60334
-
#44503 Ez csak az egyik oldala.
A másik oldala a 12 éves vérpistikék hordáinak azonnali spawnolása, akik pénzt egy petákot sem hoznak, mert anyu-apu nem fizeti a játékot, viszont virágágyásba szabadult birodalmi lépegetőként végeznek a saját vérében hörgő community maradványaival is. -
#44502 benézek
hsz-ek 90%-a gagyinátor
oké
-
Kazagor #44501 Miért várja minden csalódott emberke azt, hogy F2P legyen és majd akkor játszik vele?
Láttatok már F2P MMO felépitést?
Általában 3 kategóriára osztják a játékosokat. Akik sohasem fizettek a játékért, akik valaha fizettek, és akik folyamatosan fizetik a havidijat.
Akik ingyen akarnak játszani, azok elnézést, de lószart sem fognak kapni a játékban. Kevesebb karakter slotod lesz, csomó alapvető és fontos opciót nem használhatsz a játékban, kevesebb zsákhelyed lesz stb.
Ez miért is jó? Az F2P, vagyis az, hogy teljesen ingyen játszol egy F2P játékkal, az élvezhetetlen, mert annyira lekorlátozzák a játékban a lehetőségeidet, hogy nagy hátrányba kerülsz a fizető játékosokkal szemben.
Az F2P egy bosszantóan szar konstukció! Miért is? Mert függetlenül attól, hogy fizetsz érte vagy sem, a játékba bekerül a mikrotranzakció.
Vagyis ilyen-olyan dolgokat megvehetsz pénzért (+statok, képességek, +zsákhelyek, bankhelyek, tárgyak, receptek stb.)
Aki azt szeretné, hogy a karaktere jó, vagy akár a legjobbak közé tartozzon, az meg fogja venni ezeket a plusszokat, és akkor máris ott tart, hogy bőven túllépte egy havidijas MMO előfizetési dijait, ahol ez a vásárlási kényszer nincs meg.
Tehát ha te egy F2P MMO-ban szeretnél mindent megszerezni a karakterednek, akkor egyrészt ugyanúgy fizeted a havidijat, másrészt a mikrotranzakció utján még veszel a karinak plusszokat ergo többet költesz a játékra F2P-ben.
Aki nem tudja, vagy nem érti miről beszélek, az menjen fel akár a Conan akár a LOTRO akár az EQ oldalaira és nézze meg a fizetési konstrukciókat. -
#44500 Én megvárnám, míg lesz ingyenes próbahónap, vagy ilyesmi terából, addig nem fizetek MMO-t, míg nem próbáltam alaposan. SWTOR-t is csak azért kockáztattam meg, mert BW, meg SW, meg KOTOR. Máig nem tudom eldönteni jó döntés volt-e, avagy senem. -
Rhilen #44499 Erre ébredni, hogy már megint f2p az swtor...
Nincs új a nap alatt. -
Nephin #44498 Ha te mondod... -
#44497 Ellőbb lesz az az swtor , igazából már most is pofátlanság pénzt kérni ezért. -
#44496 Majd ha f2p lesz a tera, akkor megnézünk. :D -
Kryon #44495 Mindenképpen, a topik megbecsült házitrollja nélkül a fórumozás már nem lesz a régi. Veszteségünk a Terasok nyeresége, remélem befogadnak és bőséges eleséggel látnak el, ahogy mi tettük, Isten veled! -
Alienator #44494 love & sex till the end. What else? :) -
Nephin #44493 Jajjaj, mi lesz velünk? :D -
Kryon #44492 Panda szerintem ugyanúgy bukás lesz mint cata, és tovább csökken az előfizetők száma, nem azért mert rossz lesz, hanem mert régi a játék és mostanra sokan megunták/kiégtek. Minden elismerés Blizzardnak, hogy már 7 éve a csúcson vannak, de már látszik néhol az erőlködés.
GW2 pedig elsősorban pvp-seket érdekli, guildben beszéltünk róla, pve-seket (többség) teljesen hidegen hagyja, casual pvpsek mint én is játszunk majd vele néha swtor mellett (az egészből igazán csak WvWvW érdekel, de az nagyon :) ), és az egész guildben 1 ember van csak aki csak pvp-t szereti, és mindenképp átmegy majd.
