Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nem nem. Én csak az EDDIGI tapasztalatokat írtam le, és hogy elõre látható volt hogy bejönnek olyan bugok is amik eddig nem voltak. Írtam azt is hogy remélem live-ra kijavítják (személyes véleményem szerint nem).
Azokat a bugokat amiket írtam, lvl9-esen is lehetett tapasztalni. ha nem lehetett volna, nem vettem volna észre. Emellett van egy olyan funkció, hogy javítja a textúrákat ha high-ra teszed. Na hiába teszed high-ra, az ég világon SEMMI különbség nincs. Mintha benne se lenne ez a funkció.
Igen. De egy épphogy nyereséges mmo-val szerinted mennyit fognak foglalkozni?
Tuti nem jönnek hozzá olyan jó és gyakori contentek mintha több milliós elõfizetésük lenne. Ezt kéne megérteni a BW-nek, hogy így lehet hogy marad 500k elõfizetõjük, de ha szakmailag skillesebb emberek dolgoznának rajta (mert az igyekezet tényleg látszik), sokkal jobb lehetne.
Ez a dio3 nem konkurencia dolog akkora egy baromság… de az! Nem fogják 31 óra alatt végigtolni mint a ME3-at, a dio3 évekig menni fog. Attól hogy nem mmo, ugyanúgy játékidõ kell hozzá.
Szóval egy TESZTverzió TESZTszerveren lévõ 9 szintes (lehetett vagy másfél óra) kipróbálásából leszûrted, hogy az egéasz hemzsegni fog a bugoktól az ÉLESben, amúgy meg az egész játék doomed. Remélem nem bróker vagy ilyesmi a foglalkozásod, mert a jövõre vonatkozó következtetéseid elég ingatag lábakon állnak. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

darth devil
D3 még mindig nem konkurencia egy mmonak. gw2nek még megjelenési dátum sincs, a pandások meg menjenek nyugodtan pandázni. 😄 Még mindig lesz nekik 500-750k elõfizetõ, ez bõven a nyereséges kategória.

War, war never changes.

Igaz, tényleg foglalkoznak vele, próbálkoznak, hallgatnak a gamerekre. Az igyekezet nagyon dícséretes, de nem lesz elég. A vásárlót nem érdekli hogy az igyekezet megvan de a tudás hiányos. Ha megint tele lesz bugokkal, akkor majd csak legyintenek az emberek és leave egy idõ után. Szerintem kicsit jobban oda kéne figyelni hogy ne legyen már állandóan tele ilyen faszságokkal. Oké foglalkoznak vele, de elég bátrak hogy ennyit hibáznak. vagy csak a tudásuk nem elég hozzá. Jó mmo lesz ez majd a 2.0 környékén, ez nem is kérdéses. Csak nehogy addigra már a legtöbb vásárlójuk a dio3-ban, a gw2-ben meg a pandában legyen.
darth devil
Érdekes nálam semmiféle nagy bug nincsen. Persze más játékoknál nincs ilyen, ott minden tökéletesen jön ki. Hagyjuk már ezt abba de tényleg.
Nem sok mmoval találkoztam amivel ennyit foglalkoztak volna. Közel sem tökéletes, de dolgoznak rajta. Nem lesz tízmilliós elõfizetõi bázisa, de talán 1 milla se, de attól még nyereséges és jó mmo lesz.

War, war never changes.

Volt 1.1 volt kismillió (picket nem konkrét számként írom ezt) bugfix, mégis hemzseg a hibáktól. Attól tartok, megint tele lesz olyan hibákkal, amik nem minden pc-n jönnek elõ, csak bznyos harvereknél.
A tapasztalat nagy úr 😊
Braikingboss
Nem az a baj hogy negatívumokat írtál hanem utána egybõl lehúztad az egészet 😄

Don Kartács :)

darth devil
Melyik nagyobb patch alapján mondod azt, h benne lesznek a bugok liveban is ahogy megszokhattuk. Komolyan érdekelne.

War, war never changes.

