60334
-
z3d #44223 Te sírsz egy olyan játék topicjában, amit utálsz, úgy, hogy az ide látogatók nagy része jó esetben is ostoba trollnak tekint, plusz te annyira okos vagy, hogy meg akarod magyarázni olyan embereknek, hogy rossz a játék, akik szeretik, meg fizetnek érte.
Igen. Én vagyok a buta.
Rofl. -
#44222 Most őszintén, hol írtam a játékra h szar? -
Alienator #44221 te próbáltad a Tera-t? Semmi grindfrest nincs benne. Az swtorban viszont nem is tudsz mást csinálni mint grindelni a napikat. -
Nephin #44220 Szerintem jópárszor elmondtad már, csak valami időhurokba kerültél és mindig elfelejted ezt a tényt. :D -
#44219 "Hiába van jó társaság, ha a játékélmény dögunalom."
Na ezt kb. 30 oldalon keresztül próbáltuk nektek elmagyarázni, de nem sikerült ...
Élő példák, hátha valamelyik leesik:
- Vannak emberek, akiknek nedves lesz a nadrágjuk, ha zöld a háttér a retekklubbon, és egy rakás négyárnyékú kerget valami fehér pöttyöt: - dögunalom
- Nascar: - dögunalom
- WTCC: - dögunalom
- Forma 1: - dögunalom
- BK: - dögunalom
- Jóbanrosszban: - dögunalom
- Éden hotel: - dögunalom
- Luszeszíta (Bármilyen idétlen dél amerikai vagy török női név szabadon behelyettesíthető - A Maónika kivételével persze!): - dögunalom
Hihetetlen mennyiségű dögunalmas dolog van a világon ... mégis sokmillióan gerjednek rájuk ...
Vannak emberek, akik nemes egyszerűséggel nem nézik, nem csinálják azt a dolgot amelyek számukra dögunalmasak ... Bár kezdem úgy érezni, hogy ezen emberek száma elenyésző ...
Viszont még ezek közül sem csinálja senki azt, hogy kimegy a Hungaroringre - focipályára - BK forgatásra minden alkalommal üvölteni hogy "Ez sz@@@@@@@@@@@@@@@@@@r!!! Unalmaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!"
Ezt az amőbatípust az internet "szülte" ... -
Nephin #44218 Ha én a PvP-t preferálom, akkor nem egy sztoriorientált (azazt főként PvE) játékot választok PvP-lehetőségekkel, hanem egy PvP-MMO-t. De ha már hülyeséget csináltam, akkor sem megyek körbe a neten, hogy mekkora vacak, hanem szépen megtanulom, hogy legközelebb okosabban választok, befogom a számat, hogy ne terjesszem, mekkora marha vagyok és keresek olyan játékot, ami kielégíti az igényeimet. -
Alienator #44217 Randizzunk, egy üveg bor mellett elmondom mi a bajom a játékkal :) -
#44216 Persze tudom az én hibám, mert én pvpzni szeretek egy mmoban, nem a bossokat öldösni. :D -
Nephin #44215 Mi tök jól elraidelünk meg wz-zünk, minden este van valami. Neked kevés, másnak nem, ez van.
Muszáj megint a köröket róni? Ott a fikatopik, csináljátok odaát. -
#44214 Spekulacio. -
Kryon #44213 "hamarosan bekövetkező swtor bukása", szeretném én, ha lenne egy hasonlóan bukásra ítélt üzletem...
De addig is míg bebukik, hűts be egy pezsgőt a neves napra, sokat fog majd érni mikor egyszer eladod :) -
#44211 Semmi szórakoztató nincs már a szintezésben. :D Ami érdekelt annak megnéztem a class questjét, ami meg nem mint most a bh, azt csak rohamtempbóban felhúztam.
