60334
  • Laroa
    Jar-jar nem játszható faj, így biztos nem tetszik neki
  • Tyrpak
    És a trollok visszajelzéseire hallgatva megalkotta a 2. és 3. részt …

Aztán engedélyezett pár olyan regényt és képregényt amit nem szabadott volna.
    Tényleg az swtorrol nyilatkozott? Tetszik - nem tetszik neki?
  • Roró
    Legyőztétek a trollokat és csend + hullaszag :D
    Lucas is ezé csint még részeket anno, győztek a Rebelek és unatkozott :)
  • Laroa
    Na már a fórum is kihalt, haldoklik a jáááték
  • DummyBoy
    Nekem érdekesen alakul a pvp ... Ha altozok, akkor 90%-ban nyerünk ...

Ha 50-es karival megyek, akkor meg 90%-ban bukó ...

Bár lehet azért, mert az 50-esem nem kődobáló ...
  • Omlás
    Én kifogtam a "villámlóköves" estét úgy néz ki XD 30 meccs alatt nem lett meg a 9 győzelmes heti Q ^^ no para :] ez egy ilyen nap

Majd holnap úgyis szabadnap talán ... :]
  • darth devil
    Én 4 wz-t mentem egymás után, mind rep ellen, volt minden. :D
  • Omlás

Szinte már visszasírom a troopereket basszus mindenhol csak villámok meg kövek repkednek elég gáz :]
  • Tafaya
    Majd jönnek a kétkardosok, azt' rendet tesznek :)
  • Omlás
    Miért csak "kődobálók" meg "villászórók" vannak pvp-ben ? :] Komolyan felüdülés néha végre más kasztot is látni ...
  • z3d
    43930 ment az válasz. Bocs a dupla post miatt.
  • z3d
    És ott a kérdés is, hogy a többieknek, akik támadják a tracer missile el megjelölt embereket, milyen armor debuff érvényesül most, ha két arsenal tolja a debuffot? Mindkettoé? Max 5? Vagy hogy?

Vagy a HSM damage buffon kívül még érvényesül az armor debuff is (mindegyik), és most csak a HSM dmg buffot fixálták.
  • DummyBoy
    Persze, nem Commando, de hamarabb jövök bele az 50-es Scoudrelemmel a DF-be, mint amilyen gyorsan felhúzom a 12-es Commandomat xD

Tegnap előtt speceltem, Corelián meg Karagga-nál próbáltam, nem rossz végülis, kevésbé volt idegesítő (Főleg kezdő raiderként ...) de energyre figyelni kell ... Meg a dotokra, mert a gyengített Dot-ok jele ugyanaz mint a normálé, és hihetem azt hogy még mindig fent vannak a dotok, de közben már csak a gyenge változatuk pörög ... Ezt is meg kell szokni ...

Remélem a sok nerf között valamelyik BW-s arc végre meghallgatja a sírást, és csinál valamit, ami akár crit-el vagy százalékos eséllyel (Mint a Round Two például ...) tud ranged UH-t generálni ...

EV-n a Dark Council pont a scrappereknek lett kitalálva, ott derül ki mekkora "fun" is mikor gyakorlatilag a 3-4 fő skilled használata nélkül kell valakit lenyomni ...
  • GAthersw
    6 healer classból 4 leveszi. Akik meg le tudják de nem teszik azokkal úgysem fogsz találkozni ranked WZben egy szint után.
  • GAthersw
    PVE-re egyértelműen a DF a nyerő, ha belejössz az elbaszott energy managementjébe tényleg egész jó sustained DPS-t tol. Scrapperrel PVEben vért hugyoztam a melee unfriendly bossok, helyezkedés miatt, DFel nyugisabb, de az sem egy Commando :)
  • darth devil
    Alapból csak a merc/commdano oper/smnugler tudja leszedni, de nem szokásuk. Másról még ritkábban szedik le. Csak sokáig tart mire be tudja vinni a nagy sebzést.
  • DummyBoy
    Igen, ezt én is olvastam - tudom, de sithwarrioron ment erről a theorycrafting, hogy mindenki le tudja szedni a dotokat, de nem szokta - nincs ideje, stb ... főleg nagyobb fightok közepette.

Raidelni, PVE-re viszont jobban használható, főleg ott ahol nem mindig tud az ember a boss mellett bohóckodni ...

Tegnap próbálkoztam egy 20 percet a dummy-kon, béna is vagyok, gearem sem jó, de alapjában véve Scrapper-el lényegesen nagyobbakat ütök, viszont hosszabb távon a DF magasabb DPS-t tud fenntartani, és ezt úgy is hogy ha el kell távolodni a BOSS-tól ...

Sajnos Ranged UH generálás még mindig nincs, max healer hybrid-el (SRMP), de akkor meg lehet kevesebb lenne a sebzés ...

Nem akarom minden pénzem retalentre költeni, de jövő héten lehet letesztelem a sawbones/df hybridet is.

