60334
  • Tafaya
    3x olvastam el a hozzászólásom, de csak nem találom azt a részt, ahol leírom, hogy nem reportolom őket.
  • Laroa
    a spész nyomogatásához szokott hozzá, nem a reportoláshoz
  • picket
    Azért van odaírva, hogy "plz report!". Leesik az aranygyűrű az ujjadról, ha írsz egy mondatot arról, hogy kit, hol és hogyan láttál csítelni?
  • j0nNyKa
    tudok elado ea accot, amin van egy bf3, meg egy swtor acc 2 honap feltoltessel, par maxos karakterrel, priviben lehet erdeklodni
  • Tafaya
    Tök jó, csak a sokszázezer accountból érdekes módon minden 3-4. meccsen összefutok csodaplayerek ellen, ez a több száz ez semmi. Ahogy annak idején az Ilum bugot kihasználók ellen se tettek semmi, itt is csak azok ellen fognak fellépni, akiket jelentenek. Pénz beszél...
  • Nephin
    Szankciók a csalók ellen.
  • Nephin
    Persze.
  • t0xikus
    sztem ez minden mmoban így megy.
  • Sir Quno Jedi
    És mi a véleményetek, ha pár hónapig nem fizetem, esetleg pár évig, akkor utána bármikor folytathatom majd és megmarad a karim???
  • t0xikus
    hát én kipróbáltam a terát. hát na. grafikára szép. (persze amint meglátja ezeket az ember, akkor heveny röhögőgörccsel vegyült hányinger tör rá ).

a harcrendszer? nyomogass 3 gombot meg rohangálj az ellen körül oszt szevasz:)
    a kvesztekről meg ne is beszéljünk, annyira élvezetesek:)
  • Bhalage
    black-orange kristaly egy az egybe esik vagy schematic esik denovaban?

vagy fegyokban van es onnan lehet kiszedni?
    vkinek van infoja?
  • Rhilen

Tökéletesen igazad van.
  • Kryon
    Szintén erre számítok, és ez már most is látszik a napikkal és az eventnél. Bár ha kiegészítőnként 5-10 szintet adnak a játékhoz, akkor annyira szintre könnyebb lesz megcsinálni a voice act-ot, és több idő marad a többi fejlesztésre. 50 szintre megcsinálni nem kis munka lehetett, rengeteg idejüket elvehette.
  • PiszkosFred
    Ovatosan ezzel. En is ajanlottam a kolleganak tegnap este, hogy addig jatsszon masik jatekkal, de o erre enragelt, es majdnem eret vagott magan.
  • Nephin
    Igen, ez egy kritikus pont szerintem is. Bár azt nem tudjuk, mennyire vannak előre a dologgal, tegyük fel a következő kiegészítő hanganyaga már megvan satöbbi.

Ha tartják az Ohlen által említett ütemet, az 1.3 június körül jön, benne a ranked wz-kkel elvileg. Azzal sokáig ellesz a legtöbb játékos és nem igényel semmilyen VO-t gyakorlatilag.
  • darth devil
    Nyilván sokat fog változni előnyére. Ezért mondtam, hogy ki fog alakulni egy stabil előfizetői réteg az SW világa miatt.
    Viszont a régebben említett interjúban volt egy érdekes rész, miszerint azt mondták, h a voice act miatt lassabban kerülhetnek be új dolgok, így szerintem és hangsúlyozom szerintem a jövőben lényegesen csökkenni fog a voice act mennyiség, max a fő történetszálnál marad meg. És ez nem lenne egy rossz döntés.
  • Kryon
    Szerintem arra mentek rá swtor-ban, hogy egy szilárd alapot (story, világ) lerakjanak a játéknak, első körben erre volt idő, amire majd később felépíthetik az ennél hiszem, hogy sokkal bővebb elképzeléseiket. Ugyebár Róma sem egy nap alatt... Akinek most nem elég a tartalom, játszon most egy darabig mással, aztán nézzen vissza 1-2 év múlva, mert szerintem sokat fog még változni a játék.
  • z3d
    Ez nagyon gyenge volt :-)
    Egyébként meg kit érdekelnek a tények a Terráról?
    Sztem unalmas, ronda, nevetséges harcrendszerrel, grindeléssel. Az nem tud zavarni, hogy mások esetleg szeretik, mivel tutira nekem van igazam, a játék már meg is bukott.
    Kedves almát kínálgató troll, ha már an nyira okos vagy,felismered , ki viselkedik így, vagy segítsek? :-)
  • picket
  • Nephin
    Nem veszed észre, hogy megint itt térítgetsz.

