60334
  • gabor696
    Hello Holgyek/Urak,

Ilyennel mar talalkozott valaki? : Thank you for your order. Your order is being processed and you will be notified of the result shortly.

Tegnap lejart az acc be akartam fizetni de nem sikerult sehogy, 2 kartyaval is probaltam.

Valaszokat elore is kosz.
  • Nephin
    Ezt nem tudtam, köszi.
  • Tafaya
    Be lehet váltani a PvP termináltól balra lévő NPC-nél lockbox-okra
  • Bigblind
    Csatlakozom az előttem szóló kérdéséhez!
  • MarkBlade
    A champions és centurio badgeket mire lehet beváltani és hol?
  • Bhalage
    uj hm flashpoint beadja!!!
  • Marfy
    Köszi!
  • Fenrir
    +18554679867

Én őket hívtam amikor a titkos kérdéssel volt gondom.
  • Marfy
    A supportnak van valami skype-ról hívható ingyenes száma?
  • darth devil
    Kinek a pap, kinek a papnövendék :D Szerintem közelében sincsenek egy falloutnak, vagy épp egy homm-nak. :D Vagy akár egy me3nak, nem egy kategóriák.
  • 1Darton1
    Talán a két legjobb pc-s játék folytatását összehasonlítani egy ilyen ponyvaregény kalandjátékkal nem a legokosabb dolog. Pár embernél biztos van összefüggés, de a többségnél nem hiszem.
  • havast
    1.2 óta senkinek nincs olyan gondja, hogy a csuklyája átlátszik néha, és látja a karija fejét??
  • Nephin
    Mennek a szerverek.
  • Phoboss
    mennek a szerverek :D
  • Fpocok
    4 hónap még...
  • Sáska
    lol, most kaptam, gondolom nem en vagyok az egyetlen.... :

You are one of our most active and valued high level players and we know you have been waiting patiently for Game Update 1.2: Legacy. To show our appreciation, check out all the great new features this update has to offer-on us. We will be adding an additional 30 days of game time to your account at no charge*. The free 30 days will appear on your account by April 24, 11:59PM CDT, April 25, 4:59AM GMT.
  • darth devil
    Nem hiszem. De olyanok amiket fejlődés közben is kaptál. Kb azok a kinézetek.
  • jazzy
    Na baszki :\ Van arról valami, hogy hogy néznek ki ezek az augmentes barnák? Kéne valami szép set.
  • darth devil
    De bármely barnába belerakhatod majd. Rádásul rövidesen úgyis elöntik a piacot az augmentes barna cuccok.
  • darth devil
    Az meg nem modolható. :D
  • jazzy
    És ha a sima Recruitba rakom bele? Az is ugyanúgy néz ki és csak valami 10k credit ha jól emlékszem. Set bonus statok minden ugyanaz lesz?
  • darth devil
    Hát ha veszel ki, vagy craftolsz egy másik bm setet. Warhero megvásárlásához kell a bm part is.
  • jazzy
    Ja azt akartam még kérdezni, hogy nekem nagyon nem tetszik az új pvp setje a sith assának, nagyon ronda és ilyen kraken szintű valami, nem is swbe való szvsz.

Olyat lehet, hogy megveszem azt a setet és a modjait átrakom a BM pvp setbe? Ugyanazokat a statokat fogja adni úgy is?
  • DummyBoy
    Tényleg : PVP-s Armoring és/vagy Mod reciket Cybertech-hez lehet kapni valahol? Bár csak futólag néztem, én nem találtam ...
  • jazzy
    SC2-ben van normális Single Player mód, itt viszont mindent a szerveren fognak tárolni, mint egy MMO-nál, tehát csak ha valaki ír hozzá emulátort meg AI-t akkor fog menni.

Ty meglesem majd, most lett az artificem 400-as tegnap pont és meg szeretném nézni. Bár nézegettem a PvP-s color crystalokat és azért az a Blue-Black és Red-Black elég jól néztek ki..
  • darth devil
    Megjelenés után pár nappal már meglesz a törés hozzá. Ahogy sc2nél is.
    Nézd majd meg a sima pvp vendornál, ott voltak cry receptek.
  • jazzy
    Azt nem fogod egy darabig, mert nem lesz benne offline mód, hiába töltöd le, csak emulátorral tudod majd tolni, ha lesz. Béta emulátort is csinálják egy ideje, de nem haladnak vele.

