60334
-
#43499 Tobb, mint gondolnad. Ti azt mondjatok, egy jatek vagy TOKELETES vagy FOS. A pvp vagy E-SPORT szintu, vagy ULTRAGAGYI. Vagy. Azt mondjatok, hogy a jatekos vagy EZZEL jatszik, vagy AZZAL. Csak a vegletekben gondolkoztok es ez alapjan formaltok velemenyt. Nincs ezzel gond, lassatok ugy a vilagot, ahogy akarjatok, de engedtessek meg nekem az, hogy publikus forumban felhivjam ra a figyelmed, joszandekom jeleul, hogy hosszu tavon ez a gondolkodas nem mukodik, es belathatatlan kovetkezmenyekkel jar. (amire peldat szinten lehetne hozni az elmult idoszak hiradasaibol, de megint offtopik lenne) -
Nephin #43498 Divatos és menő BW-t meg TOR-t fikázni, ennyi, nem minden hater teszi emiatt, vannak csalódottak is ilyen-olyan okokból, de egy tekintélyes tömegnél belejátszik a dologba. -
z3d #43497 Öööö...néha átnézek ám a GW2 topicba (röhögni), és hát ott szokták emlegetni a játékot is meg embereket is innen, nevesítve.
Ezt sem mi kezdtük, ne haragudj. És nem is mi járunk át másik topicba (mondhatnám a WoWot is) az észt osztani. -
z3d #43496 De vannak questek ott is, pl gyűjts össze 20 patkányfarkat. A grindfest-et arra értettem, hogy óránként negyed-fél szint már mid leveltől (9dragons-ban erre még rájön, hogy az a skilled fejlődik, amit használsz, és vmi brutálisan lassan).
Nekem az, hogy 4 wzben nyomulok, vagy megölök 10000000000000 mobot ahhoz, hogy szintet lépjek - hát inkább a 4 WZ. Ráadásul itt vmi normális, casualoknak is elviselhető tempó van. Pl. Nem könnyű a BM cucc (vesztes WZk 0-30 com, mainhand 1550 com), de összeszedhető.
Azon beszéltünk a múltkor, hogy nem tudják hogy kell. Én mondtam erre, hogy van X feladat, amiből adott idő alatt Y-t lehet megcsinálni, akkor sajnos az Y lesz kész, pont. Ez nem a fejlesztő/szervező/projektvezető járatlanságából adódik, hanem abból, hogy csak Y idő volt. Még ha totálisan hülyék is lennének a BWnél (ami azért a vicc kategória), akkor is lenne honnan lopniuk, és annyi eszük már tuti lenne.
Az f2p rész már nem is rád, hanem magára erre a köpködős szituációra szólt. Igaz, nem voltam annyira aktív az sg-n, de nem láttam még olyan topicot, amit ennyire ellepnének a "hater"-ek, olyat meg végképp nem láttam, ahol nem küldik el a zembert a pék haragjába kb azonnal.
Egyszer benéztem a WoW topicba pár éve, mert egy jó cimbim mérgelődött, hogy az mmonomadhcprO arcok beugatnak neki, benéztem, hozzászóltam, elhajtottak onnan, hogy qsspofabenemjátszom.
Ha bemennék a GW2 topicba trollkodni (tudnék, mindenbe bele lehet kötni, ha akar az ember), sőt, objektív dolgokkal lehúznám a játékot MINDEN NAP, akkor beza biztosan megkapnám, hogy ugyan húzzak már a jó édes a...ba. És elhiheted, azok üvöltenének a leghangosabban, akik itt nyomják a "idióta fanboi-ok vagytok" szöveget. -
Nephin #43495 Nem hoztam fel oknak semmit, ezt mondtam:
"Meglepődsz, ha azt mondom, hogy rohadtul nem szenvedünk? P :D
Tegnap megnéztük az új raidet, baromi jó, nehéz, figyelni kell még sztorimódban is, szombaton éjjel egyig EV-Karagga párosoztunk HM/NM-ben, többet nevettem, mint két hónap alatt összesen.
A rakhgoulos event pedig tényleg ötletes, egyik wipe-nál valaki megfertőzött a bejáratnál a tömegben és fél óra alatt világító narancssárga szemű rakhgoul-kezdemény lettem, majd otthon keresek képet. :D
Ezek miatt a legjobb MMO ez a játék perpillanat és őszintén szólva egyáltalán nem érdekel, hogy guildpanelből nem lehet invelni (amúgy már lehet), vagy a sisakomat nem festi át a matching."