DF inkább szupportív klassz, scrappert meg alap gearben gyakorlatilag sakkozhatom ... 49-ig oké volt, de így 50-en nehéz vele :)

Arra jó lesz, hogy néha PVP-zgessek vele Raidek meg FP-k között ...
  • GAthersw
    Jó lenne a DF, csak, kb mindenki le tudja szedegetni a DOTokat... Persze van elég hülye akik végignézik ahogy elfogynak, de a jobb játékosokat sose ölöd meg DF builddel :S
  • Buci
    Hali!
    Vki tudja mi lehet a baj? Próbáltam regisztrálni az ingyenes hétvégére, de amikor írnám be a Display Name-et az utsó fázisban, mindig kiírja, h "Name invalid or unavailable". Mindegy mit írok... IP alapján tudja, h már van egy másik acc? Mert testvérem kipróbálta az előző free hétvégén, és én is szeretném, de egy IP-ről vagyunk. Ötletek?
  • DummyBoy
    Nem az expertise miatt, hanem teljesen új még ez a Dirty fightos móka, egyelőre szokni kell :)

Meg akarom venni a recruit geart, de egyszerűen nem jutok el odáig xD
  • darth devil
    Nem csak ott, az orosz innova cég aki az l2őt üzemelteti euban és az oroszoknál, az konkrétan végignézi a géped minden egyes belogolásnál. Nem kevés fals bannolás történt emiatt, amit persze leszarnak.
  • Omlás
    Pontosan... játszom mercel, marával és juggerrel is mara nagyobb szemét pvp-ben mint a merc pl... juggerrel is el lehet funolni annak ellenére, hogy meele karakter.
  • Nephin
    Felőlem PM-ben nyugodtan. :P
  • goshinki
    Az nyomomkövetkető, hogy azért szakadt-e meg a process, mert ment a task kill, vagy azért szakadt-e a net, mert ki lett húzva kábel.
    Inkább jogi korlátai vannak egy ilyen szintű nyomkövetésnek és logolásnak.

Az már más kérdés, hogy pl. sok koreai játéknál csinálnak hasonló dolgokat és keményen vissza is élnek vele.
  • t0xikus
    szopkodás jobb lenne?:D
  • Nephin
    Ne kezdjétek el egymás rágcsálását, köszi. :)
  • Nephin
    Ááá, Bonc, töröltem a dupládat és mindkettőt kisazedte, bocs.

Na igen, a kábelrángatás... a csíterek mindig előrébb vannak egy lépéssel. :(
  • picket
    Vígan nyomta tegnap is Tatooine-on a rakghoul eventet :D
  • picket
    Akkor meg lehetne kerülni azzal a büntetést, hogy megszakítod a netedet pár másodpercre, vagy kliens "lefagyást" idézel elő egy process killel. Büntetés mindenkinek kéne, csak ne legyen irreális (15 percig nem jelentkezhetsz wz-be, és már nem is lépnek ki csak azért, mert vesztenének). Persze igazából pebkac, szóval nem tudod megoldani a szoftverben :p
  • Pacho
    Miért is?
  • Nephin
    Nem tudom, van-e különbség valami logban vagy akárhol a kilépők/afkolók és az önhibájukon kívül kiesők között, nem értek hozzá. Bár ha lenne, akkor gondolom használnának szűrést és mehetne a komoly büntetés... ehh, valaki gyártson ilyen logot. :D
  • Tomy Lee
    Megy tényleg kösz,hogy szóltál:)
    Fps rendben,most nincs semmi gond kösz mindenkinek!:-)
  • Boncmester
    Azért írtam, hogy ez a probléma minden játékban előfordul :P
  • Tomy Lee
    Tombon 50-ig mindig jön leaver helyére más,nem zavaró.lvl50 nem tudom,ott már lehet más a szitu..
  • darth devil
    Kíváncsi vagyok mikor jön el a powertechek miatti sírás. :D
  • Pacho
    De te úgyse játszol.
  • t0xikus
    megy a szerver asszem
  • darth devil
    Legrosszabb. :D Várod várod, és amint elindul a wz csöngetnek hogy futár. :D
  • t0xikus
    vagy wz közben hozza meg a futár a kaját, stb:) warban nem kevésszer előfordult:)
  • Boncmester
    Az jó lenne mondjuk a szándékos elhagyókkal szemben, csak nekem pl napi 3-4x random megszakad a netem. Ilyenkor ugyebár ha warzone-ban vagyok, megkapom a büntit, mintha kiléptem volna. Ez nem csak SWTOR-ban, hanem a legtöbb másik játékban is így van.
    Emiatt ilyen több napos vagy több órás büntetések eléggé durvák lennének, és az ártatlanokat büntetnék vele sokszor. De minden játékban probléma van az ilyenekből, és mindenhol előjön ez a dilemma :(