60334
  • QuippeR
    ebben van valami, de azért hús-vér, anyagias emberként mégis 3000-4000 forintnyi árutól estem el, mert 43-as vagyok 50 helyett, nem?

nem halok bele, de ez azért valahol érdekes.
  • Laroa
    Tényleg, akkor lesz vége a sulinak és a sok kis hormonzavaros meg fog őrülni
  • picket
    Csak előrejelzés volt, hogy milyen reakciók lesznek arra a hsz-edre :p
  • Laroa
    Rossz emberre trollkodsz, míg offline a szerver sorozatnézés lesz melóban
  • PiszkosFred
    Hogy miert kaptak csak az 50esek 30 napot? Mert, itt is el lett mondva millio plusz egyszer, hogy a jatek 1-49 kozotti szakasza mestermu, kivalo szingleplayer jatek, remek sztorival, parbeszedekkel, tarsakkal, hajoval, kussoljmarrobottal, es mindezt haverokkal coopban jatszva neha napjan.

A gond az 50-re valo dingeleskor kezdodott, akkor kezdett el mindenki picsogni es latvanyosan unatkozni, mert nem volt mar content, ami lekosse, ami meg volt, az nem tetszett ilyen s olyan okok miatt. Egyertelmu, hogy az utobbi embereket kell kompenzalni, nem azokat, akik a sok negativummal nem talalkoztak, leven nem ertek el a negativumokat hozo 50es szintet. Ilyen egyszeru.
  • Bhalage
    6-7re legyenek online es egy szavam nem lesz : )
  • Bhalage
    mintha lattam volna valami ilyesmit, az upcoming reszben.
  • picket
  • Laroa
    Délután 1től 5ig lesz a maintenance
  • Laroa
    Milyen crit craft ability?
  • stern
    A legacy treenek van valami értelme? Számít ki kinek az apja anyja stb...
    Vagy csak önmagam szórakoztatására lehet összeállítani? Illetve később módosítható-e?
  • Bhalage
    FPt meg nem lattam, de fura, hgoy az operationrol senki nem irja, hgoy milyen fasza lett :)

tegnap csinaltam egy altot, hat a lvl1 sprint beadja! meg a classbuffok is jo hogy vannak, meg a light es dark sideos 5perces heal es absorb ability.

a fizetos legacy cuccoktol nem estem hasra de poen, a crit craftos ability az majd kelleni fog ^^

azert joparan visszajohettektenyleg, mert eleg sokan voltak az ilyen koncentralt helyeken
  • Laroa
    Mérnem?
  • picket
    Szerelmi életetekre nem voltunk kíváncsiak, kösz
  • Rhilen
    Azért ne fáraszd le nagyon magad, este teljesíteni kell
  • z3d
    Bekerül ma a ranked WZ :P
  • Laroa
    Én a zsidó karvalytőkéseket gazdagítom
  • Nephin
    Tetete... GDP-szabotőr! :D
  • Laroa
    Walking dead 2. évadot fejezem be ma melóban, felejcsed el hogy dolgozni fogok
  • Nephin
    Azokat nem kivették?
  • Laroa
    Adhattak volna új space combat daily-t 50-es szintre mert ez a jelenlegi vicc.
    -pajzsgenerátor be, kétszer elnyomom az emp-t meg az utolsó percben megrakétázom meg lézerezem a minelayert és kész.
  • DummyBoy
    1 fontos dolgot viszont elfelejtettem megkérdezni:

- Reusable Stimekhez már tényleg nem kell Biochem?
  • Rhilen
    Legalább addig is tudsz dolgozni :P
  • DummyBoy
    Nos, nagy reményekkel ültem le tegnap a játék elé, be volt szépen tervezve minden ...

De az élet tervez ugye, pont befértem Raid-be, szóval szinte semmit nem tudtam megnézni.

Legacy Buff-nak örültem volna, de az altjaim még nem fejezték be a chapter 2-t, szóval az bukta. Amit néztem a legacys dolgokból az azért tetszett. Főleg új kariknak lesz jó, egyszerűbb lesz az élet alacsony szinten.

Repair költség mintha kevesebb lenne, speeder jogsit mák, hogy nem vettem meg, az 50-es olcsóbb lett 110k-val ...

A UI editorral elbohóckodtam, nem rossz, de megszoktam a régit, és mindent csak keresgéltem ... kis idő és megszokom. Viszont mindenképp pozitívum. Ráadásul már nem akad a játék, ha megnyitok bármit, ez is szuper.

Egy percet nem PVP-ztem, szóval WZ teljesítményről sokat nem tudok mondani, viszont maga a játék az lényegesen "gördülékenyebben" fut nekem. Kevesebb "röccenés", FPS esés. Király.