Ebben hol van, hogy te (vagy akárki) a festés miatt quitelt?? Tényleg menjünk le óvodaszintre? -
Boncmester #43494 Ez egy szuper közhely, de nem tudom, hogy jön ide, mert semmi köze a témához... -
Boncmester #43493 Nem tudom, mi az MC és mi a ZG. Amúgy nem is érdekel... A WOW-ról elismerem, hogy valszeg baromira jó játék (volt, vagy lett évek alatt, nem tudom, nem játszottam vele 2 trialnál többet), mert mindenki akit ismerek és wowozott, nagyon szerette, és évekig tolta. Igazából azt sem tudom, nekem megfelelt volna-e benne a pvp, vagy sem? -
#43492 Eve onlinet fizetem ig pénzből, mert így fejlődik a pilótám. Ha két hónap múlva lejár az ingyen hónapom, elfelejtem az swtort, és eve online amíg nem jön a gw2. De közben fejlődik az eve karakterem, ezért fizetem.
Lehet h a wow annyira ingerszegény, unalmas, stb stb, h te másik játékra is vágysz közben.
l2 ment évekig nálam, lehett volna másik mmo is közben, de jó volt az l2, nem volt igényem másra. -
#43491 Mert a vilag - ha hiszed, ha nem (bar korodbol fakadoan lehetnel picit szelesebb latokoru) -, nem csak FEKETE es FEHER. :) Ilyen egyszeru. -
Boncmester #43490 Egyébként ezt a GW2 témát ti hozzátok fel folyamatosan. Lehet, hogy van olyan, aki azért nem játszik SWTOR-al, mert jön a GW2, de ilyet nem ismerek. A kettő játék egymástól független. -
#43489 Azért ha azt veszed akkor Wow-ban sem volt olyan baromi sok raid az induláskor, mintha csak MC és ZG lett volna. MC-re meg mindent lehetett mondani csak azt nem, hogy érdekes volt. -
Boncmester #43488 Miért térne vissza bárki bármelyik korábbi játékhoz, ha már megunta?
SWTOR-ban most van 7 ingyen napom, de nem játszom vele, mert nem azért nem fizettem be, mert nincs pénzem, hanem mert nem akarom ezzel tölteni az időm. Se ingyen, se fizetve érte. Ha nekem fizetnének, meggondolnám.
WAR-al imádtam évekig játszani, most meg nem játszom vele, pedig ott is lenne ingyen időszakom. Nem érzek késztetést havi 4 ezret játékra kiadni, pedig nem halnék éhen, ha megtenném... -
z3d #43487 Nem akarok senkit megbántani, de ez úgy van, hogy ha mi mondjuk, hogy jó az SWTOR akkor az fanboi viselkedés, ha vmelyik mmonomadhcprO mondja azt, hogy a GW2 után eljő a Kánanán, akkor azok objektív tények. -
Although #43486 Szerintem csak felmérték mire lehetnek képesek. A pvp amúgy is egy nehéz eset. Még a nagyon jó pvpvel rendelkező Conanba is mulatságos olvasni a bejegyzéseket. Ha túl erős az egyik class akkor megy a rewamp urána persze a classosok reklamálnak és ez így megy megállás nélkül. :) Nem minden cég akarja felvállalni ezt. És pont a conanba láttam amikor egy új pvp fejlesztéssel sikerült szembeállítani a pveseket(zömmel az rp szerveren) a pvpsekkel. És ezáltal Európa egyik akkor, talán legnagyobb létszámú rp szerverét közel lenullázni. Hidd el semmi sem annyira egyszerű egy mmoban mint gondolod. -
Boncmester #43485 A koreai MMO-kban nincs quest, csak szörnyeket kell grindelni, vagyis mindig ugyanazt kell csinálni, szörnyenként.
Az SWTOR-ban amikor eljutsz endgame-ig, minden nap a napi questeket vagy a flashpointokat tudod ismételni, vagyis "grindelni". Nem teljesen ugyanaz, de a párhuzamot mindenki érti szerintem.
A story eltűnik lvl 50-en, mert véget ér. Amúgy én tökre szerettem, szóval sajnálom, hogy véget ért.
A BW-nek nincs tapasztalata az MMO készítésben, akkor így mondom, mert régebben is így fogalmaztam általában.
A játék nem szar, ilyet nem mondtam, az endgame szar, legalábbis szerintem, meg a legtöbb átlagos MMO-s szerint, mert meg lehet unni viszonylag gyorsan, ahhoz képest, hogy a jobb MMO-k endgame-jét évekig tolja az ember. Átlag játékosokról beszélek itt is, nem mindenkire egyetemesen értendő.
