Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darth devil
L2ben a legutolsó merge-nél ez volt a módszer. Ettõl jobb szerintem nem nagyon van.

War, war never changes.

j0nNyKa
áh, ezt a szerverösszevonást még senki (hivatalosan) nem közölte, én dobtam fel a minap, meg talán még más is pár napja
-szerintem- most a triallal gyûjtenek még júzereket, várnak pár hónapot, és akkor esetleg nekiállnak elgondolkozni a transzferen

aztán franc se tudja, lehet már gõzerõvel fejlesztik 😊
a karakternév dolog tényleg érdekes - más játékokban ez hogy volt megoldva?
öö.. wowban volt ilyesmi, jól sejtem? ott mi volt erre kitalálva? a #40364-ben leírt módszer?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

MarkBlade
Ezt szeretem benned Picket 😊 Költõi fordulat volt részemrõl. Még az kéne hogy összeugorjak és fáklyát játszak 😊
Ennek én is nekiállok most akkor,szépen lefoglalom minden pvp szerveren😊

★ 汤姆 李

darth devil
Ha lesz ilyen, akkor az egyezõk kapnak egy sorszám nevet, amit az elsõ belépéskor meg kell változtatni. Ennyi.

War, war never changes.

Rubint
Na igen, ez a valószínûbb. Akkor önként mozgok (ha nem lesz fizetõs).

Rubint
Annak, aki érkezik. A szerverösszevonásnál az egyik szerver megszûnik, a másik pedig tovább él. Én az elején lefoglaltam kb. 20 szerveren 3 nevet. Majdcsak azokkal lesz összevonás. 😊

Itt a gond az, hogy az ATI más játékokon se tud segíteni, mert az õ driverük is ....

Két .... együtt egy nagy kupac ....

Legalább az egyik ....on javíthatnának.
szerintem ezen nem tud az amd javítani, az egész engine rossz. egy driver ezen nem fog tudni segíteni szerintem.
Egyelõre még egy jó hónap, mire egyáltalán kidolgozzák a transzfer technikai lehetõségét.

Marketing duma szinten volt a Q&A-ban, hogy figyelik a szerver balance-ot, és amint lehet, kommunikálják a transzfer lehetõségeket.
Szóval elsõ lépésben önkéntes alapon lesz majd mozgás, amibõl szerintem automatikusan következnek majd a szerver összevonások, az elnéptelenedõ kisebb szervereken.

Jó hír viszont, hogy a terv szerint mindent vihetsz magaddal, bankodat, legacy rankot.
Nem a karakternévvel, de a legacy névvel kapcsolatban annyit mondtak, hogy egyelõre még õk sem tudják ezt megváltoztatni, ezért ez a fõ gátja a dolognak. Karakternév változtatást ezek szerint tudnak csinálni ilyenkor.
Elnézést, ATI driver rovatommal elkéstem:
Kint van a 12.2 WHQL az AMD hivatalos oldalán.

Teljesítménye (és a belsõ számozása) megegyezik a 8.95 february 14-el, vagyis gyengébb, mint a 12.2 preview-é, és alig jobb, mint a 12.1-é.
(ha továbbra is ezt csinálja az AMD, hogy a whql driver lassabb, mint a preview-k, akkor bajok lesznek)

Ami még idegesítõbb, hogy máris van hozzá CAP1, ami a Mass Effect 3 és a Kingdoms of Amalur crossfire teljesítményét javítja... SWTOR-ról semmi.

Hivatalos driverbõl még mindig a 11.10 a leggyorsabb (ha uninstallálod, ez az amit a windows update felrak)
Ha szerverösszevonás lesz készülõben akkor tippre mit gondoltok mi lesz az azonos nevekkel?Kinek kell majd változtatni?Az még oké lenne,hogy a magasabb szintü tartaná meg nevet és kisebbnek lenne free change de két 50-es mit fog csinálni..

★ 汤姆 李

meg se szólaltam órák óta
Odaseneki, front van.

DummyBoy
Ezen én is meglepõdtem, de látom már szent a béke xD

Nekem a legizgalmasabb meccs szintén Alderaan, vesztésre álltunk, majd szépen lassan elindult az ide-oda foglalás, és a végén 5:0-ra nyertünk 😊

A második egy 0-0-ás Huttball, ahol folyamatosan a gólvonal közelében vesztettek labdát a csapatok ... úgy nyertük meg hogy a vége elõtt 5 másodperccel sikerült megszereznünk a lasztit xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

@ #40228: Alienator, utoljára szólok.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

picket
"kölcsönös megkövezés" - Véres kimenetel, de legyen! Feszülten várom a végeredményt. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Rubint
Már az 1.1.5 óta így van. DoT már nem szakít.

Ha azt nézzük, hogy Alderaanon 600ról indul mind a két hajó, a 10-0 eléggé izgalmas mert 1 vagy 2 tikk a difi attól függõen, hogy ki mennyi tornyot tart.
MarkBlade
Bocsánat.. úgy látszik ma mindenki feszült. Tényleg sry és kölcsönös megkövezés 😊
Ez esetben közlöm, hogy Alderaanon a 10-0 meglehetõsen izgalmas.
Pedig én próbáltam viccesre venni, de még ez se jött be. A következõ hasonló alkalommal érdemes elgondolkozni megsértõdés helyett. A késõbbiekben más területen is hasznát fogod venni.