Írtam. Ahogy mondtam, azon vagyok megdöbbenve hogy ezek semmit nem tudnak úgy megcsinálni hogy rendesen mûködjön. Hidd el hogy tele lesz bugokkal a live is a ticketek ellenére. Ahogy megszoktuk.
Azt mondtam hogy pozitívan ültem le elé. Az meg nem az én hibám hogy más lett a végeredmény (eddig). teljesen normálisan, tényszerûen írtam le a véleményemet. Lehet hogy javítják, lehet hgy nem. Szerintem csináljatok egy olyan listát, hogy kik azok akik jó és rossz véleményt mondhatnak, és kik azok akik nem mondthatnak negatívumot rendben?

Tudom hogy ez még csak PTS de ugyanúgy benne lesznek a hibák nagy része live-on is ahogy megszokhattuk. Ami tény az tény ha tetszik ha nem, több a bug benne most PTS-en mint a csillagközi invázióban.
Braikingboss
Ezért van a PTS és mondjuk ticketet kellene írni a BW-nek ezekrõl ? 😄 Így live szerveren ezek már lehet ki is lesznek javítva.

Don Kartács :)

darth devil
Ez nem pozitív, ez direkt belekötés. PTSen van a dolog, nincs live idõpont, valószínû addig még javítva lesznek a dolgok.

War, war never changes.

DummyBoy
"ATI HD6xxx-en továbbra sincs AA (nem, nem az AMD hibája, más játékoknál mûködik csak itt nem)"

De igen, az övé ... állítólag a 12.3-as Catalyst javítani fogja ... Azért tiltotta le a BW mert Artifactokat okozott. SSAA mûködik, de lefelezi az FPS-t ...

Én azért megvárom, hogy éles legyen mielõtt elindulok felgyújtani a BW szákházat ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Írd le ezeket a BW-nek is, hátha segít valamit.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

target of target*
na gondoltam átmegyek pozitívba, és megnézem ezt az 1.2 PTS-t. úgy voltam vele, hogy ezzel nagyot fog illetve kell durrantani különben elveszik a bizalom ennyi bug és hiányosság után. egyenlõre lvl9-ig vittem egy sage-t. lássuk:

UI állíthatósága: remek. komolyan, teljesen jól megcsinálták
teret of target: nagyon jól mûködik. csak épp a bekapcsolását megtalálni nagyobb kihívás mint SoA-t HM-ba szólózni. nem ám hogy majd bekapcsolom egy menüben... áh az túl egyszerû. meg kell nyitni az UI editort, abban megkeresni, kijelölni, akkor jön elõ egy menü és ott engedélyezni. gz...
a hang random eltûnik, majd visszajön totál szaggatva, teljes game restart kell hogy helyreálljon.
a party member a minimapon random kikerül a minimapo kívülre, ott mutatta az action bar mellett...
ATI HD6xxx-en továbbra sincs AA (nem, nem az AMD hibája, más játékoknál mûködik csak itt nem)
az árnyékok rosszabbak mint volt nem kicsit, ezt sem értem miért.
a chatban 2 mondat szerepelt milliószor:
hol lehet bekapcsolni a target of targetet, a másik pedig hogy igen ez bug.
color matching: volt egy barna színû chestem, szereztem egy szürke csizmát. na mondom majd jól bekapcsolom hogy "összeszínezze" õket. jah persze... a barna chesthez a szürke csizmából csinált egy sárga/fehér csizmát.
na szóval tényleg pozitívan ültem le elé, de ez akkora fail lesz hogy kész. ahogy jósoltam, millió új bug lesz amit majd az 1.3-ban tuti javítanak, az akkor keletkezõket meg az 1.4-ben stb.

nem megy ez nekik.

Rubint
A második felével ne törõdj. Végülis az itt felvázolt megoldás is jó.

Rubint
Meg tudnád nézni, hogy crew skill trainerekhez (armstech, artifice) került-e be 400-as levelnél alacsonyabb orange item? Valamint az is érdekelne, hogy az epic itemek unlockoltak-e (tehát lett-e cserélhetõ armoring/mod/enhancement slotjuk)... persze ez utóbbihoz már bõszen kraftolni kéne, meg reengineer-elni, szóval nem életbevágó. Talán van info róla valahol.

Rubint
De érdekes, hogy pont azon a két hétvégén van free trial, amikor az early access és a release date-es alapjáték+gamecard játék vásárlások lejártak.