Tehát ez a 2 játék nem hinném, hogy kinyírja. A legnagyobb veszélyt saját magukra jelentik, azzal ha valamit tényleg nagyon elkúrnak. -
Alienator #44491 becsüljétek postjaimat ó dicső fórumozók, mert holnap indul a tera, és nem fogok ide írogatni. hiányozni-e fogok? -
Alienator #44490 ofc darlin'
különben miből vennék neked felfújható halálcsillagot? :) -
Alienator #44489 majd ha az űberimba 100000 DPS-es fegyvered úgy néz ki mint egy orosz hurkatöltő, akkor megkockáztatsz egy skin cserét :) -
Nephin #44488 Drágám, a lottószámokért ugye már elugrottál szombatra, ha nem, el ne felejtsd, cupp. :D -
Kryon #44487 Gyanítom a speeder átszínezés és 5 féle vásárolható minipet nem, ezért nem is siettetném azt az f2p-t... -
Alienator #44486 Ez egy értelmes kérdés, így reagálok. NEM azonnal lesz f2p, hanem amikor már nem lesz 1 milla előfizető. vannak akik már most f2p-t akarnak, de most semmiképp nem lesz az. majd amikor a panda meg a gw2 meg miféle game-ek már befutnak és mennek rendesen. Tippre ez pár hónap. pontos dátumot meg nem tudok, pedig időutazó vagyok. -
#44485 Mondjuk én kíváncsian várom az ötleteket, vajon milyen f2p modell hozna többet mint az 1 milla előfizető ... -
Alienator #44484 Igen :) -
Nephin #44483 Meleg volt ma és kevés az árnyék, ugye? :D :P -
Alienator #44482 Nini egy jövőbeli levél Nephin-től nekem:
Szia drágaságom!
Bocs hogy nem ébresztettelek fel reggel, de tudom hogy hajnalig toltad a tera online 3-at. van palzmapörkölt a hűtőben a lézerkóla mellett.
UI:
Igazad volt, most hogy 20 éve f2p az swtor tényleg többen játszanak vele.
Puszi.
N.
:) -
Kryon #44481 Ismerősnek tűnt a neved, rájöttem honnan :)
Nos GW2 azért nem az a tipikus f2p a fizetős alapjátékkal+kiegekkel, tehát nem is vetem össze a sok koreai hulladékkal, amikben bizony konkrét előnyökért fizethetsz. Persze az item shop tartalmára ott is kíváncsi leszek mielőtt belevágnék. (szigorúan swtor mellett persze :) ) -
Tomy Lee #44480 Nyugodtan ki kell várni és persze addig nem fizetni érte:DD -
Nephin #44479 Ha ilyen lenne, úgy törölném, mint a sicc. -
Tomy Lee #44478 De nem most!
Várnak még ők erre.Még van előfizetőjük úgyhogy számukra ez a téma még kizárt.
Nincs ezzel gond.Itt majd akkor lesz ha 2012-es mmo-k sorra jönnek és esetleg vesztenek a táborukból.
Mondjuk ők se hülyék,hogy f2p-re tegyék amég van ennyi előfizető:-) -
Alienator #44477 bezony. Ingyen insta imba de bűnronda lútokkal. nem tetszik? van itemshopban minta pénzért.
deszarulnézkiahajóm. nem tetszik, itt az új x-wing skin pénzért. hm? :) -
Nephin #44476 Már öntöztem. :P -
Tomy Lee #44475 Iszonyat mit kereshetnének egy átgondolt f2p rendszerrel.Senki nem temetné a játékot ezt 100%-ra merem állítani.Persze nem egy Conan szintü F2p rendszer mert azon kb röhögni lehet hanem valami okosságos dolgokkal.
Ebbe lehetne a legtöbb kreativítást belevinni és fellendíteni csúcsra Swtor-t.Simán fel lehetne imo. -
Alienator #44474 Ha sok a meló akkor miért fórumozol? nyomás vissza az ültetvényre asszony :)
poén, és jó poén, nehogy megsértődj :) -
Alienator #44473 ha olyan jól főzöl mint ahogy kimagyarázol dolgokat már trade-elem is a gyűrűt. Egyéb dolgokba bele se merek gondolni :) -
Alienator #44472 annyira azért a bw korrekt lenne hogy nem borít fel szembetűnően balance-t csak azért mert van aki fizet, van aki nem. -
Nephin #44471 Jajistenem... most még az olyan fangirlök se játszanak, mint én, mert 4 napos hétvége vagy akár csak a tegnapi szünet után sok a meló...
Egész nap nyitva van a szerverstátusz és azt figyeled, mikor melyik szerver zöldül be? :P -
Alienator #44470 úgy értem, lehet hogy egyes nem létfontosságú területért vagy küldetésekért kell csengetni, de nem fognak neked summonolható csillagromboló flottát árulni pénzért. -
Kryon #44469 Sokféle létezik, én a legszarabb típust fogtam ki, ezt elismerem, de elvette a kedvem a hasonló játékoktól. Inkább fizetek, de pontosan ugyanazt kapjam mint mindenki más. -
Alienator #44468 egy f2p modellben nem szoktak gameplay-t komolyabban érintő előnyöket árulni. -
Kryon #44467 hmm, szerelmi szál a topicban, egyre érdekesebb :) -
Alienator #44466 valaki nemrég dobott ide egy képet a szerverek terheltségéről. az az emberke nézze már meg a mostani állapotot. nézze meg minden régióban. vagy most nem menő megnézni? vagy megint valami foci esemény van? vagy barátok közt marathon? :) -
Tomy Lee #44465 Te nem vagy tisztában a F2p modellel,már elnézést.. -
Kryon #44464 Az pedig, hogy valaki attól erős mert többet fizet, pedig sokakat taszít. Elég sokáig játszottam f2p játékkal ahhoz, hogy messzire kerüljem az összeset.