60334
-
Rhilen #43702 Csak egy kérdésem lenne a negatív emberekhez: miért nem lehet emelt fővel továbbállni (ha lételemed a fórum, akkor a következő sláger MMO topicba) és hagyni az ittenieket békében?
Nephin csodálom a türelmedet. -
Laroa #43701 Én tegnap is nagyon jól szórakoztam rajtatok -
#43700 Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ...
Nem etetem a trollt ... -
Boncmester #43699 Azért, h neked szar legyen, te kis divatalkesz :-) -
Alienator #43698 ez olyasmi amikor részegen fűzöl egy csajt, a józan haverod meg mondja hogy hagyd mert gáz a csaj, te meg leszarod és fűzöd tovább. most ti vagytok a részegek, de a részeg majd kijózanodik :P -
Alienator #43697 Én plo azért mert nem szeretem ha hülyének néznek. ha valami tisztán látszik, valaki itt elmondja és elkülditek a francba. A game nagy bajban van, ezt látta az aki nem vak. nagy a playercsökkenés, ezt is lehurrogtátok pedig teljesen egyértelmű tény. Az EA nem olyan cég aki egy ilyen projectbe pénzt öl, ergo a game megbukott és páran ezt is látják, ti még nem. majd ugyanúgy belátjátok mint azt hogy baj van az egésszel. De most még csak azért sem, pedig teljesen világos a bukás. -
Laroa #43696 Aki már nem játszik, cancel sub és tsi. az miért sír itt még mindig a játékról? :)
Unatkoztok, vagy ennyi gyűlölet halmozódott fel a játék iránt, amiért nem szállította a ti elvárásaitokat? Vagy magatokat utáljátok amiért ennyi pénzt kiadtatok a játékért és itt kell kiengedni a gőzt? -
Boncmester #43695 Ne legyél már teljesen szentimentális!
Az EA nyilván nem fog olyan nyilatkozatokat kiadni, hogy elégedetlen a játék eredményeivel, nem erre számított, stb, mert azzal a saját sírját ásná. Ennek ellenére teljesen egyértelmű, ahogy egyébként a részvényesek, a sajtó, a közvélemény, stb sem erre számított. Aki ezt nem látja, azzal nem lehet mit tenni.
Körülbelül ugyanaz a szint, mikor Fletó kiállt, és benyögte, hogy "dübörög a gazdaság, és nagy a jólét". Mindenki tudta, hogy akkora hazugság mint az állat, de nem akarta elveszteni a választóit. Ezt nem politizálás miatt írtam, hanem amiatt, hogy érzékeltessem.
Nem vészmadárkodás elmondani, hogy nem váltotta be a játék a hozzá fűzött reményeket, ahogy az sem vészmadárkodás, hogy elmondja valaki, hogy az endgame bizony nem olyan jó A SAJÁT VÉLEMÉNYE SZERINT, mint kellene lennie.
Ha netán valaki a fórum alapján gondolkozik azon, hogy újra befizesse-e, annak bizony igenis hasznos, ha megkapja ezt a véleményt is.
Azt gondolni, hogy a BW csak azért akciózik, mert úgy gondolják, kollektíven húsvéti ajándékot kell adni a játékosoknak, nem pedig azért, mert vissza akarnak fordítani egy folyamatot, teljesen nonszensz.
Tegnap este belogoltam, hogy megnézzem, mi a szitu (az új warzone amúgy egészen pofás lett), és hát szerintem kong az ürességtől a dolog, pedig ingyen időszak van. Nem vészmadárkodás elmondani, hogy amikor lejár az ingyen időszak, megint alig lesznek a szervereken, tekintve. És nem végeztem előzetes közvéleménykutatást, pusztán elég sok embert ismerek, akik cancel suboltak, ezek közül 1.2 miatt 0 db fog visszajönni, ellenben több fogja abbahagyni.
Ha csak olyanokkal lesz tele a fórum, akik azt szajkózzák, hogy nincs játékosszám csökkenés (mint tudjuk, csakis itt a fórumban található 5-6 ember cancel subolt a világon, persze...), meg hogy ez a világ legszuperebb játéka, akkor ez nem fórum lesz, hanem egy vicc, vagy ingyenreklám.
