60334
-
Darth Raven #44141 Hoth után mennyi van még a főszálból? Sajnos azon játékosok közé tartozom akik megvették a játékot (kezdetben nagyon tetszett) viszont nem találtak jó guildet majd szép lassan elunták azt. -
#44140 Nekem megjött tegnap este a tauntaunom :) Aranyos xD -
Boncmester #44139 THX! -
Laroa #44138 Ma néztem postaládát és megjött a pet nekem :) -
Rhilen #44137 Én se kaptam még meg, se a petet, ellenben az e-mailt, már megkaptam róla ápr. 13-án. Egyébként no para:
http://www.swtor.com/legacypromotion
"The 30 days of game time will show up on your account by April 25, 2012, 11:59PM CDT/ April 26, 2012, 4:59AM GMT and will begin once your current game time remaining expires. If the remaining game time on your account expires prior to April 25, 2012, 11:59PM CDT/ April 26, 2012, 4:59AM GMT, you will be unable to login to the game until your 30 days of game time are added to your account." -
Laroa #44136 Elnézte az órát és reggel 9 volt -
El Protector #44135 jahh látom, már megoldódott a rejtély :) -
El Protector #44134 Tegnap este kilenckor már ment a real-bayern elődöntő, előtte fél órával még egy raklapnyi szerver standard volt, de akadt heavy is -
Boncmester #44133 Az egyik ismerősömnek be volt fizetve 12-én a game, volt is 3 db 50-es karaktere, mégsem kapott 30 napot (tegnap este nézte utoljára, a többiek addigra már megkapták). Ez mással is előfordult, vagy egyedi a probléma? -
#44132 Most már tudjuk, hogy Alienator nem focirajongó. Fogadjunk akváriuma sincs! -
#44131 Látom elolvastad és értelmezted. -
Rhilen #44130 Közben rájöttem, 3/4 9kor kezdődött a BL elődöntő, így a - ezek szerint nem kevés - focirajongók kiléptek -
#44129 Kis csúsztatás nem árt, jót lehet vitázni a "tényeken" -
#44128 Ennek nem nagy a valószínűsége, mert ha magamból indulok ki, tőlem aztán jöhet bármi event én nem fogok meg egyszer ezért fizetni. Valamint nem hiszem hogy +1000 ember akarna belogogolni bármi event után is szerverenként... De nyugodtan áltasd csak magad -
#44127 Az eredeti hozzászólása - még ha nem is volt magasröptű esszé a fórumetikettről - nem volt alpári, de az látható volt, hogy ha adsz neki valamit amin rage-elhet, akkor fog is. -
Rhilen #44126 Éééééérdekes.
Fél 9 felé néztem a szerver listát (bizony, elgondolkodtam rajta, hogy Tombon indítok egy karaktert):
very heavy - Tomb
Jedi tower és valami Red akármi - heavy
a maradék 70%-a standard
és kb 30%-a light. Sajnos Atho is.
De lehet neked van igazad és elnéztem / illetve 9re pánikszerűen kilépett mindenki, hogy csak 1 db standard szerver maradt -
#44125 Lesznek szerver összevonások, lejjebb volt egy interjú idézet, amiben azt mondták h a játékos állomány nem csökkent, a további rész nem lett bemásolva, annnak a végén elmondja, h mindenre hajlandóak azért, h jó communityk és szerver pop legyen. Látják ők is a dolgot. Csak ez már késői ébredés lesz. -
Roró #44124 Hát az én szerverem is ligth sajnos. Tnap kb. 3 órányit voltam fent abból 3* log ki + be mert meguntam a várakozást... 1 wz volt az is lose mert már csak az über gimpek vannak. Legalább 2 hete nem láttam LFM-et flashre. Tényleg semmi baj nem volna ha nem üres szerveren volna az ember. De mivel üres a szerver ezért guild társak sincsenek már és egyre inkább azt érzem csak az időt vesztegetem a várakozással. De eléggé lélek ölő tud lenni, hogy fél órát háromnegyed órát kell várni 2 wz között. -
#44123 Igen, volt benne egy kis "en/mi/kozosseg megmondta" dolog, nevezd ezt karorvendesnek (igen, dogoljek meg, es az en kva anyamat), bar en inkabb latom onigazolasnak, es annak, hogy a korabban hozott dontesunk nem volt teves. Viszont mellette el is lett mondva, hogy nem tud mit tenni, addig vagy jatsszon mas jatekkal, vagy altozzon mashol, mert jelenleg EZ A HELYZET, es hiaba is karomkodik es kommunikal alpari stilusban itt, nem fog valtozni a helyzet. Aki x honap alatt nem talalt egy jo kozosseget/guildet egy szerveren, akikkel el lehet utni az idot, az nem tud mit tenni. Lasd Dummyt, aki szinten ott van, es megsem erinti meg nagyon a dolog. (Hadd ne menjunk ebbe melyebben bele, mert akkor elo kellene venni a csordaszellemet, a vakon kovetest, nagyhangu cserbenhagyasokat, stb.-t) -
#44122 Na megjött a helikopterek optimus prime-ja.