Már van az AH-ban agumentes BM cucc (1M kredit ...), guildársamnak is ott volt legyártva minden, de a craftolt BM gear-hez kell a 60-as Valor.

Vicces kis meglepetésként ért bennünket, hogy az XS Flyby már castoláskor aggrozza a mobokat, ezért szépen becélzod, elnyomod, és amíg castolsz, az összes mob kifut az AOE-ből és nekedesik ...

Lehet én vagyok béna, de nem találtam hol lehetne PVP mod és armoring reciket venni ...

30 napnak és a Tauntaun petnek örülök, logikus a lvl 50, de én kiterjesztettem volna azokra is akiknek a megjelenés óta folyamatosan aktív az accjuk ... előfordulhat hogy valakinek még nem volt kedve 50-re érni ...

Meglátjuk, összességében nekem bejönnek azok amiket eddig láttam ...

Mivel sem PVP-zni, sem kvesztelni nem voltam, nagyon a nerfekről nyilatkozni nem tudok, az tény, hogy a +3sec BackBlast CD az idegeimre megy ... meg kell még szokni ...

Eddig ennyi ...
  • Tyrpak
    Egyébként van egy tippem, hogy ezzel a 30 nappal most lemérik, kit tudnak később, egy-egy nagy update-nél visszacsábítani.

Megmérik, hány unsubolt ember lép be, az új dolgok miatt.
    Vagy amiatt, hogy ingyen van...
  • Laroa
    Na a /stuck nem működik az biztos és még megöletni sem tudom magam mert nincs a közelben enemy. quick travel meg 24perc cd-n még. Remek
  • Laroa
    Lehet nincs még 50es karija és csak szimplán hisztizik, hogy ő miért nem kapott :)
  • Tyrpak
    Egyrészt örülök a 30 ingyen napnak... másrészt nagy valószínűséggel már nem fogom kihasználni. Ahogy az előfizetésből hátralévő még 7 napot sem...

Az viszont, hogy valaki negatívan fogja fel, hogy kapott 30 ingyen napot, az totál döbbenet?
    Komolyan, ennyire szar az élet, hogy már ennek se tudtok örülni?
  • Nephin
    Nekem nem ment pl. a fegyverelővétel és -elrakás, van, akinek nem festette be a sisakot, másoknak igen, wz-ben és raiden nem jártam tegnap, az instáról nem hallottam gondot a klánban, pedig csinálták.
  • Laroa
    Nem, tényleg érdekel mi lett elkúrva. Szakmai kíváncsiság :P
  • Nephin
    Komolyan azt hitted, hogy nem lesznek javítások a kiadás utáni napokban? Ha ironizáltál, elnézést, most valahogy nem vagyok rá vevő... :D
  • Nephin
    Az oldalon is írtam, de látom itt is előfordul: nem hiszem el, hogy valaki a fullingyen 30 napba és a többi ajándékba is beleköt, hihetetlen, humanity is doomed, kész. Vagy csak az MMO társadalom termeli ki ezt a jelenséget? Valami nagy gáz van sok helyen...
  • Laroa
    Nahát, mit sikerült elkúrniuk hogy ma is peccs? :D
  • avulu
    Azért nem túl nehéz megérteni, hogy miért az 50-es karival rendelkezők kapják ezt meg.
  • Tomy Lee
    Elég jól sikerült csak ezzel az "50-es karakterek kapnak kizárólag 30 napot" dologgal rohadtul elveszett a szimpátiám Bw felé.AoC-ba is ez volt.Ott az inaktív játékosok kaptak 30 napot.
  • Bigblind
    Nekem se lehet egy jajszavam se! Jól sikerült, bár a hang az bugos lett de gondolom hamarosan javítják! Az új wz sem rossz, és lehet a rakata itemeket is modolni aminek nagyon örülök, mert a war hero egy okádék ahogy kinéz! Szóval fejlődgetünk, fejlődgetünk!
  • Bhalage
    nekem bejon az 1.2 :o))
  • Tafaya
    Jaja, most speccelek át dps-re
  • MrStokes
    Ez szep es jo, de miert csak azoknak jar akinek van 50-ese?

Konkretan van ismerosom, aki nem sokat tud jatszani (ergo nincs 50-es karaktere), de elo van neki tobb honapja fizetve folyamatosan. Ot es a hozza hasonlo emberkeket miert kell kihagyni a jobol? Komolyan mondom, neha az erzesem, hogy majmok vezetik azt a ceget.
  • darth devil
    Minek a healer? Aki több dpst nyom az nyer.