Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nem akadtál véletlenül ki azon, hogy Laroa mekkora egy rasszista? 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

picket
heh

ಥ_ಥ

Én nem vagyok ideges, inkább meglepõdtem hogy közel mindenki jonnyka pártjára állt crassussal szemben amikor jonnyka volt a rossz fiú (kötözködõs bannoltatós szerintem), crassus meg a jó fiú (megvédõs, normálisan reagálós) ebben a témában.
picket

ಥ_ಥ

picket
Szerver leállás? Mert a fesztivált olyanok csinálják akik amúgy játszanak is ezzel a játékkal... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Mégsem láttam a nemesis-tõl itt senkit akik verik a nyálukat. Pedig anatómiailag lehetséges lenne hogy regeljenek ide és a kis ujjukkal írkálják az okosságot. De nem teszik.
Hát figyelj, akik a guildbõl ide szoktak írni, jól játszanak PvP-ben. Legalábbis nem bénák, az tuti. Vannak olyanok, akik nem olyan jól játszanak, mert még nem olyan tapasztaltak, de nem is szoktak ide írni, se a nyálukat verni.

Mellesleg ugyebár Crassus a másik, aki mindenkit legyõz pvp-ben, dehát istenem, ezt mindenkinek joga van mondani magáról. Meg viszonylag egyszerûen ki is lehet próbálni, tekintve, hogy ugyanazon a szerveren vagyunk.

Az másik dolog, hogy õ ezt úgy próbálja meg bebizonyítani, hogy milyen ügyes, hogy azzal fenyegetõzik, hogy élõben ver majd el mindannyiunkat, ami meg hát, hogy is mondjam, 8. kerületi színvonal, ott is az ovi.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

PiszkosFred
Ez az SL pro/contra ugyanolyan f*szsag, mint Crassust szidni/melleallni. Koze nicns mar regen a ket cimszereplonek az egeszhez, megszokasbol emlegeti mindenki, olajat ontve a tuzre. Meg akkor is roluk szol a hiszti, amikor itt sincsenek.

Hetfo van, front van, valamibe bele kellett kotnie a nagyerdemunek. Ahogy irta valaki korabban, ha valaki megdicseri az idojarast, akkor az lesz a kivalto ok. De egy "szorit a cipom"-re is ugrott volna a reggel ota 100+ kommentet osszehozo kompania.

Ez egy ilyen, holnapra megint megnyugszik mindenki.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na ez a cigányozós általánosítás .... pfff. Azt hittem lehet értelmes beszélgetést folytatni veled. Tévedtem.

/ignore

bármilyen furcsa én senkit nem utálok😊 elég baj lenne, ha felhúznám magam vmi fórumbejegyzésen😊

Errõl csak annyit tudok mondani, hogy engem Crassus még nem szopatott se keresztbe, se hosszába, és nem is fog, az biztos. Ja, de persze majd IRL fog megverni, erre természetesen felkészültem 😊

Másrészt meg az, hogy EGYEDÜL, hát az különösen vicces, nem nagyon tudom elképzelni, bár lehet Crassus titokban Chuck Norris 😛

Hacsak nem lesz egy szerver leállás a 4 napos ünnep alatt, akkor semmi, ugyanúgy zéró hozzászólás, mint most hétvége alatt.
PiszkosFred
...es mindez ma pocok baratunk egy osregi wow-os viccevel kezdodott. Hat szep. Mi lesz itt a negy napos "unnep" alatt?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Igazából nagyon nem érdekelt, honnan indult.
De pl ugyebár láttunk itt már olyan beszólást, hogy már a WOW-ban is milyen rossz hírünk volt, ott is mindenki utált minket.
Tekintve, hogy a guild magjának jó része, akik még az SWTOR indulás elõtt velünk voltak, soha életükben nem játszottak wow-ot, ezért kb ennyire adok arra, hogy ennek a csesztetésnek bármi értelmes oka lenne. Az, hogy véletlenül abban a játékban is volt egy Sárkány Lovagrend nevû guild, nem hinném, hogy a mi hibánk.
Azt is hallottuk, hogy egyrészt minden warzone-ban kikapunk, másrészt meg azt is, hogy minden warzone-t nyerünk, de csakis azért, mert folyamatosan csalunk, illetve nálunk mindenki battlemaster cuccban van már, mert nolifer exploiter az egész guild. Persze azután a beszólás után kb 2-3 héttel lett az elsõ tagunk BM, szóval ebben is sok volt az igazság.

