60334
-
#43016 ebben van valami, de azért hús-vér, anyagias emberként mégis 3000-4000 forintnyi árutól estem el, mert 43-as vagyok 50 helyett, nem?
nem halok bele, de ez azért valahol érdekes. -
Laroa #43015 Tényleg, akkor lesz vége a sulinak és a sok kis hormonzavaros meg fog őrülni -
#43014 Csak előrejelzés volt, hogy milyen reakciók lesznek arra a hsz-edre :p -
Laroa #43013 Rossz emberre trollkodsz, míg offline a szerver sorozatnézés lesz melóban -
#43012 Hogy miert kaptak csak az 50esek 30 napot? Mert, itt is el lett mondva millio plusz egyszer, hogy a jatek 1-49 kozotti szakasza mestermu, kivalo szingleplayer jatek, remek sztorival, parbeszedekkel, tarsakkal, hajoval, kussoljmarrobottal, es mindezt haverokkal coopban jatszva neha napjan.
A gond az 50-re valo dingeleskor kezdodott, akkor kezdett el mindenki picsogni es latvanyosan unatkozni, mert nem volt mar content, ami lekosse, ami meg volt, az nem tetszett ilyen s olyan okok miatt. Egyertelmu, hogy az utobbi embereket kell kompenzalni, nem azokat, akik a sok negativummal nem talalkoztak, leven nem ertek el a negativumokat hozo 50es szintet. Ilyen egyszeru. -
Bhalage #43011 6-7re legyenek online es egy szavam nem lesz : ) -
Bhalage #43010 mintha lattam volna valami ilyesmit, az upcoming reszben. -
#43009 -
Laroa #43008 Délután 1től 5ig lesz a maintenance -
Laroa #43007 Milyen crit craft ability? -
stern #43006 A legacy treenek van valami értelme? Számít ki kinek az apja anyja stb...
Vagy csak önmagam szórakoztatására lehet összeállítani? Illetve később módosítható-e? -
Bhalage #43005 FPt meg nem lattam, de fura, hgoy az operationrol senki nem irja, hgoy milyen fasza lett :)
tegnap csinaltam egy altot, hat a lvl1 sprint beadja! meg a classbuffok is jo hogy vannak, meg a light es dark sideos 5perces heal es absorb ability.
a fizetos legacy cuccoktol nem estem hasra de poen, a crit craftos ability az majd kelleni fog ^^
azert joparan visszajohettektenyleg, mert eleg sokan voltak az ilyen koncentralt helyeken -
Laroa #43004 Mérnem? -
#43003 Szerelmi életetekre nem voltunk kíváncsiak, kösz -
Rhilen #43002 Azért ne fáraszd le nagyon magad, este teljesíteni kell -
z3d #43001 Bekerül ma a ranked WZ :P -
Laroa #43000 Én a zsidó karvalytőkéseket gazdagítom -
Nephin #42999 Tetete... GDP-szabotőr! :D -
Laroa #42998 Walking dead 2. évadot fejezem be ma melóban, felejcsed el hogy dolgozni fogok -
Nephin #42997 Azokat nem kivették? -
Laroa #42996 Adhattak volna új space combat daily-t 50-es szintre mert ez a jelenlegi vicc.
-pajzsgenerátor be, kétszer elnyomom az emp-t meg az utolsó percben megrakétázom meg lézerezem a minelayert és kész. -
#42995 1 fontos dolgot viszont elfelejtettem megkérdezni:
- Reusable Stimekhez már tényleg nem kell Biochem? -
Rhilen #42994 Legalább addig is tudsz dolgozni :P -
#42993 Nos, nagy reményekkel ültem le tegnap a játék elé, be volt szépen tervezve minden ...
De az élet tervez ugye, pont befértem Raid-be, szóval szinte semmit nem tudtam megnézni.
Legacy Buff-nak örültem volna, de az altjaim még nem fejezték be a chapter 2-t, szóval az bukta. Amit néztem a legacys dolgokból az azért tetszett. Főleg új kariknak lesz jó, egyszerűbb lesz az élet alacsony szinten.
Repair költség mintha kevesebb lenne, speeder jogsit mák, hogy nem vettem meg, az 50-es olcsóbb lett 110k-val ...
A UI editorral elbohóckodtam, nem rossz, de megszoktam a régit, és mindent csak keresgéltem ... kis idő és megszokom. Viszont mindenképp pozitívum. Ráadásul már nem akad a játék, ha megnyitok bármit, ez is szuper.
Egy percet nem PVP-ztem, szóval WZ teljesítményről sokat nem tudok mondani, viszont maga a játék az lényegesen "gördülékenyebben" fut nekem. Kevesebb "röccenés", FPS esés. Király.