(Ha mégiscsak viccnek szántad, akkor ezer bocsánat a humorérzékem hiánya miatt.)

MarkBlade
Igen teljes idegrohamból.. aki akarja érti is a mondandóm..Tisztelet.
1 milla sincs, mi ezen a különös 😮

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Ezt ugye poénból írtad, és nem agyérgörcs közben?

Bigblind
Na nem sokáig tol már a powertechel 600k-t! 😄

Volt egy-két cifra Huttballban nekem is részem. 😄

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

MarkBlade
Ne már abban mi az izgalmas? 10-0?? Most nem kötözködésnek.. az izgalom mikor hajszálon függ és gyõzelem vagy halál.. 😊
múltkor hutballon volt ilyenem 3-3 és enemynél a labda 10-sec hátra és kinyirtam elszaladtam és win.. na ott összeugrott a gatyám azért 😄
Mondjuk nekem csak 460K dmg-m volt, Ryek tolt 600K-t. Mindketten Powertech-ek vagyunk, szóval nincs AOE-nk a Death from Above-on kívül, ami rendesen sebez.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Az egy rohadt izgalmas Alderaan volt, a 10-0, az egyik legjobban azt élveztem eddig! 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Bigblind

Bocs, de ez túl magas labda....sry, nem bírom ki.

/sarcasm ON
Sztem.
Sogron OP BH-val van, és biztos csak AoE dotolt, no skill.
Phobosz OP sorcival van, no skill.
10-0 meg mázli.

Vélemény: az SL csupa noob.
/sarcasm OFF

Utólagos engedélyt kérek a képen levõktõl.
Nem bizonyítanak semmit, meg az ellenkezõjét sem.
De kiváncsi vagyok Crassus véleményére.

Google keresés sarkany lovagrend screenshot szavakra:

Sogron 600k dps, Zavarodott 600k heal

Phobosz 484k heal

Kedvencem, a 10-0 Alderaan win - ezt nem tudom hogy lehet így kicentizni, de azért komoly.
MarkBlade
Persze logikus ha benne van használja az ember.. csak idegesítõ mikor állsz és várod hogy elmúljon.. aztán jön megint valaki 😊
De ez is pozitív irányba visszi a handicapet a tor felé..
Mondjuk ha 1v3-at azonos gearben megnyer 1x, szerintem már akkor is király.

Igazából nem izgat, de sajnálom, hogy nincs befizetve, mert így a fórumon dumálni mindenfélét lehet, játékban meg egyszerûbben véget lehetne vetni a virtuális faszméricskének.

Namost olyan öngólt rúgtál, mint a huzat. Te vágtál fel a Screenshottal.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Lásd Q&A, 1.2-ben ezt is leveszik, csak direct damage szakítja.

Pedig én is mindig halál elõtt feldotoltam mindenkit.
Crassus, értsd már meg, hogy 1 screenshot semmit nem bizonyít. 10 sem. 100 sem. Játszottál mondjuk 1000 meccset, 100 screenshot még mindig csak 10%. Ezt próbálom a Nemesises screenshotos példámmal mondani, hogy ezek annyira nem bizonyító erejûek, hogy az valami félelmetes (mivel kiragadok 10 példát, ahol elsõ voltam, meg király voltam, de ettõl még nem leszek jó játékos). Én is csak azért hiszem el, hogy nem lehetsz rossz, mert mondta a cimbim, aki nem szokott hülyeséget beszélni. A belinkelt képek és az önfényezés nem jelent semmit.

Fizess elõ, Tatooine open pvp terület, 1vs3 a 3 SLes ember ellen. És ha azt megnyered 100ból 80szor, akkor mondhatod, hogy te király vagy, õk meg bénák.

Egyébként ha visszaolvasol, csak ma, te voltál az elsõ, aki leírta, mennyi WoWos meccset is játszott. Részedrõl (meg Alienatornak) ez tény volt, az SLesektõl hencegés a Warhammeres PvP emlegetés? Ne már.

MarkBlade
Az idegesítöbb mikor rádraknak egy dot-ot és amíg tikkel nem tudsz tekerni..Na az faxság..
😄

Hát páran azért olvassák, csak nem szoktak ide írni. De ez még mindig a guild tizede se...

Witcher
Parancsolj!

[/url][/img]

figyu tudod ilyenkor szokták azt mondani "ha hallgattál volna ,bölcs maradtál volna"

csak legyél gerinctelen a társaiddal és kikerülsz a klánból. ki van próbálva, mûködik.

kérdezd csak meg jonnykát 😊
Jaja. Légyszi rúgjatok ki a klánból, nem felelek meg a követelményeknek.

Witcher
Nem megy! 😄

csukott szájjal!!! 😄

óbasszameg elfelejtettem. Zoei basszus és nem vagy képes a csapatért játszani? mindig csak a solo????? szégyelld magad!

nem is lenne értelme több ilyen képet betolni ide ahogy kértétek mert arra meg jönne hogy...

igen de épp akkor a macska ráült az esc gombra és megszakadt a cast vagy valami ilyen hasonló védelem.
Witcher
[/url][/img]

és így is elvert 3x 1v1ben és nem az volt az elsõ dolga,h screenshotokat csinált róla... talán mert ez egy tök általános esemény?😄