Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote
i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote
És akkor talán lenne olyan is, mint anno egy Maw védésnél, hogy bementem 7k player killel, és 3 óra múlva 10k fölött voltam (amikor lejárt a timer). Utolsó pillanatig rohamoztak.
Emlékezetes volt.
Továbbra is szólok, hogy a képen nem látható se Toxikus, se én, de még Jonnyka, szóval majd ha ellenünk játszol, és "lealázol" minket (nem egyszerre, külön-külön, bár gondolom neked egyszerre is menne), na majd akkor verd a nyálad, hogy mi milyen bénák vagyunk, te meg milyen ügyes.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Szerintem ha bemész pvp-zni akkor az legyen a fontos hogy nyerjen a csapatod. ha te úgy érzed jól magad hogy csak a killre mész akkor te jó pvp-s vagy mert játszottál egy jót (és szartál a csapatjátékra)?
te is jó pvp-s lehetsz.
Ha ennyire jól játszottál, akkor miért ezt az 1 screenshotot tudod felmutatni?
Elõfordulhat, hogy már törölted, de kérlek szépen, rakj fel olyat, ahol nem látszik a minimap-en, hogy ott van mögötted két játékos, és a csapat frame-en látszik, hogy a középsõ rész felé vezetõ lépcsõnél épp most ölik meg a 4.-et.
Az, hogy minden turret a tietek közben, az a játék elbaszottságát jelenti csak, hogy nem lehet visszafoglalni a turretet, mert mindig jön 1 ember, aki elnyom egy aoe-t, és ugrott a timer.
Ja igen csapatmunka, ha egyesével jöttök, és húzzátok az idõt.
b) Ha tényleg lenyomtál 10.000 ilyen meccset wow-ban, akkor miért nem hallottam a nevedet, csak negatív elõjellel?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a screenshot...
úgy látszik hiába magyarázza vagy írja le bárki a tanulságát vagy hogy mit kell látni rajta, nem akarjátok észrevenni. na letelt a munkaidõ, megyek eve online-ozni 😊
Felhozhatnám, hogy nem egyszer nyertem már voidstaron meccset a csapatomnak, mert mindig jó pillanatban toltam el a force speedet, és mindhárom ajtóra ráraktam úgy a bombát, hogy az ellenfél a hátamat sem látta. És?
Tudod, nem csak az én érdemem volt, hanem a CSAPAT-é. Neked kéne ezt a legjobban tudni, ha már 1csillió pvp meccset toltál.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Így mi érteme?
Akkor tényleg azt kell mondjam: ez így kevés. No offense.
Csinálok egyik este egy Nemesis (bocs, hogy mindig õket emlegetem, de most nem ugrik be más magyar HC klán, kérlek, helyettesítsétek be xyz hc magyar klánra, kösz) elleni WZ képet, ahol épp meghal az egyik tagjuk (és én ott vagyok), meg olyat, amin megnyerjük a WZt ellenük. Utána betolom ide, és döngetem a mellem, hogy én bezzeg HC playerekrõl farmolom a valort, mert akkora cool vagyok.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
1v1: ne mondd nekem, hogy te nem mennél senkinek neki 1v1-be, mert szemközt röhöglek.
rated BG csapatból úgy basszuk ki az 1v1 janikat mint macskát szarni....talán épp ezért vesztettek,mert mindenki a killel meg magával volt elfoglalva és nem a csapattal ami a lényeg!
War, war never changes.
Kérlek, gyere már vissza egy kicsit, és nézzük meg az ingame teljesítményt. Pls. Komolyan. Látni szeretném, hogy egy komolyabb 4es premade BM társulat ellen (van egy kevés imp oldalon) mit tudsz kezdeni, hiszen Te egyedül is megnyered a meccseket. No offense, tényleg.
NEM az a lényeg hogy mennyit BG-zett, ez nem hencegés, hanem a tapasztalat. És a tapasztalatot csak lejátszott meccseken lehet szerezni. Kezded érteni? Kérdezz bátran.
(Bocs, de ez mindig magas laszti ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De nem is érdekes ... Nekem a forradalmas rész nem volt szimpatikus ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"