60334
  • Nephin
    FYI, a hivatalos fórum azóta tele full rage, mióta létezik, hol ezért, hol azért.

Kattints rá arra a szervrstátuszos linkre, most 13 light van a 91-ből - valóban a nagy részük.

Hetek óta van akció, erről ennyit.

Ezek a tények, a többi a te spekulációd, amit próbálsz nem trollkodásnak eladni. Unom. Állj le, többször tényleg nem kérlek rá.
  • PiszkosFred
    3 full - 10 perctol 1 oras sorral.
    6 heavy
    80 standard
    13 light.

Ne tulozzunk, maradjunk a tenyeknel.
  • darth devil
    Ugyanaz lesz mint a codnál is volt. A fejesek, húzóemberek lelépnek, és csinálnak egy új stúdiót. Biot az EA sodorta ebbe a helyzetbe.
  • Alienator
    Jó hát ha így látod akkor így látod. hagyd figyelmen kívül a tényeket hogy szerverek nagy része light még csúcsidőben is, hirtelen akció a EA-tól, hivatalos fórumon is folyamatossá váló rage a hibák/hiányosságok miatt. ha te ezeket nem tényként kezeled azzal nincs mit tenni. Majd visszatérünk erre pár hónap múlva rendben? ne láss hatert bennem mert nem vagyok az. csak én látok is nem csak nézek.
  • PiszkosFred
    Azert a ME3 vege koruli hiszti sem tett jot az eladasoknak, vagy az EA reszvenyeknek. Rajar a rud most a BW-re, sajnos az EA pont leszarja ilyen esetekben (es sajnos sok "jatekos" is), hogy kinek mit koszonhet a jatektortenelem, igy felo, hogy a Bioware napja meg vannak szamlalva. Akarmit csinalnak, zsigerbol es vakon utalja oket egy bizonyos reteg, es hat sajnos ennyi pont eleg, hogy az nem biztos szavazok...ooo...vasarloknak, hogy befolyasoljak a vasarlasi szandekukat. Ennyi pedig eleg, hogy lepeseket tegyen a fonokseg. Kar ertuk, nem is a TOR miatt, hanem a ME sorozat es a studio miatt. Addig nem nyugszik ez a reteg, amig soval be nem szantjak a kanadai szekhazat... :(
  • Nephin
    "Az elmúlt hetek során egyre csak szaporodnak a böjtölő nagyvállalatokról szóló hírek - legyenek azok falsok vagy hitelesek -, és bár kétségtelen, hogy egy-két óriás valóban kénytelen lesz meghúzni a nadrágszíjat, a helyzet természetesen a lódítok számára is roppant jó alkalmat kínál.

Ennek tudatában kellő komolysággal kezeljük hát a StartUp Grind szájt állítását, miszerint a tehetős vállalat mintegy 500-1,000 alkalmazott elbocsátását fontolgatja, amire ráadásul napokon belül sor kerül.

Noha meg kell hagyni, a honlap germán precizitással, "számos értesülésre" alapozva építette fel elméletét, arról nem is beszélve, hogy a Star Wars: The Old Republic hosszútávon valóban nem bizonyult oly kifizetődőnek, mint arra számítottak, az EA hezitálás nélkül gáncsot vetett a hipotézisnek:

Az EA növekszik és folyamatosan új és új munkaerőt keres - csapatokat építünk, hogy kielégíthessük a digitális játékokkal és szolgáltatásokkal szemben támasztott igényeket.

Óhatatlanul felvetődik a kérdés: kinek higgyünk? Az év legutálatosabb cégének vagy egy tucatszájtnak?"

Gondlom a második linket nem olvastad...

Akkor én most kirakok egy hírt az oldalra, hogy holnaptól 100 Ft egy euró és az úgy lesz. Készüljetek a vásárlásra. :D
  • Alienator
    Jó én magamra vettem, sry. De itt azt hiszik én örülök.
    Amúgy a blizzardnak sem örömünnep mert nem volt nekik konkurencia csak 1 hónapig. Szerintem leszarják hogy bajok vannak az swtor-nál.
  • Boncmester
    Nem mondtam, hogy örülsz. Azt mondtam, nem örvendezni való. Én sem ezért linkeltem, mielőtt valaki félreérti...
  • Alienator
    Vagy berúgtak bánatukban és részegen elírtéák a számokat :)

(vicc, poén, móka)
  • darth devil
    Biztos jókedvükben akcióznak. :D
  • DummyBoy
    Hogy te mekkora béna vagy komolyan mondom ...

Jössz a folyamatos baromságokkal, meg linkelgeted a magyar shopok árait, mikor a HIVATALOS OLDALON épp akció van, és tudnál vele villantani, hogy mennyire igazad van ...

De segítek nézd:

Április 20-ig -20 ojró ...
  • Nephin
    Nyilván a site-nak, doomdooooooom....
  • Nephin
    Te agyament, most már ezt kell mondanom, akció van náluk...

Alapára: 12 990 Ft – 38%-os, kedvezményes ár
    2012. április 23-ig, készletek erejéig:

7 990 Ft

Tanulj meg olvasni.
  • Alienator
    Jó oké leállok, éljetek az álomvilágban akko. Titeket a tények se győznek meg, nincs mit tenni.
    Biztos az ár csökkenés is kamu ott nem?
  • Braikingboss
    "Az EA növekszik és folyamatosan új és új munkaerőt keres - csapatokat építünk, hogy kielégíthessük a digitális játékokkal és szolgáltatásokkal szemben támasztott igényeket."

Óhatatlanul felvetődik a kérdés: kinek higgyünk? Az év legutálatosabb cégének vagy egy tucatszájtnak?

