60334
  • Tomy Lee
    Na kész minden,kliens rdy erre maintenance
  • Johika
    1/1 hp 2 hetig es fejpenz minden megoleseert ;)
  • Nephin
    Vagy 5 következő wz-ben nem érvényesül a gearje.

Vagy két napig nem léphet wz-be.

Sok ötletem van, utálom őket. :D
  • Laroa
    recruit geart megveszed fillérekért, és lesz elég expertised, hogy ne csukjanak össze túl hamar a war hero-k
  • Pacho
    Nem hinném, pl. tegnap egy vesztes huttball meccsen 0-1 után a nyolcból 3-an maradtunk benn végül 1-6 lett a vége. (de 11 medált szedtem össze így is)

Be kéne vezetni próbaképpen, hogy -10k valor és egy villogó "I am noob" felirat a feje fölé 10 percre, hogy mindenki lássa - talán akkor nem lívelnék/afkolnák le a meccset.
  • DummyBoy
    Szuper :)

Mivel retalenteltem a Scoundrellel Dirty Fighting-ra (Raidek miatt) így a PVP-t is hanyagoltam, de most hogy már nem kell 3 medál egy minimális commendation-hoz, így szvsz kipróbálom majd. (Főleg hogy gyűlnek az epik gránátok is ...)
  • z3d
    Nyilván a BH meg a Trooper a két op class , őket kellett bántani . A szemetek . Bezzeg a marauder meg a jugger megacrit henteléssel semmi gond nincs ;-) :-P Mert work as intended :-P
  • Laroa
    Meg a két lövéssel gyilkoló merc/commandokat is
  • t0xikus
    talán így csökken a wz elhagyók száma
  • Nephin
    Kellett a plusz reward szerintem.

A hangbugot is javítják, szuper.
  • darth devil
    Már vártam, h mikor emelik meg a vesztes rewardot. :D
  • Laroa
    Peccs nótz
  • Laroa
    Eventtel kapcsolatban ki kell hogy ábrándítsalak, sajnálom.
  • Alienator
    Na mi van unatkoztok? Mit szeretnétek hallani / olvasni? "Étlap":

- F2P lesz 3 hónapon belül
    - Szar a grafika
    - Tele van buggal
    - Megbukott a game
    - Nincs endgame
    - Szar az event, nem sztárvárszos
    - Szarban van az EA
    - Köcsög BW

• Pacho
    Szar a pvp....
  • Omlás
  • Laroa
    Unatkozunk, engedd ki a karámból a csordát
  • z3d
    Republic scum.mind :-)
  • Nephin
    Nyugi, a containment trooperek a helyükön vannak... ;)
  • Omlás
  • Laroa
    Na maintenance indul. Hajrá!

• picket
    "Ha böngészőből videot/zenét hallgatok az miért okoz vagy 30-40 fps vesztést játékban?" - Nehezen tudom elképzelni, hogy miért lenne szükség videóra a háttérben miközben játszol, de tippre a flash lehet a ludas. Nézted a processzorhasználatot?
  • Omlás
    Nincs is jobb így éjjel fél kettőkor mint win reinstall én is épp egy notiba próbálok életet lehelni :]
  • Tomy Lee
    Nekiállok win reinstall(szerintem már ideje)majd felteszek mindent ahogy írtad.Köszi!
  • Omlás
    Hát ne hallgass :]
    Viccet félretéve nálam nem akad össze (guglikróm) amúgy, másik böngészővel próbáltad ? Lehet esetleg valami codeck pakk is a ludas én nem használok semmi extrát csak egy vlc és csókolom :] vga driver 10.3.
  • Tomy Lee
    Ha böngészőből videot/zenét hallgatok az miért okoz vagy 30-40 fps vesztést játékban?Nem lag van hanem fps probléma.
    Máshol ez nem fordul elő csak itt..
  • Omlás
    64 bites kliensről még mindig semmi infó nincs ? :(
  • Nephin
    Többeknek volt, valami mailbug, írj ticketet, elvileg dolgoznak rajta. Elvesztek nálunk jó kis augmentes cuccok is... :( A javításig érdemes elkerülni a postaládát.

A mailt nem biztos, hogy megkapjátok (továbbra sem tökéletes a küldés, van, aki kétszer kap, van, aki kimarad), majd az accon érdemes keresgélni, megvan-e a plusz nap/hónap. A patches gikszernél szerintem fogták azt a negyedórát, megnézték, ki akart belogolni és azoknak küldenek 3 napot. Éljen. :D

• Omlás
    Holnap kiderül ha jól emlékszem holnap vonnák a kövi 30 napot, ha vonja akkor még nincs ingyen 30 napom ha nem vonja akkor van :]
  • PiszkosFred
    Azt nem toltak ki huszonvalahanyadikaig, hogy ne csak 50esek, hanem az akkori 50-esek vagy legacy6-sok (meg egyeb felteteleknek eleget tevok) is kapjanak? Bar lehet, hogy ez csak egy masodik hullam lesz, az elso pedig mar lement.
  • Omlás
    Én még az ingyen 30 napról sem kaptam értesítést :D
  • Omlás
    :]]

Én csak azért várom mert elég idegölő nyersanyagok miatt logolgatni ki be 8 karakterre
  • N1ggA
    Más is kapott emailt, hogy az apr. 11-i patches dolog miatt kap 3 napot, mert újra kellett rakni a játékot?
    Én tényleg ott voltam akkor, de még letöltés közben megszakitottam a folyamatot, igy nem szoptam be.
    Lehet, hogy nem tudnak különbséget tenni, és mindenki kap 3 napot, aki loginolt? Király! :)
  • PiszkosFred
    Varom is mar nagyon, visoznt a lom amiket tarolok csak gyulik es gyulik, es mar szegeny bankos karaktereim kezdenek tele lenni :)
  • Rubint
    Ja egyébként nem tudom, hogy volt-e már, van guild ablakos invite to group.
  • Omlás
    Valami olyat írtak, hogy tervezik vagy rosszul emlékszem ?

Mondjuk a "tervezik" kijelentéssel sokra nem megyünk :]
  • PiszkosFred
    Tudom, de nem azt irtam, hogy nincs ra pelda. Hanem, hogy jo lenne, ha ALAP lenne mindenhol a megoldas :) Baszhatom, ha a GW-ben van Vaultbox, de se itt, se a wowban nincs... (jelenleg ezzekkel jatszom, igy ez erdekel)
  • Rubint
    Egyébként már azt csinálom SWTOR-ban, a saját karakterek közti küldésre, hogy csináltam önálló guildet, haverokkal felnyomtam 15re a létszámot, vettem bankot és azon keresztül pakolom át az item-eket. De ha már a GTN levél is bugos lehet, akkor nem tudom mit csináljak.
  • darth devil
    L2ben is ott volt/van a warehouse. :D
  • z3d
    swtor.com-ról két nagyon jó beszólás :)

"Bodyguards and field medics were nerfed so hard that the Jedi just herd many voices cry out in pain. BioWare took a deathstar to our abilities and talents."

Válasz:
    "I used to like bodyguard pvp, but then I took a deathstar to the knee."