - mert persze nem - akkor enrage. -
#42821 Hja, de 2 het mulva ezek akarja kinyirni az osszes - aktualisan megjelent - "wow konkurenciat", megakadalyozva az mmo piacot attol, hogy vegre lepjen elore egy picit, es ne csak klonokat gyartsanak.
Amig nincs a wow egyeduralmat fenyegeto mmo, addig itt nem lesz valtozas, minden mmo ugyanazt a bevalt modszereket fogja hasznalni. A fejlodeshez konkurencia kell, anelkul megette a fene az egeszet. Sportban, iparban, mindenhol ez a lenyeg. Ezert sem ertem sose, hogy azok, akik az innovaciot akarnak az mmokban, azok miert pont ezt akadalyozzak, peticiokkal meg egyeb marhasagokkal. -
#42820 Sac / kb. ugyanekkora hype volt az swtor körül is megjelenés előtt, mivel kb. mindenki azt várja, hogy legyen egy (több) színvonalas (fantasy) mmorpg a jelen lévő(k) mellett, ami kifejezetten jót tenne a piacnak. -
Tyrpak #42819 A bejelentés végén van:
Addig alternatív módon lehet megszerezni az új setet.
De hogy mi az az alternatív mód, azt ne kérdezd.
Random lesz a zsákban BM token vagy új set?
/troll :) -
Pacho #42818 És ha nem lesz ranked wz, akkor a war hero set megszerzésének módja is változik? Mert valami olyasmiről volt szó, ha jól emlékszem, hogy lesznek külön ranked wz tokenek, amiket majd fel lehet használni (hogy másfajta kinézetű setet szerezzél vagy valami ilyesmi ha jól rémlik) -
z3d #42817 Te nyertél :)