Pedig nyugodtan el lehetne mondani az embereknek, hogy pár hónapnyi játékot megér az SWTOR, fel lehet benne húzni pár karaktert nagyon élvezetesen (story alapú MMO, amíg tart a story, addig baromi jó), kicsit tolni a raideket, ha valakinek ez a szíve vágya, mondjuk úgy egy 1 hónapig, aztán egyelőre ennyit tud nyújtani az átlag játékosnak. Van, aki ezt nem tudja megunni, és sokáig nyomja majd még, van, aki pedig már hamarabb megunta. Szerintem ez meglehetősen objektív vélemény, és semmi negatívkodás nincsen benne, mellesleg egyébként ha szétnéztek az interneten, akkor egy rakás olyan cikket találtok, ami erről szól (pl minap a gamestarban is olvastam ugyanerről), szóval az újra kipróbálni akaró, vagy elkezdeni akaró emberek nem csak itt kapnak hasonló véleményt. Ha elolvassátok a decemberi Index főcím cikket, az tök ugyanezt írta a játékról. "kurva jó, de nincs endgame, 50-en unalmas lesz". Nem tudjátok cenzúrázni az internetet.
És persze lehet mondani, hogy teljesen normális, hogy a hivatalos fórum tele van siránkozással, de csak azért, mert mindenki csak hater, de valójában a játék elején rohadtul nem volt ilyen dráma ott sem úgy 1-2 héttel az indulás utánig, amíg az első emberek 50-esek nem lettek...
Inkább írjatok ticketeket a BW-nek, hogy változtassák meg a CC rendszert, csináljanak több warzone-t, olyat, mint az új, csináljanak több ilyen eventet, stb... Nem akarom nyomatni az open world pvp-s dolgot, mert nyilván ez pve játék, és fogalmam sincs, mi lenne jó a pve-s emberkéknek (meg azt bírja is az engine), de biztos fel lehetne sorolni pár dolgot, amivel javítani lehetne a játékot. Pl én a skillrendszert is megváltoztatnám valami egyszerűbbre, ami sokkal pörgősebbé teszi a harcot, és inkább mindenféle kombókat vezetnék be, így megnövelve a variációk számát, de ez csak egy ötlet. -
Alienator #43694 Miért lett volna gáz ha a blizzard csinálja? Mert tud mmo-t csinálni és nem baszta volna el így? vagy mert a játéka 7 év után is több mint 10 milla előfizetővel bír? -
z3d #43693 Így hajnal fél kettőkor csak egy mondat.
Beb...tt volna, ha a Blizzard csinálja. Attól függetlenül, hogy jó cégnek tartom őket, és elismerem, hogy az SWTOR max egy kis ijedtségre adott okot nekik.
A többire már tényleg no comment.
Sztem csináljuk azt, hogy egyszerűen ne etessük a trollokat, észérvek nem hatnak, mert ők úgy is jobban tudják.
Sztem holnap(ma) próbáljunk kicsit az 1.2 ről meg az eventről beszélgetni, a mindenféle fa...izé...érdekes hozzászólást meg egyszerűen skippeljük. -
#43692 Az első nem az swtorra vonatkozott. Hanem az egész BW-re. Nem vészmadárkodom, csak reálisan látom a dolgokat. Van kis különbség. -
Nephin #43691 "Ugyanaz lesz mint a codnál is volt. A fejesek, húzóemberek lelépnek, és csinálnak egy új stúdiót. Biot az EA sodorta ebbe a helyzetbe."
"Ingyenes időszak van. Ha lejár megnyugodhatsz, h vissza fog állni a régi szintre, ahol a szerverek 90%a light pop." - ehhez: nézd majd meg a státuszt, nagyon távol áll az a 90%-tól...
"Biztos jókedvükben akcióznak. :D"
Igen, valóban, a játék pártján vagy, nem a vészmadarakén... :D
-
Nephin #43690 Ezt maga az EA mondta neked, gondolom. -
#43689 És mielőtt mindenki a torkomnak ugrana... bukást úgy értem, hogy nem hozza azt, amit EA elvárt. Nem elégedett a számokkal. -
#43688 Szerintem már a bukáson túl vagyunk... már ami a kiadót illeti. -
#43687 Összekeversz alienatorral és egyéb doomolókkal. Sohasem mondtam, hogy f2p lesz a játék, vagy épp bukni fog. -
Nephin #43686 Csúsztatsz. Rengeteg hibáját soroltuk és soroljuk fel, csak nem doomolva, mint ti és kiemelve a jó elemeket, amik miatt szórakoztató és jó a játék. Ez a pici különbség, mégis mennyit számít. -
Kryon #43685 Akit igazán érdekelt már rég megvette, azokról van szó akik pl. abbahagytak egy mmo-t vagy nem is játszottak eddig, és most keresgélnek az interneten, hogy 3-4 játék közül melyiket kéne elkezdeni...
