60169
  • darth devil
    Nem lepődnék meg, ha az emberek csalódnának majd a d3ban.
  • jazzy
    Na látod ez teljesen biztos, hogy nem igaz.
  • TDC Geronimo
    vége az lesz majd hajnalba kitalálják, hogy sry szedheted klienst le újra

najó ilyennel inkább nem is viccelek, mert itt ez se elképzelhetetlen :D
  • darth devil
    Pont akkora hatást fog kelteni a d3, max payne? mint amekkorát az me3 csinált.
  • z3d
    Diablo klasszikus nekem. De ha az ME3 nem tudott felkerülni még a gépemre , akkor szegény D3nak sem sok esélye lesz.

Nem tudom, mekkora átfedés lehet a D3 és az SWTOR közönségben. Most valóban nem reális a populáció alakulása a pacth miatt, pér hét múlva fog kiderülni a zigazság. Persze lehet, hogy addigra ranked WZ.
  • N1ggA
    Dettó :D
  • N1ggA
    Figyelj, ha úgy nézzük, vita része az volt, + ha hozzávesszük, hogy az interneten mindenki anonim, és "lazábban" fogalmaz, mint irl, + azt, hogy maintainance van játék helyett + azt, hogy mi szokott itt általában menni, simán lehet beszélgetésnek nevezni, még akár a polite sir angol monoklis teadélutános fajtának is :D
  • darth devil
    2 játék ami rohadtul hidegen hagy. :D
  • jazzy
    Még a filmes témához, ha esetleg valaki nem ismeri érdemes megnézni Szirmai Gergely kritikáit.. én bírom a srácot :)

Csak linkben:

Baljós Árnyak kritika
    A klónok támadása kritika
    A sithek bosszúja kritika
    Top 5 ok amiért a Star Wars a filmkészítés magasiskolája
  • z3d
    Az nagyon jó, ha jó kis beszélgetésnek gondolod a mai diskurzust a filmekről :) Remélem a többi zember is így gondolja :P
    Kezdem azt hinni, hogy túl sokat szövegelek :P
  • jazzy
    Ez ilyen amikor egy esős, otthon ülős tavaszi péntek este hajnal 1-ig karbantartás van 5 óra helyett :)
  • N1ggA
    De, csak már kezd nevetségessé válni. Főleg, hogy mindenki mindig ugyanazt ismételgeti, amit már rég megértettünk. SEMMI vita része nincsen. Volt egy jó kis beszélgetés a star wars filmekről, ezen kívül meg csak az ócsárolás megy.
  • Henty
    Én nem akadok ki, egyszerűen frozen máj. 15.-én :D
    Csak végig kell nézni az EA stratégiáját...(hama-hama gyorsan mindegy hogy nincs kész meg bugos kell a pénz)
    1.2 sincs kész, csak szorul a naci mert 1 hónap és gyanítom az előfizetők 70%-a megy D3-azni. Ráadásul Rockstar is bedobta arra a napra a Max Payne 3-at, szerintetek mennyien lesznek fleeten? 20-an? :)
  • jazzy
    Miért baj egyébként ha az emberek kiakadnak? A blizzard baszta el ugyanúgy kiakadt mindenki, vagy itt nem szabad?
  • N1ggA
    Aki ezen is kiadad, az nevetséges. Emlékezzetek csak vissza, Blizzard hogy kezdte a wow-ot, ugyanez volt...
    Bioware is új csapat, ők is hibáznak, még nem jöttek bele.
    Ingyennapokat így is kapunk majd ezért is, stb., emiatt sem kell kiakadni.

Aki meg ezt az egészet nem tudja megbocsájtani a bw-nek, az hagyja abba a játékot, menjen el a topicból, és nézzen vissza 2-3 év múlva, és ha akkor lesz még valami a játékból, akkor az már jó lesz.