BoneDragon pl Nemesises, és volt már, hogy kilépett warzone-ból, mert meglátta, hogy bent vagyok, de a WZ még el se kezdõdött. Elõbb nekiállt magyarul szídni a chaten, hogy itt az SL, õ már lép is, mert ez tuti szopás lesz, majd kilépett. Ettõl még nem gondolom, hogy a Nemesis csupa seggfejbõl állna, mert akiket ismerek belõle, jó fejek. Köztük vannak olyanok is, akik a mi guildünkbõl léptek át oda.

DummyBoy
Nem olvasod elég régóta a topikot akkor ...

Az a baj Crassus-al és a companionjaival, hogy elmondják, hogy SZERINTÜK mirõl szólnak a dolgok, és mindenki aki mást gondol az hülye ... Ha valaki másképp gondolkodik, akkor az nobb, low vagy egyszerûen buzi.

Persze egyre nagyobb vehemenciával, aminek anyázás és banhammer a vége.

Akkor jönnek az álregek, meg hogy ki kinek a mijét nyalja meg ilyenek.

Az SL feketebárányságának több oka is van:

- Õk vannak a legtöbben itt a topikban, akikrõl tudni lehet hogy tagok
- Közülük sokan aktívak a topikban
- Valamelyik közülük biztos elkente valamelyik ovis/companion száját PVP-ben, aki itt próbál revansot venni
- És valszeg a maradék agysebész nemes egyszerûen csak ezt az egy klánnevet tudja megjegyezni, mert ez ugyebár íkes ányányelvünkön vala, lényegesen egyszerûbb azon a pár biten eltárolni, mint egy picikét komolyabb, ne ad isten túristául leírt klánnevet. (Le merném fogadni, hogy ha most új guildet csinálnának Equestrian Order Dragon néven, semmi gond nem lenne velük ...)

Mert tényleg az az érdekes, hogy van pár olyan ember, akinek vannak érdekes hozzászólásai, de a karatekidek és társaik mindig a companionok közül kerülnek elõ, nem pedig a topik állandó látogatói közül.

Az a baj, hogy mindenki azt nézi mikor robban a puskaporos hordó, mikor lehet nekiállni hisztizni meg anyázni ... És megint visszatértünk az eredeti gondhoz: Óvoda ... kicsi a kerítés ... ez van, meg kell szokni, ez csak rosszabb lesz.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mondjuk azért, mert az sg fórum leghangosabb szájkaratésai mindig ellenük csinálják a fesztivált? (tudom, SL bérenc vagyok).

Megismétlem: kezdjem beírkálni, a Nemesis mekkora csiter banda, mert az egyik tagjuk LEHET exploitolt? És ezt minden nap? Majd linkeljek screenshotokat, amikor az én csapatom gyõz ellenük? Szintén napokon át? Szted ez rendben lenne?

a javaslatodat meghallgattam, elutasítom😊

ajjaj gyülekeztek. szólatok ha mindenki itt van, jön az AoE ... trollkodás 😊
a stílusból lejön 😊
az FS is egy hulladék banda, de õk a saját blogjukban verik magukat. ez meg nem SL blog (báááár) hanem nyilvános swtor fórum. ha így van akkor javaslom amit crassus írt, menjenek a klán fórumra beszélgetni.
Tehát õ durván beszólhat, meg linkelgethet, meg nyomhatja a szöveget, az teljesen rendben van.
Amikor más csinálja, akkor az szemét.
Ahogy mondtam: olvass vissza ki kezdte ált. Érdekes módon amióta Crassus nem jár ide, azóta nem flamelnek a szemét SLes emberek. Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy azért szólnak be csak Crassusnak, mert õ akkora prO, és legyalázta õket. Vagy ha komolyan gondolod, akkor ez a beszélgetés teljesen felesleged volt, és feladom.

Akkor kérlek hagyd a SL-et is, mert nincs itt mind a ~60 tag, aki meg tudná magát védeni.

Sárkány Lovagrend

*helikopterek -> hülyék😊

szerintem meg hagyjuk crassust mert nem tudja megvédeni magát. majd ha itt lesz akkor mondhatjátok.
Nincs mire válaszolnom, mert nem írtam semmit az SL-rõl, csupán rávilágítottam arra, hogy mi okozta az SL negatív megítélését.
Viszont akkor ha már más klánokat szóba hoztad, akkor azt kérdezném, hogy szerinted miért csak az SL neve merül fel állandóan a vitákban?
Kérlek nézz be pl. a frostshock.eu-ra. Más guildeknek van más helye, ahol "verik a nyálukat".