Mi sem járunk át az aktuális kedvenceitek ellen agitálni, de ha SWTOR bedől, lehet, hogy mi is nagyon unatkozunk majd... -
#43684 Nem mondhatom azt, hogy jaj de jó a játék. Vannak jó részei és vannak epic fail részei. Számunka az endgame az epic fail kategóriába esik. Nektek meg minden szuper. :D -
#43683 Nem mások véleménye alapján döntöm el, h egy játék jó e vagy épp rossz. Ha valaki fórum miatt nem próbálja ki, azt nem is érdekelte igazán. -
#43682 Ahhoz képest nagyon sok energiát fektetsz bele... -
Kryon #43681 Blizzard se olyan már mint régen, de ezt inkább ne itt. -
#43680 Ezek a kifakadások eléggé szánalmasak szvsz. "jaaj, nálunk senki sem pozitív, sírjunk egy sort ezen minden nap 3x..."
Hat, ezert tartunk ott, ahol. Nem folytatom, mert ez genetika + tortenelem, emiatt nagyon offtopik lenne, es koze sincs a jatekhoz a gondolatmenet tovabbi resze. -
#43679 Tenyleg nem veszitek eszre? Na ne, most csak mokazol...
Nem titeket akarunk meggyozni amikor ellentmondunk a negativokat ismetelgeto kritikus kommenteknek. Nalatok ez mar egy kialakult velemeny a jatekrol, utaljatok, duhosek vagytok a ToRra, a BWre az EAra, mert olyan amilyen. Azert mondunk ellent nektek, hogy az egyszeri jatekos, aki most ismerkedik a jatekkal, nem azt lassa mindenhol, hogy par tucat ember jarja a forumokat, a hirportalokat, es fos-szar-gagyizik. Mert lehet, hogy a szerencsetlen egyszeri uj jatekos elvezne a jatekot, ahogy mi tesszuk, de latva a negativ frocsogest (tisztelet a kivetelnek), inkabb nem probalkozik be a jatekkal. Magasrol teszek ra, es szerintem a tobbiek is, hogy ti jatszotok e vagy sem, nem vagyok hajlando energiat olni abba, hogy meggyozzelek az igazamrol, mert ez meg Tom Cruisenek se menne a MI5-ben. En azok miatt vitatkozok veletek, egyre kevesebb energiaval, akik forumokba beleolvasgatva probalnak tajekozodni, es szeretnem, ha latnak, a jatek negativ oldala mellett van egy kivalo, szorakoztato pve resz is.
Ennyi. Az a baj, hogy ha valaki elkezd szajkozni valamit igaztalanul - probald ki - az hiaba nem valos, vagy nem a teljes igazsag, az emberben megmarad, ketseget ebreszt, es ennyi a mai vilagban pont eleg, hogy a vasarlas elott allo, a dolgaban nem biztos jatekos eltantoritsa a jatektol. Tiszta politika, egy az egyben, nem a vakon hivo narancsot vagy vorost kell meggyozni sosem, oket nem tudod. Azokat, kik nem tudjak egyelore, kire fognak szavazni.
Ergo minden aldott nap, amikor ugyanazt ismetlitek es ugyanugy szidjatok a jatekot, a BW-t, az EA-t, igen is, a jatek ellen teszitek. Mi pedig a jatek mellett kardoskodunk, es ezzel vissza is tertunk az alapveto problemara, amit par kommenttel elobb irtam.
(De most a nezzetek NF Roastot, jo lett, bar kivancsi vagyok mi kerul majd adasba) -
Kryon #43678 Tévedés, a fórumokat sokszorosan annyian olvassák, mint ahányan kommentelnek, szerinted ha ezek az emberek, akik érdeklődve jönnek fel pl ide, mert szeretnék kipróbálni a játékot és amint beleolvasnak csak azt olvassák, hogy szar a játék, akkor szerinted elkezdenek vele játszani, vagy vállat vonva visszamennek wowba várni a pandát? Esetleg akik még nem is játszottak, mmo-t eddig, de SW-t szeretik és meglátják ami itt megy, úgy döntenek maradnak a filmeknél, nem kell ez nekik, ez mind kieső előfizető, akikkel kevesebben vannak a szervereken, ezt kéne felfogni.
És azt, hogy ezt a játékot nem 3 hónapra tervezték, hasonlítsd össze bármely mmo-t a kiadáskori változatával 2-3 év múlva. -
Boncmester #43677 Ezek a kifakadások eléggé szánalmasak szvsz.
"jaaj, nálunk senki sem pozitív, sírjunk egy sort ezen minden nap 3x..."
Nem szurkolt senki se annak, hogy tönkremenjen az swtor. Sajnálja sok ember, hogy nem lett olyan jó, mint lehetett volna. Ezt alátámasztandó bizonyos szempontból felhozzák, hogy pl egy csomó játékos abbahagyja a játékot. Meg elmondják, hogy mit lehetett volna másképp csinálni, és mi most a gond (azt is, mi a jó benne, mellesleg).
Erre mindenki azzal jön, hogy aki ilyet mond, az hater, és nem is igaz, hogy elmennek játékosok...