Nem kell.

Unjuk, múltkor mondtam :P. Elmondtad ugyanazt minimum egymilliószor. Kérlek fáradj át a fikatopikba, ott senkit nem zavarsz, kiírhatod a bánatodat, minket pedig hagyj nyugodtan szenvedni a játékban. :D

• darth devil
    Persze, de az ott alkalmazott rendszer, szerintem kiváló lenne egy sw világban sőt bármely világban. Viszont erősen réteg játék lenne, így a készítők nem merik bevállalni.
  • Kryon
    Ráadásul mint írod bonyolult, ez az a tényező ami sajnos a legtöbb játékost elriasztaná manapság.
  • Kryon
    Teljesen más a stílus, nem sok ponton lehet érdemben összevetni a kettőt.
  • darth devil
    Helyén kell tudni kezelni. Viszonylagos jó példaként tudom felhozni az Eve onlinet, amiben bárki megtalálhatja a számítását. Persze nem is egyszerű mmo.
  • goshinki
    Én nem mondok meg senkinek semmit. Arra van Nephin. :)
  • Kryon
    Elméletben lehetne, de a balanszot nehéz jól kivitelezni, lásd 3 betűs, ott megpróbálták ezt összehozni, és csak sírás van belőle minden szezonban.
  • darth devil
    Aki nem szereti a keleti anime/manga stílust, és nem tud tőle elvonatkoztatni, az mindig ezt hozza fel a Tera ellen. Pedig ezek ellenére, lehet h egy nagyszerű játék.
  • Kryon
    És mosómedvék, kislányok, 6 méteres fegyvert fél kézben lóbáló páncélbikinis mangalánykák, akik úgy nyögdécselnek mintha szülési fájdalmaik lennének. Ráadásul úgy futnak, hogy azt nézed mikor esnek orra, folytassam még? :D
  • Alienator
    Te vagy az új "majd én megmondom hova írogathatsz" ember?
  • goshinki
    Ebben az esetben javaslom neked ezt a topicot: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1232962284
  • Alienator
    Ott is van annyi pve tartalom mit itt max szinten (amit mindkét esetben 1 hónap alatt elérsz). és kidolgozott pvp.
    Itt még mindig ugyanannyi pve mint a terában és pvp sincs. hm?

Az swtor pontosan ugyanannyira grindfest mint a tera. csak dögunalmas harcrendszerrel.

Ennyi.
  • darth devil
    Pont ez a baj, hogy szélsőségekben gondolkodtok. Miért nem lehet egy játékban egyszerre jó a pve és a pvp rész is, egyforma hangsúlyal?
  • Kryon
    Akkor bizony neked a 2 betűs mmo-ban a helyed, aki pedig egy kis rp-re, pve-re is vágyik annak pont jó itt.
  • Alienator
    Játszottam a bétát.Nézzük mi a jobb dolog:

- érdekes szintezés 3-4 hét alatt, utána nullaság van.
    - unalmasabb szintezés ugyanennyi idő alatt, utána kidolgozott pvp,
    politikai rendszer

melyiket válasszam... hm... melyiket válasszam....
  • Nephin
    Ennyi.
  • goshinki
    Én igen. Grindfest. Jópofa, szép és élvezetes a harcrendszere, de attól még grindfest.
    A sztori része messze elmarad az SWTOR mögött, de nem is ez a lényege. Az PvP játék PvE elemekkel, az SWTOR meg pont a fordítottja.
    Egyszerű dolog, tényleg...
  • Kryon
    Ezen most jót nevettem, menj Tera-ba és élvezd a csodálatos fejlődést :D
  • DummyBoy
    "Autópálya - egyidiótaszembemegy - mit egy??? az összes!!!"

Ismerős?
  • Alienator
    Kérsz egy almát?
  • Alienator
    Elmondtam? Dehogy is. Most hívlak először randira :)