60334
  • PiszkosFred
    Agyrem, ez ketsegtelen. De amiota lattam tauren paladint egy gnome priestet a wowban, azota en mar nem lepodok meg semmin sem. :) Mondom, az SW mar nem az az SW mint volt. "Meg midnig van benne fenykard? Van! Akkor johet!" - elv alapjan felolem lehet itt barmilyen kombinacio.

De legyunk oszintek, a smuggler es a BH egy szakma, a sith/jedi pedig egy faji/genetika/fassetudjamilyen "allapot" igy akar keveredhetnek is :) Bele lehet magyarazni, egy Tythonrol kirugott, vagy a vizsgan megbukott jedi tanonc nem fog beallni konyvtarosnak az akademian, hanem megy csempeszkedni, vagy bergyilkosnak. Mas kerdes, hogy az alap SW-vel, amely megannyi ember fiatalkori egyik legnagyobb mozis elmenye volt, totalisan szembe megy. De hat, semmi sem allando, lesznek meg itt komolyabb kombinaciok is.
  • Bhalage
    nem a crasus nevu volt a legnagyobb verolegeny ?
  • Bandras DaSilva #43135
    Ja, mindig ez van :P
  • Alienator
    nem akartam senkit megverni, összekeversz szultánnal. lehet hogy te másképp csinálod, de mégis a te seggedben forgatják a répát :)
  • t0xikus
    tényleg holnap SL tagokat lehet simogatni,merthogy guildtali lesz:) na verőlegények?:D

persze még kérdéses,h ki lesz ott,m ma csúnya bebaszás lesz:D
  • Laroa
    -Semmi fura nincs benne. Megmondták bw-s arcok, hogy nézik mizu a szerverekkel, és a transfer opción pl. dolgoznak. Tehát ha Bonc azt írja, hogy ő márpedig tudja, hogy a bw/ea szerint minden ok és nem lesz előrelépés, akkor hülyeséget beszél. Hogy szántszándékkal, vagy csak mert tájékozatlan az az ő dolga, én pusztán rávilágítok, hogy hülyeséget beszél.
    -Te viszont ha jól emlékszem nem 1x voltál bannolva trollkodásért, így jól megérdemelted a hideget-meleget amit kaptál.
  • Boncmester
    Az a különbség köztünk, hogy én nem kurvaanyáztam senkit, és nem fenyegetőztem azzal, hogy kinyírom a fél bandát, plusz hogy el tudok képzelni olyan embereket, akik még jól elvannak a játékban, veled ellentétben, aki hülyének nézett mindenkit emiatt...
  • t0xikus
    *hülyeségeket beszél és saját magát is megcáfolja:) ez nem hiszem,h fanboyság -mármint,h emiatt oltást kap:)
  • t0xikus
    hülyeségeket beszél és saját magát is megcáfolja:) ez nem hiszem,h fanboyság. főleg,h pl sztem úgy fos az endgame pvp, ahogy kell. de war sztem már kihalt, fene se megy vissza, szóval ez arra jó,h itt melóban elbohóckodjak vele fölös időmben

• Alienator
    Nem vagy hülye az sw világához látom, akkor mit szólsz az erővel fojtogató smugglerhez és a villámozó bh-hoz? :)
  • Braikingboss
  • Alienator
    Látod boncmester milyen fura a sors? régen mi is ezeket mondtuk és haterekké nyilvánítottatok, most te is ezeket mondod és rád szálltak a fanboyok :)
  • t0xikus
    serverek offline, na akkor most fog elszabadulni itt a pokol:D
  • PiszkosFred
    Akkor megsem a dobalassal van a gondod, hanem bizonyos helyzetekkel. Ebben egyetertek, en is mindig mosolyogtam, amikor egy fempadlobol dobaltam koveket. Hozzateszem, Vader jedikent kezdte, van nemi extra kepessege.
  • Laroa
    "de tudom, hogy a bw/ea emberek azt nyilatkozták, hogy szerintük minden oké és nem kell merge."

Már megint hazudsz :P
  • Nephin
    Pingpong-Yoda? :D
  • Alienator
    vader is dobálgatott tárgyakat a bespinen. de az amikor egy űrhajón a sage szikladarabokat tép ki a földből egyszerűen gagyi
  • Bandras DaSilva #43120
    Ja, ezzel egyetértek. valahogy ki kéne egyenlíteni a népességet a szervereken. Amúgy is érne egy összevonás, de tudom, hogy a bw/ea emberek azt nyilatkozták, hogy szerintük minden oké és nem kell merge.