EA tagad
  • Nephin
    Drágám, ez nem hivatalos hír, olvasd már el az utolsó mondatot, vagy csak a képeket nézegeted?
  • Braikingboss
    Már $15.41 szal semmi 10 dolcsi nincs már. :D
  • Alienator
    Apám te olvasod amit írsz???
    Írtam hogy nagy player csökkenés. itt a hivatalos megerősítés. És hol a tény? Jól vagy?
  • Nephin
    Állj. Le.
  • Alienator
    Te hülye vagy. Szerinted én örülök? Olvasd már el amit írtam.
  • Alienator
    Az se véletlen hogy a game ára 6591Ft lett nem?
  • DummyBoy
    "Szerintem 4 hónap után ekkora játékosállomány csökkenés egyetlen mmo-ban sem volt még."

segítek értelmezni amit írtál, hogy jobb legyen:

"Szertinem" - Ennek a szónak van némi köze a szubjektivitáshoz
    "... ekkora játékosállomány csökkenés ..." - mekkora? Hol a tény?

Ez bizony szubjektív és tények nélküli ... Máskor legalább úgy próbáj meg trollkodni, hogy a saját !!! szavaidat ne hazuttold meg ... Vagy legalább értsd meg amit leírsz:

link ... olvas ... ért ... aztán tanul a hibáiból?
  • Boncmester
    Ebből a cikkből nem az jön le, hogy az swtor miatt rúg ki 500 embert az EA, csak hogy van benne része. A lényeg benne a játékosszám csökkenése, meg a 60-ról 10 dodóra való árfolyamcsökkenés.
    Nem kell miatta kárörvendeni vagy bármi ilyesmit tenni egyébként, nem örömünnep ez senkinek (max a blizzardnak).
  • Rubint
    A hét ingyen napomon is elég szembetűnő. :(

A WZ-k 60%-ában 5-6 emberrel kezd a csapatunk... és legalább 3-4 perc mire 8 lesz, ha egyáltalán. Külön érdekesség, hogy kivették a WZ imbalance lezárást, 4 emberrel is játszottunk 8 ellen.

Fleet létszám a nap folyamán 5-20. Fantomszerver rulez, de 2 napra nem fogok tombon játszani.
  • Alienator
    AZért a wow-ot ne hasonlítsd az swtor-hoz, az 7 éve 10 millió előfizetővel bír. Teljesen más kategória a kettő.
  • Nephin
    Arra lennék kiváncsi, hogy tavaly, mikor az Acti kirúgott párezer embert, bementél-e a wowos topikba, hogy doomdoom, bukás a WoW. Ha igen, elnézést, ha nem, állj le.
  • Alienator
    Tények nélkül???

link, olvas, ért...
  • Alienator
    Nephin NEM megyek át trollba. Sőt megsérteni se akarok senkit. De annyira elvakultak voltatok hogy nem láttátok pedig többen mondták hogy ez lesz. És nem rossz indulatból hanem mert tisztán látszott.

Látod, most is próbálod megmagyarázni, még mindig nem látod hogy mi folyik. NEM örülök neki, de attól nem támad fel az swtor hogy nem veszek tudomást a tényekről.
  • DummyBoy
    Most azon gondolkozom, hogy nem emlékszel arra amit leírtál (visszaolvasás ...), nem tudod értelmezni amit leírtál (nem lennék meglepve ...) vagy csak megint trollkodnivaló van ...

Egyszerűen csak tények nélkül való kamuhaladzsát löktél be felnagyítva trollkodni ... Csoda ha már unalmas?
  • Nephin
    Sőt, jövő héten f2p.

Leállsz, vagy leállítsalak?
  • Nephin
    Egyrészt, másrészt ha az EA leírja, hogy azért rúgtam ki 1000 embert, mert folyamatosan csökkent a játékosállomány, akkor lesz az, addig újságírói spekuláció (lásd utolsó mondat), te pedig, Alienator, ne menj át megint trollba, ha egy mód van rá.
  • Alienator
    nem. Dehogy is. Amikor én ezt írtam a torkomnak ugrottak hogy mi alapján mondok én ilyet. Szerinted az EA ezek után mennyi pénzt fog ölni az swtor-ba?

vakok akik ezt nem látták. Akik látták azok meg haterek lettek.
    Bukás. Ez van. Sajnos... nagyon sajnos...
  • darth devil
    Mindenki tisztában van az előfizetők számának a csökkenésével. :D
  • Alienator
    "Mindezek ellenére az SWTOR nem váltotta be a hozzá fűzött nagy reményeket: bár az eladások száma bíztató volt, ezt beárnyékolta az előfizetők számának folyamatos csökkenése."

Jééé hogy mertem én játékosállomány csökkenésről beszélni mi?
  • Boncmester
    Egy kis off, mint érdekesség:Elbocsájtásokra készül az EA
  • darth devil
    10es imp kari, megveszed átpostázod.
  • Boncmester
    És mióta tolod ezt?
  • STREEX
    Légyszi áruljatok el valamit: Én gyakran szoktam összehasonlítgatni a felszerelésemet más játékosokkal és gyakran azt látom hogy nekem vannak sokkal jobb cuccaim mégis nekik gyakran 100-150 -nel több a stamina vagy az aim/willpower/cunning/strenght pontjuk. Még akkor is ha összeadogatom a cuccaikon ezeket és kevesebb mint az enyém.
    Szóval mi erre a magyarázat? Esetleg a kis datacronokon kívül van még mód hogy végleg magunkra szedjünk ezekből?
    Buffokon kívül természetesen
  • Bigblind
    Rep oldalon megint nincs lila kristály? Gyártani se tud senki, mivel napok óta nem látok ah-ban, meg a vendor sincs már meg aki árulta! Fasza!
  • z3d
    No, alakulnak a dolgok :-)