Tudom, hogy craftolható, csak a receptet nem találtam, mert ugye azt a faszit kivették akinél volt.

Ez pedig igaz, nosztalgia.. meg az idő megszépíti a dolgokat.. régen hiába idegeskedtél, mára már csak a szép emlékek vannak meg és ez sokat dob a megítélésen.
  • darth devil
    Pontosan, ezért gáz minden az mmo-knál is várni a csodát, hogy ez majd olyan fasza lesz mint az ember első mmoja. Nme lesz olyan soha.
  • TDC Geronimo
    Due to the unexpected extended maintenance today, we are going to be offering every player a full day of game time as compensation. We apologize for any inconvenience.

nem győznek már elnézést kérni.
  • DummyBoy
    Biztos vagyok benne, hogy a Dio3 qrva jó játék lesz. Abban is biztos vagyok, hogy az SC2 (Nem vagyok nagy stratéga ...) is nagyon jó ...

Viszont régebben pár eredeti ötlettel irgalmatlan nagyot lehetett villantani. Ma, mikor már majdnem minden ezerszer lerágott csont, sokkal nehezebb igazán maradandót alkotni, olyat mint az anno nagy név játékok.

Viszont az akkori nemzedék ha nagyon beleéli magát abba, hogy ugyanazt fogja érezni és kapni, akkor úgy is nagyot koppanhat, ha egy ténylegesen szuper dolgot kap a kezébe. És ez persze nem csak a Dio3-ra vonatkozik, hanem majdnem mindenre.
  • darth devil
    Az utóbbi craftolható, a fehér meg elve ideiglenesen volt bent.
    Rongyosra játszottam én is a d2őt hc módban bneten, de amit láttam a 3ból, az édeskevés. Letöltöm megnézem, nap 1-1 órára biztos jó lesz amíg végigviszem egyszer, de ennnyi.
  • MrStokes
    A legviccesebb a LAN hianya meg mindig sztem, amikor egy-egy neves SC2 verseny kozben behal a Bnet es csak neznek, hogy akkor most mi a fene legyen...
  • jazzy
    Ez egyébként teljesen igaz. Én látatlanban is megvenném a D3-at, hiszen imádtam mindkét részét és rongyosra játszottam. Igaz abban nem értek egyet, hogy feltuningolt grafikával ugyanaz, mert nagyon sok változtatás van benne.

RMAH nekem sem szimpatikus, ez a profit része a dolognak.

Viszont azt ne feledjük, hogy le kellett tenni az asztalra valamit ahhoz, hogy a következő rész ekkora hypeot kaphasson és a rajongók rögtön megvegyék. Ehhez kellett egy Diablo és Diablo 2, illetve egy Starcraft, amit azért 10 éven keresztül játszottak az emberek nem is kevesen.

ON: A fehér color crystalt miért vették ki? Illetve a magentát sem találtam..
  • darth devil
    Egyetértek.
  • jazzy
    Mindenhol lehet valódi pénzért venni cuccokat, csak nem legális, de ugyanúgy megteszik, a Blizzard ebből hülye lenne nem hasznot húzni, profitorientált mint minden cég. Minden felkapott játékban vannak kis kínai farmerek és fekete piac.
  • DummyBoy
    Bár nem vagyok babonás, most jut eszembe a mai dátum ... lehet nem ma kellett volna bolygatni a züsztemeket xD
  • Henty
    Jaja Nephin akkor ez most 35 nap f2p? alakul:D
  • MrStokes
    Jeti knight igencsak odabasz! :S Go, go Power Rangers!
  • Nephin
    A mai gondokért mindenki kap egy napot. Akkor az egy hónap+ 3 nap + 1 nap... alakul. :D
  • DummyBoy
    Van erre egy nagyon szép terminus techicus: "Hájp ..."

Az SC-os rajongótábor akkor is megvette volna az SC2-t, ha c64-re jön ki.

Ismerőseim között nem sok SC fan van, de köztük is volt pár, akinek nem jött be.

De ilyen pl: a CnC - Generals is ... rengeten szidták, hogy a szaga szégyene, de ettől még sokak kedvenc stratégiája ...