60334
  • darth devil
    Rendben f2p lesz. :D Bár nekem rohadt mind1 az ingyen időszak lejártával vége. :D
  • Alienator
    A lotro-nak is jót tett az f2p. ennek is jót tenne. pontosabban csak ez mentené meg.
  • Kryon
    A fikázásra nem lehet alapozni, lásd wow, ott is ez megy mindig, de azért valahogy eldöcög 7 éve. Egy játék, vagy bármi más halálát az érdektelenség jelenti, az hogy trollok hada dúlja swtor fórumokat mindmáig, azt jelenti nagyon is benne van a játék a köztudatban.
  • Alienator
    szerintem meg az nem fog annyi pénzt hozni ami az ea-nak elég. az az 500k már nyereséges duma is csak kamu szerintem. azt hitték hogy rommá veri a wowot, és több milliós előfizetői számra számítottak. úgy vélem hogy az ea most nagy pánikban van emiatt.
  • Witcher
    Most ugye csak butáskodsz?
  • BoneDragon
    Azért nem lesz f2p, mert buták. Félnek beismerni, hogy bukta a game, de ha bevezetnék akkor újra felvirágozna. Sőt lehet, hogy többen lennének mint első hónapban.
  • darth devil
    Tetszik nem tetszik, nem lesz f2p, az sw név és a sok casual életben tartja. Lehet nem lesz csak 10 szerver, és 500k előfizető de akkor is talpon marad.
  • Witcher
    Ja, ha 15-ért elviszi valaki jó, ha nem az is jó! Nem esek kétségbe ha nem kell senkinek, majd ha free lesz elbohóckodok még vele!
  • Alienator
    amúgy a Rift-et tizedennyire se fikázzák, mégis alig van előfizető. sokan még a csodát várják, és remélik hogy a játék még meúszhatja a bukást. ezek az emberek az előfizetői látszám 80%-a szerintem.

egy ilyen kemény piacon az swtor által nyújtott teljesítmény nagyon karcsú.
  • Alienator
    a fanboyok sosem fogják belátni hogy bukás a game, csak ha majd kihirdetik az f2p-t.

lehet hogy 500k előfizetővel is nyereséges, de akkor már annyira üresek lesznek a szerverek hogy az az 500k is lelép.
  • N1ggA
    Én rajtad (meg rajtam) kívül még nem találkoztam olyannal, aki támogatná.
  • Alienator
    Csak hogy tudd, Nephin lány. és néha kegyetlen :)
  • Nephin
    Van, akik fikázzák, van, akik támogatják, ez természetes. Kisbarátunk itt ultimate igazságokat kívánt levonni, ezzel van a probléma.
  • Nephin
    Kilégzés, belégzés, kilégzés, belégzés, segít, ha ideges vagy. :D
  • darth devil
    A fos cc rendszer és a pvp hiánya miatt.
  • N1ggA
    Tényleg szarrá fikázzák a játékot az összes fellelhető fórumon, szóban, írásban, mindenhogyan. Ezt be kell látni.
  • Vicodine
    Vaze az közt h belelátok-e vkinek a fejébe, meg h olvasom h miket irnak van különbség ne basszál már fel h ennyire sötét vagy és nem tudsz alapvetö dolgokat felfogni?!Mindegy nem vagy vita partner mert ahoz elöször is kellene tudni olyan dolgokat h mondatok értelmezése és felfogása stb...
  • Nephin
    Nem, drága, te a saját véleményedet írod le, mert nem látsz senki fejébe. Érted?
  • BoneDragon
    Sokkal nyereségesebb lett volna, ha f2p lenne. Talán még mindig játszanék vele, de ebben a formában sajnos a játék nem ér 2 havonta 6,5k-t.
  • darth devil
    Fél millió előfizetővel is nyereséges...
  • Alienator
    Ha az ea + bw nem tud mit tenni az elnéptelenődő szerverekkel akkor kénytelen lesz f2p-t csinálni belőle. ez pár hónap, várd meg.
  • Vicodine
    Én meg mindig hozzátettem h nem saját hanem ugy álltalános véleményeket irok, ennyi...
  • Nephin
    Egyébként sem mondtam, hogy rossz a GW2, mert a PvP-je kifejezetten remek, a PvE nekem nem jön be. Ennyit mondtam, mindig. Tudom, nem divat az értő olvasás.
  • Nephin
    Én mindig hozzáteszem, hogy szerintem, ellentétben veled, mert te kinyilatkoztatod, hogy a TOR szar. Szerinted. Ennyi.
  • Tomy Lee
    5-6K ennyiért talán megvennék(6 ezerért vettem anno).Én azért nem adom el mert megvárom vele f2p-t.Biztos előnyökkel fog járni egy veterán account:)
    Addig meg frozen..
  • Boncmester
    A véredénye engem sem érdekel, pedig én boncmester vagyok :P
  • Witcher
    LoL 5k-ért ott rohadjon meg inkább! A gammel semmi bajom, viszont hogy kiürült a szeró az már nem izgi! A Bio, meg az EA szerencsétlenkedik továbbra is, nekem meg egész egyszerűen elfogyott a türelmem! Ennyi!
  • Alienator
    nem találtuk meg egymást, piszkosfred postjaira nem is reagálok, mert ő olyan egyszerű mint egy lejtő. nem érdekel a véredénye.
  • Vicodine
    Nem figyeltél arra amit irtam!Nem elöitélet volt bennem ,imádom a SW cuccokat, de ezt elöre lehetett látni, az elsö videok láttán a SW teljesen kimeritette a nevetséges kategoriát, ez nem elöitélet...
    Nephin: még mindig csak egyedi véleményeket irsz be a gw2 pve részéröl, a többség totál megvan elégedve, és nemhiszem h tudsz olyan mmot felmutatni aminek hasonlo end game tartalma van pve terén. Persze mindig vannak negativ vélemények is, minden játék esetében, de attol még nem lesz igazad
  • Alienator
    15k?? Meg-e vagy őrülve? 5k-ért is örülhetsz ha elviszik.