Ha a bw szerint nem csökken az előfizetők száma, csak már nem napi átlag 5 órát játszanak, akkor ha összevonja a szervereket, aztán egyszer csak valami eventre, vagy világmegváltó peccs után mindenki be akar loggolni, akkor lesz egy négyjegyű sorszáma a jóembernek, és azért nem fizet elő. Válassz melyik jobb! -
#44121 A következőket nem értem, szóval világosítsatok fel:
-Aki olyat ír, hogy "nem érdekel a véleményed, és ne reagálj a hozzászólásaimra", az minek ír nyilvános fórumra?
-Ha a szomszéd tehene éppen megdöglik, mert ott legelteti, ahonnan én már elhoztam, akkor megyek a szomszédhoz, hogy kiröhögjem, cigánykerekeket hányjak, rázom neki a seggem, és közben azt éneklem, hogy "én megmondtam"? Aztán ecsetelem, hogy milyen jó megoldásokat javasoltam?
Vagy én vagyok hülye, vagy jó sok helikopter röpköd itt a topikban. -
Alienator #44120 Tényleg nem értem a BW taktikáját. tegnap 21:00-kor néztem, egy standard volt az összes többi light. Szerintem ők is látják (bár tagadják) hogy iszonyú mennyiségű ember hagyta ott a gamet és a szerverek 90%-a kong az ürességtől, még mindig nem von össze szervereket. nagyon amatőr módon kezelik a dolgokat. Abba miért nem gondolnak bele, hogy így még több előfizetőt vesztenek, szerverösszevonással kicsit javíthatnak a game helyzetén. -
Paxton #44119 Sziasztok,
Ma reggel 6 órától nem tudtam bejelentkezni a The Progenitor szerverre. Bejött a szerver választó képernyő ("Light" terheléssel), de 1003 Error Code-al megtagadta a belépést. Valakinek van valami információja, hogy mi lehet ez? Tudtok valami nem ütemezett szerver karbantartásról? Nektek működik a Progenitor ma?
Előre is köszi az infókat. -
#44118 Ezzel csak egy gond van, amit a kolléga kissé kevésbé cizellált módon ugyan, de megfogalmazott előttem.
Nem mindenkinek van ideje arra, hogy hobbiszinten ugráljon a szerverek között. (Mert mi lesz ha egyszercsak mindenki megunja a Tombot is és onnan is elhúz?)
Amikor elindult a nagybüdös elvándorlás, akkor direkt rákérdeztem TS-en ... Sokan mennének szivesen nagyobb szerverre, de igazság szerint minek?
Azért mert 30-an vannak Fleeten? Tegnap FP-ztem, tegnapelőtt Raid, minden nap PVP-zgetek (50 alatt ez sosem gond ...), be kéne fejezni a classkvesztet, stb ... A TS-n folyamatosan mennek az agyalások, hogy épp hová menjenek a bandák, ki hova keres mit, stb ... Mennek a Dailyk ... stb. Addig vagyok a fleeten, amíg felveszem a kveszteket, vagy AH-zok és kész ...
Szóval még Rep oldalon is van élet Ahton. Igaz ... khmm ... "családias" a hangulat, de annyira nem vészes ... Annyira nem szar, hogy 6 karaktert sutba dobjak miatta ...
Annyit nem ér. Ha 1 hét alatt fel tudnék húzni egy karit 50-re és nem érdekelne a társaság, akikkel játszom, valszeg én is lépnék máshová. Ha menne az egész guild, lehet én is mennék máshová. De így marad a jó öreg Ahto. -
#44117 -
#44116 Ez egy pénisz. -
#44115 Te draga jo ember, lehet, hogy en hulye vagyok (am legyen), de kettonk kozul te vagy az, aki az idegosszeroppanas szelen all, es vagy magadban fogsz kart tenni, vagy masban. Csip-csirip. Le lett irva, hogy mit lehet csinalni addig, amig a BW ossze nem vonja a servereket. Ha tetszik, ha nem, ez van, az egyik dedikalt magyar server haldoklik es varnod kell, hogy ez a szitu jobb legyen. Csip. -
#44114 Nem tudom imp oldalon nekem nincs gondom Ahto-n tény hogy kevesebben vannak de normál időszakokban délután este és hétvégén simán folyamatos a WZ (igaz eléggé felhígult a pvp-s játékos brigád és valami iszonyat bénák maradtak :]) behívó és ember is van nem annyi mint megjelenéskor de van. Csúcsidőben én úgy vettem észre kb fele annyi player van impfleeten mint startnál de közel sem kihalt, hajnali 3-kor már azért igen de akkor is bóklászik 5-10 ember a fleeten akik nem tudnak aludni :]
Ha összevonás nem is de egy teszt jellegű Freetransfert elsüthetnének abból baj nem lenne. Utána esetleg lehetne igény szerint összevonogatni. -
#44113 El lett mondva, le lett nyilatkozva, hogy gondolkoznak a server osszevonason, de egyelore nem lesz. Mindenki latja, hogy jo lenne, de egyelore varni kell ra. Csekely ertelmu baratunk kiallhat a falu kozepere decemberben 20 centis hoban, es kovetelheti a 40 fokos nyarat, de nem sok ertelme van. Varnia kell ra, ha tetszik neki, ha nem, nem tud mast tenni. Illetve tud, de az ajanlott masik serveren altozas, egyeb ingyenes mmo-k otlete ugy latszik, nem tetszik neki. Stilusabol latszik, hogy mar nagyon unja a szopas a serveren, de akar tetszik neki, akar nem, itt a forumon nem tudunk neki segiteni. Az alternativ otletre pedig olvashattad, hogyan reagalt. Mit lehet erre mondani mindezek utan? Igy jart, es kesz. -
#44112 Van egy eladó accountom 5000Ft-ért, 50es Trooper + 26as BH van rajta és 3mill. kredit. Valamint jár hozzá a doboz és dvd-k. Gametime nincs rajta.
