60334
-
#43870 Ööö... Közös inventory 7 éve létezik játékban, amit úgy hívnak, hogy Guild Wars. -
#43869 Eddig nem volt ilyen gondom. Sot... Valamelyik nap visszaneztem a legelso karakteremre a Tombon, es nala (postafiokban) meg mindig ott van az a par level, amelyet az elso 10-20 szintek alatt kaptam honapokkal ezelott, vagy kudltem a bankos karakternek. Annak ellenere, hogy volt egy olyan hir, miszerint itt is csak kb 30-35 napig lesz egy level megtartva, es utana torles, vagy visszakuldi a rendszer a feladonak.
Evek ota varom, hogy egy mmo-ban alap legyen account szintu kozos inventory, hogy ne kelljen postazgatni meg nyilvantartast vezetni a karakterek cuccairol (esetleg addonnal, lasd bagnon a wowban), ha meg akarok talani valamit a sok alt kozott. -
#43868 Én special béta óta tolom de ilyennel még nem találkoztam :) -
#43867 Nálam valami komoly zavar lesz az erőben.
6 nap alatt 4 elveszett levél. De mostmár a GTNről visszaküldött levél (el nem adott tárgy és pénz) volt bugos. Ment még egy riport.
"Message could not be sent - reason unknown" a pontos üzenet amit kapok megnyitáskor. Másnak volt már ilyen? -
#43866 SW reboot sárga/fekete piros/fekete kék/fekete zöld/fekete kardokkal :]]]]]
Kb eret is vágnának a rajongók "Lyukas bácsin" :D -
z3d #43865 Nekem fénykardban nem tetszett a sárga fekete, de lövedék formában kifejezetten szeretem :) -
Nephin #43864 A sárga-fekete kifejezetten ronda szerintem, a kék még elmegy. -
Nephin #43863 Az egy másik pet. ;)
Ha nem akarsz mintákat gyűjtögetni vagy már nem kell, akkor valóban nincs sok értelme a fleeten álldogálni. :) -
#43862 Én sem a rezet akartam ott baszni, hanem a rézbaszókat :p -
Bhalage #43861 kristaly megvan, pet is meglesz mielott bezar az event a QUESTekbol :o
dehogy a fleeten basszam a rezet no thx .. -
#43860 Mondjuk én a legnagyobb baromságnak tartom az ilyen zöld/fekete narancs/fekete piros/fekete és egyéb kombókat számomra baromira élményromboló ilyeneket látni :/ de ez legyen az én bajom :) -
Laroa #43859 K.jó móka fertőzni a népet, és tök jól néz ki mikor szétfröccsensz sárga szemekkel :D -
Nephin #43858 Hasznos, lesz belőle peted, meg szép zöld kristályod. :) -
Bhalage #43857 csak azt nem vagom mi kik azok a meganúbok, akik ilyennel mulatjak az idejet ahelyett h vmi hasznaos farmingolnanak :d :o -
Kazagor #43856 Igy van, viszont ha az a cél, hogy minél gyorsabban gyűjtsd össze a sample-ket, akkor ez szerintem jobb megoldás, mert igy nem kell a robbanásra várni. -
#43855 Ha átugrasz a korláton gondolom nem fertőzöl be senkit, viszont ha pvp-ben melee öl meg, akkor legalább őt megfertőzöd. -
Kazagor #43854 Nem kell keresned senkit hogy megöljenek a második fázisban. Elmész pl. a GTN részhez és átugrasz a korláton.:)
Egyébként hogy mennyi ideig tart egy fázis, nem függhet attól, hogy mennyiszer voltál benne a robbanások hatókörében (felülfertőződés)? Én fleeten beálltam a tömegbe, az emberkék folyamatosan robbangattak körülöttem, és elég hamar a második fázisba kerültem, aztán meg ugrás át a korláton, és mehet minden elölről. -
#43853 Csak ott nem garantált körülötted a 20 bárgyú álldogáló, mint fleeten a pvp quest terminál előtt :P -
Laroa #43852 Legbiztosabb mód amúgy: bemész fertőződve warzoneba, és mikor megölnek szétfröccsensz :D -
#43851 Fertőzős questet vágom, azért akartam fleeten rondálkodni, mondjuk 140 percet nem vártam vele, meg amúgy is gyanús volt, hogy elmúlt a sárga szem meg a zöld felhő effektje, én meg csak néztem, hogy "the force is strong with this one", mert öngyógyul. :S
Második fázisban (feverish? amikor már világít a szeme) leöletheted magad, akkor is robbansz. (Csak fleeten kevesebb repes van, aki átsegítene a túlvilágra) -
Laroa #43850 Zónázáskor resetel -
Nephin #43849 Nem teljesen tiszta előttem, miért áll meg a folyamat, elvileg a zónaváltás reseteli a timert, de nekem hétfőn 3 óra után is ugyanaz volt. Lehet, hogy bug. Tegnap a visszatérés Tatooine-ra megoldotta a gondot.