Biztos te is azért adod el mert annnnyira jó game.
  • Witcher
    Atho Cityn nem sok reményt fűzök hozzá, de meglátjuk! Ha elmegy dobok egy privit!
  • Boncmester
    Majd írd már be légyszi, ha sikerült annyiért eladni! :)
  • Boncmester
    Ne küldd oda!
    Veled úgyis olyan jól elvan, megtaláltátok egymást, mint zsák a foltját :)
  • Witcher
    Lemaradt szeró Atho City!
  • Witcher
    Eladó az accom, rajta lvl 50 guardian full battlemaster, lvl 50 sage egy két battlemaster a többi champion, lvl 18 shadow, lvl 11 sentinel, 2 millió credit, 25 nap játékidő! Ára 15k alku nincs! Akit érdekel privi!
  • PiszkosFred
    - sose (de ha van par egyetemista progmatos cimborad, szolj nekik)
    - idovel talan lesz, de egyelore ez a megoldas marad a szoktatas idoszakaban. Mar az is szep, hogy tobb nehezsegi fokozat van.
    - nem szarjak le a pvpt, jelenleg is van benne. Hamarosan rendberakjak a rendszert. De ha van par progmatos egyetemista cimbid...
    - Jo otlet lenne, de mivel az urharc jelenleg inkabb egy singleplay minigame, ha lesz is ilyen, uj rendszert fog kapni. De ha van par...

GW2 pedig igenis erdekeljen, mert a topiknak (es a vilagnak) nagy szivesseget tennel vele, ha elkezdenel vele jatszani... Ha tetszik, akkor eltunsz vegre innen, ha pedig nem tetszik, ott trollkodsz tovabb. Pusszantas.
  • picket
    (╯°□°)╯︵ ┻━┻)
  • PiszkosFred
    "A game nagy szarban van, ezt mindenki tisztán látja aki nem elvakult. Az EA elég pénzéhes cég ahhoz, hogy nem hagyja hogy a game megbukjon. Ezért kell csodának jönnie mert csoda nélkül hamarosan kuka."

Harom mondatban ketszer mondtal ellen onmagadnak :D
  • N1ggA
    Akkor majd szólunk ha megtörtént a csoda. Addig lehet utálni a játékot, és ide írni is lehet, de hazudni nem kell.
    Teljesen nyilvánvaló hogy nem 3 unalmas raid és altozás a PVE, te is tudod hogy vannak hm flashpointok, daily questek, world bossok, akkor meg mi a fasznak kell hazudni?
    Tényleg, menj el, majd írok privát üzenetet ha megtörtént a csoda, ha meg nem akarsz, akkor meg ne hazudozz, hanem írjál igaz dolgokat.
  • picket