Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
lehet? feltételek?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ಥ_ಥ
Ha már vkivel bajotok van, akkor ingame szövegeljetek annak, ne mindenkinek, akinek SL van a neve alatt.
Én annyit kértem az emberektõl, hogy ha itt elszórakoznak, akkor is próbálják meg kulturáltan, és ezt valamennyire azért tartják is. Lásd pl Toxit, õ még sosem volt kitiltva innen.
Általában te, Crassus, meg pár másik nagyokos jön az ilyen okosságokkal, hogy õk aztán mindenkit szarrávernek majd élõben, stb, meg káromkodnak orrba-szájba. Olyan kontrasztot adtok, hogy a legtöbb SL tag kisangyalnak és a Magyar Tudományos Akadémia tagjának tûnik mellettetek.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
nem véletlenül szólnak be a tagoknak, van rá ok, elég népszerûtlenek a kis szarságokért. NEM rossz indulatból írom, de ki kéne vágnod ezeket és akkor nem lenne ekkora SL utálat. ha fontos a klánod (és miért ne lenne az) akkor tenned kéne az ilyen repu blasterek ellen. ha neked az a fontosabb hogy az ilyenek klántagok maradjanak akkor bizony számolnod kell a támadásokkal, mert a közvélemény az, hogy az SL szar emberekbõl áll. ezt jópár tagotok építette fel, és velük, a hangadókkal azonosítják a klánt. döntsd el mi a fontosabb. jonnyka klántagsága idején mérte a legnagyobb "csapást" a klán hírnevére. neki lehet megköszönni fõleg.
amúgy sl-tõl független a tahók megjelenése:) elõzõ héten volt vmi izazael vagy hasonló nevû tag wzkben folyamatosan generalon magyarul taplóskodott:)
Viszont ha a normális fele a guildednek a hülyék miatt sziv akkor nemkéene velük is elbeszélgetned?
Egyértelmû volt, hogy Pocok poénkodott. Jonny hülye volt, hogy ráugrott, gondolom csak unatkozott, Crassus meg a másik hülye, hogy Jonnyra ugrott, mert gondolom õ is unatkozott. De szerintem ha valamelyikõtök azt írná be ide, hogy milyen szép idõnk van ma, azt is egybõl leanyázná a másik, majd jönne valami balfasz, aki kitalálja, hogy az egész a Sárkány Lovagrend hibája.
Csak hogy tisztázzuk:
- Jonny nincs a guildben kb 1,5-2 hónapja, szerintem már nem is nagyon játszik, legalábbis én nem láttam online egy ideje, ergo semmi köze az SL-hez már
- Toxikusnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy Jonny ment a guildbõl (nem kirúgtuk), õ speciel azt szerette volna, ha nálunk marad. Másoknak volt vele problémája, akik nem szoktak ide írni.
- Ha bármilyen Sárkány Lovagrend tag ide ír, az nem a guild kollektív véleményét képviseli, hanem a magánvéleményét, köztük én is. Ezért eléggé nagy faszságnak tartom kb 70-90 ember megítélését az alapján a kb 3-4 alapján, akik ide írni szoktak, fõleg úgy, hogy Laroa kb másfél hónapja be se lépett empire oldalra, Toxi pedig másfél hónap után most hétvégén jött játszani kicsit velünk. A guild nagyobbik része csak eljátszogat, azt sem tudják, mi az az sg fórum, meg crassus, stb. Ellenben ingame viszont rendszeresen kapnak beszólásokat, ami szerintem eléggé taplóság.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
De ez nem az Õ hibájuk, hanem az én csapatomban lévõ dd-ké. Ha van 1-2 ügyes, akkor úgy esnek szét, mintha ott sem lettek volna. Sajnos visszafelé is így van.
Kicsit próbáltam nem trollkodni, sry ;)

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
A 2 sage + 2 commando ügye pedig nem különösen vág ebbe a témába. :)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Parasite Eve 2, best game EVER!
War, war never changes.
Öööö....
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Nem tudom, hogy csinálják majd meg, de remélhetõleg nem free transfer lesz. Fontos lenne az is, hogy figyeljenek a frakció arányokra.
Majd meglátjuk.
amúgy õ is jön vissza emp oldalra
Johhnykén+ az SL-es bandán kivül más trollt én nem nagyon láttam a topikban! Másképp mivel magyarázzátok,hogy konkrétan egymással beszéltek pedig arra ott a saját fórumotok meg este vagy napközben a TS/VEntrillótok?
Egész kiegyensúlyozott volt a hétvége pvp szempontból, nem érzem azt a nagy empire fölényt, kivéve talán egy meccset, amikor belefutottam egy 2sage+2commandó healer kvartettbe :)
Jó lenne, ha nem random összevonás lenne, hanem frakció kiegyensúlyozást céloznának meg.