És egyébként: nézd meg, hogy kiknek van guild név a sig-jében.
Így fejbõl csak Nephint és Strykert tudom, akinek ott van a guild, a többi mind SL-es.

Tehát csak annyi, hogy nem tudod, melyik guildre akaszd rá, hogy "na ez az ember közéjük tartozik".
crassus olyan, mint ez a mûvész. sosem fogjuk megérteni, de ez nem feltétlen azt jelenti,h mi vagyunk a helikopterek😄

persze hogy néha durván szól be, egy egész klán (csak azok akik itt is jelen vannak ofc) ugrik rá bármit mond. most pl PONT nem õ volt a hunyó, mégis õt basztatták. hogy is van ez akkor? elmondom: van akiknek mindent lehet, van akiknek nem.
nem tudok. nem is ez a lényeg, hanem hogy mit látok. hogy kik verik itt magukat. akiket nem látok, azokról nem tudok. egyszerû.
Egyébként amikor normál módon adja elõ a mondandóját, akkor tök jó dolgokat mond. Lásd a Crassus patch (CD számokban) sztem is jó ötlet volt tõle (is), használom is.

Öööö..várjunk.
Most komolyan azt gondolod, hogy akárki innen irigy Crassus játéktudására, és ezért szólogatnak be neki? Vagy azért, mert megszívatott pár embert PvPben? Ugye most csak viccelsz?

Azért szólogatnak be neki az emberek mert néha iszonyatosan irritáló módon és nagy arccal adja elõ a mondandóját. Személyeskedik (igen, sztem probléma, hogy folyamatosan bemásolgat képeket az SL elleni hõstetteirõl). Anyázik mindenkire, aki nem ért egyet azzal, hogy pl. minden ezredmásodperc számít. Arra is anyázik, aki nem ismeri el a képességeit. Ráadásul a wow képek idelinkelgetése sem volt túl szerencsés, és arra a global moderátorok ugrottak.

Sztem Vvedd le az "SLaköcsög" és a "jonnykaaköcsög" szemellenzõt, és olvasgass vissza a topicban pár 100 oldalt.

darth devil
Mondj már még egy magyar guildet ami fõleg pvpzik.

War, war never changes.

Más klántól nem láttam hogy verte volna itt a nyálát csak az SL-tõl.
igy helyesbb igen, mivel guildben is vannak gyengébb játékosok.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

bocs igazad van. SL-es embereket. így jobb.
Ok, ez egy indok. Az, hogy általánosítás megy az egész klánra, már kicsit érdekes.
Akkor tõled is megkérdezem, hátha válaszolsz.
Akkor minden klánt elkezdünk itt rugdalni, akinek akármilyen tagjával szemben probléma merül fel? Hmm?

Crassust nem is ismerem csak innen. csak egyfolytában fikázzák. annak is volt elõtörténete hogy beírta a pvp dolgot. miért baj az ha valaki leírja vagy képet tol ide hogy mit csinált pvp-ban, és miért nem baj ha valaki indokolatlanul paraszt?
elég régóta olvasom ezt a topcot de még régebben a wow topikot (bár már egyik sem érint), de crassus nem szar pvp-ben, és ami fontosabb, ismeri a kasztot amivel játszik. és ez a lényeg egy játékban. ez viszont sokaknak nem tetsuik ezért támadják. nézz vissza a wow topikban régre (ha van kedv és idõ). crassus soha nem úgy írt az adott kasztról hogy fingja sincs róla, hanem alátámasztja a mondandóját. ennyi.
ö maximum embereket szopatott és nem a guildet. pff

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Emlékeim szerint az SL akkor "alapozta" meg a hírnevét, amikor start elõtt volt egy kis kavar az ajánlott magyar szerverek körül. Laroa akkor idióta módon (bocs de így volt) reagálta le a dolgokat, kicsit túlpörgette magát, és feltette a mindenki rasszista lemezt aki az swtor.hu által ajánlott szerverre akar menni. Aki akkoriban olvasta a topikot, az tudja, hogy ott volt 1-2 durvább hozzászólás részérõl/részükrõl. Innentõl kezdve néhány embernél elég alacsonyan volt a népszerûségi indexük és ahol lehetett ott belerúgtak az SL-be.
Puskás pap for the win!
😊

Voltak érdekes hozzászólásai idõnként (amik sztem sem voltak rendben), ez tény. Ma meg ugrott az SwTOR halálára, ami vhol valóban túlreagálás volt, valahol meg érthetõ, mert már "kicsit" unalmas lehet ezt olvasgatni nap mint nap.
Spec én már csak röhögök ezen is (meg a sok mmonomádprOistenségeken is), mivel van karakteres grafikájú tört szerver, én azon nyomom, tök állat.