Community az nincs az swtorban, az tény. Anno 6 éve l2vel kezdtem, toltam is kisebb megszakításokkal az swtorig, minden szerveren jó volt a comm. Itt semmi, és ez részben az új generáció igényeinek kielégítése miatt, lsd az lfg chat miatti sírás, részben a szarrá instanceolt világ, részben a story központúság miatt van. -
Alienator #44210 Te egy buta ember vagy, jössz ezzel a space dologgal. NEm léptettem át, de kijátszottam, a sztori után pedig semmi nincs ami szórakoztató lenne. Single játéknak oké csak drága, de havidíjasnak kevés. -
Alienator #44208 vannak kitalált világok, amik vagy könyv vagy film formában van tálalva. Az SW az egyik ilyen, amiben hatalmas potenciál van egy MMO elkészítéséhez.
Vannak olyan emberek, akik imádják az SW világot és imádják az MMO-kat. na ezek az emeberek jártak a legrosszabbul. Miért is? Mert a hamarosan bekövetkező swtor bukása után a fejéesztők azt mondják majd, hohy huh basszus ha a BW belebukott, akkor gondoljuk meg hogy csináljunk-e sw mmo-t. és nem is valószínű hogy lesz másik sw mmo. Úgyhogy ezzel mi buktuk a legtöbbet. -
z3d #44207 Neked unalmas, nekem.meg a Terra grindfest lenne unalmas.
Az a különbség, hogy nekem több eszem van annál, hogy átmenjek a Terra topicba, és hittérítsek.
Én soha nem unatkozom ingame, persze lehet, az is segít, hogy nem tenyerelek rá a spacere? -
Kryon #44206 Miután hosszú idő alatt behatóan tanulmányoztam a 3betűs egyik fővárosában az összes kockakövet van némi fogalmam a dögunalomról, és ami swtor-ban van az messze áll tőle. -
#44205 Egyrészt nem érzem a dögunalmat így jó társasággal, tehát ez már nem igaz. Másrészt ez relatív. Harmadrészt lásd Piskos Fred, aki maga is azt írta, hogy jó sok ideig szinte csak csetkliensként használta a szintén előfizetéses mmorpg-t. Negyedrészt a nomádok már felkerekedtek, majd lelegeltetik máshol is a számukra kialakított gyepet. -
#44204 Egen, minden ilyen jó a társaság, jókat csetelünk gamma kihalt így előbb-utóbb mifelénk is. Pedig volt, hogy az ember rohant haza, hogy be kell jelentkezni és trécselni, de az ilyesmi elmúlik idővel. Meg ehhez nem kell játék, elég egy skype pl. :D -
Alienator #44203 Hiába van jó társaság, ha a játékélmény dögunalom. Egy idő után senki nem fog fizetni havidíjat egy online chat-ért. A közösség meg átmegy egy olyan játékba ahol a chat-en kívül van más szórakoztató dolog is. -
#44202 Kénytelen voltam, nekem egy hónap is elég lett vón, de ugye kellett a gémerkárd, hogy az alap egy hónapot tudjam használni. Az az egy hónap pediglen elég is volt belőle ugye. Mind1, több is veszett mohácsnál. :D
Eredetileg úgy volt, hogy haverok is kipróbálják, odaadom nekik az accomat, hagy tolják, de SENKINEK sem kellett, senkire sem tudtam rásózni ajándékba sem. Evvan. Rábaxtam. ?DDD -
#44201 Single player játékhoz képest egész jó, hogy három hónapig előfizettél (tudom, hogy nem játszottál, csak előfizettél). Te a füledbe tolod a csilit, de nem szólok bele, te dolgod :p -
#44200 Szintezz, az szórakoztatóbb!
