60334
-
Nephin #44343 Szerintem nem is az. Már leírtam egyszer: az én érzésem az volt, mint a WARban, van PvE, nem is annyira rossz, de ennyi, nem kötött le túlságosan, oltári messze volt a Lotrotól vagy a TORtól, amik ugye PvE-játékok inkább. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően PvE-s vagyok. Az igazi lelke a GW2-nek a WvW, a fél délután alatt, míg bent voltam, ezerszer jobban szórakoztam, mint a PvE részen másfél napig. -
#44342 Kevesebb bevétel? Ez a b2p modell sok esetben jóval jövedelmezőbb, mint a p2p. Amúgy meg lesz külön live team és egy olyan is, ami készíti az új contentet/kieget úgyhogy ezen kár izgulni. -
#44341 Oksa köszi megnézem! Elég vonzó, hogy free to play, illetve a mikrotranzakció nem juttat (elérhetetlen) játékbeli előnyhöz, viszont nem akarom hogy ez legyen a veszte, hogy ne legyen elég content a kevesebb bevétel miatt. -
Vicodine #44340 Az egyik dolog amiben gw2 ujdonságot nyujt, h lvl 1töl részese vagy az end gamenek! Ergo ha gw2-röl van szo, teljesen mindegy ki hányas szintü. Az tény, h kicsit jobban sikeredett ez a WvW mint szerintem azt sokan gondolták volna anno, és tényleg akik pvezni akartak de kiprobálták a WvWöt közülük sokan már inkább csak csatázni szeretnének, de ettöl még nemhiszem h eltörpülne a pve tartalom, ami igen sok bosst, instát és ténylegesen story alapu questeket biztosit, mert azért elég komoly a story és ezt a questek fel is vonultatják igen szépen! De ha rácuppansz pár napot a gw2es variance oldalra, akkor szerintem minden érdekes infot meg fogsz tudni ami csak érdekelhet a gameval kapcsolatban, mert "ránézésre" azt veszem ki szavaidbol h érdekel téged gw2, de elég hiányos a tudásod, szal ha ezen akarsz változtatni go variance!:) -
#44339 Tőlem ne kérj bocsánatot :D Csak nem kell mindig az internetes árral haladni és azt írni, amit ott lát az ember ;) -
#44338 Jójó, tényleg nem toltam. Majd megvárom hogy kijön és mit írnak az emberek róla. Sorry. -
#44337 2 már nem kizárólag pvp. Ezek szerint nem toltad most betat, mert akkor tudnád, hogy milyen jó a pve része is. Endgame meg itt az egész world map úgyhogy... -
#44336 Najó, akkor kiderül, bár amiket én olvasgattam róla content szinten, nem úgy tűnt, mintha PVE játék lenne.
A GuildWars 1-el játszottam több mint fél évet, az nagyon pvp játék volt ahogy én láttam.
Ja itt végig az endgameről beszélek! -
Vicodine #44335 Azért mert nem vagy esetleg tájékozott, nem azt jelenti h igazad is van. GW2es riport jut eszembe a téma kapcsán, amikor is az elsö infokat megtudtuk a pvp rendszerröl, és készült egy riport a dolog apropojábol, abban vmi ilyesmi állt, h mind a pve mind a pvp rész fullos legyen egy játékban az szinte lehetetlen mert üti egymást a kettö elég sok helyen, és bár igyekeznek mindent kihozni a pvp részböl, inkább a pve az amit teljesen ki akarnak huzni. Bár én totál pvp beállitottságu vagyok, gw2 olyan szintü és minöségü pve tartalommal rendelkezik, hogy az elsö játék lesz ahol szivesen fogok questelgetni instázni bossolni stb...Ekkora baromságot h gw2 inkább pvp game mint pve, már régen nem hallottam:DD -
#44334 A PvE miatt is indítottam újabb és újabb karikat a TORban, ennek ellenére a PvP jött be inkább. -
#44333 A mennyiség != minőség. Epikus meséből lett egy részletesen kidolgozott sci-fi lézerkarddal. Ettől persze bőven fogyasztható, csak megváltozott a jellege. -
#44332 Lol. Swtorban van 4 db warzone mindenféle rank vagy bármi nélkül, azaz lófasz. Gw2ben a pve a hasonló lófasz.
Mind2 játékban lesz pve és pvp, de swtor pve, gw2 pvp játék.
Ha pve miatt mész gw2be, nagyot fogsz csalódni, míg aki pvpzni jön swtorba, az is. -
Laroa #44331 Ez -
#44330 Mert olyan sok Lore van az original trilogiában. :D Pont hogy az swtor/kotor lore közelébe se ér. -
#44329 A GW Lore-ral nem is nagyon érdemes. Sajnos már az egyes is egy nagy katyvasz. SWTOR jobb... de az is felhígult az etalonhoz (IV-V-VI) képest. :( -
#44328 Bocs, tegnapelőtt ... -
#44327 Tegnap beléptem, és egy pillanatig se pvpztem. Akkor mit csináltam közben? Chateltem? :D
A GW2 annyira pvp játék, mint az SWTOR: attól függ ki hogy áll hozzá. :) -
#44326 Úgy látom a GuildWars2 fórumban is nagyon hajtogatod, hogy a GuildWars nem pvp játék.
