Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az biztos hogy csökkent nem kicsit az elõfizetõk száma. Aki ezt nem látja az vak. Az a baj hogy sokan elvesztették a hitüket a játékban, még a legapróbb változtatás is bugokat szül Példa erre a többféle CD számláló, bugos mióta kiadták. Egy ekkora peccs annyi bugot fog szülni hogy meg se tudjátok számolni. Aztán jön a sorry tudjuk dolgozunk rajta sablon (és dolgoznak is rendben), jön mégegy peccs, van ami javul, jönnek az újabb bugok. És ez NEM találgatás, ezek megtapasztalt tények.
És a negyedik, ötödik ilyennél már csak legyintenek az egészre a népek, jogosan. Igen, így kellett volna kijönnie. Majd ha kijön és nem láttok a bugoktól, akkor mit fogtok mondani?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
War, war never changes.
ಥ_ಥ
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Én féltem (És mai napig félek is) az EA-tõl, mindent elb@sz.
Én is bízom a játék sikerében, remélem jó sokáig fog kikapcsolódást nyújtani :)
Addig jó amíg élvezem a játékot.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
A medve nem játék.
http://investor.ea.com/stockquote.cfm
kisebb feltámadásokkal ugyan, de azóta is folyamatos bukóban van... ez biztos megnyugtatja a részvényeseket :)
Lourker
War, war never changes.
Gondolom lóvés lesz mint wow esetében. Ha nem, akkor rendbeteheti, viszont ha fizetni kell, akkor nem kivitelezhetõ komplett guilddel átköltözni.
Különben bõven 2 milla felett lenne a szám.
Kérdés: Mi értelme van kozmetikázni egy átlagember felé teljesen jelentéktelen számot? A részvényeseknek valszeg bizonyítani is kell, nem elég bedobni egy számot ami szép nagy ...
Pistikét Tiszagacsajfalváról pedig qrvára nem hatja meg, hogy rajta kívül 1,3 - 1,5 vagy esetleg 1,7 millió aktív elõfizetõ van ...
Ráadásul most indítottak pár Ázsiai szervert is ...
Szvsz a karaktertranszferek majd segítenek rendbetenni a szerverpopulációkat és az arányokat is ...
Amíg nincs pontos info, addig azt mondanak azt szépítenek amit akarnak.
War, war never changes.
Persze biztos hazudnak (...), de mégiscsak nagyobb az esélye annak, hogy tényleg nõ a játékos szám, mintha nem mondták volna :)
Spread De Love!
War, war never changes.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
a xanadu tolja még hydian way-en, elkezdtem ott egy smugglert, hogy legyen b-terv, ha nem jön be az 1.2, és kiesik alólam a guild. inkább az, mint instákat farmoljak, mert egyeseknek még van olyan companionja, ami még nincs full columiben.
Vegyünk egyszerû számokat, hátha érted, és tegyük hozzá az ilyen "omg jön a játék, veszek ki szabit" beszólásokat decemberbõl:
1000 * 16 = 16000
Most tegyük fel, hogy alábbhagy a lelkesedés, de kicsit nõ a játékosszám:
2000 * 4 = 8000
omg felére csökkent a játékosszám!
Teljesen hihetõ amit mondott, mert nem csak noliferként lehet játszani, bár tudom, hogy ez hihetetlen számotokra <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
a guildbõl is sokan abbahagyták, anno még be se fértek emberek a 16fõs opsokra, mostanában meg már a 8asra is alig vagyunk meg. sokan szünetet tartanak 1.2-ig.
Kevesebb az elõfizetõ, ez tény, mert ti TUDJÁTOK. Elég csak beloggolni 3 embernek ugyanarra a szerverre, hogy lássa.
Értem.
Én kérek elnézést.
Félreértés ne essék, de nálunk pl folyamatosan nõ a guildben az online játékosok száma ... És ez is Ahto. Ráadásul rep oldal.
Engem az zavar, hogy olyan szinten kezelitek TÉNYKÉNT ezt a dolgot, hogy ez szent és megmásíthatatlan. Közben persze sosem tudjuk meg mi az igazság ... És az is lehet hogy igazatok van ... de amíg a hivatalos infók szerint nincs igazatok, addig legalább egy kicsi esélyt adhatnátok neki, hogy tévedtek ... Ráadásul mindenki hülye aki szerint nem biztos amit mondotok ...
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
War, war never changes.
M
G
!!!!!
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Szóval lehet, hogy több ember járszik, de kevesebbet/fõ.
Spread De Love!
Sogron nem volt pesszimista, csak a trialra jegyezte meg, hogy ami mögötte van, az a problémás. Én meg megjegyeztem, hogy a trial implementációja is hibás.
Az 1.2-t meg várom én is, mint a karácsonyt... oké, mint karácsony elõtt a head startot. :)
Nem pesszimista vagyok, és nem mindenben a rosszat látom. Azt mondtam, hogy ebben a patchben is lesznek hibák (és ez tény, pl a medal rendszert szerintem totál elkúrják), valamint hogy nem lesz ez mindenre gyógyír, és ha így adták volna ki a játékot, akkor sem nagyon változtatott volna a dolgokon. És tény, hogy lesznek benne jó dolgok is.
Valamint azt is mondtam, hogy ez nem fogja visszacsábítani az embereket, vagy többségében újakat behozni, hiába is állít bárki bármit, mert sokan megunták már, és nekik ez sem lesz elég.
De engem szórakoztatnak pl a wz-k, ezért játszom, pénzem is van rá, szóval nem is sírtam emiatt.
Ha nem vagy képes szöveget értelmezni, javaslom, menj vissza általános iskolába, aztán pár év múlva térj vissza ide. Thx, BB! :)
Nem vagyok szuklatokoru, tudom, hogy ezer sebbol verzik a jatek, es vannak hibai. Egyszeruen arrol van szo, hogy inkabb orulok neki, ha egy peccs javit az osszkepen, ahelyett, hogy meg ezt az egyebkent pozitiv dolgot is rossznak allitom be. Arrol van szo, hogy az emberek nagy resze elfelejtett orulni valaminek, mindenki csak sir es sir es sir. Az, hogy a magyar emberek egy resze a forumokon eli ki az IRL nyomorat, szegenyseget, rabszolgasagat, egyeb frusztracioit, az a baj. Hiszen, pont, hogy a jatekok kellenenek, hogy kizokkentse az embert a hetkoznapi szar eletebol... de nem. A jatekban is folytatodik minden, senki sem tud mar orulni semminek sem.
De akkor minek kinozza magat az illeto, ha amugy is utalja a jatekot, nincs is penze fizetni a havidijat, es meg csak nem is szorakoztatja? Vagy mindezek mellett, meg mazochista is?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”