A normál folyamat az lenne, hogy megfertőződsz, 15-30 perc első fázis (lightheaded), aztán a második fázis (20-140 perc) végén felrobbansz és megfertőzöl mindenkit, aki körülötted van és éppen nem fertőzött. Ha egy darab ilyen eset legalább összejön, kapsz egy plusz questet, hogy infektálj x db embert. Ehhez újra meg kell fertőződni stb., aztán megint rárobbanni egészségesekre and so on. -
#43848 Valami változó lehet benne mert tegnap én is figyeltem volt, hogy fertőzés kezdetétől számítva kb10 perc után robbantam volt, hogy kb25 perc után. -
#43847 Csíter :] -
#43846 Többeket láttam szétfreccsenni fleeten (így egyszerre fertőzve vagy 20 embert), de nekem beállt lázasra a fertőzés, és nem volt hajlandó robbanni. Akkor normális az, hogy stagnál a betegség? És mások hogy a rákban fertőznek fleeten? -
Bhalage #43845 tegnap esett egy magenta +41crites crystal schematic egy random black hole-s mobbol napizas kozben :oD -
Nephin #43844 Tegnap megfertőzve elmentem Corelliára a napikért, leállt a folyamat, mint hétfőn, viszont mikor visszamentem Tatooine-ra, újraindult (nem szedtem le közben, ugyanaz volt). Vagy véletlen, majd megpróbálom ma is, vagy így ki lehet küszöbölni a resetet, ha muszáj utazni közben. -
t0xikus #43843 ezt nem tudom miért válaszként írtam. mármint nem ezt hanem azt amire ezt. -
t0xikus #43842 inkább logoljatok be és jelentkezzetek wz-re, nehogymár dolgoznom kelljen:/ -
#43841 Csak az a gáz, hogy nem biztos hogy tudják értelmezni ezt a linket ... Nincs benne semmi amit fikázni lehet ...
Bele kellett volna írnod valami csalibugot, vagy hogy akciós a sör a teszkóban ... hátha -
Although #43840 Látom nagy István a király rajongó vagy. :) -
#43839 Veszteségek mindig voltak :] -
Susarc #43838 Ide figyelj te kislány, a nevemet majd akkor emlegesd ha lesz benned annyi gerinc,hogy engeded,hogy a másik fél méltóan válaszolhasson az általad felhozott dolgokra!
különben is a francért nem takarodsz vissza a SWTOR.hu-ra ez az életed,hogy az összes kibaszott fórumon az egyetlen szerelmed az életben véded?
ui: javaslom a házigazda kipenderitést és egy korrekt OBJEKTIV házigazdára lecserélni! ( lehet Sl-es is már ők is kezdenek nyitott szemmel élni! )
puszi -
Laroa #43837 Ez van :) -
Nephin #43836 Bocs, de előzmény híján értelmetlenül lóg ott. :) -
Laroa #43835 Egyszer az életben írok normális nem trollkodó hozzászólást egy nyomorult trollra, erre kitörlöd -
Nephin #43833 A rakghoul event 24-ig tart. -
#43832 G2Play akció 5944 Ft a Game! TIME LEFT: 01:29:20
http://www.g2play.net/store/MMO-Star-Wars-The-Old-Republic-EA-Download-Manager.html -
Nephin #43831 SWTOR fikatopik
Itt szidhatjátok a játékot, dicsőíthetitek proüberproisten 0.2sec Crassust, noob raidleaderezhettek engem, trollparadicsom, hess, menjetek, zöldségek. :D
/kántálva körbeugrálja a tüzet, rituálé vége -
#43830 Hát szerintem, ugyan olyan, csak bekerül az a fél oldalas flash.