60334
  • Curze
    Nálam néha olyan mintha egyet sem használna :)
  • adeldorn
    Sziasztok! Nem tudom, mennyi volt az urban legend tartalma az ügynek, de még a játék indulásánál állítólag voltak olyan gondok, hogy négyből csak két magot használt a játék. Valaki tapasztalt ilyet?
  • a.carkey
    SW MMO epic csatával:
  • Nephin
    Mondjuk az téged minősít, ha general chaten magyarul szitkozódsz...
  • Mugli
    Először is leszögezném, hogy azok amiket írkálok az Én véleményem és nem a Rebel Strike-é, úgyhogy kérlek ne általánosíts. Azért magyarul beszélek, mert a magyaroknak szól. Hidd el ha nem magyar az illető angolul mondom neki a magamét. Ha te félreértelmezted az instrukcióimat az a te egyéni problémád, és nem kell itt a rossz híremet kelteni. Ha ez téged zavar ignorálj le, vagy reportolj nyugodtan nem különösebben érdekel. Én úgy vagyok vele hogy amég nem csillagozza ki amit írok addig szabad és nem fognak bannolni vagy mittudom én, de a biztonság kedvéjért majd figyelek arra hogy ne helyesen írjam a csúnya szavakat, hogy átverjem a fordító programot.
  • PiszkosFred
    Hat utni utott, mint a hathuszas gyors. :)
  • N1ggA
    A fene vigye el, én mar azt hittem jo lesz :(
  • PiszkosFred
    Pont irni akartam, hogy az ilyen poenert jobb helyeken, foleg igy penteken, minimum ket nagy budos pofon jar, visszakezbol, mosolyogva. :)
  • Tafaya
    Köszi, nekem mára ennyi volt a munka :)
  • N1ggA
    ja amúgy "May the 4th be with you" :)
  • picket
    A büdös életben nem fog a két process 4 gigánál több memóriát foglalni, ezt már korábban kifejtettem (de mivel a "kisebbik" alig eszik, ezért inkább a 2-2.5 giga a reális). A probléma valahol a hálózati oldalon lehet, mert 20 npc nem okoz problémát, 20 játékos meg igen.
  • N1ggA
    Meg fleet, meg a wz-k, meg az operationök, meg igazából bármi más. Tény, hogy nem 1024*768-ban tolom, hanem 1920*1080-ban, de ha nem egyedül questelek, akkor mindenhol 30 alá megy az fps, stabilan, pedig a CPU és a RAM is max 50%-on megy, videókártyát nem tudom hogy kell mérni, de az se sokkal szarabb a procimnál és a memóriámnál, szóval teljesen érthetetlen ez az akadozás.
  • Alienator
    Tévedés. ha csak az engine-t váltják le akkor nem kell mindent újrarajzolni. Az engine csak a grafika "mozgatásáért" felel, nem az engine a grafika maga. Az más téma.
  • PiszkosFred
    Pitianer dolog, ket egyetemista programozo megoldja.
  • Kryon
    Új motorral szövegeken kívül az egész játékot újra kéne írni, rajzolni.
    Biztosan bevállalják...
  • Nephin
    Hülyén írtam, azért. :D

Szóval az Aionban olyan volt a tömegpvp, hogy a szép karakterek és egyebek nem látszottak a gépeken sok esetben, csak a nevek vagy valami felirat mutatta a playereket, ezekre lövöldöztél, ezek mozogtak, izgalmas volt.
  • Omlás
    Két három barát társaságában már a pvp is igencsak szórakoztató tud lenni nekem special épp ezért is tetszik a TOR pvp jó az hogy nem tudnak a nyomingerek összehozni 9 nyert mecset 60 meccs alatt az már más kérdés de attól még ugyanúgy fun a pvp akinek meg nem a fun a lényeg az keressen "versen célra kihegyezett" pvp játékot. :P Kellemes nyugodt munka után kikapcsolódásra a TOR tökéletes legalábbis számomra :)
  • Bhalage
    miert hagyna meg barki is a neveket ha mar kikapcsol mindent?!

ez altalaban pont forditva szokott tortenni; kapcsold ki a neveket es VOILÁ baszott gyors lett a jatek oO
  • Nephin
    A motor simán bír 100vs100-at, ennél a saját gépünk miatt nem is kell több szerintem. Nem tudjuk, miért volt olyan Ilum, amilyen, most dolgoznak rajta, majd meglátjuk, mi lesz belőle.
  • PiszkosFred
    Meg fogjak oldani, de - barmennyire is hiszi azt mindenki - ez nem 2 napos vagy 2 honapos melo. A kovetkezo nagyobb peccsek valamelyike talan modosit rajta majd ugy, hogy jobb legyen nagyobb letszam eseteben is. Mar most sokat javult, pedig egyelore csak optimalizalnak. Ha a motorba akarnak komolyabban belenyulni, azt altalaban olyan peccseknel teszik, amelyek amugy is valtoztatnak a rendszeren, lasd kiegek vagy komolyabb content patchek.
  • darth devil
    Akkor szerinted mi lehet a megoldás? Ha 4-5 hónap alatt nem bírák kijavítani a jelenlegi motort.
  • maniac001
    Nem. Ez olyan hogy kell a szívműtét különben hamarosan meghal a beteg.
  • picket
    Új motor? Ez olyan, mintha végrehajtanának valakin egy szívtranszplantációt azért, mert csak a harmadikig tud fellépcsőzni.
  • darth devil
    Kaptak rengeteg ötletet a pvpre. Náluk a labda. Az is lehet, h már javában portolnak és az első igazi kieggel jön az új motor is.
    A 8v8as ranked wz szép és jó, csak kevés. Az sw világa kívánja az epic csatákat a bolygókért.
  • DummyBoy
    Én kevés esélyt adok egy új motor bevezetésének ... Ha jönne is ilyen akkor már valszeg bőszen a portolás zajlana ...