Akkor elmondom neked, hogy de, a guildwars 2 pvp játék, bármit teszel és mondasz. -
#44325 Tudom, de előtte a játékot magát akartam kicsit megismerni, ezért nem PVP-ztem :) -
#44324 RvRvR így érthető? :D
DaoC 3 oldalas world pvp szteroidokon :D -
#44323 World vs World vs World. Gyak 3 szerver harcol egymással egy térképen. -
Bhalage #44322 mondja mar meg vki mi a szar az a WvWvWvWvWvWvW :o
-
#44321 http://www.jatekok.hu/forum/topic/2429-elado-star-wars-the-old-republic-collectors-edition/ -
Nephin #44320 +1 -
Nephin #44319 Egyetértek.
A GW2 WvWvW-je az, amit már a WARban is szerettem, de itt mintha jobban megcsinálták volna. Tegnap egész délután a klán várát védtük, supplyt hoztunk, satöbbi, baromi jó volt. Viszont a PvE nagyon el van maradva ettől, főleg úgy, hogy nem vagyok képben a lore minden mélységével. A TOR sokkal jobban leköt PvE-ben, érdekel a karakterem, ott egyelőre ez nem jelent meg nyomokban sem. Viszont a TORban a wz-ken kívül sajnos nincs PvP, főleg most, hogy Ilum parkolópályán van. A wz-k jók, de sokkal kötöttebbek nyilván, mint a GW2 óriási területe a szerverközti harcra.
Az igazi az lenne, ha lenne egy TORos PvE meg egy GW2-es WvW valami játékban, imádnám. :D -
#44318 Igaz, ki kellett volna fejtenem. Szóval a GW2 PVP-ben magasan veri az összes többi játékot, míg PVE-ben nem. Tehát aki PVE orientált, annak nem elég a GuildWars 2, míg PVP-seknek nagyon igen.
Értem itt azt, hogy lehet, hogy szintezni élvezetes, de nagyon rövid ideig tart, endgame PVE meg hát az nem olyan jó. Leszintez, ha visszamész, meg lesz pár dungeon, de ez kb. annyi, mint swtorban a daily questek ilumon meg belsavison, amik enyhénszolva k*rva unalmasak. -
#44317 Meg PvE -
#44316 GW2 = PvP -
Kryon #44315 Nyugodtan kipróbálhattad volna, WvW-ben felrak 80ra és az összes skillt is megkapod gearrel együtt :)
Ismerősök próbálták, elmondásuk (meg streamjük) alapján jó játék lesz az is, főleg pvp terén. Szerintem is szépen megfér majd swtor mellett, kiegészítik egymást. -
#44314 Itt elbaszták, mert kiküldtek inviteot olyanoknak is (preorder), akiknek nem járna, így a pre-purchaseek közül többen szopták meg (nekik garantálva volt a béta hétvége, nekem ebből így egy nap se jutott a hülye login miatt). -
#44313 Pveben az swtor jelenleg a sztori miatt messze a mezőny felett van, ehhez hozzájárul az sw világa is. Részemről nem tudtam úgy átélni a sztorit a gw2ben. Ha az swtornak lenne egy hasonló faction vs faction szerver crossos-al megbolondítva a mass pvpje, akkor a jelenlegi legjobb mmo lehetne. Szal a két mmobol lehetne egy jót gyúrni. -
#44312 Jaja, én is olvastam :) -
Boncmester #44311 Amúgy amit Nephin leírt a GW2 topicban róla, az szerintem teljesen jó, most olvastam el. Egyetértek vele. -
#44310 Szerintem az ilyen vélemények - összehasonlítások bőven megférnek itt. Nekem is nagyon tetszett egy csomóü dolog a GW2-ben, de van ami szerintem SW-ben jobb.
Bőven megfér majd egymás mellett a 2, nem ugyanaz a célközönségük. PVE-ben SWTOR szvsz jobb, főleg ha a sztorit nézzük. PVP-ben pedig a WvW állítólag nagyon király, de 10-es karival nem mertem kipróbálni :) -
#44309 Én is kipróbáltam ...
- Gépigény: Előre szóltak a fejlesztők, hogy jelenleg a game nem nagyon használja a VGA-t, szóval a jelenlegi teljesítményre nem nagyon lehet hagyatkozni :) Mivel most csak a CPU-t használta és így is eldöcögött high-on, így annyira nem félek tőle ...
- Story: Ez a része nem fogott meg annyira ... ráadásul engem szopatott a játék, lvl 6!!!-os és 8-as kvesztnél berakott 8-12 db nálam magasabb szintű mobot egyrakásra, és vagy 10-szer haltam mire befejeztem ... (A másodiknál akkor lettem morcos, mikor nagy nehezen kicsináltam mindenkit, erre rámspawnolt megint 6 mob ...) Ráadásul valahogy nem fogott meg a történet ...
