60334
-
Alienator #44463 Mondom én... Majd mi nem azon vitatkozunk hogy ki miért hajtotta le/fel a wc ülőkét, hanem hogy mi és mikor lesz f2p. A digitális álompár :) -
Nephin #44462 Affene, lebuktam. :P -
Alienator #44461 az f2p-ben is van bevétel. ha ésszel csinálják, nem is kevés. viszont megvan az "illúzió" hogy ingyenesen játszol.
ha az swtor f2p lesz, abból is lesz bevétel, plusz lesz több ember aki potenciális "fizető vendég". de meglesz a lehetőség hogy teljesen ingyen játsz. és ez sokakat vonz. -
Alienator #44460 kész is vagy a vacsorával? valld be hogy szórakoztatlak, és kíváncsi vagy rám élőben :) -
Kryon #44459 Kivéve, ha azok mennek el akik fizetnek a szolgáltatásért, és akik érkeznek csak a helyet foglalják többségében. Jelenleg itt mindenki fizet, ha f2p lenne akkor vajon hányan fizetnének, mert én pl. biztosan nem ha ingyen is megkapom ugyanazt...
És ők ezzel teljesen tisztában vannak. -
Nephin #44458 Egy ideig még fizettem a havidíjat, de pár hónap után már nem volt hozzá kedvem és ezzel nem voltam egyedül. Tehát a biztos előfizetőket vesztették el az alkalmi vásárló f2pek miatt.
Persze azt hozzá kell tenni, hogy a Lotroban elkövették azt az óriási baklövést, hogy potom összegekért lifetime-ot adtak: az előfizetők nagy része megvette, mert remek volt a játék, generáltak egy nagy bevételt de utána, mivel ingyen játszottak már, nem volt havidíj-bevétel olyan mértékben, mint korábban. Egyre ritkábbak lettek az update-ek, egyre kevesebben játszottak, kellett a pénz és innen csak a f2pbe lehetett menekülni, tehát totálisan más a helyzet, mint a TORnál. -
Alienator #44457 ha létszámban többen vannak 8akármi miatt) akkor a kiadó leszarja a játékosok milyenségét és azt a pár embert akik miattuk mennek el. ha a létzám nagyobb, nagyobb a nyereség. és ez számít nekik. -
#44456 Egy tanítványnak nincs nagyobb büszkeség, mint utolérni a mesterét -
Alienator #44455 na ha az aion visszatér a havidíjas modellre akkor be is csukhatják a boltot. az se azért lett f2p mert roskadoztak a szerverek a játékosoktól. -
#44454 Ne vitatkozzatok, f2p lesz és kész. :D -
Kryon #44453 Ahogy hallom Aion-ban is sokan abbahagyást fontolgatják régi játékosok közül, mert az f2p óta érkező emberek nem igazán nyerték el a tetszésüket, még ha létszámban többen is lettek.
BW/EA sem fogja megkockáztatni, hogy a megmaradt kb. 1 milla előfizető esetleg épp ilyen okokból lépjen le. -
Alienator #44452 vacsorázni nélkülem? hol marad a fülledt romantika? -
Alienator #44451 Áh... nem baj ha nem reagálok ezután rád? Annyira gyenge és unalmas vagy mint a duna tv. -
Nephin #44450 Na jó, én elmentem vacsorázni, nem vagyok Donna Quijote... :D -
#44449 Drága Mesterem ... megtennéd nekem, hogy kiguglizod mit jelent az a szó, hogy "észérv" ?
Nem illendő olyan szavakkal dobálózni aminek a jelentését nem ismeri az ember ...
-
Alienator #44448 Értem én tündérke. De a léynegen nem változtat, azért lett f2p mert nem érte meg havidíjat szedni. Most meg rengetegen játszanak vele. Ez itt a lényeg üzleti szempontból. -
Alienator #44447 De. Ahhoz kérhetném a segítségedet? :)
a postod száma csupa négyes. iszunk valamit? :) -
Nephin #44446 4 évig lotroztam, hidd el, a f2p óta nagyon vacak a játék. Minden a pénzre megy rá, nyoma sincs az eredeti, nehéz, élvezetes játéknak. -
Alienator #44445 ha valaki nem tud mit válaszolni észérvekkel szemben, akkor mindig valami ilyesmit válaszol. tanítalak, de csak havidíjért. ha már nem tudok újat, érdekeset tanítani, f2t (na mi az a t?) leszek. biznisz? -
Nephin #44444 Magyarul csalódtál (és mások is), aztán most az ebből fakadó frusztrációt trollkodásban vezeted le. Pedig vannak jobb módszerek is, nem? ;) -
#44443 Itt reklámozod a f2p lesz swtor hát szerintem még jó pár évig nem lesz az akár hogy is erőlködnek rajta. Ha a Warhammer Online kemény 2 szerverrel dübörög nem tom mennyi előfizetővel de még mindig nem f2p. Persze az más kérdés hogy lehet balfaszok. Na már most azért swtor még is több előfizetővel rendelkezik és ha folyton javítgatják bővítgetik meg is marad egy bizonyos számú előfizető ami mellett bőven megéri nekik a havi díjas rendszer. -
Kryon #44442 Sokan meg most is élvezettel játszanak vele, erre mit lépsz? Félig üres / félig teli pohár esete, lehet rajta vitatkozni, de sok értelme nincs... -
#44441 Taníts még MESTER! Iszom a szavaidat! -
Alienator #44440 "rajtad kívül még nagyon sokan tettek így"
na ez itt a lényeg, ezért lesz f2p :) -
Alienator #44439 a lotro előfizetőinek száma nagyon lecsökkent mert megunták stb. f2p lett, mert már nem akartak fizetni érte. most ismét sokan játszák. szerinted ugyanez a modell miért ne lenne igaz az swtorra? mmo-nak készült mindkettő. mi a különbség? -
Kryon #44438 Ez itt mindenkinek világos, rajtad kívül még nagyon sokan tettek így, de ők nem írják ezt le minden nap ide, mert kb. senkit sem érdekel, dereng már, hogy hol a probléma? -
Alienator #44437 a wow 7 éves az swtor meg 4 hónapos te agyoniskolázott.