TDC Geronimo
Ahogy nézem kliens is kevesebb ramot eszik. 1 gigát eszik PTSen most kb 2 óra játék után, liven azt hiszem sokszor megzabált 1.5öt is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Megcsekkolom, mirõl maradtam le.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
új raid stream most megy

TDC Geronimo
ja tényleg :y

j0nNyKa
dehát most írtad le.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Most toltam egy huttballt is. Leírhatatlanul jobb játszani ilyen performance mellett.

darth devil
Anno elég volt a pvpért játszani. Ma már kell a reward a sok vérpistikének, és megint oda jutottunk h a mai játékosok igénytelenek.
Ma 20 wz-t toltam, abból legalább 15ben egyedül voltam healer.

War, war never changes.

N1ggA
Én is játszottam akkoriban vele, ráadásul doctorként, és iszonyat fun volt, lekötött, de miután kijött a wow, esélye se volt. Nem véletlen próbálkoztak CUval, meg NGEvel, elötte is sok játékost elvesztettek.
Akkor az a konstrukció nagyon jó volt, de mostmár tuti halálra unnám magam benne, a végtelen mission terminalos grindelés és hasonlók miatt, egyszerûen a wow és hasonló játékok jobbak. Persze én is azt hittem, hogy nem, és sokáig követeltem vissza a pre-cut, de mostmár nem mûködne, a wowok jobban lekötik/lekötnék az embereket.

Spread De Love!

Ha a mondandómból kiszeded a toplistás részt, akkor ugyanaz, amit te leírtál. A lényeg az volt, hogy ezt állítottam szembe egy rewardos, gear szerzõ rendszerrel.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

a.carkey
Szerntem sok healer van, és egyre újabbakkal akadok össze. Sok a jó játékos. Igazából kevés olyannal akadok össze, aki csak úgy nyomogatja a gombokat. Azért furcsa az imp oldal, mert a repek körbegyógyítanak, és ezáltal jobbnak tûnnek, de ha szétesik a rep csapat, és huttballban összeakadsz velük, akik addig szinte alig sebzõdtek, 1vs1ben már simán legyõzhetõek, még úgy is, hogy nem barmol bele más az 1vs1be.

A medve nem játék.

a.carkey
"Ha viszont maga a játék élmény újra és újra elõjön, ha a harc izgalma tart a játékban, ha azért küzdesz, hogy az elsõ legyél mondjuk a toplistán, ha pedig elsõ vagy, akkor az is maradj, na az ilyen játék tudja nagyon nagyon hosszú távra lekötni az embereket."

Ez szerintem nem igaz.

SWGben pl. iszonyat jó pvp volt Starsideren. Amikor Coronet, Theed, Mos Espa, Anchorhead ellen indult több banda. Elõtte sorbanállás buffokért, majd a sebesülések gyógyítása a kantinban. 😊

Amikor Coronetben többen beszorultak a klonozóba és nem tudtak kijönni olyan nyomás alatt voltak. Emlékezetes volt. ÉS NEM VOLT SEMMI REWARD ÉRTE! Csak azért nyomták az emberek, mert élvezték. Nem voltak szintek. Csak skillek. Néha elõ került egy-egy AT-ST, egyéb companion, és azonnal hatalmas fun lett a dolgokból. Különösen amíg nem voltak mountok, meg jármûvek. De még utána is.

NEM VOLT SEMMI REWARD, mégis élvezték.

Más kérdés, hogy jött a WOW és a hülye LA+SOE iszonyat nagy változtatást hajtott végre, ami kicsinálta a játékosállományt.

Szóval lehet jó SW játékot is csinálni! Nem igazán volt benne az a tipikus endgame, de mindenki megtalálta a számítását:
aki akart questelt, pvpzett, craftolt, majd jött az ûr, a kiegbolygók, kiegquestek, stb.

A medve nem játék.

Lehet, csak akkor miért írták az oldalon, hogy március 19-én kell fizetnem a következõ hónapot, miért írták 18-án, hogy 0 további napom van, és miért vonták le másoknak tegnap a havidíjat. Ez akkor szimplán köcsögség lenne, hogy feleslegesen pengessék be az emberek a lóvét. Valószínûbbnek tartom, hogy ez is valamiféle bug lehet.

a.carkey
Próbáld ki a Pirates of the Burning Sea-t! Jó pvp rész, és még ingyenes is lett.