Már van az AH-ban agumentes BM cucc (1M kredit ...), guildársamnak is ott volt legyártva minden, de a craftolt BM gear-hez kell a 60-as Valor.
Vicces kis meglepetésként ért bennünket, hogy az XS Flyby már castoláskor aggrozza a mobokat, ezért szépen becélzod, elnyomod, és amíg castolsz, az összes mob kifut az AOE-ből és nekedesik ...
Lehet én vagyok béna, de nem találtam hol lehetne PVP mod és armoring reciket venni ...
30 napnak és a Tauntaun petnek örülök, logikus a lvl 50, de én kiterjesztettem volna azokra is akiknek a megjelenés óta folyamatosan aktív az accjuk ... előfordulhat hogy valakinek még nem volt kedve 50-re érni ...
Meglátjuk, összességében nekem bejönnek azok amiket eddig láttam ...
Mivel sem PVP-zni, sem kvesztelni nem voltam, nagyon a nerfekről nyilatkozni nem tudok, az tény, hogy a +3sec BackBlast CD az idegeimre megy ... meg kell még szokni ...
Eddig ennyi ... -
Tyrpak #42992 Egyébként van egy tippem, hogy ezzel a 30 nappal most lemérik, kit tudnak később, egy-egy nagy update-nél visszacsábítani.
Megmérik, hány unsubolt ember lép be, az új dolgok miatt.
Vagy amiatt, hogy ingyen van... -
Laroa #42991 Na a /stuck nem működik az biztos és még megöletni sem tudom magam mert nincs a közelben enemy. quick travel meg 24perc cd-n még. Remek -
Laroa #42990 Lehet nincs még 50es karija és csak szimplán hisztizik, hogy ő miért nem kapott :) -
Tyrpak #42989 Egyrészt örülök a 30 ingyen napnak... másrészt nagy valószínűséggel már nem fogom kihasználni. Ahogy az előfizetésből hátralévő még 7 napot sem...
Az viszont, hogy valaki negatívan fogja fel, hogy kapott 30 ingyen napot, az totál döbbenet?
Komolyan, ennyire szar az élet, hogy már ennek se tudtok örülni? -
Nephin #42988 Nekem nem ment pl. a fegyverelővétel és -elrakás, van, akinek nem festette be a sisakot, másoknak igen, wz-ben és raiden nem jártam tegnap, az instáról nem hallottam gondot a klánban, pedig csinálták. -
Laroa #42987 Nem, tényleg érdekel mi lett elkúrva. Szakmai kíváncsiság :P -
Nephin #42986 Komolyan azt hitted, hogy nem lesznek javítások a kiadás utáni napokban? Ha ironizáltál, elnézést, most valahogy nem vagyok rá vevő... :D -
Nephin #42985 Az oldalon is írtam, de látom itt is előfordul: nem hiszem el, hogy valaki a fullingyen 30 napba és a többi ajándékba is beleköt, hihetetlen, humanity is doomed, kész. Vagy csak az MMO társadalom termeli ki ezt a jelenséget? Valami nagy gáz van sok helyen... -
Laroa #42984 Nahát, mit sikerült elkúrniuk hogy ma is peccs? :D -
avulu #42983 Azért nem túl nehéz megérteni, hogy miért az 50-es karival rendelkezők kapják ezt meg. -
Tomy Lee #42982 Elég jól sikerült csak ezzel az "50-es karakterek kapnak kizárólag 30 napot" dologgal rohadtul elveszett a szimpátiám Bw felé.AoC-ba is ez volt.Ott az inaktív játékosok kaptak 30 napot.
-
#42981 Nekem se lehet egy jajszavam se! Jól sikerült, bár a hang az bugos lett de gondolom hamarosan javítják! Az új wz sem rossz, és lehet a rakata itemeket is modolni aminek nagyon örülök, mert a war hero egy okádék ahogy kinéz! Szóval fejlődgetünk, fejlődgetünk! -
Bhalage #42980 nekem bejon az 1.2 :o)) -
#42979 Jaja, most speccelek át dps-re -
#42978 Ez szep es jo, de miert csak azoknak jar akinek van 50-ese?
Konkretan van ismerosom, aki nem sokat tud jatszani (ergo nincs 50-es karaktere), de elo van neki tobb honapja fizetve folyamatosan. Ot es a hozza hasonlo emberkeket miert kell kihagyni a jobol? Komolyan mondom, neha az erzesem, hogy majmok vezetik azt a ceget. -
#42977 Minek a healer? Aki több dpst nyom az nyer.