nephin: a játéknak vannak jó részei. ez pedig a single player sztori. az tényleg jó. de ahogy a legtöbb sztori alapú single játékért nem kérnek havidíjat, itt sem kéne. ami szar, az az mmo része, amiért a havidíj elvileg indokolt lenne.
a mass effect (hogy a bw-nél maradjunk) egy jó single game. havidíjas? nem.
persze nem is mmo, de az swtor mmo része inkább csak nevében hasonlít egy mmo-hoz. ééértem? (meki bácsi után szabadon) -
Alienator #44436 a saját példámmal élve (csak hogy ne érjen vád hogy aoe általánosítok), vártam, megvettem, fizettem érte boldogan. aztán 2 hónap múlva kiderült hogy single player csőjáték és már nem fizetek érte. de évekig fizettem volna egy szó nélkül, ha megérné. és ezzel nem vagyok egyedül. clear? -
Nephin #44435 Nem értelek. Egy szar játék ingyenesen is szar, azért, mert ingyenes, nem fog megjavulni és jobban tetszeni lásd _Conan, STO stb. Érdekes logikád van.:D -
#44434 swtor f2p - nagyjából 576 000 találat
wow f2p - nagyjából 2 980 000 találat
Te hihetetlen gyengén nyomod ma ... amellett hogy a szokásosnál is bénábban trollkodsz, még a saját hülyeségeid áldozata is leszel ...
Kereshetnél végre valamit, ami nem ekkora öngól :) -
Kryon #44433 Nem nem, az a buta, aki széllel szemben vizel és nem érti hol a baj, és kettőnk közül ezt te csinálod már pár hónapja a topicban :) -
Alienator #44432 buta.
a jó játékért fizetnek. a wowért is fizetnek. a gyenge játékokért meg nem akarnak fizetni. és egy ilyen játékért mint az swtor rengetegen nem akarnak fizetni. érthető is. ingyen még oké, de havidíjasként gyenge -
Kryon #44431 Írd be, hogy wow f2p..., és csodálkozz :)
Persze, hogy foglalkoznak vele, mert biztosan sokan akarnak vele játszani (biztosan azért mert olyan szar...) csak épp büdös nekik, hogy fizetni kell érte... -
Alienator #44430 dehogy is. én még február elején is játszottam.
mára már kiderült hogy bukás, nem egy site foglalkozik vele, nézd meg. attól hogy páran foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz hogy évek múlva is menni fog, attól a tény tény marad, bukás. -
Alienator #44429 és a legtöbb helyen azt írják hogy nem is értik sokan hogy miért nem f2p már mostz. érdemes beleolvasni a fanboi-oknak (is) -
Nephin #44428 December óta pár hónap nálad a f2p...:D -
Alienator #44427 Írjátok be a google-ba hogy swtor f2p. nem kevés site foglalkozik a dologgal, az mmorpg.com-tól a mindenfélemóka oldalakig. szerintem ez nem véletlen. -
#44426 Az a baj, hogy hiába vannak ekkora hihetetlen profi közgazdászok, meg elemzők a magyar fórumokon, sajnos az olyan garázscégek, mint az EA kénytelen saját butaságuk miatt bukni egy csomó pénzt ... 1-1,5 millió előfizetés mellet valszeg minden magára kicsit is adó cég azonnal ingyenessé tenné a szolgáltatásait.
Hogy ezek mekkora hülyék ... -
Kryon #44425 Ahhoz még nagyon friss a játék, hogy f2p legyen, még bőven vannak lehetőségeik, majd ha semmi sem használ és 2-3 év múlva állnak 500k-n, akkor talán bevezetik, addig ne reménykedjetek. -
Alienator #44424 Jaj ne hasonlítsd már a wowot az swtor-hoz. igen az 7 éve megy és a köv blizzard mmo-ig menni is fog.
az swtornak hónapjai vannak hátra ha nem tesznek valamit. egy casual klán az 1.2 után egy héttel végzett a új contenttel. ennyi.