A medve nem játék.

MarkBlade
már írtam szerintem a 4 nappal megtoldották a free miatt.
j0nNyKa
na jó, de mi itt alapvetõ ténynek vesszük, hogy az 1.2 azért készül, hogy visszacsábítsa a cancel subosokat, meg hogy megtartsa azokat, akik még elõ vannak fizetve...

szerintem magasról szarnak azokra, akik inaktívak, õk szépen fejlesztik a játékot, meg közben x idõnként bedobnak egy trialt - láthatóan sikerrel

Nekem 2 napja lejárt az accom, de még most is beenged. Furcsa 😊

TDC Geronimo
Amúgy nem vágom miért nem várják meg 1.2 ezzel, mert jóval jobb a játék a PTSen elég sok tekintetben. Bár biztos lesz 1.2 után is ilyen. Azon se csodálkoznék, ha régi játékosok kapnának pár free napot, hogy lássák a patchet

j0nNyKa
TAKE PART IN OUR UPCOMING WEEKEND PASS

The Weekend Pass Free Trial opens Thursday, March 22nd at 12:01AM CDT / 5:01AM GMT and ends on Monday, March 26th at 2:00AM CDT / 7:00AM GMT.

j0nNyKa
szerintem sok apró tényezõ, például villámot szórni sokkal gizdább, mint kavicsot dobálni

darth devil
Áruljatok már el valami. Empire oldalon miért olyan kevés a healer? Minden hülye csak dpselni akar.

War, war never changes.

TDC Geronimo
ja és nem mennék még el szó nélkül amellett sem, hogy végre NORMÁLIS a kamerakezelés. Gyors, nem "csúszik", kikapcsolható smart camera stb. Kis dolognak tûnik, de (legalábbis nekem) rengeteget hozzáad.

<#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Feltoltam PTSen 10re karit, hogy megnézzem wzket. Új wz egész jó lett, de mégis ami a legszembetûnõbb volt az a performance. Sokkal jobban fut, mint liven, alderaanról nem is beszélve. Valamit csináltak effekt rendszerrel is, mert liven ha sokan ütnek/lõnek bizony be-beakad rendesen, de itt tükörsimán fut. Na off további tesztre.

Az lófaszt se számított, csak hogy mennyit játszott az illetõ azon a héten. Ott én is voltam top 3-ban a kis szintû Archmage-emmel, csak azért, mert kis szinten több RP jött.
Plusz valszeg nem is számolt teljesen jól. Amikor Watdan volt a legjobb heti 40 millió renown-al. Kiszámoltuk, abból 1 hét alatt kb 3x lépte volna meg a max szintet 0-ról...

WAR-ba meg volt a kihívás, mert ott volt egy 10-es rangsor a heti legjobb Renown holderek között. Emlékszem még arra, ahogy Sogi kiakadt, mikor Norn-ra transzefereltünk, hogy a heti top one egy Shadow Wari. <#eplus2>

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Nem mondtam, hogy legyõzhetetlen vagyok, csak azt, hogy ebben a játékban nagyon sok a béna, ezért uncsi.
A WAR-ban szerintem közepes pvp játékosnak számítottam, itt meg érzésem szerint valahol a felsõ pár %-ban lehetek. Nincs nagyon hova fejlõdni. Olyanokat nem nagy cucc legyõzni, hogy nézed, mit alkot, és rájössz, hogy tök random nyomogatja a gombokat, azt sem tudja, mit csinál.
Majd ha lesz egy tényleges ranglista játékosokról/guildekrõl/csapatokról/akármikrõl, amin elõre lehet jutni, ott lesz kihívás.

Addig meg majd húzogatok altokat, mert az vicces.

Ahhoz elég sokat kéne visszafejlõdnie a noobfaktor felé.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

picket
Egy transzformáción mész keresztül. Hosszú folyamat, de a végén Crassus leszel, a legyõzhetetlen pvp harcos! Csak így tovább! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

1et értek veled. ezért lesz jó a struktúrált pvp...mindenki totál egyenlõ.