Az Jonnyka SL-es történetet sztem hagyjuk, mivel nem tudunk semmit, max annyit, amennyi az SL oldalon ki lett rakva, nem gondolom, hogy az a teljes történet.

Nem is rád mondtam, hogy IRL veréssel fenyegetõztél.

A mai nap kicsit gázul kezdõdött, aztán meg megint elkezdõdött az SL fika, amit nem értek. Azzal meg ne gyere, hogy hogy viselkednek egyes tagok ingame v itt, mert akkor menjen a vég nélküli Nemesis meg akármilyen másik klán fika is. Arra meg nem válaszolsz, mire jogosítja fel Crassust az, hogy mekkora király pvpben. Értem hogy a cimbid, ezzel sincs semmi baj. Erre mondtam, hogy kicsit töprengj el, nem volt bennem rosszindulat.

Lépjünk már túl ezen. (bár més választásunk nem lesz, mivel Nephin ki fogja irtani a mai összes hozzászólést kb 😛 )

én IRL veréssel nem fenyegettem senkit. te meg nézd meg jonnyka dolgait. az rendben van ugye?
basszus ezen az egy dolgon lovagoltok hogy azt írta anno hogy ezredmásodperc? gondolkodj már picit. csak ezt tudjátok ellene felhozni. de amit ma csinált abban mi volt a rossz? segítek: semmi.
csak próbált védeni valakit aki szintén semmi rosszat nem tett, csak ez a paraszt azonnal beszólt neki. csókolgathatjátok jonnykátokat reggelig, akkor is õ volt a szar most (is).
bár szerintem ti itt mind tisztában vagytok vele (na jó 1-2 ember nem), hogy jonnyka egy gerinctelen szemét alak, de csak azért is véditek. most én kérdezem meg: miért?
Még ha igaz is. És akkor mi van?
Ha Crassus jobb PvPben (pedig az ezredmásodperc elõnyöket ebban a béna játékban nem lehet kamatoztatni), akkor feljogosítja, hogy itt beszólogasson nekik?
Tovább megyek: ha akárki jobb nálam PvPben (és nyilván vannak nálam sokkal de sokkal jobbak), akkor azokat feljogosítja bármire is? Hogy beszólogasson? Akár ingame, akár itt?

A helyes válasz: nem, nem jogosítja fel semmire a játéktudás, ami ráadásul erõsen megkérdõjelezhetõ, mivel nincs ranked dolog egyelõre, bármilyen screenshotot én is tudok csinálni, játék közben meg még nem láttam. Messzirõl jött ember meg ugye.....

Ráadásul nem az SL-es emberek fenyegetik a másikat IRL veréssel, ami az übergáz kategória. Kicsit töprengj már el.

picket
A cím lemaradt: "A Harmadik Tábor tüntetést szervezett az SL ellen".

&#3237;_&#3237;

én elmagyaráztam,h most miért basztattam crassust, nem rémlik?😊

darth devil
Párszor már el lett mondva, nem hc guild. Vannak kevésbé jól pvpzõ játékosok is. Crassust meg hagyjuk már, nála nagyobb lámát még nem láttam. Mr ezredmásodperc.

War, war never changes.

picket

&#3237;_&#3237;

mert irritál hogy õk itt mindent megtehetnek, mást meg bannolnak ha kifejezi nemtetszését. tény, hogy jonnyka a fejekben mindig is SL-es marad. ezen kívül azért, mert undorítónak tartom hogy valaki beír egy poént, jonnyka egybõl ráugrik, crassus megvédi és a komplett itteni SL kompánia elkezdi crassust basztatni és jonnyka védelmére kel, pedig õ volt az aki a szemétkedést elkezdte, de ez senkit nem érdekelt.

ez elég ok?
Ok, tehát, a nagy kérdés az, hogy te miért csinálod?
Azt mondod, biztos van oka, nálad mi az oka, hogy beszólsz az SL-eseknek?

Szerintem csak azért kezdõdött, és azért lett népszerû, mert pár SL tag aktív volt itt, és közben az SL elég nagyra nõtt, hogy sokan lássák a nevét a játékban.

És összekötötték a kettõt.
arról meg ne beszéljünk hogy az SL milyen imba pvp-ben, errõl kérdezd meg crassus-t aki keresztbe hosszába szopatta õket egyedül 😊