Az is igaz, hogy alapból több wz kellett volna. 3 kevéske volt. Aztán hamar uncsi. Huttballtól meg már tényleg frászt kaptam.

1.2 óta nem voltam online mert kicsit sűrű volt a programom, szal a változásokról nem tudok még véleményt mondani, de az jó ha van pve tartalom és az is, hogy adnak hozzá dolgokat. kicsit változott a drop ahogy néztem, az jó. A baj az, hogy az fpk túl hosszúak, az operationök meg túl rövidek. Ilyen 30 perces fpk kellenének. Abból jó sok.
  • darth devil
    Az ep2 végén, a yoda vs gróf párbaj messze ráver erre. :D
  • PiszkosFred
    Mar bocsanat, hogy kozbeszolok, de a sith villamokat a hetvenes evek kozepen, meg a tervezesi fazis kornyeken Lucas adta a sotet oldal szamara, nem a BW/EA talalta ki. Ahogy a Jedik sem a BW dontesenek kovetkezteben hasznaljak/mozgatjak a tereptargyakat, hanem ez az SW ket erot hasznalo kasztjanak az alapkoncepcioja. Ezt azert ne varrjuk a BW nyakaba :)

Az meg, hogy a rossz oldal szimpatikusabb, feelinegesebb, az inkabb pszichologiai hatas, mint sem teny kerdese. Az SW sztorik 95%-a az aktualis jo oldal szemszogebol, a jo ugyert harcolokrol szol, ahol a sithek/imperial a gonoszok, a gecik. Meg szep, hogy az ember mar csak azert is a rossz oldallal akar jatszani, az az ujdonsag, nem az unalomig ismert republic/jedi vilag. WoWban is iszonyu horda foleny volt kezdetekben, az sem volt veletlen. Idovel majd beall az egyensuly.
  • Boncmester
    De ha csak az első filmet nézed, amiben még nem szánták Vadert főszereplőnek, stb, hanem ha megnézed, kb hasonló szerepet töltött be a 4. (eredetileg 1.) epizódban, mint a Phantom Menace-ban Darth Maul.
    Azt meg vágom, hogy ez valami nagy harcművész, de azért ha megnézed jobban, tényleg nem csinál mást, csak viccesen ugrál:
  • Alienator
    Nem szpészeltem.
    Pot erről beszélek hogy a játék volága úgy faszság ahogy van.
    jkedi miért nem üthet jedit? inkább te tájékozódj. Anakin a sztori szerint sosem volt igazi jedi, többet akart, más volt ahogy ezt yoda észre is vette ugye. anakin sith volt már akkor amikor windut beaggrózta. a rep oldalon se mindenki angyal ok, de jedi nem öl jedit halomra és nem szövetjezik sith-ekkel. ennyi. de megértem, akik nem ismerik az sw-t azoknak ez nem gáz, aki ismeri és szereti is annak meg gáz. simple story.
  • darth devil
    Én leszarom, h milyen a hajó. Azért vagyok imp oldalon mert a klán itt kezdett játszani. Semmivel sem rosszabb vagy kevésbé feelinges a rep. Trooper pl köröket ver a bhra.
  • Laroa
    Wowban nem kellett spészelni mikor farkasbőrt kellett gyűjteni a néninek Elwynn Forestben, ezért is sokkal jobb mint vmi hülye bolygóküldi
  • Alienator
    Akkor lett volna cross server WZ. vagy ne úgy csinálják meg az egészet hogy az imp oldal sokkal feelingesebb mint a rep oldal (imba sith villámok vs kuka hajigáló sage). Vagy meg kell nézni a hajókat pl. a jedi hajón crt monitorok vannak bazz. nézz meg egy sith vagy egy agent hajót. nem kell csodálkozni hogy több volt az imp.
  • z3d
    Jedi nem üt Jedit? Anakin - Mace Windu? :)
    Vannak rep oldalon is gonosz karakterek, meg emp oldalon is jók. Ezt külön hangsúlyozta a BW anno, hogy nem akarnak egy sima fekete (emp) fehér (rep) dolgot létrehozni. Egy dark jedi meg mér' ne zúzna le egy light jedit?