- Combat: na ez tetszett ... a fegyverek variációjától függő skillek, az hogy bossharcnál letettem a rangereink elé egy méregfelhőt és ők ezen átlőve mérgezett nyilakat lőttek, ezek nagyon szimpik voltak ... nem volt sok időm, lvl 10-ig jutottam, szóval pvp-t nem teszteltem, de a combat az tetszett. Viszont a nagy kavalkádban volt olyan hogy álltam full HP-n és egyszercsak "Fight for survive" ... o.O
- kvesztek - dinamkikus eventek: Ezek is jópofák voltak, de én futottam ele 5-ször egymás után ugyanabba a dinamikus eventbe. Ettől függetlenül mindig mentem ha volt valami a környéken, tetszett, hogy foglalkoztak egymással az emberek, olyan volt mint egy jobb punkkoncert, ment a zúzás, de ha valaki elesett, 2-3-an odaugrottak neki segíteni. (Mondjuk erre kiváncsi leszek 2-3 hónappal a megjelenés után, mert most minden terület fullon volt ... de mi lesz akkor?
- AH: Na ez nem tetszett ... nem tudtam armorok között medium armorra szűrni (Lehet hogy csak az én hibám ...) , nem kaptam visszajelzést a vásárlásról (Állítólag van valami, de nem vettem észre ... így volt hogy valamiből 2-t vettem.) eladni meg semmit sem sikerült, hosszú várakozás, aztán semmi (Nem az volt a gond, hogy nem vették meg, hanem hogy nem vettem észre hogy eladódik, vagy mivan ...)
- Itemek: Nekem nagyon gyorsnak tűnt az itemek romlása ... volt olyan event, hogy 2-3 halál után menni kellett javíttatni, mert az összes itemem damaged vagy broken volt ... o.O
- Craft: Na ezek megtanulása nem olyan noob friendly mint SWTOR-ban. Megtaláltam ugyan hol lehet tanulgatni őket, de nem volt időm foglalkozni velük ... SWTOR-ban volt ere kveszt, lehet itt is lesz, majd kiderül.
És még sorolhatnám. Szuper game lesz, de aki jelenleg még tudja élvezni az SWTOR-t, az nem fog a megjelenéskor hanyatt homlok rohanni megvenni szvsz ... -
Boncmester #44308 /OFF
Nekem mondjuk ennél gyengébb gépen se ment 10 alá az FPS szám kb 200 player esetén a képernyőm, 1080p-ben full grafikán (és ez a full grafika olyan, hogy lefosod tőle a bokádat).
Amúgy vannak a játékban olyan dolgok, amik az SWTOR-ban jobbak (pl a warzone-ok a jelenlegi formájukban), az open world pvp pedig egyértelműen ezerszer jobb a GW2-ben.
Vanna még bugok, jó sok, szerintem hülyeség, hogy közel a megjelenés, inkább azt mondanám, hogy szeptember-október előtt tutira nem jön ki. Persze tudom, hogy sokan június elejével riogatnak, de az baromság, amit ők találtak ki, mert hisznek a Mikulásban.
A béta hétvége levezetése pl sokkal simább volt az SWTOR-nál, mint itt.
Ja, és nem flamewart akartam indítani, meg GW2-re bíztatni az embereket, mielőtt valaki félreértené.
/ON -
#44307 OFF
Mivel bekerültem GW2 bétába volt alkalmam tesztelni a stuffot.
Őszintén megmondom elég jól össze van rakva jó ötletek jó kivitelezés de világmegváltót senki ne várjon. Semmivel nem érzem jobbnak többnek mint az TOR-t pozitívumok/negatívumok itt is ugyanúgy megvannak előnye annyi, hogy nincs havidíj de én döntetlenre hoztam ki magamban a teszt után a végeredményt :).
Mondjuk ha a gépigénnyel nem kezdenek valamit akkor nagyon nagy problémák lesznek :] aláírásomban szereplő konfigon 6-7 player esetén ha "beindult a buli" olyan fps dropp volt hogy simán "csinálhattam egy kv-t" két képkocka között :D a beállítás tök mindegy volt low vagy max. Persze erre azt mondták mert béta hátöö azért relatíve közel a megjelenése elvileg és ha az említett konfigon nincs élvezhető fps érték azért elég komoly gond szerintem.
Mondjuk megvásárolni meg fogom ez már szinte biztos még ha nem is megjelenés pillanatában de felkerült a listára.
A TOR marad és a közeljövőben maximum a DIO 3 vesz majd el egy kicsit a TOR-ra szánt játékidőből úgy érzem :].
Bocsi ha kicsit sok lett meg off meg minden csak gondoltam megosztom veletek :]
ON -
#44306 Elküldve!
Ha javasolhatom, mindenképp a Tomb of Freedon Nadd szerveren csinálj karit!
Jó játékot! ;) -
Genesist #44305 Privátban elküldtem. Köszönöm szépen! :) -
#44304 mailt kérek :)