Egy új motor bevezetése sokkal több hibát be tudna hozni mint amennyi most van ...

Semmi közöm nincs az ilyesmihez, és nem akarok az átlagos magyar "énúgyisjobbanértekhozzáésjobbattudnékcsinálni" fórumozókhoz hasonlítani, de én most egy kicsit ráfeküdnék a 8v8 WZ-kre, ott már nem vészes a helyzet, minél több új mapot kihozni és közben az eddzsim tímet qrva gyorsan ráfektetni arra, hogy oldják meg hogy több ember esetén mi okozhatja az eddzsim háklijait. (GPU kihasználatlanság, etc ...)

Szomorú lenne, ha lefutna egy SW MMO úgy hogy nem lehet benne epic csatákat vívni ...
  • Nephin
    Értem.

Az Elder Scrolls Online-nál olvastam, hogy 100vs100-ra van tervezve a Hero, ez szerintem nem kevés, ha több ember lenne, fellépne az aionos "kapcsolj ki mindent, csak a neveket hagyd meg, különben diafilm" effektus, tippre. Atomerőműveknél persze lehet, hogy nem. :)
  • darth devil
    Bocs, a grafikai motorra értettem a menthetetlen jelzőt.
  • Nephin

Dehogy menthetetlen, ez erős túlzás, hovatovább hazugság.

Jópárszázezren vígan elvannak fele, direkt nem mondok számokat, nehogy belekössön valaki. A hibákat senki sem tagadja, de sokan hajlamosak átesni a ló túloldalára és eszeveszetten doomolni, nagyvonalúan elfelejtve és ignorálva a játék számos remek és nagyszerű elemét és a folyamatos javítást és fejlesztést. Nem feltétlenül rólad beszélek, mielőtt félreértenél.
  • darth devil
    A lényeg h valamit lépniük kell, mert remek rpg ide vagy oda jövőre jön egy szintén rpg vonalon erős versenyző, szintén ismert és kedvelt világgal. Olyan érzésem van, hogy nagyon kezdenek a fejük felett összecsapni a hullámok. Azért ma azt a hibát elkövetni egy populárisnak szánt mmonál, h nem terveznek bele pvpt elég nagy hiba.
  • a.carkey
    Vagy felejtsék el a nagyobb terveket. Nem az a baj a játék futásával, hogy erősebb gép kell hozzá, hanem, hogy erősebb gépen sem úgy fut, ahogy annak elvileg kellene ...
  • darth devil
    Ha a jelenlegi cucc menthetetlen, akkor kénytelenek lesznek meglépni. Csak nehogy az utolsó pillanatig reménykedjenek valami reménytelen cuccban.
  • PiszkosFred
    Es kezdodne lenyegeben elolrol a fejlesztes :) Ez az, ami SOSEM fog megtortenni, maximum a tavoli jovoben, egy esetleges folytatasban.
  • darth devil
    Azt se hagyd le, h csak ma éjfélig. :D Szabadulnának a készlettől. :D
  • darth devil
    Tudom nagyon jól. De én nem hiszem, h a jelenlegi graf motorban komoly lehetőségek lennének. Sokkal szebben nem fut a megjelenés óta. Sajnos.
  • DummyBoy
    Ez jó hír :)

Most az egyszer nem bánom, hogy ilyen qrva lassan haladok ...

Mire odakeveredek, addigra lesz szervertranszfer, worldpvp, minden ... :)

@új motor: Ne felejtsük el, hogy a béták alatt "állítólag" semmi gond nem volt a world pvp-vel, meg a WZ-kkel ...

Ha megtalálják a bugot, ami miatt megmakkan a rendszer, akkor lehetnek még itt meglepetések ...

1.2-vel látványosan javult a game sebessége, de az utolsó kis peccsel csináltak valamit, mert nálam még jobban meglódult ... (De az is lehet, hogy az új Ati driver a ludas ... )
  • a.carkey
    Btw, 6000 forint a TOR a Múzeum körúton ...
  • a.carkey
    Jó lenne, ha elviselne, de nem visel el, lsd. Ilum jelenlegi helyzete.
  • darth devil
    Ez szép és jó. De pve közben vagy épp pvpben mennyire figylesz az ilyen dolgokra? Kb semennyire szerintem. Viseljen el sok játékost egyszerre az swtor motor, ilyen szintű fizika nem feltétlenül kell.
  • darth devil
    Esélyesebb, h licencelnek egy unreal3as motort. Ami már bizonyított.
  • a.carkey
    OFF:
    Kb. ilyet?