Én megbocsájtok nekik.
  • jazzy
    "Inkább adják ki ranked wz és nagyobb bugok nélkül" oh wait..
  • z3d
    Akármit mondanál, igazad lenne :)
    (bár ahogy hallottam, ez sem egyedi jelenség az MMOk történelmében :P)

Én most azért elkezdenék pampogni a bénaságról, azonban kaptam 30napot ingyen, szóval az a helyzet, hogy be kell fognom a szám :)
  • t0xikus
    hogy áll a hajad?
  • TDC Geronimo
    hátőőő

Nem mondok inkább már semmit ígyis el lettem küldve gw topikba :(
  • El Protector
    kiváló, adnak majd megint ajándékba pár napot miatta? :)
  • Laroa
    Aki a szerverekre vár inkább menjen bulizni, sörözni, barátnőzni, mozizni, kertet kapálni, ahogy tetszik.
    UPDATE: 10:53AM CDT

During last night's maintenance, some areas of the game were reverted to pre-Game Update 1.2 status. Some areas were 'missing' and characters that were in those areas would be unavailable. We took the live servers offline at approx 9:30AM CDT (Austin time).

Our server and deployment teams are now working to rebuild assets for the live servers, but this is unfortunately not a quick process. We currently estimate that our downtime could be up to eight hours, but that time may be extended.

We are expecting the servers to be available again at 6:00PM CDT (April 14th, 12:00AM BST, 1:00AM CEST, 9:00AM AEST). We'll update you with information in this thread when we have it.

We sincerely apologize for the unexpected downtime today. We’ll update you with more details later.

Thank you for your patience while we work to resolve this issue.
  • El Protector
    Vajon mit találtak már megint, hogy még megjósolni sem tudják a szerver online-t?
  • Witcher
    Egyetértek. Mint valami nehézbúvár. A mélytengeri szörnyeteg 2.-ben elmenne, na de a star warsba... Remélem azóta már kirúgták a picsába a designert, és a következő szettet már nem ő tervezi.
  • DieHard
    Thx!
  • z3d
    Grat :-)
  • DieHard
    Kraftoltattam, már 2 augmentes esett!
  • 1Darton1
    "WoWban is iszonyu horda foleny volt kezdetekben, az sem volt veletlen."

Ezt hol olvastad? Az ellenkezője közelebb áll a valósághoz, de az sem volt azért olyan jelentős fölény. Aztán a Burning Crusade-ben indult meg egy ellentétes folyamat, ami aztán teljesen felborított mindent.
  • z3d
    Craftoltál üres shellt? Ennyi idő alatt összegrindelni lehetetlen :-)
  • Nephin
    [URL=http://swtor.hu/extra-jutalom-a-karosultaknak]Szerdai "patchkárosultaknak" 3 plusz nap[/URL]
  • rholas
    Én még talán augusztusban preorder-eltem és egy hibás döntés miatt low szerverre mentem és beleuntam 30on hogy egyedül vagyok a bolyókon kb
    Az nem kap semmit.
  • DieHard
    Van bh altom is :D bár anno még nem tudtam h neki is szép gunyája lesz.
  • darth devil
    Sw, agent, bh kinéz valahogy, de a többi.
  • DieHard
    Már ebben viritok és remekül néz ki. Ezek legalább már kinéznek valahogy.
  • darth devil
    wh armorork magas felbontással

Messze a jk armor a leggázabb. :D
  • Bhalage
    a lenyeg h este menjenek, mer réd lesz :d
  • Laroa
    Semmi fontosat nem törtek el csak csomóan nem tudnak belogolni :D
  • Laroa
    Na új maintenance
    Elrontják szegény kölkök délutánját brühühü
  • darth devil
    Na akkor újraindulhat a rage. :D
  • z3d
    "The fanboi is strong with this one" :)

Ha mai szemmel és mai igényeiddel (tehát nincs meg a klasszikus SW életérzés, meg semmi előismeret, csak EP4 magában) megnéznél egy EP4-et, szerintem igen csak sírva fakadnál :)
    Nekem is jobban bejön az eredeti trilógia. Én csak megtaláltam az újban is, ami tetszeni tudott, és az is igaz, hogy míg a régi trilógiával csak azért kötözködöm, mert "akarok" kötözködni, az új trilógiába bele tudtam kötni úgy is, hogy "nem akartam" belekötni alapvetően :)

Ep4-6 FTW!
    SWTOR FTW!
    Na és persze GW2.

• DummyBoy
    Nekem is ott van a kedvencek között xD De megférnek egymás mellett, ugyanúgy mint Kirk kapitány :)