Ha érdekel pmben+telefonon megbeszéljük a részleteket(jelszó, titkos kérdés-válasz, stb.). -
Boncmester #44111 -
BrandonLee #44110 tényleg nagyon kellenének a szerverösszevonások mert kihaltak a szerverek egy két kivétellel. hiába van guildje valakinek ha üres a szerver és wz-kre csak fél vagy óránként lehet menni. érted ugye ennek a jelentőségét? szerintem ha értelmesen nem tudsz akkor inkább ne vitatkozz, mert annak nincs értelme hogy össze vissza ontod itt a hülyeségeidet! -
#44109 Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted? Te tényleg ennyire hülye vagy. És én itt be is fejeztem a veled való kommunikációt ha már te annyira retardált vagy, és agyad oly parányi hogy nem tudod értelmezni ennek a mondatnak a jelentését "Baszottul nem érdekel a véleményed elhiszed? Úgyhogy ezentúl hanyagold a velem való kommunikációt!" Inkább menj vissza pandázni, az a neked való, látszik is a színvonaladon! -
Bhalage #44108 1. erdekel? szamit? nem
2. erdekel? szamit? nem
ne postoljon
koszi -
#44107 Inkabb aludj egyet, csip-csip, mast nem tudsz tenni a jelenlegi allapot ellen, akar agyverzest kapsz miatta, akar eredet vagod. Egy dolgot tudsz csinalni, csak varni es varni es varni az ures es szanalmas servereden (remelem jol ideztelek) arra, ami csak sokkal kesobb fog, csip-csip, megtortenni. Ha...
Egyedul jatszva, ha nincs guilded, akikkel elvezned a jatekot, leszarva a server nepesseget, nincs vagy csak keves szamu ismerosod van, igy jartal, csip-csirip.
ui: nem viccbol ajanlottam a server osszevonasig ket masik alternativat a szorakozasra, de a bomlott elmeddel ezt sem vagy kepes felfogni. Csip. -
Tomy Lee #44106 Nem a legjobb sokak helyzete most Ahto-n.Mi könnyen vagyunk ugye akik már otthagytuk régebben azt a szervert de ilyen hírek hallatán amiket itt kijelentenek meg tudom érteni a feszültséget részükről.
Többség reménykedik merge-ben de egy pár hónapos játéknál ilyen nem lesz.
Majd egyszer esetleg de amíg van pár fullos szerverük addig kb.lexarják a többivel mi van.
-
#44105 Okos vagy mint egy naposcsibe! Elhiszem hogy te könnyen otthagytad a 15-ös karidat, de én 2 50-es karit, meg kb. 4 millió kreditet nem fogok otthagyni! Nem igaz hogy nem látod át hogy szerverösszevonásokra lenne szükség és minden gond meg lenne oldva! A másik, nehogy te mond már meg nekem hogy mikor hagyjam abba a játékot kicsirigó! Baszottul nem érdekel a véleményed elhiszed? Úgyhogy ezentúl hanyagold a velem való kommunikációt! -
#44104 A napi wz-t még mindig kényelmesen meg lehet csinálni, minden más érdektelen. -
#44103 Hat keso banat mar. Mi januarban 70-80 fos aktiv nemzetkozi guilddel huztunk arrol a szerverrol, masfel-ket honap boven eleg volt az ottani kozossegbol es viszonyokbol. Ahogy neztem, mas is koltozott, es inkabb bevallalt egy uj karakter szintezest.
De egy percig se aggodj, hagyd abba a jatekot, probald ki a GW2-t, vagy 2 het mulva a Diablo3-at, aztan felejtsd el a SWTOR-t, "ugyis keso mar". Ahtorol akinek volt esze, mar elhuzott. -
#44102 Ekkora idiótákat! Ha holnap megkezdenék az összevonásokat már az is késő lenne! Ma délután hatkor atho city-n 15-en voltunk a a fleeten! Szánalom ez az egész! Egyre több embernek megy el a kedve a játéktól mert üres szerveren nem lehet semmit csinálni.