Nem mondtam soha, hogy F2P lesz jövő héten, vagy akár jövő évben. -
#43484 Nincs hat, de a kezdeti lelkesedes mindig csokken, es ekkor jonnek ujra a kepbe a regi dolgok, ahogy lesz ujra idod. Picit kellene csak tovabb latni, mint az orrunk hegye. Minket vadoltok elvakultsaggal, de ha azt mondom, hogy nem fogsz csak es kizarolag a GW2/D3-mal jatszani a kovetkezo fel evben, hanem vissza fogsz terni valamelyik korabbi jatekodhoz, fel vagy haborodva, es/vagy kijavitasz, hogy az nem fog megtortenni. Hogy is van ez? :) -
#43483 Miért adna ingyen hónapot mindenkinek ha nem látná, hogy mennyire gyenge lábakon áll a játéka? -
#43482 A bio látványosan leszarja a pvp orientált játékosokat, ez szerinted jó politika? Nem inkább mind a két tábor igényeit kellene kielégíteni? -
z3d #43481 Nem csak olyan embereknek van az SwTOR, akik 4 WZt meg napit grindelnek. Akik ilyenek, azoknak ott vannak a koreai MMO grindfestek. Ha grindelni szeretnék, mennék Lineage2ni, vagy a még jobb, 9 Dragons-t tolni, itt ráadásul itemshop van emlékeim szerint, tehát tuti a tuti.
Te PVPni szeretsz, ezért GW2. Mi(én) szeretjük a szerepjátékot, meg a storyt, nekem SwTOR.
A cancel subodnak személy szerint én nem örülök (meg gondolom még egy páran így vannak), jó lett volna együtt játszani is, meg a fórumtevékenységed is "pozitívabb" volt itt. De te okosabb vagy az mmonomadhcprO arcoknál, ne akarj meggyőzni minket hogy
- a BW nem tud mmot csinálni (de tud)
- a játék sz*r (a legjobb MMO a maga nemében).
- f2p lesz jövő héten (nem lesz).
A konstruktív kritikákra sztem nyitottak a topic látogatói, én mindenképp. A fenti pár dolgot viszont már december óta vitatjuk, és már totálisan kiveséztük a dolgot.
Tényleg egyszerű a dolog...nektek nem tetszik, nekünk igen :/
GW2 foreva! Aztán majd meglátjuk, merre mentek tovább. -
Boncmester #43480 Aham, szóval szerinted külföldön, aki "MMO játékos" (ez egzakt kategória? mi alapján van benne valaki, mi alapján nincs?) az mindenképp kifizet havonta egy havidíjat valami játékra, csak MO-n nem? OMG... -
Boncmester #43479 #43405-ös hozzászólásodban szembeállítottad a játszó embereket a nemjátszókkal, és az egyikre felhoztad oknak az új FP-t meg akármit, a másikra meg a sisakfestést és a guildablak inv hiányát. -
#43478 Lehet h a wowban, vannak ilyenek, de aki komolyabban játszik egy mmoval, az nem fog egy másikat is fizetni. Hazai viszonylat ide vagy oda, külföldön sincs több ideje az embereknek. -
Although #43477 Azért én se értelek benneteket teljesen oké sajna az SWTOR gyorsan kifuttatható, kifuttatod és nem fizeted utána, majd ha lesz elég új tartalom akkor igen. De ezért itt ócsárolni egy mmo-t. A PVP-re meg leírtam korábban a véleményemet ezen a forumon. Nem emlékszem hogy hiper szuper pvp-t ígért volna a Bioware, de ha ígért is, használod a fejed és tudod hogy a Bioware pve-ben lehet jó. Mindenki hazudozik a játékfejlesztők között, lásd Bethesda szintén. Tehát tényleg nem értem miért nem mentek át egy pvp orientált mmo-ba van pár nézetek körül. -
t0xikus #43476 én a pöcsömmel tuti! -
#43475 Nem a te hibad, egy ujszulottnek minden vicc uj, illetve te a hazai viszonyok alapjan gondolkodsz (ami alapjan az a csoda, hogy van magyar jatekos, amilyen szarban van az egesz orszag, de ezt hagyjuk). Maradjunk annyiban, hogy a premierek utan 3 honappal nezzuk meg, ki mivel jatszik. -
Boncmester #43474 Írtam ilyet, hogy heti 40 órát fogok játszani? Meg hogy hány évig? Nem tudom, olvasni nem tudsz, vagy halucinálsz, vagy valami más a probléma?
