60899
-
Laroa #44994 1.2.3a Patch Notes
5/10/2012
General
An issue that caused some mission items (such as Matrix Cubes) to disappear from player inventories has been corrected. Players that were affected by this issue will find their Matrix Cubes restored. The restored Matrix Cubes can be re-equipped from the Mission Inventory (Press "I" and then select the "Mission Items" tab at the bottom of the window). -
/Ignore/ azt csókolom. :]
-
Kazagor #44992 Te a legrosszabb fajta vagy, mert 1000x, az unalomig hajtogatod ugyanazt, és képtelen vagy abbahagyni. -
Alienator #44991 Ez igaz. Semmi érdekes nincs benne. Ha nem segítetek, nem tudok magasztos dolgokat írni :) -
-
Nah kb az összes mai kommentet nyugodtan törölheti Nephin :] -
Alienator #44988 Amiről írok (F2P, haldoklik a játék stb) azokat el is hiszem, mert szerintem (és rengeteg ember szerint) igaz. Akkor én melyik vagyok? -
2 fajta troll van:
- Az egyik el is hiszi a saját hülyeségeit, azért pusholja - sorry
- A másik azért trollkodik, hogy idegesítse az embereket - az ilyennek viszont mehet GUID BAN, hálókábel, ujjak el és levágása, LAN portba és szembe forró ólom ... A további lehetőségeket mindenkinek a fantáziájára bízom :) -
Alienator #44986 1. A trollos dolog mögé tettem smiley-t (segítek, ez a komolytalanság jele a postban)
2. picket haverod is trollkodik és személyeskedik is, de őt nem cseszegeted mert fanboy mint te.
házigazdaként nem kéne objektívnek lenned? -
Nephin #44985 Bevallottan trollkodik, láttam, már nem először írja.
Azt hiszem, még egy dobása van, ha nem változtat, végleges helye lesz a listán. -
-
Alienator #44983 Na erre nem számítottam. Egyetértek vele, de nem tudok ellenkezni. nem hiszem el, nagyon beletaláltál :)
Van egy cimborám akivel együtt járunk rock kocsmába. Ő ismeri a politikai nézetemet, és a SW fanatikusságomat. Egyszer megkérdezte:
- Szerintem a fénykard átviszi egy tigris tank páncélzatát?
na akkor éreztem utoljára ilyet mint most :) -
F2P lesz a game :) -
Alienator #44981 Akkor dobj fel valami témát. Megígérem, ha egyet is értek veled, akkor is ellenkezni fogok. Ok? :) -
t0xikus #44980 simán vitatkozok, de ez,h mindig ugyan az a téma... unalmas egy idő után:) -
Alienator #44979 Veled régebben olyan jókat vitatkoztam, ne legyél már ilyen, hol van a tőled megszokott tűz? Ha már SL-es vagy... :) -
Alienator #44978 Nephiiiin... A többi gyerek nem akar játszani velem. Szólj rájuuuuuk :) -
Alienator #44977 Nem értek egyet. Kedves vagyok és aranyos :) -
Rhilen #44976
Egyetértek
-
Nem lehetne torolni az elmult x kommentet, es kitiltani Alient ujra? Semmi szukseg a mubalhera. -
t0xikus #44974 ezt most keményen megmondtad. kicsit sajnálom is magam:) -
Alienator #44973 Jól van Robin Hood, te ezt állítod. Én meg nem hiszem el. Na?
De egye kánya, elhiszem. Akkor kicsit most foglalkozz magaddal is, mert te is hasonló vagy, csak a viccesebb kiadásból :) -
Alienator #44972 Lehet, de ez sem számít. Feláldozom magam a nagy cél érdekében, és életben tartom a topikot, sőt tovább megyek, még a szellemi kihívásokkal hadakozó picketre is hajlandó vagyok reagálni. Ez pedig nem kis dolog ám :) -
t0xikus #44971 éééés ismét egy árnyékra vetődés:D (tudom, részedről ez napi rutin)
"Hát ha te ilyen "elnéző" mosollyal illetsz egy szellemi fogyatékost, az téged minősít." hidd el többet tettem eddig fogyatékos, rászoruló emberekért, mint amennyit te valaha fogsz:) -
t0xikus #44970 "Szerintem mindenki tudja hogy nem vagyok ostoba"- véleményem szerint erre a fórum látogatóinak 90%-a elmosolyodott:D -
-
Alienator #44968 Hát ha te ilyen "elnéző" mosollyal illetsz egy szellemi fogyatékost, az téged minősít. Szerintem mindenki tudja hogy nem vagyok ostoba, és sokszor csak mókából írogatok. Főleg a nagyon nagy baromságokra (nincs player csökkenés, minden rendben stb dologra gondolok).
Amiben meg igazam van, azt vagy belátja az emberek nagy része, vagy vitába száll velem/velünk, és ezzel sincs baj. Ha pár oldalt visszaolvasol láthatod, hogy régi rajongók is látják a lejtőn száguldó játékot, és már nem akkora fanboy-ok. -
t0xikus #44967 igazából számomra érthetetlen,h neked tetszik, ha megmosolyognak az emberek. tudod az a fajta mosolygás, amit pl egy szellemi fogyatékos felé megereszt az ember, amikor az aprót kér, vagy képeslapot árul, és elnéző mosollyal intesz nemet felé. -
Alienator #44966 Nem basztatom, csak reagálok a magam módján. Mindenkinek jobb, ha pörög a topik. ha az ég világon semmi nem történik itt, és 3 óránként van 1 hozzászólás, az nem jó. Gondolom ti se azért jártok ide, hogy a nagy semmit bámuljátok. -
Az ilyen kijelentésekre figyelni kell, mert ha téged az szórakoztat, hogy basztatod az embereket itt, akkor gyorsan a fő PVP mester nyomdokába léphetsz ... -
Alienator #44964 ha már th-bs filmet említed... mi lesz ha írogatok?
megint dühbe jöttök? :) -
Alienator #44963 Engem szórakoztat. És nekem ez a lényeg. -
t0xikus #44962 az van,h te nem vagy olyan, mint egy th-bs film, hogy huszadszor is derül rajta az ember -
Alienator #44961 Nem igaz. Így unalmas. Ha az SWTOR mint játék dögunalom, legalább a topikja legyen érdekes :) -
Az erő veled van Luke. -
És akkor ha kicsit leül, akkor mivan? Inkább legyen csendes, mint tele flammel.
:D -
Alienator #44958 Kincs ami nincs Online? :) -
Alienator #44957 Na mi van, ha én nem szólok semmit leül a topik?
Valaki mondjon már valamit, mert csökken az előfizetők száma és hamarosan F2P lesz a gamma :) -
Bhalage #44956 ja nekem is a kis retardalt oslako jutott eszembe :D -
"Kő kóláá?" :D