Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Increased the Warzone AFK timeout from 60 seconds to 90 seconds
Volt, hogy be se töltõdtem, már vágott is ki a wzbõl ...
A medve nem játék.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Egyébként meg, ha a BW továbbra is hozza a tartalmakat, 1 mmo-t tudok fizetni minden hónapban, és egyelõre az marad az swtor.
Tehát is-is, gw2-vel is és swtor-ra is játszani fogok.
Ne csápolj ennyire amellett, hgy ez már meg is bukott. :D Bár neked jól áll.
War, war never changes.
Elhangzott, de valami írásos formában nézzük már meg, ahol valami rendesebb statisztika is van egy mondaton kívül. Nem néztem a summitot amúgy, szóval érdekelne, ott mit mutattak ebbõl.
Én is látom, hogy mennek el a guildbõl, de amikor szombat hajnal 3 körül Coruscanton szinteztem, még azon a városrészen IS belefutottam 5 rep playerbe, ami azért elég durva annak fényében, hogy alig szinte üres a fleet bizonyos csúcsidõszakokban. (Közülük 2 volt csak guildben).
A medve nem játék.
Nekem pl az SWTOR azért tetszett a kiadás elõtt, mert Star Wars, mert tetszett a story alapú questelés és instázás, a pvp-rõl meg nem tudtunk szinte semmit, de reménykedtem, hogy olyan lesz, amit várok. De ez utóbbi része nem olyan lett sajna.
A GW2-ben meg pont a pvp tetszik, a többirõl nem sokat tudok, viszont azt hiszem, hogy a pvp hosszú távon a játékban tud tartani, mint ahogy a war esetében is tette. De majd meglátjuk.
Ha valaki azt mondja, hogy a játék egy szar vagy jó, az egy szubjektív dolog. De ha nem képesek elfogadni, hogy valaki más véleményen van, mint õk, és meg akarják gyõzni, na azok idióták.
Most mi arról beszéltünk, hogy a játék sok elõfizetõt elveszített, akiket már valszeg nem is fog visszakapni. Ennek az elsõ része tény, a második része pedig nagyon-nagyon valószínû.
És olyanok tényleg vannak, akik minden mmo-t gyorsan végigtolnak, aztán elhúznak, de azért ezeket is oda lehet láncolni a játékhoz megfelelõ tartalommal.
A medve nem játék.
@Boncmester: A guild summiton hangzott el valahol, utána írta Nephim, az õ hsz-ének ugrottatok neki nagy vehemenciával ...
Mellesleg 6:4 arány nem olyan veszélyes mintha 8:2 lenne ... Sajnos azt nem lehet elvárni, hogy 50-50%-ban legyenek az emberek, olyan sosem lesz, mindig lesznek olyanok, akik csak az erõsebb oldalhoz lesznek hajlandóak csatlakozni, ez ellen nem lehet mit tenni.
Inkább közelítsen a középponthoz ez az arány, minthogy legyenek REP only és IMP only szerverek.
Ráadásul ha cross server queue lesz, akkor ez sem lesz olyan nagy gond (meglátjuk ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Spread De Love!
Neki is volt egy véleménye. Elmondta az õ szemszögébõl, miért sz*r.
Megértettük.
Elmondta még egyszer.
Ismét megértettük.
Ezt elismételtük, igen sokszor.
Számomra ugyanaz a típus. Van egy saját véleménye, ha valakinek más véleménye van, azt "lesöpri" a saját érveivel.
De.
Azt egyik ember sem hajlandó észrevenni, hogy a saját érveivel mások nem biztos hogy egyetértenek.
Na ezért "kevertem bele".
War, war never changes.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként meg benne voltam abban a csoportban, aki azt várta, hogy ez nem lesz jó SW játék. Azt hittem egy SWG2 lenne az igazi megoldás, és az SWG lelövése elég nagy piszokság emiatt a szar miatt. Aztán - nem tudom, hogy az SW világ miatt - de rendesen ideláncolt. Mondjuk nem nyomtam a bétát, így nekem bizti több a felfedeznivaló, mint másoknak.