A bolygóküldikben pedig hallhattál volna rep biológiai fegyverekről, kísérletezésről, meg csomó más dologról is.
    Nem akarlak megbántani, de kevesebb space-léssel vszinű több infód lenne :)
  • darth devil
    Balance nélkül hiába van 10 másik wz. Ha csak maroknyi rep van.
  • darth devil
    Gondolom könyvekben sokkal jobban ki van dolgozva. Film vs könyv ben sosem győzhet a film.
  • Alienator
    Nem vagyok hater se GW2 fanboy. Egyszerűen a pénzéhségük miatt tönkretették a SW feelinget. Ne legyen annyi huttball? Akkor vegyék ki huttballt és csináljanak 10 másik wz-t. Egy SW játékba (főleg ahol a világ és a story elvileg fontos) nem fér bele hogy egy jedi egy másikat öl, főleg ha még egy sith is segít neki ebben. Nem úgy kéne megpróbálni megtartani az előfizetőket hogy tönkrevágják a világot a sok faszság miatt. Ebbe a világba bele lehetett volna tenni ezer más dolgot. De nekik nem volt fontos az SW, csak egy fejőstehén kellett amit fénykarddal jobban eladnak. Ezt az emberek megunják hamarosan. Egy gyenge mmo, amit 2 hónap alatt kényelmesen végigjátszol és ennyi. Ráadásul rossz irányba haladnak ha ennyire szétfossák a világot. Még pár ilyen és egy gyenge mmo utánzat lesz semmi más.
  • z3d
    Boba Fett is elég noob a filmek szerint (mit is csinált? Vader Nagyúr segítségével elkapta Han Solot, majd Tatooinon nyomott rocket jumpot egy graple-t, aztán megette a Sharlack :P), mégis mindenki isteníti, mekkora király fejvadász :)
    Attól még, hogy a filmben nincs kibontva a karakter, attól még a karakter maga jó és stílusos lehet (RP szempontból). Nekem meg ez utóbbi nagyon erősen számít.
  • z3d
    Vader Nagyúr valóban páratlan a maga nemében, de mivel mind a hat rész rá van felfűzve, így kicsit méltatlannak tartom az összehasonlítást :)

Amúgy nekem elég, hogy félelmetes a karakter, ráadásul nem viccesen ugrál, mivel az őt alakító színész (Ray Park) igen komoly shaolin(vagy wushu?..öö) kungfu múlttal rendelkezik, tehát van neki egy olyasmi harci tudása, ami hihetőbbé teszi a küzdelmeket, és ami mindenképp a többi szereplő fölé emeli, legalább is nekem.
    Az EP1 1vs2 endgame pvp-je a 6 rész egyik legjobb, ha nem legjobb párbaja.
  • Bhalage
    darth maul egy nulla volt. legalabbis a filmbol ennyi derult ki, az hogy mit koltenek meg koltottek melle az mas kerdes, de mint szereplo, ha nincs benne a filmben nekem az se tunt volna fel :o
  • Nephin
    Az STO nem a szar PVP miatt bukott meg, hanem azért, mert az egész szar, a PvE is, pedig remekül indult a legelső, eredeti fejlesztőnél. Én ST-fan vagyok, a TOR előtt a SW-ról a filmeket ismertem valamennyire, azok se kötöttek le igazán, egyszer-kétszer megnézem, ennyi. Cigánykerekeznék örömömben, ha a Trekből csinált volna ilyen játékot a BW, de sajnos nem, viszont mindegy, milyen világban játszódik a TOR, szerintem jól van összerakva, a hibái ellenére élvezetes, fejlesztik, 7 sztorim még hátravan, közben PvP-zek, ha akarok, nem kell több.
  • Boncmester
    Darth Maul? Nem tudom, semmit nem tudtunk meg róla a filmből, csak azt, hogy pirosfekete pofája van, emiatt nagyon félelmetes, meg viccesen ugrál a fénykarddal...
    Azért Darth Vaderhez képest Darth Maul baromira sehol nincs, se mint karakter, se mint félelmetes főgonosz, se semmi... SZVSZ.
  • Laroa
    RvR, nem PvP.
  • darth devil
    A rajzfilm sorozatban vissatért . :D
  • z3d
    Jajj, loptam egy üzenetet, sry, ez nem én voltam :P

Szal azt írtam, hogy EP1 adta Darth Mault, aki az egyik legjobb karakter a 6 filmben sztem, én ezt értékelem :).
    Kár hogy elvérzett szegény :)
  • Bhalage
    "Az igazi SW fanok mar az ep1 kornyeken felkotottek magukat, a tobbieknek meg tokmindegy, csak legyen benne fenykard :) "

te jo isten mennyire igazad van !
  • Boncmester
    Az a baj, hogy csak WZ van benne.
    De ha már csak WZ van benne, abból legalább legyen sok. Annak idején azért olyan ígéretek voltak, bár semmi konkrétum, amiből azt lehetett leszűrni, hogy gyorsan sok új WZ fog belekerülni a játékba, aztán ahhoz képest lassan fél év alatt lett 1.
  • t0xikus
    neked az miért jó,h segget csinálsz a szádból?:D