Azt írtam, gyengébbek kedvéért, hogy ha valakit annyira leköti akár a GW2, akár a Diablo 3, hogy a szgépes játékokra fordítandó szabadidejét (és egyeseknél ez akár 40 vagy több óra is lehet, másoknál mondjuk csak heti 2 óra akár) teljesen kitölti, hogy a GW2-vel vagy a D3-al játsszon, az mi a fenének fizetne egy másik MMO-t is emellett? Amúgy lehet, hogy megunja a GW2-t 1 hét után, vagy a D3-at is, meg az is lehet, hogy 10 év múlva is ezt fogja tolni, kit érdekel. A lényeg, hogy amíg ez a kettő, vagy bármilyen másik játék teljesen jól elszórakoztatja, az nem fog mániákusan csak azért is befizetni random másik MMO-t. Hacsak nem pszichiátriai eset. -
Nephin #43473 Tegnap az új flashpointon 4 összeszokott, sok MMO-t megjárt játékos HM-ben az első bosson sorozatwipe-olt, legjobb eredményként 44%-ig jutottunk... nehéz, hidd el, végre az, szerencsére. :) -
z3d #43472 Végül is 4 hónap alatt semmi nem került be a játékba.
Rofl.
Csak két új FP, egy WZ, egy OP, új tier felszerelés, legacy.
Ezt egy egyetemista egy hét alatt letolta volna sztem. -
t0xikus #43471 social set -ennek darabjai vajon tatooine daily event folyamán fognak kiesni? most esett nekem a cipő -
Nephin #43470 *sigh*
Nem mondtam, hogy emiatt quiteltél. Annyit írtam Marfynak, hogy engem nem érdekel a festés és társai, mert jól szórakozom, erre te nekiálltál, hogy nem emiatt nem játszol a játékkal - oké, ki mondta, hogy emiatt? Utána írtam, hogy sokan fennakadnak minden apróságon, akár a ragequit szintig is (nálad éppen nem ez okozta a cancelt), lovagolnak rajtuk, lásd: "hanem ezeket úgy hoztuk fel, mint sokkal messzebbre mutató problémák" by Boncmester :P :D
Ne menjünk bele szövegértési problémákba inkább. ;) -
#43469 Én jelenleg azért fizetem a tor meleltt az Eve online, mert ig pénzből el lehet intézi a havidíjat. De hogy gw2 mellett majd fizessem a tort? Minek, minden ismerős ott lesz, heti 1 max 2 óra játékért nem fizetem. -
Boncmester #43468 43459-es hozzászólásban írtad, hogy aki évekig 4-5 ropit költött MMO-ra havonta, az a GW2/D3 mellett úgyis fizetni fog valami másik havidíjas MMO-t, és nem fogja másra költeni a pénzt, pl családra vagy hobbira.
Én ekkora hülyeséget még az életemben nem hallottam... -
#43467 Heti 40 orat fogsz jatszani a D3/GW2-vel a kovetkezo evekben? Folyamatosan? Ez esetben fogadd elismeresem, lehet videora kellene venned, es penzt keresni vele. -
Although #43466 De ha vigasztal a három közül biztos az SWTOR-t fogom kipróbálni. :) Egyszerűen azért mert Bioware és az minőség az rpg területen. Még ha grafikaliag sokall szarabb is mint a Conan meg talán lehet nehézségben sem éri el, ezt megláttom majd, a Bioware képes megfelelő nehézségű játékot készíteni. Abban biztos vagyok az az egy két hónap amit eltöltök benne, a storyval küzdve az szép élmény lesz. :) Meg jó sok rps haverom váltott át szóval, megnézem őket.:) Aztán legfeljebb kipróbálom a carebears pvp-t is :) -
#43465 Ha a doki felirt szemuveget, hasznald is kerlek :) -
Boncmester #43464 Ja, értem, szóval ha valaki szeret MMO-kkal játszani, akkor mindenképp fizet havi 3-5 ezer forintot valamilyen játékra, függetlenül attól, hogy a GW2-val vagy a Diablo 3-al esetleg hetente 40 órát játszik? Tiszta sor... Ezek szerint én nem vagyok rendes MMO játékos, mert a WAR és az SWTOR között sem költöttem semmilyen játékra, amibe nem logoltam be, meg az SWTOR óta sem fizettem más MMO havidíját feleslegesen... -
#43463 Radiant AI-t en vartam a legjobban a vilagon, mar az Oblivion idejen is. Aztan kaptam erte egy scriptelt rendszert. Skyrimben par van benne par "if" is, de tovabbra sem az, mint amit igert Hines evekkel ezelott.
Nem becsulom le a GW2/D3-at, iszonyat regota varom oket, foleg utobbit, de tudom, hogy a kezdeti 1-2 honap utan vissza fogok menni wowzni, torozni mellette, es csokkenni fog a jatekkal toltott ido. A varazs meg fog maradni, mar most az ev jateka nalam a D3, de e tipusu nem havidijas jatekok csak ideiglenesen jelentenek konkurenciat az mmoknak. -
#43462 A gw2 egy mmo, ha kielégíti a játékos igényeket miért fizetne egy másikra is elő? -
Boncmester #43461 Neked meg lassú a felfogásod. -
Boncmester #43460 GW2 = Angry Birds... Köszönjük Emese!