De az is tény, hogy egyes nagyhangúak közül, akik annyira odavoltak érte, és mindenkit leteremtettek (nem felt. az sgn), ha valaki szidta az SWTORt, nos elég nagy számban mondták le az elõfizetésüket.
Amit sajnálok, hogy a guildünkbõl elég sokan abbahagyták. De õk azok, akik minden MMOba belekezdtek, szinte azonnal top levelek lettek, de sosem maradtak túl sokáig.
Ez van!
A medve nem játék.
Egyre erõsödik a gyanúm, hogy ezek az emberek tutira pénzt kapnak ezért.
Ezt remélem csak akkor vezetik be, ha már tényleg letesztelték, és a balance ellenõrzés is a helyén van.
Azok helyere pedig, akik decemberben kezdtek, es 2 het mulva elkoszonnek a SW vilagatol, azok helyere jonnek ujabb emberek. Barmilyen furcsa, leteznek meg gamerek azokon kivul is, akik racuppantak a jatekra a premier napjan. Van, aki csak most fog kezdeni. Lesz, akit a trial gyoz majd meg.
Szövegértésrõl meg majd akkor oktass ki, ha sikerül két olyan értelmes mondatot összerakni, amin nem röhög a fél fórum.
Egyébként már szövegértés: ismered azt a szót, hogy cinizmus?
Nézd már meg mik jönnek ki hamarsoan. Pár év múlva erre már senki sem fog emlékezni...
Az, hogy pluszban elismerik, hogy probléma volt a warzone queue-val, és azért volt annyi huttball, mert magasabb a prioritása mint a többi wz-nek, azon tegnap egy emberként röhögtünk ts-en, hogy ezt hogy baszhatták el ennyire. De elismerték, javítják.
A WAR-nál is azt mondták folyamatosan, mennyire király minden, érdekesmód mégiscsak eljutottak kb 50 szervertõl 1-ig... De közben minden a legnagyobb rendben volt, és folyamatosan jöttek az új játékosok :P
A medve nem játék.
Hmm...lehet nem kellett volna letdobni a slicingot az augmentek miatt :D Na mindegy, majd feltolom megint :P
Jó kis változtatások. Alig várom.
Szövegértelmezés mi?
War, war never changes.
-Can trade items between anyone in your legacy, including those in the opposite faction
-Developers want to include a bounty system for players in PvP
-Want to include the ability to issue PvP challenges between guilds (i.e Your 8 best vs our 8 best)
-Larger than 8-man group PvP Warzones are coming, want to offer more content for larger PvP battles in the future.
-All stats are getting a revamp in 1.2
-Want to implement rewards for killing players in PvP in open world (not necessarily just in Ilum or Smuggler’s Den)
-Gaining a 100% affection for companion unlocks bonuses for that character type (healer, ranged tank, ect) such as shorter cooldown on Heroic moment, additional presence, unlock critical hit boost, ect.
-Plans in place to allow players to adjust cosmetics of their character
-Character re-customization possible coming
-Legacy bank is something on the table
-Synthweaving, Armormech, and Cybertech will be able to craft augments, slicing will gather resources to craft augments.
-Artifice will be the first crafting skill able to get schematics and materials just from PvP, others to come.
-Reusable BioChem items will be phased out in the future.
-Possibility for longer crew skill missions (i.e. 16 hours) to obtain higher number of rewards/epic gear.
-Chat bubbles coming soon
-Will be able to add comments to friends in 1.2, hopefully will be able to write up a character bio for all your toons
-Guild banks 100% confirmed to be in 1.2
-Ability to include a guild emblem on your armor
-”Unify to Chest” option is back, any piece can be toggled on and off
-Cooler outfits coming for Republic faction, particularly at endgame.
-Daily quest hubs will probably be added to early planets in the future
-Quests for epic weapons, armor, and other items coming. May even require having characters on both factions to unlock.
és végül:
-Team dedicated to just improving the game for low end machines, improvements also work on helping those having problems on higher end machines.
A medve nem játék.