Amúgy szerintem az egész probléma a fészbuk éra miatt van. Az átlagos játékos megszokta, hogy minden elé van tolva. Akivel irl érintkezik, azt megtalálja, onnantól meg dől a "kit ismerhetek". Nulla gondolkozás, nulla utánajárás kell, egy klikk és írhatsz a falára. Itt meg bejössz, ha nincs egy társaság, akivel együtt tolhatod, akkor unatkozol. Pedig hét éve a hárombetűsben nagyon nem így működött az mmo. Persze ott vannak azok is, akik szerint single player és ignorálni kell a többi játékost, mintha csak valami kellemetlenség lenne, hogy belecsöppen, és jelenlétével zavarja az én játékomat. Vagy questre inv party-ba, aztán party feloszlat. Egész szintezés alatt kettő ismeretlen szólt hozzám. Ez is lehet egy probléma... -
Kryon #44199 Unalmas lenne nélkülük a topic, meg kell őket becsülni :) -
#44198 Én biztos, hogy abbahagytam, mert letelt a három hónap előfizum, így az előfizetői tábor csökkent! :D -
#44197 Szerintem felesleges pont vele kötekedni, mert legalább van valaki aki normálisan tudja közölni az észrevételeit. Kicsit túlérzékenyek lettünk, mert folyamatosan megy itt a világvége hirdetése a prófétalelkű fórumozók áldásos tevékenysége nyomán. Mondjuk velük meg azért felesleges kötekedni. Áh, kötekedjünk amikor jólesik!
-
#44196 2naponta játszom vele, munka miatt. Ez a kezdetektől így megy. Játszok vele, mert van egy társaság ahol jól érzem magam. Viszont tapasztalatból tudom, h rengeteg ismerős abbahagyta a játékot. A játék viszont unalmas nem véletelen csak wz-t nyomok, addig amíg le nem jár az ajándék 30 nap. -
Kryon #44195 Akkor meg mégsem olyan szar, ha játszol vele...
És mint írod, 2 naponta, tehát egyben bizonyítod BW magyarázatát is az aktivitás csökkenéséről azonos előfizetői szám mellett. -
#44194 Honnan tudjam mennyire lesz überfasza mmo a gw2? Nem próbáltam még. Majd liveban kiderül. Btw jelenleg is swtor előfizető vagyok, igaz a kétnaponta wzn kívül mást nem csinálok. -
Kryon #44193 Az, hogy miért ide írsz, ha neked nem tetszik a játék? Ha téríteni akarsz, akkor meg csak írd le, hogy mindenki menjen veled GW2-be mert az mekkora überfaxa mmo lesz..., úgyis arra megy ki az egész, ugye? :) -
#44192 Írtad. Vagy mi. -
#44191 Világos, csak nem ezt mondtad :p -
#44190 Biztos van ilyen ember is, és olyan is aki leszarja h mit írnak a játékról. Mi nem világos? -
#44189 Mindenhol azt olvasni, hogy "egy hónap alatt 50 voltam, aztán uninstall". Ez ugyanaz, mint az egy hónapos cipő, amit írtam. Csillog, villog amikor megveszem, de ha azt állítják százból kilencven commentben, hogy egy hónap és vége, akkor nem dobok ki rá pénzt. Mi nem világos? -
Kryon #44188 A wow-nak is volt 200k előfizetője is... -
#44187 Olyat se láttam még, hogy egy 4 hónapos játéknál már ingyen hónapokat dobnak az emberekhez.
Nincs swtor temetés, mert be fog állni a játék egy stabil előfizetői mennyiségre, csak növekedni nem nagyon fog tudni. -
Kryon #44186 Szerver összevonás nem volna hátrány, de valószínűleg technikailag nem megoldott, ezért hiába szeretnék meglépni nem tudják, majd csak ha a háttér elkészül. -
#44185 Voltak ingyenes hétvégék, ki lehetett próbálni mindenféle kötelezettség nélkül. Erről érdekes módon semmi nyilatkozat, hogy hű mennyire sikeres volt és mennyien előfizettek a trial hatására.
Fred, ezzel tisztában vagyok vannak a "casual" játékosok akik effektíve keveset vannak online és vannak az aktívabb játékosok akiket sokat látni sokat vannak fent, és miattuk többen vannak egy időben a szerveren. Ők tűntek el, vagy legalábbis a nagy részük. Sajnos. -
z3d #44184 Már megint SWTOR temetés van? Komolyan, ha nem látnám a saját szememmel, nem hinném el, hogy ilyen emberek vannak a világon. -
Pacho #44183 A Warhammeresek véleménye a játékról
Tudom, hogy itt nincsenek sokan, ez NEM szentírás, hanem csak vélemények. -
#44182 Lépj be Hungarianra, és kérdezd meg van-e valahol felvétel. (Már ha Ahton vagy)