Talán ha végetérne a "haterezés" és "fanboyozás", akkor tudnátok értelmesen beszélgetni egymással. -
#43676 Senki sem szurkol az swtor ellen. -
#43675 Kultura kerdese. Itthon mindig valaki ELLEN szurkolunk, amig a fejlettebb vilagban valaki MELLETT szokas. Ha tetszik valami, nem a partot, focicsapatot, jatekot dicsered, hanem a konkurenciat szidod. Aki nem ugy gondolkodik mint te, az nem ellenfel, vagy vitapartner, hanem ellenseg, akit vagy meg kell semmisiteni, vagy le kell jaratni. Ezek vagyunk mi, itt a balkanon, nem tehet rola senki sem, majd egyszer talan megvaltozik a helyzet, addig marad a "dogoljon meg a szomszed tehene" elv, mint nemzeti hitvallas.
Ritka, amikor valaki erveket is hasznal, na vele lehet erdemben kommunikalni, de legtobbszor sajnos muszaj vagy lesullyedni az o szintjukre, ott pedig ok vannak hazai palyan, es gyoznek a rutinjukkal. -
Alienator #43674 Nem rajtam múlik koma. Akiken múlt azok amatőrök / pénzéhesek.
nem, nem örülök. Dühös vagyok. Amióta kijött az első hír azóta minden rohadt hírt elolvastam, minden képet / videot megnéztem és messiásként vártam. Tökéletes lehetett volna. Minden adott volt hozzá, ha nem egy ilyen balfasz amatőr bandának adják. istenem de kár hogy nem a blizzard csinálta. De kár... -
avulu #43673 Nagy kár ezért a fórumért. Még béta alatt és a játék indulásakor érdeklődve jött fel az ember az információkért naponta többször is. Az utóbbi hetekben már inkább szánalmas az, ami itt zajlik. Pár naponta lépek már csak fel és mindig ugyanaz a vita megy, ugyanazok az emberek próbálják meggyőzni egymást, ugyanazon érvekkel. Főleg azok szánalmasak, akik (már)nem játszanak a játékkal, de bejárnak elmondani, hogy szerintük mennyire szar a játék, a Bioware vagy mi, akik még játszunk vele és élvezzük. -
#43672 Vagy nem, de az biztos. -
Kryon #43671 Vagy nem, wowban most elég nagy pangás van kiegig, szerintem sokan fognak átjönni kipróbálni ezt, és páran biztosan maradnak. -
Kryon #43670 Ha nem örülsz annak, ha a játék nem lesz sikeres, akkor miért erőlteted a negatívumokat, amikkel biztosan nem segíted a játékosszám növelését?
A többiek legalább érveket is hoznak, te meg csak vészmadárkodsz itt.
Fizetnek-e neked ezért, vagy csak ennyire unatkozol?
A válság is hasonló emberek miatt húzódik már évek óta, akik szép elemzésekkel alátámasztva minden héten kimutatják, hogy hamarosan minden összeomlik és itt a világvége... -
#43669 Ingyenes időszak van. Ha lejár megnyugodhatsz, h vissza fog állni a régi szintre, ahol a szerverek 90%a light pop. -
Kryon #43668 3 hónapja -
#43667 Most jott a komment ezzel kapcsolatban, hibaztam, elnezest. Kerlek jelezd majd, ha egy kommentre ket het mulva kell majd valaszolni, nekem ez a mai faszbuk generacios netikett nem mindig tiszta. Koszonom. -
#43666 Na ne vicceljünk, már a második levelem jelenik meg üresen unknown erorral három nap alatt...
Ja és GTN-t egyelőre ne vegyetek a hajóra (5 mil), a Nar Shadaa-s osztott GTN-hez fogtok hozzáférni. -
#43665 Majd meglátjuk mi lesz ha lejárnak az ingyen napok. Most hiába másolgatod. -
#43664 Meg mindig szomoru hireim vannak pocok, varnod kell tovabbra is, ha jatszani akarsz. Ne hari :( -
#43663 Baszhatjak - mar bocsanat a kifejezesert - ha a franchise marad az EA-nal. Lasd mekkora hiszti volt a Fallout jogok miatt, mire megszerezte a Bethesda, es csinalt egy kivalo FO3/FNV-t (utobbi Obisidian ofc). Sot, az Interplay meg tovabb huzta, mire az online jogokat eladtak. Nekem hianyozni fog a Kotor, a ME, BG es tarsai szerepjatekok, de hat ezt akarja a vilag jatekosai, akkor megkapjak. Maradnak a tucat mmo-k, klonok a mindenkori slager Blizzard jatekok mellett. Amig el nem kezdodik a panda rage, bar talan a Blizz ennel szivosabb lesz :)