A statisztikákat elég könnyû úgy összeállítani, hogy az jöjjön ki, ami nekik tetszik. Én inkább olyan statisztikát csinálnék, hogy azok közül, akik megvették, hány százalékuk játszik 3 hónap múlva is. Ez már fontosabb lehet a BW-nek, mint az a szám, hogy mennyit adnak el a játékból.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
War, war never changes.
Mondanám, hogy törlöm a játékot, de meghalt a winyóm alatta, így nem törölhetem :)
Nyilván más MMO-k teljesen bugmentesek.
Egyébként, most komolyan. Te biztosan valami hatalmas összeggel fogadhattál arra, hogy bukik a játék, mert más értelmes oka egyszerûen nem lehet, hogy valaki így viselkedjen.
Angry Birds-ben is vannak exploiterek, meg bugok? :)
Pár hosszabb CD-s skillnél elõfordult már nekem is hogy ott marad a szám néha, de nem zavaró, mert kivilágosodik a skill ... meg nagyjából már tudom mikor lehet újra használni ...
@sok negatív post: Ez sajnos az egyre jobban degenárálódó nemzedék miatt is ilyen ... mindenben lehet negatívumot találni. Régebben ha valami nem volt jó vagy nem tetszett, akkor jelezték az emberek és várták, hogy megoldódjon. Most többszáz oldalas hiszti van ugyanezek miatt ... Megy a hõbörgés, mindenki azt akarja, hogy valami olyan legyen ahogy õ szeretné ... Ha nem olyan, akkor nem hiszti.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Konkrétan? A mostani (sokadik verzió) CD számláló nekem nagyon bejön, bekapcsolt számlálóval kicsit elõre tudom tervezni, hogy akkor 3 gcd múlva mehet a stun.
Majd ha kijön, és örülni fogunk neki egy ideig, aztán elárasztják ezt a fórumot, hogy jajj bugos, akkor majd kárörvendhetsz, hogy te megmondtad.
Mert már a 4-5. ilyen után vagyunk, de mi még játszunk, és élvezzük.
Ennyit az ertelmezesrol.
Nem akarok en veled kotekedni, epp csak a te kommentedre reagaltam, mert ugy gondoltam, jol mutat egy altalanos allapotot. Nagyon unom - tudom, az en k*va anyamat -, hogy akarmi tortenik a politikaban, a jatekiparban, a filmiparban, a lufihamozo iparban, mindig csak a negativumok vannak kiemelve, azok vannak felnagyitva es mindenki a negativumokat szajkozza ugy, hogy kozben millio mas, oromre okot ado dolog is van ugyanabban a tortenetben. Ebbol az SWTOR csak egy pelda. De irhattam volna Skyrimet, ME3-at, vagy Angry Birds-t, teljesen mindegy.
Jon valami ujdonsag, kiszolgalando az igenyek egy reszet, erre a valasz ra "Nyugi, lesz itt sírás ezerrel, mert megint elbasznak sokmindent, csak még nem mindenki látja.", vagy "ez nem elég, holnap F2P lesz", vagy "nem haldoklik, halott...", es meg sorolhatnam. Ha jon egy peccs, az a baj. Ha nem jon, az a baj. Ha kaphato egy jatekhoz egy erdekes DLC, az a baj, hogy nem ingyenes. Ha ingyenes, akkor az a baj, hogy miert DLC, es miert nem volt mar eleve a jatekban. Stb.
Nem vedem a jatekot, leszarom mi lesz az SWTOR-ral, hetvegen kezdodik a ME3, amelyet mar nagyon varok, utana pedig megyek vissza pandazni (na annaka kiegnek a kommentjei is megernek egy miset, de ezt meghagyom a frostshock tisztelt kozonsegenek). Egyszeruen kezdem unni azt, hogy lassan az a hulye es akasztofara valo, aki orulni mer valaminek. (mivel ez egy forum, ugy erzem jogomban all ezt elmondani, miutan masok pedig csipobol "szaroznak" valamit)
Es megegyszer, no offense, akcio-reakcio eset van.
cain: ja hogy game lesz, csak nem tudunk játszani vele. sux. mindegy, addig farmolok tovább itt :)